2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

inşallah cümlemizin son tedavileri olur, kızlar listeye benide ekleyin,20ekim transfer günüm maya tüp bebek yaş 27 i sebebsiz infertife

cnm meslektaşız sanırım bizim istirahat etmemiz imkansız sürekli ayakta hereket halinde olmak durumundayız,çok fazla yumurtan çıkmış senin adına çok sevindim çok yumurta toplanması daha çok ağrı demek miş sakin panikleme sakin olmaya çalış cnm allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
kızlar bu gün ben fazla giremedim nete hepiniz iyisiniz dimi?yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...listede yenilikler gördüm kızlar maaşallah myra da hamileymiş gözün aydın canım 4. hamilemizde geldiallah nazardan korusun sizi kızlar 2gün kaldı dua edin de bende pozitifle geliyim pazartesi...:18::18::18:bu arada pasha cevap yazmadı hala dimi?

Merhaba arkadaşlar,

Ben de bu ay nasipse tüp bebek tedavisine başlıcam.

Bazı topiklerde okudum. Yeni yasalar olmasına rağmen çift embriyo yerleştiren merkezler varmış. Bu konuda bilgisi olan var mıdır ?

Son düzenleme:
Kizlar, iyi haberim var size.
ben yanlis test yapmisim... (evet daha halen test sonucu moralimi bozdugu icin, oradayim)
ben kan testi yapmam gerekirmis. idrar testi zaten hep negatif gosteriyormus tup bebekten sonra..
boyle birsey kimin basindan gecti???

artik pazartesi test yapip, neticesini carsamba, persembe ogrenecegim.... hayirlisiyla..

iyi geceler hepinize

cnm çok sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin,bu haberi almayı rabbim bize de nasip etsin inş. çiçeği burnunda annesin artık

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM

sinem25-----------28---.............------1.deneme-------Memorial-----------HAMİLE
nec86--------------25---sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa-------HAMİLE
aymutu------------29---erkek----------4.deneme-------Anatolia T.B.------HAMİLE
myra---------------...---...............------...............-------...................-------HAMİLE

suaenvar----------...---...............-----...............-------...................-------8 ekim test
pasha--------------...---.........---------2.deneme-------.................---------12 ekim test
bahar247---------36---erkek---------1.deneme-------Bruksel T.B.--------12 ekim test
kederci------------23---kdn+erk.-----1.deneme-------Ankara Tıp---------17 ekim test
toobe--------------27---kadın---------1.deneme-------Gazieurofertil------20 ekim test
sevinc85-----------...---.........----------1.deneme------Kadıköy Şifa-------24 ekim test

denizden77-------34---........---------3.deneme-------...................--------transfer olacak
wish_--------------27---pco-----------1.deneme--------Bahçeci Fulya------transfer olacak
baharkus----------33---kadın--------1.deneme--------Smyrna T.B.--------6 ekim transfer
dilaha---------------...---........---------3.deneme--------................---------17 ekim transfer
mine1987---------24---pco-----------3.deneme--------Alman Hast.--------18 ekim transfer
aygun_akcan-----27---sebepsiz----................--------Maya T.B.-----------20 ekim transfer
DenizCeren01----34---erkek--------3.deneme--------Gürgan Clinic-------transfer olacak
merln---------------20---kadın---------2.deneme--------Maya T.B. ---------ekim sonu transfer

AliasBlue-----------30---end.---------2.deneme--------...................-------17 ekim opu

Nazlic---------------26---erkek--------1.deneme-------Acıbadem-----------iğneler başladı
melish83-----------28---erkek--------1.deneme-------Ege Üniversitesi---iğneler başladı
aylinnim------------30---.........--------1.deneme-------...............-----------iğneler başladı
bonbonsekerim---30---kadın--------1.deneme-------Akay T.B.------------iğneler başladı
oznur65------------27---erkek--------3.deneme-------Umut T.B.-----------iğneler başladı
haziran15----------...----.........-------6.deneme--------.................---------lucrin başladı
staylan-------------29---sebepsiz----1.deneme-------Hisar İnt. Hos.-----lucrin başladı

Deren6-------------25---erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-------16 ekimde başlıyor
CARMENNN--------....---.........---------2.deneme------....................-------17 ekimde başlıyor
brnyns-------------32---.........---------1.deneme------Bahçeci Fulya-------31 ekimde başlıyor
pınar1202---------30---erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.-------ekimde başlıyor
fulyabe-------------32---.........---------3.deneme------Umut T.B.-----------ekimde başlıyor
gren82-------------29---erkek---------2.deneme------Alman Has.---------ekimde başlıyor
bbeydam----------30---pco------------1.deneme------..................---------ekimde başlıyor

baby2007---------25---pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.-----------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23---erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak---d.k.h kullanıyor
kyr------------------31---kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.----------d.k.h kullanıyor
cloudly-------------28---kadın----------1.deneme------Özel Ege T.B.-------d.k.h kullanıyor
cakir44-------------23---pco+erkek---3.deneme------Memorial-------------15 kasımda başlıyor
hly7-----------------23---pco------------1.deneme------Umut T.B.------------kasımda başlıyor
ece22---------------...---sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-----kasımda başlıyor
tuana0225--------...----pco------------4.deneme------Medikalpark----------kasımda başlıyor

sweet_baby-------34---sebepsiz-----1.deneme------.................-----------bir dahaki sefer inşallah
pepero-------------...---sebepsiz------2.deneme------Genart-----------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh-------------...---kadın----------4.deneme------...................----------bir dahaki sefer inşallah
umut11------------31---sebepsiz------1.deneme------Florence N.gale------bir dahaki sefer inşallah
pınar72------------39---erkek----------2.deneme------Acıbadem Kadıköy---bir dahaki sefer inşallah

MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH

Merhaba arkadaşlar,

Ben de bu ay nasipse tüp bebek tedavisine başlıcam.

Bazı topiklerde okudum. Yeni yasalar olmasına rağmen çift embriyo yerleştiren merkezler varmış. Bu konuda bilgisi olan var mıdır ?

Ben İzmirde yaşıyorum, Tüm merkezlerle görüştüm sayılır, yaparız diyen çıkmadı. Tedavin hayırlı uğurlu olsun.

Bak gördün mü üzdün kendini boş yere, bizi habersiz bırakma, güzel sonucunu bekliyoruz.

2 gün tatlı sona geri sayım başladı inşallah. Ben duayla, keyifle bekliyorum adının yanına hamile yazmayı, boncuk da koyacağım söz:)))

ooff bugün transferdeki 3. günüm ve bu kasık batmaları beni mahvediyo

İnşallah bebeğinin habercisidir onlar, öyle düşün katlanması kolaylaşır:)

inşallah cümlemizin son tedavileri olur, kızlar listeye benide ekleyin,20ekim transfer günüm maya tüp bebek yaş 27 i sebebsiz infertife

hayırlısı olsun, ekledim listeye, inşallah hamilelerin arasına da almak nasip olur.

Arkadaşlar benide listeye eklermisiniz
brnyns - 32 - kendi isteği - 1. deneme - Bahçeci Fulya - elül 31 de tedaviye başlıycak
inşlh hayırlısı olur :26:

Hayılı olsun, son tedavin olsun, bu tedaviden sana kalan mis kokulu yavrun olsun.

Amin, hepimiz ve dileyen herkes, mevlam açık elleri boş yollamasın.

kızlar gunum bellı oldu kısmet olursa carsamba gunu transfer olucam bana dua edın olurmu guzel anneler

Dualarımız herkesin yanında, hayırlı olsun.

Pınarcım yarın bol şans, inşallah bu son başlangıç, inşallah bu bebeğine kavuşacağın son tedavinin ilk adımı olsun. Hakkında hayırlısı olsun.

saolun...
rabbım umutlarımızı cabalarımızı bekleyıslerımızı bosa cıkarmasın ıns...daha baslamadık tedavıye bı on gun kadar zamanımız var ama stresten erıyıp bıttım korkular umutlar cok karısık duygular ıcındeyım rabbım bızede evlat kokusunu sevgısını tatmayı nasıp etsin inş...

Listeyi bakiyorum da. Sadece ben Bruksel T.B. merkezinde tedavi gormusum..
halbuse forumlarda Bruksel i cok met ediyorlar..
simdi merak ettigim konu.
sizin hangi karariniz size basvurdugunuz merkeze goturdu?

Son düzenleme:

Benim gittiğim merkezle ilgili olumlu birşey hiç okumadım. Bu merkezde başka bir doktor var adı bilinen, o bayandan herkes yaka silkiyor. Benim gitme nedenim sadece doktor. Benim doktorumu kimse bilmiyor, hakkında yazılan, çizilen hiçbirşey bulamadım. Doktoru çok sevdim, ve inandım.

gözün aydın canım allah sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsin inşallah

bende umut tup bebek suleyman beyı cok duydum ve oraya yoneldık umarım okudugumuz guzel seylerın netıcesını bızde alırız..

bende IVI tüp bbek merkezinde yaptırdım tedavimi..beni oraya götüren şey kesinlikle doktorum ERDAL BUDAK tır hakkında çok şey okudum ve araştırdım.iyikide bu seçimi yapmışım herşeyimle o ilgilendi.

Pınarcım yarın bol şans, inşallah bu son başlangıç, inşallah bu bebeğine kavuşacağın son tedavinin ilk adımı olsun. Hakkında hayırlısı olsun.

kyr çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun dilerim attığım bu adımda Rabbim kalbimdekini hakkımda hayırlı eyler ve bana eşime anne baba olmayı nasip eder.

merhaba, arkadaşlar
hafta içi doktora gittim klomen verdi ,tüp bebek merkezine yönlendirdi,ankaratüp bebek merkezini duyanınız var mı hiç....

ay cnm tebrık ederım.allahım kucagına da almayı nasip etsın inş...

kyr çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun dilerim attığım bu adımda Rabbim kalbimdekini hakkımda hayırlı eyler ve bana eşime anne baba olmayı nasip eder.

Amin cnm inşallah, bu sefer bizlerde yanında olacağız, sen bize bu sayfayı açtın, dualarımızla sayfanın hamilelerinin en başına yazacağım seni:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…