Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya sende bahçecideysen senin dr kim aynı merkezdeyiz sanırım
O kadar net birşey ki bu yerine koyma psikolojisi mi, aynı derdi yaşayanı anlama, empati kurabilme mi bilmem ama her hamileye benmişim gibi seviniyor, her olumsuz sonuca kendim gibi üzülüyorum. pazartesi güzel haberin gelecek ben inanıyorum. İnşallah sen değilsindir acıkan, o mis kokulu bebeğindir. Ye sen ye ihmal etme, kuzunun karnı acıkıyor belli ki:)))
teşekkürler ben 30 yaşındayım bahçeci tüpde tadavi görüyorum sorun sperm azlıgı 2.ye başladım bugün ilk ignemi vurdum
inşaallah canım onun karnıdır veya onların karnıdır acıkan çünkü ben bu karnımı tanıyamaz oldum artık sabah öğle bişey yiyemiyorum iki gündür akşam bi yiyorum şişiyorum sonra böyle oturuken bi daha acıkıyorum canımçok sağol herşey için inşaallah peş peşe hamiş kalırızda birlikte taki ederiz bebişleride iyi geceler tatlım kendine çook dikkat et
İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM
sinem25-----------28---.............------1.deneme-------Memorial-----------HAMİLE
nec86--------------25---sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa-------HAMİLE
aymutu------------29---erkek----------4.deneme-------Anatolia T.B.------HAMİLE
myra---------------...---...............------...............-------...................-------HAMİLE
suaenvar----------...---...............-----...............-------...................-------8 ekim test
pasha--------------...---.........---------2.deneme-------.................---------12 ekim test
bahar247---------36---erkek---------1.deneme-------Bruksel T.B.--------12 ekim test
kederci------------23---kdn+erk.-----1.deneme-------Ankara Tıp---------17 ekim test
toobe--------------27---kadın---------1.deneme-------Gazieurofertil------20 ekim test
sevinc85-----------...---.........----------1.deneme------Kadıköy Şifa-------24 ekim test
denizden77-------34---........---------3.deneme-------...................--------transfer olacak
wish_--------------27---pco-----------1.deneme--------Bahçeci Fulya------transfer olacak
baharkus----------33---kadın--------1.deneme--------Smyrna T.B.--------6 ekim transfer
dilaha---------------...---........---------3.deneme--------................---------17 ekim transfer
mine1987---------24---pco-----------3.deneme--------Alman Hast.--------18 ekim transfer
aygun_akcan-----27---sebepsiz----................--------Maya T.B.-----------20 ekim transfer
DenizCeren01----34---erkek--------3.deneme--------Gürgan Clinic-------transfer olacak
merln---------------20---kadın---------2.deneme--------Maya T.B. ---------ekim sonu transfer
AliasBlue-----------30---end.---------2.deneme--------...................-------17 ekim opu
Nazlic---------------26---erkek--------1.deneme-------Acıbadem-----------iğneler başladı
melish83-----------28---erkek--------1.deneme-------Ege Üniversitesi---iğneler başladı
aylinnim------------30---.........--------1.deneme-------...............-----------iğneler başladı
bonbonsekerim---30---kadın--------1.deneme-------Akay T.B.------------iğneler başladı
oznur65------------27---erkek--------3.deneme-------Umut T.B.-----------iğneler başladı
pınar1202---------30---erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.-------iğneler başladı
cloudly-------------28---kadın---------1.deneme------Özel Ege T.B.-------iğneler başladı
Beren_Berat------30---erkek---------2.deneme------Bahçeci T.B.---------iğneler başladı
haziran15----------...----.........--------6.deneme--------.................--------lucrin başladı
staylan-------------29---sebepsiz----1.deneme-------Hisar İnt. Hos.-----lucrin başladı
Deren6-------------25---erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-------16 ekimde başlıyor
CARMENNN--------30---erk.+kdn-----2.deneme------Başkent Has.------17 ekimde başlıyor
brnyns-------------32---.........---------1.deneme------Bahçeci Fulya-------31 ekimde başlıyor
fulyabe-------------32---.........---------3.deneme------Umut T.B.-----------ekimde başlıyor
gren82-------------29---erkek---------2.deneme------Alman Has.---------ekimde başlıyor
bbeydam----------30---pco------------1.deneme------..................---------ekimde başlıyor
baby2007---------25---pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.-----------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23---erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak---d.k.h kullanıyor
kyr------------------31---kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.----------d.k.h kullanıyor
cakir44-------------23---pco+erkek---3.deneme------Memorial-------------15 kasımda başlıyor
hly7-----------------23---pco------------1.deneme------Umut T.B.------------kasımda başlıyor
ece22---------------...---sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-----kasımda başlıyor
tuana0225--------...----pco------------4.deneme------Medikalpark----------kasımda başlıyor
sweet_baby-------34---sebepsiz-----1.deneme------.................-----------bir dahaki sefer inşallah
pepero-------------...---sebepsiz------2.deneme------Genart-----------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh-------------...---kadın----------4.deneme------...................----------bir dahaki sefer inşallah
umut11------------31---sebepsiz------1.deneme------Florence N.gale------bir dahaki sefer inşallah
pınar72------------39---erkek----------2.deneme------Acıbadem Kadıköy---bir dahaki sefer inşallah
MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
kyracım güzel dileklerin için teşekkürler, evet başladık bakalım iğnelere, listeyi güncellemişsin ellerine sağlık, bizim forum çok bereketli sayımız artıyor, işallah rabbimin izniyle bol bebekli , bol boncuklu listemiz olur :) sevgiler.....
Herkese selamlar,
Bugün çok yoğundum hiç giremedim. Yazılanları okudum, listeyi güncelledim. Bizi unutup, haberlerini alamadığımız arkadaşları kırmızı ile işaretledim. Konuşanları tahtaya yazmak gibi oldu ama napim, her seferinde merakla bakıyorum listeye:)))
Cloudly,pınar tedavileriniz başlamış, hayırlı ve de uğurlu olsun. Her yaptığınız iğne bebeğinize kan olsun, hücre olsun, can olsun. Merakla takipteyiz:)))
Kederci pazartesine az kaldı cnm, senden güzel haberler bekliyoruz. Dualarım sizlerle, ve tüm dileyenlerle....
Pınar sana özel bir teşekkür borçluyum. Çok sağol bu sayfayı açtığın için, herşey birşey için vesile, öyle dolanırken rastladım sayfaya, senin ilk yazılarını okuyunca içim ısındı tavrına, duygularına. Bu sayfa 3. takip ettiğim sayfa malum 3. denemem:))) Sizlerle yazışırken kendimi bir anda listeden sorumlu buluverdim. Bu da bana çok keyif verdi. Sanki her yayınladığımda, her gelişmeyi eklediğim de, hakkında yazdığım kişilerin tedavilerine katkım oluyor gibi hissediyorum. Manevi olarak çok güzel bir his. Daha önce yazdığım, takip ettiğim sayfalarda çoğu kişilerin nicklerini hatırlayamıyordum, şimdi hepinizin nicklerini hergün görüyor, her yazı yazışımda hakkınızda dua ediyorum. İnanır mısınız bilmem ama en hayırlı dualardan biri, hiç tanımadığına ettiğin duaymış. Ben inanılmaz keyif alıyorum. Yani pınarcım bunu yaşamama vesile olan sensin, sana çoooook teşekkür ediyorum. Allahım her birimizi dileğine kavuştursun, en hayırlı, en doğru zamanda...
ya inan bende aynen böle düşünüyorum sırf eşim istiyo die gidip geliyorum aynı şeyleri zaten ben en yakın arkadaşlarımda paylaşıyorum ve benden hiç biri para istemiyo :)) hayır ilk hafta dedim hadi kadın konuştuk anlıycak dinliycek ama bu hafta insan tek bi cümle bişey sölemezmi yokkkk haftaya tekrar görüşelim diyip yolluyo keriz gibi bi tüp bebek parasını ona vererek harcıycaz seninde dediğin gibi kendileri sunmalılar bu imkanı nasıl bize 4600 tl tüp bebek paketimiz diyip hiç bir kuruş indirim yapmıyolar ve bunun sadece ilaçsız parası 4600 tl tutuyo bide yetmiyo bizi iice sinir ediyolar gide gele pisikologlarından hiç bir favda görmeden 600 tl 2 seansa para harcatıyolar haftaya gitmiycem oturu o 300 tl başka bi yere harcar en azından mutlu olurum olmadı arkadaşlarımı toplar en ii yerde yemeğe götürüp derdimi anlatırım herkes mutlu :))))
slm kızlar 10 yumurtam toplanmıştı 6 sı döllenmiş pztesi transferim olacak inşalllah sabırsızlıkla bekliyorum.ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun.
slm kızlar bende 10 gün kadar sonra tüp bebek tedavime başlıcam inş..polikistik over hastasıyım eşiminde spermlerinde sorun var o yüzden aşılama önermedi doktorumuz sayfaları karıştırıp umut arıyorum bendeçok yeni olduğum için kullanılacak iğneleri bile bilmiyorum burada herkes neredeyse doktorlar kadar ii biliyo herşeyi benim durumm biraz daha riskli sanırım kullandığım ilacların yumurtalarımı haddınden fazla buyutme ihtimali yüksek doktorumla bır kez gorusebıldım ne yazııkkı o yuzden cok merak ediyorum tup bebek asamasında ne kadar sureyle yumura takıbı yapılıyor ve transfer ıcın kacıncı gun hedeflenıyor cewaplarsanız sewınırım....
Allah Allah az önce msj attım nereye gitti o acaba:S
kedercim açlık çok güze bir haber :)) bende de olan ve duyduyğum kadarıyla herkesin en erken belirtilerinden biri mide kazıntısı.. ye ye doymamak sürekli birşeyler yemek istemek.. ama internetten okuduğum kadarıyla doktorlar birden çok yiyip karnınızı şişirmeyin diyor. öğün sayınızı 5-6ya çıkarın diyor. sende ara öğünler ye sürekli canım.. bebişin büyüsün aç bırakma yavruşu :))
pınarcımmm hoşgeldiiinnnn..
tedavin inşallah olumlu haberler getiriri sana.. önce sağlıklı yumurtalar sonrada sağlıklı bebiş inşallahhh..
kesinlikle bende dışarıda ki her çocuğu olana bakıp iç çekiyorum. Rabbim yollamış evlatlarını ne güzell bizler de o günleri görürüz inşallahhh.. insan elindekinin kıymetini kaybetmeden anlamıyor heralde. ya da elde etmek için uğraşmadan.. bizlerde öyle aslında belki bebişlerimiz için çok çaba sarfettik ama elimizde olan onca güzelliğe ne kadar şükredebiliyoruz acaba?? Allahım şükreden kullarından olmamızı nasip eder inş.
cuma ya da cmt doktora gidiem inş ama bilinçaltım heralde rüyalarıma kötü kötü şeyler geliyor.. Rabbim inşallah sağlıkla yavrumu kucağıma almamı nasip eder.. hepimize inşallahhhhhh
kaderci arkadaşım galiba test günü en yakın olan sensin allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim olmayan herkeze versin. transferden sonra kendinde ne gibi değişiklirler hissettin ne de olsa sen benden bir adım öndesin bende sürekli halsizlik var ve sürekli yemek yiyorum en çok sevdiğim çaydan tat almıyorum sende de varmı birde 9 gün kanama oluyormuş sende oldumu
Allah Allah az önce msj attım nereye gitti o acaba:S
kedercim açlık çok güze bir haber :)) bende de olan ve duyduyğum kadarıyla herkesin en erken belirtilerinden biri mide kazıntısı.. ye ye doymamak sürekli birşeyler yemek istemek.. ama internetten okuduğum kadarıyla doktorlar birden çok yiyip karnınızı şişirmeyin diyor. öğün sayınızı 5-6ya çıkarın diyor. sende ara öğünler ye sürekli canım.. bebişin büyüsün aç bırakma yavruşu :))