Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm herkese ben hala okuldayım nöbetçiyim bugün
trasferimin 6.günü ben hala cok rahatım sadece dua ediyorum..
bende pimpirikliyimdir ama nedense tedavim rahat gecti cok sükür
34 yumurta toplantı zaten kendime söz vermiştim cok takmıcam die
artık doktora güvendim walla rahim duvarı kalınlığını bile sormadım
doktor hersey normal dedi
cabalıyoruz umarım su mübarek günde dualarımız dileklerimiz kabul olur
bizler güçlü kadınlarız evlat sahibi olabilmek için resmen savasıyoruz
ben en basta adalete cok inanıyorum bugün ya da yrn bebeklerimizi alacağız kucağımıza
bütün bu cabalar helali hos olsun amacımıza ulasmak için
kendimi , sizi inanın cok takdir ediyorum
sevgiler herkese
merhabalar buraya çok sık yazmasamda burdaki hamile haberlerini duyup moral buluyordum son günlerde ve sanırım uğurlu geldiniz. geçenlerde yazmıştım cuma test günüm diye biraz önce sonucumu öğrendim hamileyim :) zor bir bekleyiş oldu benim için ama sonu güzel oldu. Allahım hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu. AMİN.
Merhaba arkadaşlar,
Ben de bu ay nasipse tüp bebek tedavisine başlıcam.
Bazı topiklerde okudum. Yeni yasalar olmasına rağmen çift embriyo yerleştiren merkezler varmış. Bu konuda bilgisi olan var mıdır ?
Kizlar, iyi haberim var size.
ben yanlis test yapmisim... (evet daha halen test sonucu moralimi bozdugu icin, oradayim)
ben kan testi yapmam gerekirmis. idrar testi zaten hep negatif gosteriyormus tup bebekten sonra..
boyle birsey kimin basindan gecti???
artik pazartesi test yapip, neticesini carsamba, persembe ogrenecegim.... hayirlisiyla..
iyi geceler hepinize
kızlar bu gün ben fazla giremedim nete hepiniz iyisiniz dimi?yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...listede yenilikler gördüm kızlar maaşallah myra da hamileymiş gözün aydın canım 4. hamilemizde geldiallah nazardan korusun sizi kızlar 2gün kaldı dua edin de bende pozitifle geliyim pazartesi...:18::18::18:bu arada pasha cevap yazmadı hala dimi?
ooff bugün transferdeki 3. günüm ve bu kasık batmaları beni mahvediyo
inşallah cümlemizin son tedavileri olur, kızlar listeye benide ekleyin,20ekim transfer günüm maya tüp bebek yaş 27 i sebebsiz infertife
Arkadaşlar benide listeye eklermisiniz
brnyns - 32 - kendi isteği - 1. deneme - Bahçeci Fulya - elül 31 de tedaviye başlıycak
inşlh hayırlısı olur :26:
arkadaşlar ben de ekim 2011 de tüp bebek deneyenlerdenim bugün opu yapıldı transfer içinde salı yada çarşamba gideriz heralde bu benim üçüncü denemem inşallah son denemem olur hepimiz özlemle beklediğimiz bebişlerimizi kucagımıza alırız inşallah
kızlar gunum bellı oldu kısmet olursa carsamba gunu transfer olucam bana dua edın olurmu guzel anneler
Listeyi bakiyorum da. Sadece ben Bruksel T.B. merkezinde tedavi gormusum..
halbuse forumlarda Bruksel i cok met ediyorlar..
simdi merak ettigim konu.
sizin hangi karariniz size basvurdugunuz merkeze goturdu?
merhabalar buraya çok sık yazmasamda burdaki hamile haberlerini duyup moral buluyordum son günlerde ve sanırım uğurlu geldiniz. geçenlerde yazmıştım cuma test günüm diye biraz önce sonucumu öğrendim hamileyim :) zor bir bekleyiş oldu benim için ama sonu güzel oldu. Allahım hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu. AMİN.
Benim gittiğim merkezle ilgili olumlu birşey hiç okumadım. Bu merkezde başka bir doktor var adı bilinen, o bayandan herkes yaka silkiyor. Benim gitme nedenim sadece doktor. Benim doktorumu kimse bilmiyor, hakkında yazılan, çizilen hiçbirşey bulamadım. Doktoru çok sevdim, ve inandım.
Listeyi bakiyorum da. Sadece ben Bruksel T.B. merkezinde tedavi gormusum..
halbuse forumlarda Bruksel i cok met ediyorlar..
simdi merak ettigim konu.
sizin hangi karariniz size basvurdugunuz merkeze goturdu?
Pınarcım yarın bol şans, inşallah bu son başlangıç, inşallah bu bebeğine kavuşacağın son tedavinin ilk adımı olsun. Hakkında hayırlısı olsun.
kyr çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun dilerim attığım bu adımda Rabbim kalbimdekini hakkımda hayırlı eyler ve bana eşime anne baba olmayı nasip eder.