Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
speedy cim benim en çok gitmek istediğim yer fethiye ölüdeniz ve marmaris bu sene kısmet olmadı inş.seneye ege akdeniz turu yaparız
Biz balayına ölüdenize gittik kızlar harika bir yer tavsiye ederim
hangi otele gittiniz =
Seyir beach çok şirin ve güzel bir otel. Birde eylülde gittiğimiz için sakindi. Artı bir diğer tarafı almanlar takılıyor orada orta yaşta olanlar. Ben sormuştum zaten balayı için rezervasyon yaptırırken
Seyir beach çok şirin ve güzel bir otel. Birde eylülde gittiğimiz için sakindi. Artı bir diğer tarafı almanlar takılıyor orada orta yaşta olanlar. Ben sormuştum zaten balayı için rezervasyon yaptırırken
Şirin bir otel sakinde görünüyor zaten Ölüdeniz'de çok seçenek yok otel için bizde Ölüdeniz düşünüyoruz bir burası kaldı beraber gitmediğimiz,bakalım kısmet biz bodrum'da yaptık balayımızı seçimimiz yine Voyage'lardan olmuştu daha önceki tatillerde hep memnun kalmıştık bu sene gidiceklere tavsiye ederim.
SAKİN SESSİZ bi yer peki şehir merkezine yakn mı bide herşey dahilmi ? oraya da bakarz bi
Aynen öyle canım çok sakin tatil için ideal.
Canım her şey dahil. Hatta bu yıl yeniden gidelim mi diye düşündük ve yeni sezon fiyatlarını öğrendim. 2 kişi 300 TL. Günün her saati istediğini yiyebiliyorsun. Patlayana kadar
Günaydın kızlar biz maalesef daha tatil planı yapamıyoruz benim yıllık iznim belli olmadıgı için.
seyir beache baktım şimdi brazcık detaylı .
7 gün 1250 TL fiyat inanılmaz uygun.
bide açık büfe yok sabah ve akşam yazıyor sadece
günaydın kızlar hepinize teşekkür ederim
şöyle ki burnum uzun zamandır problemli hiç nefes alamıyorum 5-6 yıl önce ameliyat olmuştum ama doktor çok öyle yapmışki eskisinden daha kötüyüm sürekli başağrısı ve yaz kış 365 gün nezle modundayım elimden mendil düşmüyo önceki gün doktora gittim genzime kadar kamera soktu doktor çok ilerlemiş düzeyde sinuzit var kaplamış heryeri ve kocaman et ayrıca kemik eğriliği(allahtan dış görünüşünde problem yok) kuzenim ve amcamda geldi benimle onlarda da benzer şikayetler var kuzenim estetik yaptıracak 1,5 ay sonra nişanı var bu ayın 13 üne randevu aldı benim de aynı güne almamı istiyo ama benden tomografi istedi doktor bugün çektiricem yarın sonucunu alıp gün alıcam kısacası bu ay içinde ameliyat olucam