Benim gittiğim merkezle ilgili olumlu birşey hiç okumadım. Bu merkezde başka bir doktor var adı bilinen, o bayandan herkes yaka silkiyor. Benim gitme nedenim sadece doktor. Benim doktorumu kimse bilmiyor, hakkında yazılan, çizilen hiçbirşey bulamadım. Doktoru çok sevdim, ve inandım.
merhabalar buraya çok sık yazmasamda burdaki hamile haberlerini duyup moral buluyordum son günlerde ve sanırım uğurlu geldiniz. geçenlerde yazmıştım cuma test günüm diye biraz önce sonucumu öğrendim hamileyim :) zor bir bekleyiş oldu benim için ama sonu güzel oldu. Allahım hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu. AMİN.
myracımmm hayırlı olsun canımmm hiç bırakmasın bebişini seni inşallahhhhh..
toobe o nasıl birşeyyy.. Yarabbim bence de karnındaki bebişin mutluluğunu duyurdu sizlere :))
Listeyi bakiyorum da. Sadece ben Bruksel T.B. merkezinde tedavi gormusum..
halbuse forumlarda Bruksel i cok met ediyorlar..
simdi merak ettigim konu.
sizin hangi karariniz size basvurdugunuz merkeze goturdu?
nec86 senin hamilelik haberini beklediğim zamanı düşünüyorum da bir anda bir mutluluk bir umut doğmuştu içime eğer "hamileyim" yazarsa bende hamileyim diye geçirmiştim içimden hala inanamıyorum ama oldu işte sonunda Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah. Evet bu sefer bırakmasın bebebeğim beni inşallah
Merhaba arkadaşlar,
Ben de bu ay nasipse tüp bebek tedavisine başlıcam.
Bazı topiklerde okudum. Yeni yasalar olmasına rağmen çift embriyo yerleştiren merkezler varmış. Bu konuda bilgisi olan var mıdır ?
canımmm benimm başkası için gönülden istediğimiz herşeyi Allah nasip ediyor demek ki erken ya da geç..
Rabbim inşallah bebişlerimizi kucağımıza almamızı da nasip eder.. tüm bekleyen arkadşalarımıza da inşallah bizler umut oluruz onların da iyi haberlrini alırız..
doktor ne zmaan çağırdı? belirtilerin nasıl cnm?
Pinarcm ben 09:30 da geldim sen muayenedemiydim acaba?ben aşağıdakilere isminiz pınar mı dedim ama? Gorusemedik. Doktoruma geldim simdi
Amin cnm inşallah, bu sefer bizlerde yanında olacağız, sen bize bu sayfayı açtın, dualarımızla sayfanın hamilelerinin en başına yazacağım seni:))))
Önümüzdeki cuma günü ilk muayne için gidicem keseye bakıcakmış. Belirtiler konusunda ben iyi bir örnek olmayabilirim sanırım sadece kasıklarımda batma var ve sık acıkıyorum 3 gündür hatta hayatımda ilk defa dün gece 12 de yemek yiyip yattım dayanamadım açlığa :) bulantım falan da yok şimdilik. ilk hamileliğim benim 21 hft. sürdü ne acıktım ne midem bulandı ne de kilo aldım bakalım bu nasıl olucak. ay herşeye razıyım yeterki sağlıkla gelsin dünyaya. sende varmı peki bişeyler ?
2 gün tatlı sona geri sayım başladı inşallah. Ben duayla, keyifle bekliyorum adının yanına hamile yazmayı, boncuk da koyacağım söz:)))
canım sağol inşaallah bu listede hamile yazmadığın kimse kalmaz baştada sen olusun
rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eylesin moral oldun bana allah razı olsun canım bilmiyorum
ne olacak kasıklarımda çok hafif batma var belim ağrıyo birazda sabahları yoğun başağrısı oluyo
canım bişey istemiyo kahvaltıyı yapıncada 2 gündür sadace midem bulanıyo ama öğleden sonra açlık
her daim varhepimiz açız heralde kızlar birde negatif çıkarsa bu kiloları nasıl vercem bilmiyorum
inşaallah pozitif çıkar herkese iyi akşamlar kızlar
sana gelmek sana kavuşmak için attığım bu adımın sonunda ne yazılmışsa kaderime ben razıyım
dilimde duam gözümde yaşımsın dilerim kaderime yüreğime o minicik yüreğin yazılmıştır ne diyeyim seni çoookkk seviyo çookkk istiyorum bebeğimmm...
Hayırlısı arkadasım inşallah.pazartesi heyecanla takip ediyor olacağım :)2 gün tatlı sona geri sayım başladı inşallah. Ben duayla, keyifle bekliyorum adının yanına hamile yazmayı, boncuk da koyacağım söz:)))
canım sağol inşaallah bu listede hamile yazmadığın kimse kalmaz baştada sen olusun
rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eylesin moral oldun bana allah razı olsun canım bilmiyorum
ne olacak kasıklarımda çok hafif batma var belim ağrıyo birazda sabahları yoğun başağrısı oluyo
canım bişey istemiyo kahvaltıyı yapıncada 2 gündür sadace midem bulanıyo ama öğleden sonra açlık
her daim varhepimiz açız heralde kızlar birde negatif çıkarsa bu kiloları nasıl vercem bilmiyorum
inşaallah pozitif çıkar herkese iyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?