saol cnm seninde tedavin hayırlı olsun
sabah arayıp sorcam bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız
sen hangi iğnelerle başladın?
teşekkürler bana gonal-f verdi üç tanede ilaç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol cnm seninde tedavin hayırlı olsun
sabah arayıp sorcam bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız
sen hangi iğnelerle başladın?
Herkese selamlar,
Bugün çok yoğundum hiç giremedim. Yazılanları okudum, listeyi güncelledim. Bizi unutup, haberlerini alamadığımız arkadaşları kırmızı ile işaretledim. Konuşanları tahtaya yazmak gibi oldu ama napim, her seferinde merakla bakıyorum listeye:)))
Cloudly,pınar tedavileriniz başlamış, hayırlı ve de uğurlu olsun. Her yaptığınız iğne bebeğinize kan olsun, hücre olsun, can olsun. Merakla takipteyiz:)))
Kederci pazartesine az kaldı cnm, senden güzel haberler bekliyoruz. Dualarım sizlerle, ve tüm dileyenlerle....
Pınar sana özel bir teşekkür borçluyum. Çok sağol bu sayfayı açtığın için, herşey birşey için vesile, öyle dolanırken rastladım sayfaya, senin ilk yazılarını okuyunca içim ısındı tavrına, duygularına. Bu sayfa 3. takip ettiğim sayfa malum 3. denemem:))) Sizlerle yazışırken kendimi bir anda listeden sorumlu buluverdim. Bu da bana çok keyif verdi. Sanki her yayınladığımda, her gelişmeyi eklediğim de, hakkında yazdığım kişilerin tedavilerine katkım oluyor gibi hissediyorum. Manevi olarak çok güzel bir his. Daha önce yazdığım, takip ettiğim sayfalarda çoğu kişilerin nicklerini hatırlayamıyordum, şimdi hepinizin nicklerini hergün görüyor, her yazı yazışımda hakkınızda dua ediyorum. İnanır mısınız bilmem ama en hayırlı dualardan biri, hiç tanımadığına ettiğin duaymış. Ben inanılmaz keyif alıyorum. Yani pınarcım bunu yaşamama vesile olan sensin, sana çoooook teşekkür ediyorum. Allahım her birimizi dileğine kavuştursun, en hayırlı, en doğru zamanda...
ya arkadaşlar allah aşkına gittiği merkezde dr. yönlendirmesiyle pisikolojik yardım alan varmı ben hiç bişey anlamadım her seans para ve hiç bi yardımını göremedim anca gidiyoruz geliyoruz kadın bizi dinliyo o kadar :))) her hafta haftaya tekrar görüşelim dio tedavi zamanı yaklaştı hala bi konuşma bile yapmadı bi gelişme olmadı yani
merhaba benide listeye eklermisinizHerkese selamlar,
Bugün çok yoğundum hiç giremedim. Yazılanları okudum, listeyi güncelledim. Bizi unutup, haberlerini alamadığımız arkadaşları kırmızı ile işaretledim. Konuşanları tahtaya yazmak gibi oldu ama napim, her seferinde merakla bakıyorum listeye:)))
Cloudly,pınar tedavileriniz başlamış, hayırlı ve de uğurlu olsun. Her yaptığınız iğne bebeğinize kan olsun, hücre olsun, can olsun. Merakla takipteyiz:)))
Kederci pazartesine az kaldı cnm, senden güzel haberler bekliyoruz. Dualarım sizlerle, ve tüm dileyenlerle....
Pınar sana özel bir teşekkür borçluyum. Çok sağol bu sayfayı açtığın için, herşey birşey için vesile, öyle dolanırken rastladım sayfaya, senin ilk yazılarını okuyunca içim ısındı tavrına, duygularına. Bu sayfa 3. takip ettiğim sayfa malum 3. denemem:))) Sizlerle yazışırken kendimi bir anda listeden sorumlu buluverdim. Bu da bana çok keyif verdi. Sanki her yayınladığımda, her gelişmeyi eklediğim de, hakkında yazdığım kişilerin tedavilerine katkım oluyor gibi hissediyorum. Manevi olarak çok güzel bir his. Daha önce yazdığım, takip ettiğim sayfalarda çoğu kişilerin nicklerini hatırlayamıyordum, şimdi hepinizin nicklerini hergün görüyor, her yazı yazışımda hakkınızda dua ediyorum. İnanır mısınız bilmem ama en hayırlı dualardan biri, hiç tanımadığına ettiğin duaymış. Ben inanılmaz keyif alıyorum. Yani pınarcım bunu yaşamama vesile olan sensin, sana çoooook teşekkür ediyorum. Allahım her birimizi dileğine kavuştursun, en hayırlı, en doğru zamanda...
Cnm ben ilk tedavimde talep etmiştim ama muhteşem insanlar bana o imkanı sunamamıştı, utanmadan bir de bayan doğum izninde demişlerdi. Ama faydasını görmüyorsan gitme bence, madem para veriyorsun seni anlayacak, konuşacak birine ver. Dışarda birine git. Nolur kızma ama bunun için para almaları bile ayıp, bu hizmeti sana sunabilmeleri lazım.
sana canı gönülden katılıyorum pınara teşekkürün için ama ayrıca sanada teşekkür etmemiz gerekiyor sende şu an listeye vakit ayırarak bizim işimizi kolaylaştırıyorsun sahsen vaktim olmadığında hemen güncellenen listeye bakıyorum ben:)) allah hepinizin hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşallah bu sefer... bu arada bnm bilgiler eksik söylim hemen 30 yasındayım erkek faktörü asıl etken ama bende tek tüplüyüm(dr.lar tek tüple gebe kalınıyor desede ben kendimide katıyorum işin içine eşime destek baabında) merkez başkent hastanesi. kolay gelsin ellerine sağlık cnmmm
ya inan bende aynen böle düşünüyorum sırf eşim istiyo die gidip geliyorum aynı şeyleri zaten ben en yakın arkadaşlarımda paylaşıyorum ve benden hiç biri para istemiyo :)) hayır ilk hafta dedim hadi kadın konuştuk anlıycak dinliycek ama bu hafta insan tek bi cümle bişey sölemezmi yokkkk haftaya tekrar görüşelim diyip yolluyo keriz gibi bi tüp bebek parasını ona vererek harcıycaz seninde dediğin gibi kendileri sunmalılar bu imkanı nasıl bize 4600 tl tüp bebek paketimiz diyip hiç bir kuruş indirim yapmıyolar ve bunun sadece ilaçsız parası 4600 tl tutuyo bide yetmiyo bizi iice sinir ediyolar gide gele pisikologlarından hiç bir favda görmeden 600 tl 2 seansa para harcatıyolar haftaya gitmiycem oturu o 300 tl başka bi yere harcar en azından mutlu olurum olmadı arkadaşlarımı toplar en ii yerde yemeğe götürüp derdimi anlatırım herkes mutlu :))))
Süpersin, tam da bunu demek istedim. az para değil valla, en azından keyif yaparsın.
merhaba benide listeye eklermisiniz
merhaba aranıza yeni katıldım sayılır benide listeye eklermisiniz ALLAHIM hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inş..
madem bilgiler eksiz olması gerek benim eksik olan ne erkek ne kadın bizim herşeyimiz süper ötesi :))) şaka gibi demi ama pisikolojik hamile kalamıyorum ben o yüzden kendi isteğimle hatta zorla tüp bebeği ben istedim artık ne yazarsınız nasıl yazarsınız :))
Amin cnm amin, tabii ekleriz ama bilgilerin lazım...
ehhh be cnm bnm ne diyeyim sana, hayırlıs diyeyim en güzeli, vardır bunda da bir hayır...
ya öle deme cidden çok kötü şeyler yaşadım 5. hamileliğim düşükle hatta neredeyse ölümle sonuçlanıyodu onca şey yaşadıktan sonra artık bende ne sabır ne ruhen sağlık kaldı o yüzden tüp bebek istiyorum en azından şansımı artık böle denemek istiyorum herkesin sorunu sıkıntısı rahatsızlığı başka ve kimsenin kimseden üstün sıkıntıları yok herkesin derdi kendine kadar ağır deler ya işte aynen öle kimi dio benim 3-4 denemem artık ümidi kestim bi bakıyosun hamile sağlıkla kucağına almış bebğini kimi dio benim gibi hiç bi sorun yok kaldıki eminim benim derdim gibi yoktur 2 oğlu olup 2. evliliğinde çocuk yapmaya bu kadar arzulu ama sıkıntılar yaşayıp sonuca ulaşamayan kimi dio benim kocamda sorun veya bende hala tedavilerle cebelleşenler herkes ayrı işte
Nolur yanlış anlama, asla sorununu küçümsemek için yazmadım, aynen dediğin gibi yaşamayan bilmez, herkesin derdi kendine büyük. Ama birşey daha Allah kimseye ama kimseye taşıyamayacağı yükü vermez. Dilerim en hayırlı zamanda, en doğru şekilde evliliğin meyvesine kavuşsun. Hakkında hayırlısını diliyorum. İstemeden kırdıysam ya da üzdüysem kusuruma bakma.
Herkese selamlar,
canım benimm olurmuuu ne kırılcam haklısın Allahım kimseye kaldıramıyacağı yükü vermez hem ne ii oldu gece vakti dertleştim işte bu haftaki parayı sanamı göndersem :))))
ayrıca tşk ederim sana
Amin cnm amin, tabii ekleriz ama bilgilerin lazım...
ehhh be cnm bnm ne diyeyim sana, hayırlıs diyeyim en güzeli, vardır bunda da bir hayır...
canım sağol rabbim gönlüne göre versin inşaallah çok teşekkür ederim her cevabın umut oldu bana inşaallah pozitifle gelirim de pazartesi sende keyifle yazarsın listeyi valla pozitif olmasını sizin için bile istiyorum çünkü insan burda sürekli yazanları hamile görünce sanki kendisiymiş gibi mutlu oluyo bilmiyorum ben öyleyim yani hakkımızda hayırlısıaçım ya hep açım noluyo bana
ya arkadaşlar allah aşkına gittiği merkezde dr. yönlendirmesiyle pisikolojik yardım alan varmı ben hiç bişey anlamadım her seans para ve hiç bi yardımını göremedim anca gidiyoruz geliyoruz kadın bizi dinliyo o kadar :))) her hafta haftaya tekrar görüşelim dio tedavi zamanı yaklaştı hala bi konuşma bile yapmadı bi gelişme olmadı yani