• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

2 gün tatlı sona geri sayım başladı inşallah. Ben duayla, keyifle bekliyorum adının yanına hamile yazmayı, boncuk da koyacağım söz:)))
canım sağol inşaallah bu listede hamile yazmadığın kimse kalmaz baştada sen olusun
rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eylesin moral oldun bana allah razı olsun canım bilmiyorum
ne olacak kasıklarımda çok hafif batma var belim ağrıyo birazda sabahları yoğun başağrısı oluyo
canım bişey istemiyo kahvaltıyı yapıncada 2 gündür sadace midem bulanıyo ama öğleden sonra açlık
her daim var:56:hepimiz açız heralde kızlar:52:birde negatif çıkarsa bu kiloları nasıl vercem bilmiyorum
inşaallah pozitif çıkar herkese iyi akşamlar kızlar:54:
slm canım yazdıklarını okudum aynı hisler bendede var benim transferimin bu gün 4 günü sizin kaçıncı gün acaba

Selam kızlar bugün nasılsınız:) Benim bugün 4. günüm gnlerrr geçmekkk bilmiyooooooo:(

öncelikle hayırlı olur inşallah benimde bu gün dördüncü günüm. bazen kendimi hamile gibi hissediyorum bazende yanıldığımı düşünüyorum aslında hepsi psikolojik galibab iki gündür herkez yüzümün çok soluk olduğunu söylüyor sabahları midem bulanıyor sürekli uyuyorum ayakta durduğum zamanlarda hep yatmak uyumak istiyorum çok halsizlik var bu gün öğleden sona biraz değişti şimdi hiç birşeyim yok bu belirtiler nedir bilmiyorum birde tranferden iki gün önce ağzımın tadı bozulmuştu hala aynı hamilelikten olsa tranferden öncede ağzımın tadı yoktu diyorum kendime umutlanmak istemiyorum siz neler yaşıyorsunuz. ben osmaniyede oturuyorum tedavim adanada oldu sizinki nerde oldu

nerelerdesinnn??

CANIM MERHABA, ben geçen yıl ameliyattan dolayı gelin mevlüdümü yapamamıştım da tatlım, bugün hayırlısıyla onu yaptık:) dün de doktordaydım... tüm günüm dışarıda geçti fırsat bulamadım yazmaya... bana senin dediğin gibi gonal f/ 150 vuracağım bir de kalça iğnesi verdiler. pazartesi tekrar gideceğim kısmetse, sen naptın forumun son sayfasından başa doğru okumaya başladığım için hemen sordum ama gittin galiba sen de değil mi doktor<?

sabahtan beri çıkamadım yataktan karın ağrısı halsizlik ishal baş ağrısı bütün gün uyudum desem yeridir neyse şükür daha iyiyim şimdi umarım 9 ay adet olmam son adetimin oyunlarıdır bunlar bana:))

pınarcım hadi gözün aydın adet olmuşsun, ben de aynı seyi söyledim işallah bu son adetim olur dedim :) bu arada çok geçmiş olsun , daha iyi olmana çok sevindim...

myracım 2 gündür foruma bakmamadım canım, çooook sevindim tebrikler :))))))))))))allah tamamına erdirsin ..........

Arkadaşlar bende anne adayıyım allah tamamlamayı nasıp ederse elimde asagıdakı ılaçlar var ıhtıyacı olan özelden msj atabılır.Malesef fazla aldırıyorlar ve böyle kalıyor maddı bı zarar bu bızım ıçın ama elımız mahkum olunca alıyoruz mecburen

6adet merıonal

3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt

3adet puregon 300 03-2013 skt

1adet gonall-f 3

önceki tedavimde ben tedavi gördüğüm merkeze vermiştim istersen sende özellikle devlet has. tüp bebek merkezlerinden birine verebilirsin onlar ihtiyacı olan hastalara daha sağlıklı bir şekilde ulaştırırlar. ben ilaçlarımı kullanan bayanı görmüştüm hamileydi güzel bir duyguydu benim için :)

öncelikle hayırlı olur inşallah benimde bu gün dördüncü günüm. bazen kendimi hamile gibi hissediyorum bazende yanıldığımı düşünüyorum aslında hepsi psikolojik galibab iki gündür herkez yüzümün çok soluk olduğunu söylüyor sabahları midem bulanıyor sürekli uyuyorum ayakta durduğum zamanlarda hep yatmak uyumak istiyorum çok halsizlik var bu gün öğleden sona biraz değişti şimdi hiç birşeyim yok bu belirtiler nedir bilmiyorum birde tranferden iki gün önce ağzımın tadı bozulmuştu hala aynı hamilelikten olsa tranferden öncede ağzımın tadı yoktu diyorum kendime umutlanmak istemiyorum siz neler yaşıyorsunuz. ben osmaniyede oturuyorum tedavim adanada oldu sizinki nerde oldu

bende aynen senin gibi bazen hamile gibi bezende yok ya tutmamıştır diyorum kendi kendime.dediğin gibi psikolojik kesinlikle.eğer belirtiyse kasıklarımda batmalar göğsümde dolgunluk var azıcık büyüdüklerini farkettim ama herkeste oluyo sanırım bunlar,bu sabah ilk defa uyandığımda ağzım kupkuruydu. hiç. buzamana yadar olmamıştı böyle bişey. ben istanbulda yaşıyoruım canım IVI tüp bebek merkezinde oldum tedavimi ilk denememiz bakalım ama tutsada tutmasada doktoruma çok güveniyorum çok ilgilendi. umarım sonuçlarımız pozitif olur. eşimin gözlerinin içi parlıyor 4 günden beri çok mutlu umarım devm eder,sevgiler..

CANIM MERHABA, ben geçen yıl ameliyattan dolayı gelin mevlüdümü yapamamıştım da tatlım, bugün hayırlısıyla onu yaptık:) dün de doktordaydım... tüm günüm dışarıda geçti fırsat bulamadım yazmaya... bana senin dediğin gibi gonal f/ 150 vuracağım bir de kalça iğnesi verdiler. pazartesi tekrar gideceğim kısmetse, sen naptın forumun son sayfasından başa doğru okumaya başladığım için hemen sordum ama gittin galiba sen de değil mi doktor<?

canımbende başladımbu gün gonal f ve menagon vurulmaya benimde salı günü kontrol inşallah hahyırlısı olsun hepimiz için:)

canım hayırlısıyla kucağına alırsın bu sefer inşaallah senin bebeğin çok şanslı olcak zaten dün kanal7deki bi proğramda doktor sol elinizle karnınızı okşayın sağ elinizide açın o sağ elinizden o enerjiyi alcak pozitif şeyler söyleyin ona dedi sen sağlıklısın sen iyisin zamanı gelince sen sapa sağlam bana gelceksin diyin dedi pınarcım sen zaten en güzel şekilde şimdiden konuşuyosun onunla hayırlısıyla bu sefer tutunacak ve çok pozitif bi bebek olarak doğacak inşaallah bence:54::40:

inşallah canım hepimiz sağ salim sağlıkla mutlulukla kavuşalım kuzucuklarımıza bizimsıpaların hepsiii çok şanslı bizim gibi güçlü anne ve babaları var çünkü:))

bende adet olmayı bekliyorum kızlar 2.gün iğnelere başlıycam yarın 28.gün olmam lazım her ay adet yaklaşınca acaba bu ay hamile kaldımmı diye soruyorum kendime tabi bu ay da ilaçlarımı aldım adeti bekliyorum bi de hamile olurmuşum yaaaaaaa evde şöyle bi çığlık atarım heralde komşularda ne oldu deyip gelmesin :)

slm kızlar 10 yumurtam toplanmıştı 6 sı döllenmiş pztesi transferim olacak inşalllah sabırsızlıkla bekliyorum.ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun.

slm kızlar sonunda bugün adet oldum ama daha tam sökülmedi kahve rengi akıntı var drum bana taze kan görünce 1.gün olarak say demişti
ben bugünü sayimmi bilmiyorum pazartesi gitcem bakalım hayırlısı olsun
sabah hastanedeki hemşireyi aricam bakalım o ne dicek :5:
bugünü sayarsak pazartesi 3. gün olacak iğnelere nezaman başlarım bilenler yazsın nolur çok merak ediyorum
:emir_bebek:

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM

sinem25-----------28---.............------1.deneme-------Memorial-----------HAMİLE:nazar::49::nazar:
nec86--------------25---sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa-------HAMİLE:nazar::49::nazar:
aymutu------------29---erkek----------4.deneme-------Anatolia T.B.------HAMİLE:nazar::49::nazar:
myra---------------...---...............------...............-------...................-------HAMİLE:nazar::49::nazar:

suaenvar----------...---...............-----...............-------...................-------8 ekim test
pasha--------------...---.........---------2.deneme-------.................---------12 ekim test

bahar247---------36---erkek---------1.deneme-------Bruksel T.B.--------12 ekim test
kederci------------23---kdn+erk.-----1.deneme-------Ankara Tıp---------17 ekim test
toobe--------------27---kadın---------1.deneme-------Gazieurofertil------20 ekim test
sevinc85-----------...---.........----------1.deneme------Kadıköy Şifa-------24 ekim test

denizden77-------34---........---------3.deneme-------...................--------transfer olacak
wish_--------------27---pco-----------1.deneme--------Bahçeci Fulya------transfer olacak
baharkus----------33---kadın--------1.deneme--------Smyrna T.B.--------6 ekim transfer

dilaha---------------...---........---------3.deneme--------................---------17 ekim transfer
mine1987---------24---pco-----------3.deneme--------Alman Hast.--------18 ekim transfer
aygun_akcan-----27---sebepsiz----................--------Maya T.B.-----------20 ekim transfer
DenizCeren01----34---erkek--------3.deneme--------Gürgan Clinic-------transfer olacak
merln---------------20---kadın---------2.deneme--------Maya T.B. ---------ekim sonu transfer

AliasBlue-----------30---end.---------2.deneme--------...................-------17 ekim opu

Nazlic---------------26---erkek--------1.deneme-------Acıbadem-----------iğneler başladı
melish83-----------28---erkek--------1.deneme-------Ege Üniversitesi---iğneler başladı
aylinnim------------30---.........--------1.deneme-------...............-----------iğneler başladı
bonbonsekerim---30---kadın--------1.deneme-------Akay T.B.------------iğneler başladı
oznur65------------27---erkek--------3.deneme-------Umut T.B.-----------iğneler başladı
pınar1202---------30---erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.-------iğneler başladı
cloudly-------------28---kadın---------1.deneme------Özel Ege T.B.-------iğneler başladı
haziran15----------...----.........-------6.deneme--------.................---------lucrin başladı
staylan-------------29---sebepsiz----1.deneme-------Hisar İnt. Hos.-----lucrin başladı

Deren6-------------25---erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-------16 ekimde başlıyor
CARMENNN--------....---.........---------2.deneme------....................-------17 ekimde başlıyor
brnyns-------------32---.........---------1.deneme------Bahçeci Fulya-------31 ekimde başlıyor
fulyabe-------------32---.........---------3.deneme------Umut T.B.-----------ekimde başlıyor
gren82-------------29---erkek---------2.deneme------Alman Has.---------ekimde başlıyor
bbeydam----------30---pco------------1.deneme------..................---------ekimde başlıyor

baby2007---------25---pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.-----------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23---erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak---d.k.h kullanıyor
kyr------------------31---kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.----------d.k.h kullanıyor
cakir44-------------23---pco+erkek---3.deneme------Memorial-------------15 kasımda başlıyor
hly7-----------------23---pco------------1.deneme------Umut T.B.------------kasımda başlıyor
ece22---------------...---sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-----kasımda başlıyor
tuana0225--------...----pco------------4.deneme------Medikalpark----------kasımda başlıyor

sweet_baby-------34---sebepsiz-----1.deneme------.................-----------bir dahaki sefer inşallah
pepero-------------...---sebepsiz------2.deneme------Genart-----------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh-------------...---kadın----------4.deneme------...................----------bir dahaki sefer inşallah
umut11------------31---sebepsiz------1.deneme------Florence N.gale------bir dahaki sefer inşallah
pınar72------------39---erkek----------2.deneme------Acıbadem Kadıköy---bir dahaki sefer inşallah

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
slm kızlar sonunda bugün adet oldum ama daha tam sökülmedi kahve rengi akıntı var drum bana taze kan görünce 1.gün olarak say demişti
ben bugünü sayimmi bilmiyorum pazartesi gitcem bakalım hayırlısı olsun
sabah hastanedeki hemşireyi aricam bakalım o ne dicek :5:
bugünü sayarsak pazartesi 3. gün olacak iğnelere nezaman başlarım bilenler yazsın nolur çok merak ediyorum
:emir_bebek:

merhaba tedavin hayırlı olsun inş bende cuma günü ilk kontrole gittim adetin birinci günüydü igneye ikinci günü yani bugün başladım ama bildigim kadarıyla 2. veya 3. başlanıyo ama yinede doktoruna sor.

merhaba tedavin hayırlı olsun inş bende cuma günü ilk kontrole gittim adetin birinci günüydü igneye ikinci günü yani bugün başladım ama bildigim kadarıyla 2. veya 3. başlanıyo ama yinede doktoruna sor.

saol cnm seninde tedavin hayırlı olsun
sabah arayıp sorcam bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız
sen hangi iğnelerle başladın?

slm kızlar bende 10 gün kadar sonra tüp bebek tedavime başlıcam inş..polikistik over hastasıyım eşiminde spermlerinde sorun var o yüzden aşılama önermedi doktorumuz sayfaları karıştırıp umut arıyorum bende:(çok yeni olduğum için kullanılacak iğneleri bile bilmiyorum burada herkes neredeyse doktorlar kadar ii biliyo herşeyi benim durumm biraz daha riskli sanırım kullandığım ilacların yumurtalarımı haddınden fazla buyutme ihtimali yüksek doktorumla bır kez gorusebıldım ne yazııkkı o yuzden cok merak ediyorum tup bebek asamasında ne kadar sureyle yumura takıbı yapılıyor ve transfer ıcın kacıncı gun hedeflenıyor cewaplarsanız sewınırım....

slm kızlar bende 10 gün kadar sonra tüp bebek tedavime başlıcam inş..polikistik over hastasıyım eşiminde spermlerinde sorun var o yüzden aşılama önermedi doktorumuz sayfaları karıştırıp umut arıyorum bende:(çok yeni olduğum için kullanılacak iğneleri bile bilmiyorum burada herkes neredeyse doktorlar kadar ii biliyo herşeyi benim durumm biraz daha riskli sanırım kullandığım ilacların yumurtalarımı haddınden fazla buyutme ihtimali yüksek doktorumla bır kez gorusebıldım ne yazııkkı o yuzden cok merak ediyorum tup bebek asamasında ne kadar sureyle yumura takıbı yapılıyor ve transfer ıcın kacıncı gun hedeflenıyor cewaplarsanız sewınırım....

cnm şimdiden hayırlı olsun tedavin, inşallah korktukların olmadan, sağlıklı bir ssüreç yaşarsın. soruna gelince, yumurta takibi için iğneler kullanılırken gün aşırı muayene oluyorsun. Yumurtalar ölçülüp not ediliyor, ve yine gün aşırı kan veriyorsun bunda da belirli değerlere bakıyorlar. Bu süreç tamamen kişisel, senin bünyene, yumurtalarının tedaviye cevap vermesine bağlı diye biliyorum. Transfer içinse hedeflenen gün yumurtalarının çoğunun istenen olgunluğa geldiğinde toplanması esasına dayanıyor. Ondan sonrası rutin, toplama, döllenme, transfer, 12 günlük bir bekleyiş veeeee gelsin bebeğin:))))

Doktorun sana göre bir tedavi izler gönlünü ferah tut, sor tabii aklında kalmasın ama takılma bence. İyi düşün tedavinde bu senin için artı olur.

Back