• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Bugun hava güzel, ama içim karardı canım hiçbirey yapmak istemiyor. Bahar bunalımına girdim sanırım ben. Tatilden bahsetmişsiniz, biz bu sene tatile gitmeyiz heralde. Bankalar gırtlağıma yapıştı, düğün takılarımı bozduracağım, altın yükselsin diye bekliyordum bugun düştü:( İnsanın borcu, faizi falan olunca hiçbişeeyden keyif alamıyormuş. Uçak biletleriminde bitmesi kötü denk geldi. Para verip bilet alamıyorum, kendimi cezaevinde gibi hissediyorum burada.

Bazen her şey üst üste gelir. Sen moralini yüksek tut. Karamsarlığa kapılma. Takıların kenarda duracağına yükünüzü hafifletsin. Bozdurman gerekiyorsa bozdur canım. Hiçte üzülme bunun için.

sıkıldım kızlar havada çok güzel. dün eşimin kuzeni gelmişti hadi dedik dışarı, sahil kenarında çimlerin üzerinde attık kendimizi puflara yine istiyorum aynısından :31:

Bugun hava güzel, ama içim karardı canım hiçbirey yapmak istemiyor. Bahar bunalımına girdim sanırım ben. Tatilden bahsetmişsiniz, biz bu sene tatile gitmeyiz heralde. Bankalar gırtlağıma yapıştı, düğün takılarımı bozduracağım, altın yükselsin diye bekliyordum bugun düştü:( İnsanın borcu, faizi falan olunca hiçbişeeyden keyif alamıyormuş. Uçak biletleriminde bitmesi kötü denk geldi. Para verip bilet alamıyorum, kendimi cezaevinde gibi hissediyorum burada.

Kimin borcu yokki hepimizin var aylık ödemeler sabit bir dolu tek değilsin,inşallah kısa zamanda altın yükselir en azından köşede durucaklarına borcunuza katkısı olmuş olur seninde kafan bir nebze rahatlar,eşinin yanına gidemiyor olmanın biraz daha etkisi olmuş yarının bizlere ne getiriceği belli olmaz canım içini ferah tut:34:

kendini üzme canım bu kadar emin ol herşey gelip geçer sen moralini yüksek tut. eşinin uzakta olması zor durum gerçekten ama sıkma kendini ya gerçekten senin gibi bende üzüldüm burda.:ssz: altınlarınıda bozdur gitsin düşmüş çıkmış takılma o kadar sizin yükünüzü hafifletsinde. kenarda durduklarında hiç bir işe yaramıyorlar duruyor işte. bende bi kaç şeyimi bozdurmuştum eşim araba alıcağı zaman ihtiyaç yoktu ama olsun benimde katkım olsun niye dursunlar öylece demiştim.eşim çok mutlu olmuştu sonrasında baktım benim tercihime göre seçim yaptı bu senindir dedi bana aman aman çok bi katkımda yoktu ama olsun biraz hafiflemiştik sonuçta.

Canım kahvaltı açık bütfe oluyor. Onun dışında öğle ve akşam yemekleri için bir çok çeşitleri var. Sebzeden , balık, et, tavuk ve hamburgere kadar. Çeşit çeşit yemekleri var. 7 gün 2 kişi fiyatımı bu :)

ETStur ile anlaşmalıymş

sabah açık büfe akşam açık büfe yazıyor. :34: 7 gün ve 2 kişi fiyatı.

şimdilik ikimizinde hoşuna giden bu oldu.

Club Ege Antique Hotel Marmaris 1586 2 kişi yine.

KONAKLAMA: 2012 YAZ SEZONU
HERŞEY DAHİL
07.30-09.30 Sabah Kahvaltısı
10.00-10.30 Geç Kahvaltı
12.30-14.00 Öğle Yemeği
15.00-16.00 Snack İkramları
17.00 -18.00 Çay Saati
19.30-22.00 Akşam Yemeği
23.00-01.00 Gece İkramları
10.00-23.30 Havuz Bar
Tüm Yerli Alkollü Ve Alkolsüz İçecekler Herşey Dahil Konseptinde 10.00-23.30 Arasında Ücretsizdir.

aktivitelerin çoğu ücretsiz ilk hoşumuza giden bu oldu biraz daha uygun olsa daha iyi olabilir ama aktivitesi de olsun mutlaka sıkılmayalım. aman ne çok şey istiyorum he :36:

selamlar
biz de tatil yerimizi henüz belirlemedik ama malum ben tesettürlü oldugum için her yere gidemeyiz
zaten kocişko da pek hoşlanmıyo o tarz otellerden
sakin sessiz bir yere gideriz heralde sanırım

hanzade geçmiş olsun canım, burun ameliyatını ablam da geçirdi ama bin pişman oldu
doktorunu iyi seçmelisin

dün çok güzel bi nohut yemegi yaptım kızlar
eşim de çok begendi
olaysız vukuatsız bir operasyondu:)

selamlar
biz de tatil yerimizi henüz belirlemedik ama malum ben tesettürlü oldugum için her yere gidemeyiz
zaten kocişko da pek hoşlanmıyo o tarz otellerden
sakin sessiz bir yere gideriz heralde sanırım

hanzade geçmiş olsun canım, burun ameliyatını ablam da geçirdi ama bin pişman oldu
doktorunu iyi seçmelisin

Fathiyedeki otele gidebilirsiniz kalabalık bi yer değil tesettür için bence harika ama tabi
gelen kimler gelir falan çok bilmiyorum. balayına nereye gittiniz bide cryctal oteller tesettür için güzel diyorlar.

dün çok güzel bi nohut yemegi yaptım kızlar
eşim de çok begendi
olaysız vukuatsız bir operasyondu:)

afiyet olsun bizde dün yedik ama ben yapmadım özlemişim :36:

Fathiyedeki otele gidebilirsiniz kalabalık bi yer değil tesettür için bence harika ama tabi
gelen kimler gelir falan çok bilmiyorum. balayına nereye gittiniz bide cryctal oteller tesettür için güzel diyorlar.

fethiyeye araba alınca kesin gidicez zaten inş
ama konaklar mııyız bilmiyorum
balayına gidemedik hayatım, ben o hafta ağır bir vertigo atagı geçirdim ve hastahanedeydim
balayını iptal etmiştik yani
daha sonraları haftasonu kaçamkları yaptık bi kaç kez

fethiyeye araba alınca kesin gidicez zaten inş
ama konaklar mııyız bilmiyorum
balayına gidemedik hayatım, ben o hafta ağır bir vertigo atagı geçirdim ve hastahanedeydim
balayını iptal etmiştik yani
daha sonraları haftasonu kaçamkları yaptık bi kaç kez

anladım canım o zaman bu sizin için güzel bir balayı olacak güzel bi yerde balayı niyetine tatil yapın :9:
cryctallere bakabilirsin oraya gidipte öven çok fazla :34:

Belki bende annemden alırım. Annem yemekleri çok güzel yapıyor ama biraz yağlı yapıyor. Oda eşime zararlı :31:

benim öyle bi şansım yok annem çalışıyor şuan izinde ama evi de yol üstü falan değil kendi başımın çaresine bakmam lazım çok isterdim ama dipdibe oturmak sırf yemek almak için :1::1::1:

bende akşama ne yapcam bilmiyorum canım hiç birşeyde yapmak istemiyor oturdum kaldım böyle. dün kurufasülye pilav yapmıştım kuzende gelmişti üzerine çok beğendiler gerçekten güzel olmuştu şimdiye kadarki en iyisiydi:1:
bulamadım şimdide ne yapıcağıımı

Back