• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Herkese selamlar,

Bugün çok yoğundum hiç giremedim. Yazılanları okudum, listeyi güncelledim. Bizi unutup, haberlerini alamadığımız arkadaşları kırmızı ile işaretledim. Konuşanları tahtaya yazmak gibi oldu ama napim, her seferinde merakla bakıyorum listeye:)))

Cloudly,pınar tedavileriniz başlamış, hayırlı ve de uğurlu olsun. Her yaptığınız iğne bebeğinize kan olsun, hücre olsun, can olsun. Merakla takipteyiz:)))

Kederci pazartesine az kaldı cnm, senden güzel haberler bekliyoruz. Dualarım sizlerle, ve tüm dileyenlerle....

Pınar sana özel bir teşekkür borçluyum. Çok sağol bu sayfayı açtığın için, herşey birşey için vesile, öyle dolanırken rastladım sayfaya, senin ilk yazılarını okuyunca içim ısındı tavrına, duygularına. Bu sayfa 3. takip ettiğim sayfa malum 3. denemem:))) Sizlerle yazışırken kendimi bir anda listeden sorumlu buluverdim. Bu da bana çok keyif verdi. Sanki her yayınladığımda, her gelişmeyi eklediğim de, hakkında yazdığım kişilerin tedavilerine katkım oluyor gibi hissediyorum. Manevi olarak çok güzel bir his. Daha önce yazdığım, takip ettiğim sayfalarda çoğu kişilerin nicklerini hatırlayamıyordum, şimdi hepinizin nicklerini hergün görüyor, her yazı yazışımda hakkınızda dua ediyorum. İnanır mısınız bilmem ama en hayırlı dualardan biri, hiç tanımadığına ettiğin duaymış. Ben inanılmaz keyif alıyorum. Yani pınarcım bunu yaşamama vesile olan sensin, sana çoooook teşekkür ediyorum. Allahım her birimizi dileğine kavuştursun, en hayırlı, en doğru zamanda...

Herkese selamlar,

Bugün çok yoğundum hiç giremedim. Yazılanları okudum, listeyi güncelledim. Bizi unutup, haberlerini alamadığımız arkadaşları kırmızı ile işaretledim. Konuşanları tahtaya yazmak gibi oldu ama napim, her seferinde merakla bakıyorum listeye:)))

Cloudly,pınar tedavileriniz başlamış, hayırlı ve de uğurlu olsun. Her yaptığınız iğne bebeğinize kan olsun, hücre olsun, can olsun. Merakla takipteyiz:)))

Kederci pazartesine az kaldı cnm, senden güzel haberler bekliyoruz. Dualarım sizlerle, ve tüm dileyenlerle....

Pınar sana özel bir teşekkür borçluyum. Çok sağol bu sayfayı açtığın için, herşey birşey için vesile, öyle dolanırken rastladım sayfaya, senin ilk yazılarını okuyunca içim ısındı tavrına, duygularına. Bu sayfa 3. takip ettiğim sayfa malum 3. denemem:))) Sizlerle yazışırken kendimi bir anda listeden sorumlu buluverdim. Bu da bana çok keyif verdi. Sanki her yayınladığımda, her gelişmeyi eklediğim de, hakkında yazdığım kişilerin tedavilerine katkım oluyor gibi hissediyorum. Manevi olarak çok güzel bir his. Daha önce yazdığım, takip ettiğim sayfalarda çoğu kişilerin nicklerini hatırlayamıyordum, şimdi hepinizin nicklerini hergün görüyor, her yazı yazışımda hakkınızda dua ediyorum. İnanır mısınız bilmem ama en hayırlı dualardan biri, hiç tanımadığına ettiğin duaymış. Ben inanılmaz keyif alıyorum. Yani pınarcım bunu yaşamama vesile olan sensin, sana çoooook teşekkür ediyorum. Allahım her birimizi dileğine kavuştursun, en hayırlı, en doğru zamanda...

sana canı gönülden katılıyorum pınara teşekkürün için ama ayrıca sanada teşekkür etmemiz gerekiyor sende şu an listeye vakit ayırarak bizim işimizi kolaylaştırıyorsun sahsen vaktim olmadığında hemen güncellenen listeye bakıyorum ben:)) allah hepinizin hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşallah bu sefer... bu arada bnm bilgiler eksik söylim hemen 30 yasındayım erkek faktörü asıl etken ama bende tek tüplüyüm(dr.lar tek tüple gebe kalınıyor desede ben kendimide katıyorum işin içine eşime destek baabında) merkez başkent hastanesi. kolay gelsin ellerine sağlık cnmmm

Son düzenleme:
İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM

sinem25-----------28---.............------1.deneme-------Memorial-----------HAMİLE:nazar::49::nazar:
nec86--------------25---sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa-------HAMİLE:nazar::49::nazar:
aymutu------------29---erkek----------4.deneme-------Anatolia T.B.------HAMİLE:nazar::49::nazar:
myra---------------...---...............------...............-------...................-------HAMİLE:nazar::49::nazar:

suaenvar----------...---...............-----...............-------...................-------8 ekim test
pasha--------------...---.........---------2.deneme-------.................---------12 ekim test

bahar247---------36---erkek---------1.deneme-------Bruksel T.B.--------12 ekim test
kederci------------23---kdn+erk.-----1.deneme-------Ankara Tıp---------17 ekim test
toobe--------------27---kadın---------1.deneme-------Gazieurofertil------20 ekim test
sevinc85-----------...---.........----------1.deneme------Kadıköy Şifa-------24 ekim test

denizden77-------34---........---------3.deneme-------...................--------transfer olacak
wish_--------------27---pco-----------1.deneme--------Bahçeci Fulya------transfer olacak
baharkus----------33---kadın--------1.deneme--------Smyrna T.B.--------6 ekim transfer

dilaha---------------...---........---------3.deneme--------................---------17 ekim transfer
mine1987---------24---pco-----------3.deneme--------Alman Hast.--------18 ekim transfer
aygun_akcan-----27---sebepsiz----................--------Maya T.B.-----------20 ekim transfer
DenizCeren01----34---erkek--------3.deneme--------Gürgan Clinic-------transfer olacak
merln---------------20---kadın---------2.deneme--------Maya T.B. ---------ekim sonu transfer

AliasBlue-----------30---end.---------2.deneme--------...................-------17 ekim opu

Nazlic---------------26---erkek--------1.deneme-------Acıbadem-----------iğneler başladı
melish83-----------28---erkek--------1.deneme-------Ege Üniversitesi---iğneler başladı
aylinnim------------30---.........--------1.deneme-------...............-----------iğneler başladı
bonbonsekerim---30---kadın--------1.deneme-------Akay T.B.------------iğneler başladı
oznur65------------27---erkek--------3.deneme-------Umut T.B.-----------iğneler başladı
pınar1202---------30---erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.-------iğneler başladı
cloudly-------------28---kadın---------1.deneme------Özel Ege T.B.-------iğneler başladı
haziran15----------...----.........-------6.deneme--------.................---------lucrin başladı
staylan-------------29---sebepsiz----1.deneme-------Hisar İnt. Hos.-----lucrin başladı

Deren6-------------25---erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-------16 ekimde başlıyor
CARMENNN--------30---erk.+kdn-----2.deneme------Başkent Has.------17 ekimde başlıyor
brnyns-------------32---.........---------1.deneme------Bahçeci Fulya-------31 ekimde başlıyor
fulyabe-------------32---.........---------3.deneme------Umut T.B.-----------ekimde başlıyor
gren82-------------29---erkek---------2.deneme------Alman Has.---------ekimde başlıyor
bbeydam----------30---pco------------1.deneme------..................---------ekimde başlıyor

baby2007---------25---pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.-----------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23---erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak---d.k.h kullanıyor
kyr------------------31---kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.----------d.k.h kullanıyor
cakir44-------------23---pco+erkek---3.deneme------Memorial-------------15 kasımda başlıyor
hly7-----------------23---pco------------1.deneme------Umut T.B.------------kasımda başlıyor
ece22---------------...---sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-----kasımda başlıyor
tuana0225--------...----pco------------4.deneme------Medikalpark----------kasımda başlıyor

sweet_baby-------34---sebepsiz-----1.deneme------.................-----------bir dahaki sefer inşallah
pepero-------------...---sebepsiz------2.deneme------Genart-----------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh-------------...---kadın----------4.deneme------...................----------bir dahaki sefer inşallah
umut11------------31---sebepsiz------1.deneme------Florence N.gale------bir dahaki sefer inşallah
pınar72------------39---erkek----------2.deneme------Acıbadem Kadıköy---bir dahaki sefer inşallah

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:

ya arkadaşlar allah aşkına gittiği merkezde dr. yönlendirmesiyle pisikolojik yardım alan varmı ben hiç bişey anlamadım her seans para ve hiç bi yardımını göremedim anca gidiyoruz geliyoruz kadın bizi dinliyo o kadar :))) her hafta haftaya tekrar görüşelim dio tedavi zamanı yaklaştı hala bi konuşma bile yapmadı bi gelişme olmadı yani

ya arkadaşlar allah aşkına gittiği merkezde dr. yönlendirmesiyle pisikolojik yardım alan varmı ben hiç bişey anlamadım her seans para ve hiç bi yardımını göremedim anca gidiyoruz geliyoruz kadın bizi dinliyo o kadar :))) her hafta haftaya tekrar görüşelim dio tedavi zamanı yaklaştı hala bi konuşma bile yapmadı bi gelişme olmadı yani

Cnm ben ilk tedavimde talep etmiştim ama muhteşem insanlar bana o imkanı sunamamıştı, utanmadan bir de bayan doğum izninde demişlerdi. Ama faydasını görmüyorsan gitme bence, madem para veriyorsun seni anlayacak, konuşacak birine ver. Dışarda birine git. Nolur kızma ama bunun için para almaları bile ayıp, bu hizmeti sana sunabilmeleri lazım.

Herkese selamlar,

merhaba benide listeye eklermisiniz

merhaba aranıza yeni katıldım sayılır benide listeye eklermisiniz ALLAHIM hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inş..

Cnm ben ilk tedavimde talep etmiştim ama muhteşem insanlar bana o imkanı sunamamıştı, utanmadan bir de bayan doğum izninde demişlerdi. Ama faydasını görmüyorsan gitme bence, madem para veriyorsun seni anlayacak, konuşacak birine ver. Dışarda birine git. Nolur kızma ama bunun için para almaları bile ayıp, bu hizmeti sana sunabilmeleri lazım.

ya inan bende aynen böle düşünüyorum sırf eşim istiyo die gidip geliyorum aynı şeyleri zaten ben en yakın arkadaşlarımda paylaşıyorum ve benden hiç biri para istemiyo :)) hayır ilk hafta dedim hadi kadın konuştuk anlıycak dinliycek ama bu hafta insan tek bi cümle bişey sölemezmi yokkkk haftaya tekrar görüşelim diyip yolluyo keriz gibi bi tüp bebek parasını ona vererek harcıycaz seninde dediğin gibi kendileri sunmalılar bu imkanı nasıl bize 4600 tl tüp bebek paketimiz diyip hiç bir kuruş indirim yapmıyolar ve bunun sadece ilaçsız parası 4600 tl tutuyo bide yetmiyo bizi iice sinir ediyolar gide gele pisikologlarından hiç bir favda görmeden 600 tl 2 seansa para harcatıyolar haftaya gitmiycem oturu o 300 tl başka bi yere harcar en azından mutlu olurum olmadı arkadaşlarımı toplar en ii yerde yemeğe götürüp derdimi anlatırım herkes mutlu :))))

sana canı gönülden katılıyorum pınara teşekkürün için ama ayrıca sanada teşekkür etmemiz gerekiyor sende şu an listeye vakit ayırarak bizim işimizi kolaylaştırıyorsun sahsen vaktim olmadığında hemen güncellenen listeye bakıyorum ben:)) allah hepinizin hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşallah bu sefer... bu arada bnm bilgiler eksik söylim hemen 30 yasındayım erkek faktörü asıl etken ama bende tek tüplüyüm(dr.lar tek tüple gebe kalınıyor desede ben kendimide katıyorum işin içine eşime destek baabında) merkez başkent hastanesi. kolay gelsin ellerine sağlık cnmmm

Sağol cnm işe yarıyorsa ne mutlu bana, ben keyifle takip ediyor, keyifle uğraşıyorum, şimdilik vaktim var, olduğu sürece de sizlerleyim. İyiylikler diliyorum sana.

ya inan bende aynen böle düşünüyorum sırf eşim istiyo die gidip geliyorum aynı şeyleri zaten ben en yakın arkadaşlarımda paylaşıyorum ve benden hiç biri para istemiyo :)) hayır ilk hafta dedim hadi kadın konuştuk anlıycak dinliycek ama bu hafta insan tek bi cümle bişey sölemezmi yokkkk haftaya tekrar görüşelim diyip yolluyo keriz gibi bi tüp bebek parasını ona vererek harcıycaz seninde dediğin gibi kendileri sunmalılar bu imkanı nasıl bize 4600 tl tüp bebek paketimiz diyip hiç bir kuruş indirim yapmıyolar ve bunun sadece ilaçsız parası 4600 tl tutuyo bide yetmiyo bizi iice sinir ediyolar gide gele pisikologlarından hiç bir favda görmeden 600 tl 2 seansa para harcatıyolar haftaya gitmiycem oturu o 300 tl başka bi yere harcar en azından mutlu olurum olmadı arkadaşlarımı toplar en ii yerde yemeğe götürüp derdimi anlatırım herkes mutlu :))))

Süpersin, tam da bunu demek istedim. az para değil valla, en azından keyif yaparsın.

Süpersin, tam da bunu demek istedim. az para değil valla, en azından keyif yaparsın.

madem bilgiler eksiz olması gerek benim eksik olan ne erkek ne kadın bizim herşeyimiz süper ötesi :))) şaka gibi demi ama pisikolojik hamile kalamıyorum ben o yüzden kendi isteğimle hatta zorla tüp bebeği ben istedim artık ne yazarsınız nasıl yazarsınız :))

merhaba benide listeye eklermisiniz

merhaba aranıza yeni katıldım sayılır benide listeye eklermisiniz ALLAHIM hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inş..

Amin cnm amin, tabii ekleriz ama bilgilerin lazım...

madem bilgiler eksiz olması gerek benim eksik olan ne erkek ne kadın bizim herşeyimiz süper ötesi :))) şaka gibi demi ama pisikolojik hamile kalamıyorum ben o yüzden kendi isteğimle hatta zorla tüp bebeği ben istedim artık ne yazarsınız nasıl yazarsınız :))

ehhh be cnm bnm ne diyeyim sana, hayırlıs diyeyim en güzeli, vardır bunda da bir hayır...

ehhh be cnm bnm ne diyeyim sana, hayırlıs diyeyim en güzeli, vardır bunda da bir hayır...

ya öle deme cidden çok kötü şeyler yaşadım 5. hamileliğim düşükle hatta neredeyse ölümle sonuçlanıyodu onca şey yaşadıktan sonra artık bende ne sabır ne ruhen sağlık kaldı o yüzden tüp bebek istiyorum en azından şansımı artık böle denemek istiyorum herkesin sorunu sıkıntısı rahatsızlığı başka ve kimsenin kimseden üstün sıkıntıları yok herkesin derdi kendine kadar ağır deler ya işte aynen öle kimi dio benim 3-4 denemem artık ümidi kestim bi bakıyosun hamile sağlıkla kucağına almış bebğini kimi dio benim gibi hiç bi sorun yok kaldıki eminim benim derdim gibi yoktur 2 oğlu olup 2. evliliğinde çocuk yapmaya bu kadar arzulu ama sıkıntılar yaşayıp sonuca ulaşamayan kimi dio benim kocamda sorun veya bende hala tedavilerle cebelleşenler herkes ayrı işte

ya öle deme cidden çok kötü şeyler yaşadım 5. hamileliğim düşükle hatta neredeyse ölümle sonuçlanıyodu onca şey yaşadıktan sonra artık bende ne sabır ne ruhen sağlık kaldı o yüzden tüp bebek istiyorum en azından şansımı artık böle denemek istiyorum herkesin sorunu sıkıntısı rahatsızlığı başka ve kimsenin kimseden üstün sıkıntıları yok herkesin derdi kendine kadar ağır deler ya işte aynen öle kimi dio benim 3-4 denemem artık ümidi kestim bi bakıyosun hamile sağlıkla kucağına almış bebğini kimi dio benim gibi hiç bi sorun yok kaldıki eminim benim derdim gibi yoktur 2 oğlu olup 2. evliliğinde çocuk yapmaya bu kadar arzulu ama sıkıntılar yaşayıp sonuca ulaşamayan kimi dio benim kocamda sorun veya bende hala tedavilerle cebelleşenler herkes ayrı işte

Nolur yanlış anlama, asla sorununu küçümsemek için yazmadım, aynen dediğin gibi yaşamayan bilmez, herkesin derdi kendine büyük. Ama birşey daha Allah kimseye ama kimseye taşıyamayacağı yükü vermez. Dilerim en hayırlı zamanda, en doğru şekilde evliliğin meyvesine kavuşsun. Hakkında hayırlısını diliyorum. İstemeden kırdıysam ya da üzdüysem kusuruma bakma.

Nolur yanlış anlama, asla sorununu küçümsemek için yazmadım, aynen dediğin gibi yaşamayan bilmez, herkesin derdi kendine büyük. Ama birşey daha Allah kimseye ama kimseye taşıyamayacağı yükü vermez. Dilerim en hayırlı zamanda, en doğru şekilde evliliğin meyvesine kavuşsun. Hakkında hayırlısını diliyorum. İstemeden kırdıysam ya da üzdüysem kusuruma bakma.

canım benimm olurmuuu ne kırılcam haklısın Allahım kimseye kaldıramıyacağı yükü vermez hem ne ii oldu gece vakti dertleştim işte bu haftaki parayı sanamı göndersem :))))
ayrıca tşk ederim sana

Herkese selamlar,

canım sağol rabbim gönlüne göre versin inşaallah çok teşekkür ederim her cevabın umut oldu bana inşaallah pozitifle gelirim de pazartesi sende keyifle yazarsın listeyi valla pozitif olmasını sizin için bile istiyorum çünkü insan burda sürekli yazanları hamile görünce sanki kendisiymiş gibi mutlu oluyo bilmiyorum ben öyleyim yani hakkımızda hayırlısı:50::36::56:açım ya hep açım noluyo bana:56::56::56:

canım benimm olurmuuu ne kırılcam haklısın Allahım kimseye kaldıramıyacağı yükü vermez hem ne ii oldu gece vakti dertleştim işte bu haftaki parayı sanamı göndersem :))))
ayrıca tşk ederim sana

Düşünmen yeter göndermiş kadar oldun:))) Arkadaşlarınla çıkınca benim yerime de birşey ye olsun, bitsin:)))

teşekkürler ben 30 yaşındayım bahçeci tüpde tadavi görüyorum sorun sperm azlıgı 2.ye başladım bugün ilk ignemi vurdum

canım sağol rabbim gönlüne göre versin inşaallah çok teşekkür ederim her cevabın umut oldu bana inşaallah pozitifle gelirim de pazartesi sende keyifle yazarsın listeyi valla pozitif olmasını sizin için bile istiyorum çünkü insan burda sürekli yazanları hamile görünce sanki kendisiymiş gibi mutlu oluyo bilmiyorum ben öyleyim yani hakkımızda hayırlısı:50::36::56:açım ya hep açım noluyo bana:56::56::56:

O kadar net birşey ki bu yerine koyma psikolojisi mi, aynı derdi yaşayanı anlama, empati kurabilme mi bilmem ama her hamileye benmişim gibi seviniyor, her olumsuz sonuca kendim gibi üzülüyorum. pazartesi güzel haberin gelecek ben inanıyorum. İnşallah sen değilsindir acıkan, o mis kokulu bebeğindir. Ye sen ye ihmal etme, kuzunun karnı acıkıyor belli ki:)))

canım boşver sen o psikiyatırları ben almadım almamda en yüce psikiyatr karşında elini açıyosun rabbim gönlümdeki korkuları gider gönlümü genişlet diyosun ne söylemek istersen birde inşirah (elemneşrahleke)oku tamam ferahladın bitdi rabbim gönlünü ferahlatıyo günün her saati 24saat ücretsiz dimi ama
bak vaktin olursa benim ilk günlerdeki mesajlarıma bi bak hep sıkıntı dolu ne zaman bu surenin anlamını okudum ondan sonra rabbim öyle bi ferahlatdıki çok rahatım şükür şimdi pazartesi kan testim var ama hayırlısı diyip geçiyorum şimdi iyi geceler canım:36::54::54:

Back