• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

herkese selam

elifcim annenin iyiye gitmesine çok sevindim.
jeloo, masan ne güzel olmuş öyleee kurabiyeler süper gözüküyodu canım çekti ama yememeliyim:50::52:
mLsvT, kinect harika bişey ya memlekette samimi arkadaşımın vardı deliler gibi oynardık:27:
aydasum; yine döktürmüşsün tatlım. lavaşlar felann of off ama napıyoruz ucundan azcık yiyoruz dimi :)
demek hastane deneyimin kötü sonuçlandı ama devlet hastanelerinin çoğu maalesef öyle. dediğin gibi eğer drun varsa ona gitmek çok daha mantıklı ya da güzelce bi araştırıp özele gideceksin.

ben de bugün salonum perdelerini yıkıyorum birazdan kalkıp camlarını silecem bi orası kaldı. ne uzun temizlikti böyle e bi gün yapıp iki gün dinlenirsem böyle olur :)) bizde kısmetse perşembe günü yolcuyuz bi 5 günlük memleket kaçamağı yapacaz kocamın memleket hasreti perçinlendi. biz bu hafta eşimle hiç bişey yapamadık gündüzcü olunca öyle oluyor akşam geç geliyo çokda yorgun oluyo. ancak bi iki akşam market alışverişi bahanesiyle biraz dolaşıp yürüyüş yaptık o kadar sıkıldım dolayısıyla

herkese selam

jeloo, masan ne güzel olmuş öyleee kurabiyeler süper gözüküyodu canım çekti ama yememeliyim:50::52:
mLsvT, kinect harika bişey ya memlekette samimi arkadaşımın vardı deliler gibi oynardık:27:
aydasum; yine döktürmüşsün tatlım. lavaşlar felann of off ama napıyoruz ucundan azcık yiyoruz dimi :)
demek hastane deneyimin kötü sonuçlandı ama devlet hastanelerinin çoğu maalesef öyle. dediğin gibi eğer drun varsa ona gitmek çok daha mantıklı ya da güzelce bi araştırıp özele gideceksin.

ben de bugün salonum perdelerini yıkıyorum birazdan kalkıp camlarını silecem bi orası kaldı. ne uzun temizlikti böyle e bi gün yapıp iki gün dinlenirsem böyle olur :)) bizde kısmetse perşembe günü yolcuyuz bi 5 günlük memleket kaçamağı yapacaz kocamın memleket hasreti perçinlendi. biz bu hafta eşimle hiç bişey yapamadık gündüzcü olunca öyle oluyor akşam geç geliyo çokda yorgun oluyo. ancak bi iki akşam market alışverişi bahanesiyle biraz dolaşıp yürüyüş yaptık o kadar sıkıldım dolayısıyla

evet kinect oynamaktan her kşam iki kolumuda kaldıramıyorum artık:)birde
kolay gelsin canım emin ol memlekete gidip geldikten sonra iyiki temizlik yapmışım diceksin onun o tatlı yorgunluğunu evinde bol bol dinlenip atabilirsin.
he birde geçen hafta biz cenaze sebebiyle o taraftaydık ama yinede farklı temiz hava insana o kadar iyi geliyorki. kaç gündür eşime söylenip duruyorum istanbulun havası ne kadar kötü bak ordayken insan hiç yorulmuyordu mis gibi insan yaşlanmaz diye:1:
inşallah güzelde olur havalar gezersiniz bol bol gerçi yağmurun sağı solu belli olmuyorda biz varken 2 gün sis birazda kar attırmıştı

Son düzenleme:
kolay gelsin canım emin ol memlekete gidip geldikten sonra iyiki yapmışım diceksin onun o tatlı yorgunluğunu evinde bol bol dinlenip atabilirsin.
he birde geçen hafta biz cenaze sebebiyle o taraftaydık ama yinede farklı temiz hava insana o kadar iyi geliyorki. kaç gündür eşime söylenip duruyorum istanbulun havası ne kadar kötü bak ordayken insan hiç yorulmuyordu mis gibi insan yaşlanmaz diye:1:
inşallah güzelde olur havalar gezersiniz bol bol gerçi yağmurun sağı solu belli olmuyorda biz varken 2 gün sis birazda kar attırmıştı

aa doğru ben geçen geçmişe bakarken okumuştum cenaze için trabzona gittiğinizi bak unuttum ben. başınız saolsun canım kusura bakma bazen fazla sayfa birikiyo okuyup yazarken unutuyorum kime ne yazacağımı:)

öyle canım bizim oralar. bi gidip nefes almak gerek. benim eşim ölüyo memleketim diye diye hatta geçen gün şu mecburi hizmet sürem dolduktan sonra kurumlar arası geçiş yapsam da trabzonda yaşasak keşke diyo:) bu aralar bayağı soğukmuş trabzon inş hafta sonu güzel olur da gezeriz doya doya çünkü yağmurlu olunca hiç bişey yapılmıyo bilirsin sende:)

aa doğru ben geçen geçmişe bakarken okumuştum cenaze için trabzona gittiğinizi bak unuttum ben. başınız saolsun canım kusura bakma bazen fazla sayfa birikiyo okuyup yazarken unutuyorum kime ne yazacağımı:)

öyle canım bizim oralar. bi gidip nefes almak gerek. benim eşim ölüyo memleketim diye diye hatta geçen gün şu mecburi hizmet sürem dolduktan sonra kurumlar arası geçiş yapsam da trabzonda yaşasak keşke diyo:) bu aralar bayağı soğukmuş trabzon inş hafta sonu güzel olur da gezeriz doya doya çünkü yağmurlu olunca hiç bişey yapılmıyo bilirsin sende:)

saol tatlım Allah geride kalanlara uzun ömürler versin..
biz varken baya soğuktu ama insan severek orda olduğu için hiç anlamıyor gerçekten. hatta ben ordayken baya takılanlar oldu 6 aylık gelin oldu 40 yıllık trabzonlu gelin:1: sevdinmi diye soruyor herkes oo diyorum 3 üncü gelişim bayıldım buralara yaşarım burda:)
inşallah soğuk olmaz en azından yağmur atsın geçsin diyelim doyasıya çıkartın keyfini çünkü bizim tam döndüğümüz gün inanılmaz güzel hava vardı havaalanına Of tan gidene kadar arabada bi ton söylendim:1:

Gecmis olsun hanzadecigim. Günaydın kızlar.bugun ikinci gün diyetimmde. oluyordum dun yai c
Ok zor gecti.neyse smdi kahvaltibyapiyorum.yuruyuse çıkacağım öptüm sizi

aa sen de mı dıyettesın canım?
Az mı yedın ne yaptın anlat bakalım :1: bak dıyet konusunda cok acayıp ustayımdır soleyım :1:

kızlar biraz önce kaynım yüzünden kalpten gidiyordum:14:
ben onu okula gitti biliyordum evde rahat rahat dolanıyordum sabahtan beri meğersem o yukarıda yatıyormuş:53:
ara koridordaydım birşeyler arıyordum güm güm sesler geliyor aha dedim ne bu nerden geliyor tırstım baya:18: bi anda pat diye açtı kapıyı yerimden fırladım:84:
sonra tabi baya hışmıma uğradı ne işin var senin ödümü kopardın diye :57:oda diyorki nolur abime söyleme uyuyakaldım rapor alcam, iyi be iyi geç içeri dedim:1:

ay kıyamam kım olsa ödü kopardı sen yazdın ben heyecanlandım burda :1:
Gecmıs olsun canım...

Geçmiş olsun canımcım ya ne ameliyatı olucaksın kii??

Aydasucum bu bazlamaların içine tavukları ince ince( tantuni gibi) doğrayıp domates biberle soteleyip koyucaksın. Çok güzel olmazmı ??

oyyy olmaz mı kuzucum hem de dehset lezzetlı olur. Tavuk cok yakısır. Baskaaa ev yapımı adana kebap, normal kofte durum, ve ne bılıyon mu? Annem oyle yapardı nasıl bayıla bayıla yerdık, bazlamayı ocaktan alınca sıcak sıcak terayğ surcen ıcıne peynır falan yanınada cay ınan tadına doyum olmuyor...

Bır de bununla cok dehset bısey daha yapılır. Kayserı yaglaması...
Ayrı bı tencerede soğan domates kıyma baharat kavrulur pısırılır bı kat bazlama konur ustune kıymalı harc bole bole 4 kat yapılır, 4 e bolunur ustune de sarımsaklı yoğurt, abüüüü cok ozlemısım anlatırken farkettım bak bu da resmı

$yaglama (1).jpg

herkese selam

Sofısımmmmmm
Nasılsın canım gorusmeyelı? Valla orası burası derken butun evı elden gecırdın canım, ellerıne saglık... Ben de bı yapsam fena olmucak hanı, sen boyle yazdıkca ıcım gıdıyor ben de yapayım dıye donustu artık ınsallah...

Bunları dıyete baslamadan yaptım kuzucum suankı dıyetımde hıc un ve unlu mamuller yok, bakalım bı hafta sonra fark olcak mı...
Hastaneye de memlekette gıtcem artık ılk kez gıttım devlet hast. daha da gıtmem...
Insallah tatılınız cok ıyı gecer canım dolu dolu... Allah ıcınıze sındırsın ınsallah...

Bende buraları bi sevemedim ya:(( Ankara gibisi yokk... Yağmuru, sisi, rutubeti bitmiyo. Havası benim astımımı azdırdı, nefes dahi alamıyorum buralarda:(

benimde çeyizimde eksikler var ama ev doldu artık neyi nereye koyacağımı şaşırmış durumdayım.. biz daha geçen hafta mobilyalara bakmaya başladık ama tabi sadece pazar günü gezebildiğimiz için, 4-5 yere bakabildk onlarda aynı bölgede olanlar. daha tam bir araştırma yapmadık.. siz ne güzel mobilyaları bitirmişsiniz bile, kafanız rahatlamıştır baya :76:
beyaz eşyalarımızı erkenden almıştık neyseki bide onları düşünmüyorum..
hıı biz bide balayımızı ayarladık o yönden de kafamız rahat :16:

balayı nereyi ayarladınız ACAbaaa??

balayı nereyi ayarladınız ACAbaaa??

oyyy 6 ay önce bitti bizde balayı mevzuları be güzelimm :10:

aydasucum ewet ölede yapabiliriz ya çok güzel olur. h.sonu yapayım bari ben onu 2 saat dinlenmesi gerekirse hamurun h.içi yetişmez. Ama benim merdanem yok :1: önce onu almam lazım oklavam var ama onunla zor olur.
Bide nasıl boğazınıza sabredebiliyosunuz siz yaa ben hayatta diyet yapamam tutamıyorum şu boğazı nefsime hakim olamıyorum napıcam bilmem.

aydasucum ewet ölede yapabiliriz ya çok güzel olur. h.sonu yapayım bari ben onu 2 saat dinlenmesi gerekirse hamurun h.içi yetişmez. Ama benim merdanem yok :1: önce onu almam lazım oklavam var ama onunla zor olur.
Bide nasıl boğazınıza sabredebiliyosunuz siz yaa ben hayatta diyet yapamam tutamıyorum şu boğazı nefsime hakim olamıyorum napıcam bilmem.

aynı aynı bende tutamıyorum boğazımı diyetteyken dahada fazla acıkıyorum:50:

aydasu bu arada şu kayseri yağlamasına bittim ben:52:

Evet canım oklavayla hıc yorma kendını, merdaneyle rahat rahat yaparsın ve bılıyormsun erkekler boyle tatları cok sevıyor...

aynı aynı bende tutamıyorum boğazımı diyetteyken dahada fazla acıkıyorum:50:

aydasu bu arada şu kayseri yağlamasına bittim ben:52:

Tatlım sen de yaparsın bak, cıdden enfes bı tarıf ve en onemlı ozellıgı elle yıyorsun bole yoğurda bana bana :56:

Kızlar ben dıyet konusunda azcık manyagım kabul edıyorum :1:
Evlenınce cok zormus ama bunu anladım, bekarken valla aksam babamı bıle bekleyemez yerdım sımdı oyle mı ese uymak zorundasın o konu zor oluyor. Bı de esım cok kızıyor dıyet yapmama. Ama yapmam lazım kendımı ıyı hıssetmıyorum bu kıloda napayım...

Öyle ac da kalınmıyor doğru dıyet uygulandıgında ınanın...
Mesela bugun ne yedım

Sabah

2 haslanmıs yumurta, 10 zeytın, domates, salata, 3 kuru kayısı, 1 cay bardagı cevız, avuc ıcı kadar peynır (sabah 7 de yedım bunu ve daha sımdı oglen yemegımı yedım anca acıktım dusunun)

Öglen

5 kasık bulgur pılavı, salata yoğurt (yıne bıle cok ac degıldım ama esım gec gelıcek o saate kadar acıkırım dıye yedım)

Aksam

Mercımek yemegı, semızotu, yoğurt

Bırazdan da 1 saat yurucem bantta ınsallah...
Bakalım 1 hafta sonra ne olacak ılk kez bu sekılde bır dıyet yapıyorum, ben daha once hep ara ogun yapardım sımdı hıc ıhtıyacım kalmıyor

Canım ben dukan diyeti yapıyorum.atak evresindeyim. 2.gunum :) protein yiyorum hep.insallah faydalı olur:

evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor artık ne yapsam artık ya güzel bi plan yapmam lazım aklınıza gelen bişey olur ise yardımcı olursunuz :9: 2 gün sonra 10. ayımız :123:

ooo aydasum gelmişş:)) bende salonu hallettim geldim ama çok çok yoruldum şimdi tüller yıkanıyor. bi de diğer tarafa bakan küçük pencerenin tülleri perdesi var ama sanki perdeler çok iyi yıkanmadı gibime geldi yaa sinir oldum bitsin yine atacam makinaya...
canım ben gidip döneyim senden örnek menü isticem ben karatayı inceledim ama hiç pilav felan yoktu onların oluşturduğu örnek menüde. seninki bana daha uygun.

Bende buraları bi sevemedim ya:(( Ankara gibisi yokk... Yağmuru, sisi, rutubeti bitmiyo. Havası benim astımımı azdırdı, nefes dahi alamıyorum buralarda:(
keşke yer değişebilsekkkk. eşimle tek hayalimiz ne biliyomusun 1 sene sonra doğu görevi için artvin çıkması:)) tabi bayburt,ghane,erzincan felnda istiyoruzda en çok artvinnn:)
Dükkana göre 16kilo vermem gerekiyor yaklaşık 1 yıla yakın bir zamana tekabül ediyor zor olacak tabi ama bakalim :1:
sabır işi tüm yıl boyuncamı yapıcaksın bu diyeti. dukkan diyeti hakikaten çok zor ve yemekleri şatafatlı :) başarılar canım diyetinde.

ooo aydasum gelmişş:)) bende salonu hallettim geldim ama çok çok yoruldum şimdi tüller yıkanıyor. bi de diğer tarafa bakan küçük pencerenin tülleri perdesi var ama sanki perdeler çok iyi yıkanmadı gibime geldi yaa sinir oldum bitsin yine atacam makinaya...
canım ben gidip döneyim senden örnek menü isticem ben karatayı inceledim ama hiç pilav felan yoktu onların oluşturduğu örnek menüde. seninki bana daha uygun.

keşke yer değişebilsekkkk. eşimle tek hayalimiz ne biliyomusun 1 sene sonra doğu görevi için artvin çıkması:)) tabi bayburt,ghane,erzincan felnda istiyoruzda en çok artvinnn:)

sabır işi tüm yıl boyuncamı yapıcaksın bu diyeti. dukkan diyeti hakikaten çok zor ve yemekleri şatafatlı :) başarılar canım diyetinde.

Baktım kuzum cevap yazıyor bekledım senı kuzucum, cevap yazayım ole gıdeyım dedım... Bı saat yurucem sımdı :10:
Canımcım sen acaıp tıtızlendın ya ev konusunda valla sımdı ındırcem perdelerı asagı sen bole anlatınca o olcak :9:
Nasıl buyuk bır haz verıyordur tertemız ev ohhh...
Donuste bende yapcammmm :21:
Tamam canım sen gelene kadar ben de 1 haftalık deneme suremı tamamlamıs olurum, memnun kalırsam sana da ornek verırım kuzum...
pırınc ve makarna yok ama bulgur pılavı yenebılıyor canım karatayda. Zaten omur boyu yapamam bıraz kılo vereyım normal duzenıme donup sporu duzenlı tutmayı planlıyorum ınsallah...

Tayın konusu :72:
Bende soyle tokat, yozgat falan ıstıyom ama cok zor gıbı torpıllıymıs oralar... Hayırlısı ınsallah...
Ben bı yuruyım gelımmm optum canım

Baktım kuzum cevap yazıyor bekledım senı kuzucum, cevap yazayım ole gıdeyım dedım... Bı saat yurucem sımdı :10:
Canımcım sen acaıp tıtızlendın ya ev konusunda valla sımdı ındırcem perdelerı asagı sen bole anlatınca o olcak :9:
Nasıl buyuk bır haz verıyordur tertemız ev ohhh...
Donuste bende yapcammmm :21:
Tamam canım sen gelene kadar ben de 1 haftalık deneme suremı tamamlamıs olurum, memnun kalırsam sana da ornek verırım kuzum...
pırınc ve makarna yok ama bulgur pılavı yenebılıyor canım karatayda. Zaten omur boyu yapamam bıraz kılo vereyım normal duzenıme donup sporu duzenlı tutmayı planlıyorum ınsallah...

Tayın konusu :72:
Bende soyle tokat, yozgat falan ıstıyom ama cok zor gıbı torpıllıymıs oralar... Hayırlısı ınsallah...
Ben bı yuruyım gelımmm optum canım

ya dönüşte bizimle dönerler diye bu kadar canıma dişime taktım biliyosun :) yoksa dip köşe temizliğimi yaz sıcağına bırakmayı planlıyodum sen ben gibi yapma tatlım sakın:)
tayin için dua ediyorum sürekli sizin içinde canım.
sen yürüyüşünü yap tatlım bende tavuk sote yapmıştım yanına pilav yapıyım. çok öptüm:54:

Diyet diyet diyet:52::52:
Selam kızlar sabah beri okuyorum arada ama yazamadım diyet konuları dönmüş ne güzel yapanlara Allah sabır versin:1:
Bende başlıycam bugün yarın işte bugün annemdeyim akşama olmazda yarından keserim çayı şekeri 5 kg vermem lazım ilk başta sonrası gelir inşallah:1:

Back