2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

günaydınn kızlarrrr,

ay 1 gün giremedim kaç sayfa yazmışsınız yaaa valla okumaya vaktim yok üzgünüm.. acaba aymutudan sonra hamiş arkadaş varmıııı ?

sağol nec bugün daha iyiyim. Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik?

Çok zor yaşadıkların, ama hepsi geride kaldı, en azından böyle bakmak zorundayız. Önünde yeni bir umut, dilerim bu son olsun.

cloudly,coming soon,aliasblue hepimiz çikolata kistinden muzdaribiz
ayrıca bende 1,5 yıllık evliyim aynı sebeplerden basladım tedaviye
ins yüzümüz güler

sağol nec bugün daha iyiyim. Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik?

Çok zor yaşadıkların, ama hepsi geride kaldı, en azından böyle bakmak zorundayız. Önünde yeni bir umut, dilerim bu son olsun.

kyrcım saol cnm iyiyim çok şükür.. doktor günümü bekliyorum 21-22si gibi gdicem inşallah.. heyecan devam ediyor yani.. ama gözüm hep sizlerde.. sizlerden gelecek güzel haberlerde inşallahhhh..

kyrcım saol cnm iyiyim çok şükür.. doktor günümü bekliyorum 21-22si gibi gdicem inşallah.. heyecan devam ediyor yani.. ama gözüm hep sizlerde.. sizlerden gelecek güzel haberlerde inşallahhhh..

Ayyy ne heyecan, Allah sonuna kadar böyle huzurla getirsin. Ben de aynı günlerde kontrole gideceğim. Tedavi için iğneleri yazacak. Hepimizin hakkında hayırlısı:)

günaydın kızlar yazdıklarınız için teşekkür ederim doktora hiç birşey yapmadım ama allaha havale etdim onun adeleti yücedir rabbim hayırlısını versin hepimiz hamile haberlerimizi alırızda inşaallah rahatlarız kızlar demek ki neymiş doktorun ilk kelimesiyle beraber kendimizi bırakmıycakmışız onlara böyle dil çıkarın hep gülün olur muhepinizi çok öpüyorum dualarınızdan eksik etmeyin kızlar hamileyizdir inşaallah pashadan da haber alırsak sonra ayın 17si ve ben beklemek çok zor

günaydın kızlar yazdıklarınız için teşekkür ederim doktora hiç birşey yapmadım ama allaha havale etdim onun adeleti yücedir rabbim hayırlısını versin hepimiz hamile haberlerimizi alırızda inşaallah rahatlarız kızlar demek ki neymiş doktorun ilk kelimesiyle beraber kendimizi bırakmıycakmışız onlara böyle dil çıkarın hep gülün olur muhepinizi çok öpüyorum dualarınızdan eksik etmeyin kızlar hamileyizdir inşaallah pashadan da haber alırsak sonra ayın 17si ve ben beklemek çok zor

canım benim de kistim 6 cm di. önce doktor laparoskopi sonra tüp bebek dedi, tetkikler yapılırken soğan kürünü uyguladım. kistin küçülmüş ameliyat olmadan hemen tüp bebeğe başlayabilirsin dedi, soğan suyunu söyledim doktor güldü geçti. bilirsin bu kist yüzünden adetlerimiz çok sancılı geçiyor, adet ağrım bile çok az oldu....gerçekten mucize... benim kist dışında haşimato tiroitim de var.... işallah bizde kistlerle hamile kalırız....

QUOTE=merln;21283216]günaydın geleceğin süper anneleriii[/QUOTE]günaydın diyeyim diyeceğim ama geç kaldım iyi öğlenler:))[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…