slm canım yazdıklarını okudum aynı hisler bendede var benim transferimin bu gün 4 günü sizin kaçıncı gün acaba2 gün tatlı sona geri sayım başladı inşallah. Ben duayla, keyifle bekliyorum adının yanına hamile yazmayı, boncuk da koyacağım söz:)))
canım sağol inşaallah bu listede hamile yazmadığın kimse kalmaz baştada sen olusun
rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eylesin moral oldun bana allah razı olsun canım bilmiyorum
ne olacak kasıklarımda çok hafif batma var belim ağrıyo birazda sabahları yoğun başağrısı oluyo
canım bişey istemiyo kahvaltıyı yapıncada 2 gündür sadace midem bulanıyo ama öğleden sonra açlık
her daim varhepimiz açız heralde kızlar birde negatif çıkarsa bu kiloları nasıl vercem bilmiyorum
inşaallah pozitif çıkar herkese iyi akşamlar kızlar
Selam kızlar bugün nasılsınız:) Benim bugün 4. günüm gnlerrr geçmekkk bilmiyooooooo
nerelerdesinnn??
sabahtan beri çıkamadım yataktan karın ağrısı halsizlik ishal baş ağrısı bütün gün uyudum desem yeridir neyse şükür daha iyiyim şimdi umarım 9 ay adet olmam son adetimin oyunlarıdır bunlar bana:))
myracım 2 gündür foruma bakmamadım canım, çooook sevindim tebrikler :))))))))))))allah tamamına erdirsin ..........
Arkadaşlar bende anne adayıyım allah tamamlamayı nasıp ederse elimde asagıdakı ılaçlar var ıhtıyacı olan özelden msj atabılır.Malesef fazla aldırıyorlar ve böyle kalıyor maddı bı zarar bu bızım ıçın ama elımız mahkum olunca alıyoruz mecburen
6adet merıonal
3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt
3adet puregon 300 03-2013 skt
1adet gonall-f 3
slm canım yazdıklarını okudum aynı hisler bendede var benim transferimin bu gün 4 günü sizin kaçıncı gün acaba
merhaba canım 10.gün bitdi benim bugün pazartesi kan testim var benim 2gündür var bunlar senin erken başlamış maaşallah...
Eeeee, yarın cumartesi, cloudly de 11de gidecekti yalnış hatırlamıyorsam, sen de 9da. Sen yarın çalışıyor musun? Görüşmek için süper zamanlama, ne dersiniz, Alias da var gelebilecek???
öncelikle hayırlı olur inşallah benimde bu gün dördüncü günüm. bazen kendimi hamile gibi hissediyorum bazende yanıldığımı düşünüyorum aslında hepsi psikolojik galibab iki gündür herkez yüzümün çok soluk olduğunu söylüyor sabahları midem bulanıyor sürekli uyuyorum ayakta durduğum zamanlarda hep yatmak uyumak istiyorum çok halsizlik var bu gün öğleden sona biraz değişti şimdi hiç birşeyim yok bu belirtiler nedir bilmiyorum birde tranferden iki gün önce ağzımın tadı bozulmuştu hala aynı hamilelikten olsa tranferden öncede ağzımın tadı yoktu diyorum kendime umutlanmak istemiyorum siz neler yaşıyorsunuz. ben osmaniyede oturuyorum tedavim adanada oldu sizinki nerde oldu
CANIM MERHABA, ben geçen yıl ameliyattan dolayı gelin mevlüdümü yapamamıştım da tatlım, bugün hayırlısıyla onu yaptık:) dün de doktordaydım... tüm günüm dışarıda geçti fırsat bulamadım yazmaya... bana senin dediğin gibi gonal f/ 150 vuracağım bir de kalça iğnesi verdiler. pazartesi tekrar gideceğim kısmetse, sen naptın forumun son sayfasından başa doğru okumaya başladığım için hemen sordum ama gittin galiba sen de değil mi doktor<?
canım hayırlısıyla kucağına alırsın bu sefer inşaallah senin bebeğin çok şanslı olcak zaten dün kanal7deki bi proğramda doktor sol elinizle karnınızı okşayın sağ elinizide açın o sağ elinizden o enerjiyi alcak pozitif şeyler söyleyin ona dedi sen sağlıklısın sen iyisin zamanı gelince sen sapa sağlam bana gelceksin diyin dedi pınarcım sen zaten en güzel şekilde şimdiden konuşuyosun onunla hayırlısıyla bu sefer tutunacak ve çok pozitif bi bebek olarak doğacak inşaallah bence
slm kızlar sonunda bugün adet oldum ama daha tam sökülmedi kahve rengi akıntı var drum bana taze kan görünce 1.gün olarak say demişti
ben bugünü sayimmi bilmiyorum pazartesi gitcem bakalım hayırlısı olsun
sabah hastanedeki hemşireyi aricam bakalım o ne dicek
bugünü sayarsak pazartesi 3. gün olacak iğnelere nezaman başlarım bilenler yazsın nolur çok merak ediyorum
merhaba tedavin hayırlı olsun inş bende cuma günü ilk kontrole gittim adetin birinci günüydü igneye ikinci günü yani bugün başladım ama bildigim kadarıyla 2. veya 3. başlanıyo ama yinede doktoruna sor.
slm kızlar bende 10 gün kadar sonra tüp bebek tedavime başlıcam inş..polikistik over hastasıyım eşiminde spermlerinde sorun var o yüzden aşılama önermedi doktorumuz sayfaları karıştırıp umut arıyorum bendeçok yeni olduğum için kullanılacak iğneleri bile bilmiyorum burada herkes neredeyse doktorlar kadar ii biliyo herşeyi benim durumm biraz daha riskli sanırım kullandığım ilacların yumurtalarımı haddınden fazla buyutme ihtimali yüksek doktorumla bır kez gorusebıldım ne yazııkkı o yuzden cok merak ediyorum tup bebek asamasında ne kadar sureyle yumura takıbı yapılıyor ve transfer ıcın kacıncı gun hedeflenıyor cewaplarsanız sewınırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?