• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım olursun sende merak etme ne demiştik STRESS YOK .....geç olsun güç olmasın, hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbimmm

yok canım stresli değilim bekliyorum napim kaç yıl bekledim aman geç olsun güç olmasın yeter:))

cnm benim, ilk tedavide ben de senin gibiydim, ama benim seçimim çok kötüydü, sorsam da hiç cevap alamadım. Bu kanda ne bakılıyor diye sordum, anlatacağız dediler, bunun sonucu ne dedim, doktor bey açıklar dediler. Doktor beyi 6 ay boyunca 6 kere görmedim. Öyle ki ilk transfer öncesi, doktorla konuşmak istedim, konuşmadan girmiyorum ameliyathaneye dedim, asistanı sakin ol nolur ben ayarlıyacağım dedi. Soydular soğana çevirdiler beni, ameliyathaneye aldılar malum yatağa uzandım, üstümdeki önlüğü de aldılar, düşün 2 dakika sonra transfer olacak, ben yatakta çırılçıplak, asistan dahil 5-6 kiişi dolaşıyor ortalıkta asistan bana demez mi ben konuştum doktorla, geliyor, ne sormak istiyorsan sor diye. Dua etsinler küfür etmem normalde, yoksa ağzıma gelenleri saymamam içten değildi.

Sözüm o ki ne kadar irdelersen irdele, karşına çıkacaklar, seçimlerin kadar, maalesef göremiyoruz önceden, maalesef bilemiyoruz önceden. Allah doğru insanlarla, hayırlı tedaviler yazmış olsun kaderimize. Bir de bir gerçek var ben bunu hep yaşıyorum, birşeye ne kadar titizlenir, ne kadar didiklersen o kadar olumsuzlukla karşılaşıyorsun.

Senin de dediğin gibi, en sağlıklı görünen yanında olduğumuz insanlara inanmak, inanmasan güvenmesen nolur ki? Parayı ödüyoruz başta, peşin peşin iğneleri de oluyoruz, ondan sonra olan oluyor. Dilerim senin için en iyisi olsun, dilerim kucağına alacağın bebeğin tüm acılarının ilacı olsun.

canım doktor konusunda çok haklısın allah iyi doktorlarla karşılaştırsın hepimizi, ben daha öncede söylediğim gibi kendim değil ablamdan dolayı çok acı tecrübelerimiz ooldu, açılmayacak tüplerine açarım deyip gereksiz laporoskopi yapan doktorlarla mı karşılaşmadı, neler yaşadı neler, bir de tüp bebek öncesinde dış gebelik geçirdi, tüpü alındı. maddi manevi çok zorluklar yaşadı....

titizlenme konusunda da haklısın, ben de kistim kaç cm oldu acaba falan diye kendimi çok yıpratıyordum, ilk doktor muayenemde acaba kistlerim tekrarladı mı diye çok düşündüm ... nitekim de tekrarlamış, aslında neyi düşünüyosan onu çekiyorsun kendine, en başta ablam çok zorluk çekti ben de çocuk için uğraşır mıyım derkennnnnn, bak şu an uğraşıyprum.....

olayların üzerinde ne kadar titizlenirsek o kadar kötü oluyor, şu değerim kaç olmalı düşük mü yüksek mi diye düşünmüyorum artık, doktor ne derse uyguluyorum......kuantum fiziği kızlar, oOLUMLU DÜŞÜNELİM OLUMLU OLSUN, beynimize pozitif cümleler gönderelim ki her şey pozitif olsun hepimiz içinnnn......

canım doktor konusunda çok haklısın allah iyi doktorlarla karşılaştırsın hepimizi, ben daha öncede söylediğim gibi kendim değil ablamdan dolayı çok acı tecrübelerimiz ooldu, açılmayacak tüplerine açarım deyip gereksiz laporoskopi yapan doktorlarla mı karşılaşmadı, neler yaşadı neler, bir de tüp bebek öncesinde dış gebelik geçirdi, tüpü alındı. maddi manevi çok zorluklar yaşadı....

titizlenme konusunda da haklısın, ben de kistim kaç cm oldu acaba falan diye kendimi çok yıpratıyordum, ilk doktor muayenemde acaba kistlerim tekrarladı mı diye çok düşündüm ... nitekim de tekrarlamış, aslında neyi düşünüyosan onu çekiyorsun kendine, en başta ablam çok zorluk çekti ben de çocuk için uğraşır mıyım derkennnnnn, bak şu an uğraşıyprum.....

olayların üzerinde ne kadar titizlenirsek o kadar kötü oluyor, şu değerim kaç olmalı düşük mü yüksek mi diye düşünmüyorum artık, doktor ne derse uyguluyorum......kuantum fiziği kızlar, oOLUMLU DÜŞÜNELİM OLUMLU OLSUN, beynimize pozitif cümleler gönderelim ki her şey pozitif olsun hepimiz içinnnn......

31 yaşına gelmiş bir kadın olarak, bebek isteği ile ilgili iki deneme yaşamış bir kadın olarak TAMAMEN KATILIYORUM. Ben bu süreçte herşeyi Allah'a havale ettim, 2 aydır yatıp kalkıp Allah'a dua ediyorum. Tabii araştırdım yeni doktorumu, gittim görüştüm, açık açık konuştum, istediklerimi, istemediklerimi anlattım, sağolsun o da konuştu uzun uzun. Sonuç tamam dedim, burada bu doktorla olursam mutlu ve huzurlu olacağım, şimdi ben üstüme düşenleri titizlikle yapıyorum, ilaçlarımı içiyorum, doktorum da elbet yapacak. Gerisi Allah'a kalmış. Kuantum dediğin şey yüce dinimize güncel bir bakış aslında:)))

güzel dilekleriniz için sağolun arkadaşlar, hepinizden Allah razı olsun.... rabbim hepimizin evlatlarını tez zamanında bizlere kavuştursun işallah hayırlısıyla.....

slm kızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
tedaviye başlıyan arkadaşlar tedaviniz hayırlı olsun inşallah
kızlar bişi sorucam ben tüp bebeye başlamak için gittim dr bana glukofen diye bir ilaç verdi yarın adetimin 30. günü
hala olmaadım normalde her ay 4 veya 5 gün erken olurum anlamadım sizdede bu durum yaşandımı hiç

slm kızlar annem bendeydi yazamadım hiçç nasılsınız
Nur topu gibi NEGATİF aldım kucağıma,,,
bu ay adet olmayı bekliyorum bir ay dinlenme ve sonraki ay donmuşlarla tekrar transfer yapılacak.
yine olmadı hayırlısı.
üzüldüm cnm aynı şeyi bende yaşadım yeni çok zorr inşaallah sende bende buseferki tedavide kavuşuruz nazlı bebeklerimize

sermuh söylenenler biliyorum hep boş geliyordur ama senin için belkide hayırlısı buymuş..bende negatif sonucumu aldığımda topik açmıştım arkadaşlara bildirmek için...ama bir sonraki ay süpriz gelen hamilelik haberini de vermek için başka topik açmıştım...yani bugün çok kötü bir gün gibi gelebilir sana..ama bundan sonra ne olacağını hiç bilemeyiz..yani senin ve diğer arkadaşların da iyi haberlerini elbet alıcaz birgün..allah tez zamanda bu haberi sana ve diğer arkadaşlara nasip etsin Allah....
slm cnm bende bu ay belki kendiliğinden olur diyodum ama kanamam 10gün olmuştu biteli dün yine başladı:43:

arkadaslar çok özür dileyerek 3. 4. 5.6. denemelerini yapan arkadaşlarım ;
sizleri gerçekten tebrik ediyorum ve sabrınıza gucunuze hayran kaldığımı belirtmek istiyorum.
negatif sonuç aldıktan sonra tekrar tekrar deneme gucunu,manevı olarak o sabrı nasıl elde ettınız
ben aşılama da 2 negatif gördukten sonra şimdi 1.tup bebek denemem olacak ve içimde yine negatif olur mu diye dusunceyi atamamışken siz bunu nasıl başarıp bır sonrakı tedavıye başlayabılıyorsunuz.gerçekten sizleri kutluyorum.inş hiç kimsenın emekleri boşa çıkmaz.....
toparlanmak zor evet ama toparlanmak zorunda kalıyoruz belki busefer olur diye inşaallah seni bekletmez bebeğin bu tedavinde gelir inşaallah

aminn inş bitek ben degıl bu yola çıkmış tum arkadaslarım bebişlerini bıran önce kucaklarına alırlar.
ben gerçekten tekrar negatifi görmekten çok korkuyorum
kendımı olacak dıye çokda kaptırmadım ama ıçımde bı tedirgınlık var işte.
bı tarafım olacak olacak dıyor dıger yanım yıne negatıfı görcen dıyor
bı tek bana mı oluyor bu yoksa bunu yaşayan var mı benım gıbı...
bu duygu karmaşasını çoğumuz yaşıyoruuz cnm genelde

slm kızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
tedaviye başlıyan arkadaşlar tedaviniz hayırlı olsun inşallah
kızlar bişi sorucam ben tüp bebeye başlamak için gittim dr bana glukofen diye bir ilaç verdi yarın adetimin 30. günü
hala olmaadım normalde her ay 4 veya 5 gün erken olurum anlamadım sizdede bu durum yaşandımı hiç

slm çakır adetin gecikmiş inşallah hamişsindir glukofen şekeri düşürmek için kullanılan bir ilaç doktorum geçen tedavimde banada vermişti şeker düşük olunca yumurtalar daha kaliteli oluyomuş hatta tüp bebek yaparken çok tatlı yeme demişti yani adetinle alakası olduğunu sanmıyorum..

slm kızlar annem bendeydi yazamadım hiçç nasılsınız üzüldüm cnm aynı şeyi bende yaşadım yeni çok zorr inşaallah sende bende buseferki tedavide kavuşuruz nazlı bebeklerimize

slm cnm bende bu ay belki kendiliğinden olur diyodum ama kanamam 10gün olmuştu biteli dün yine başladı:43:

toparlanmak zor evet ama toparlanmak zorunda kalıyoruz belki busefer olur diye inşaallah seni bekletmez bebeğin bu tedavinde gelir inşaallah

bu duygu karmaşasını çoğumuz yaşıyoruuz cnm genelde

slm tuana gözümüz yollarda kaldı merak ettik bizi terk ettin sandık biz iyiyiz şükür kendi adıma adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için sen nasılsın??

pınar selam canım..nasılsın ??beni hatırladın umarım..topiği erken açtım diyordun ama bak nasıl çabuk geçiyor zaman ...

hosgeldın tuana,nasılsın?sen basladınmı ıncır kurune?bısey sorucam ben gelecek ay baslıcamda adetten sonramı baslıcam zamnla ılgılı bısey bulamadım uygulayan arkadaslar varmı?

31 yaşına gelmiş bir kadın olarak, bebek isteği ile ilgili iki deneme yaşamış bir kadın olarak TAMAMEN KATILIYORUM. Ben bu süreçte herşeyi Allah'a havale ettim, 2 aydır yatıp kalkıp Allah'a dua ediyorum. Tabii araştırdım yeni doktorumu, gittim görüştüm, açık açık konuştum, istediklerimi, istemediklerimi anlattım, sağolsun o da konuştu uzun uzun. Sonuç tamam dedim, burada bu doktorla olursam mutlu ve huzurlu olacağım, şimdi ben üstüme düşenleri titizlikle yapıyorum, ilaçlarımı içiyorum, doktorum da elbet yapacak. Gerisi Allah'a kalmış. Kuantum dediğin şey yüce dinimize güncel bir bakış aslında:)))

hangi klinik ve doktorunun adı ne?

pınar selam canım..nasılsın ??beni hatırladın umarım..topiği erken açtım diyordun ama bak nasıl çabuk geçiyor zaman ...
canım hatırlamazmıyım senin gibi iki güzel kız annesini geçen sana yazmıştım bu topikte ama sanırım görmedin
haklısın sohpet ediyorduk çok erken diye ama geçti gitti işte adet olmay bekliyorum bende tedaviye başlamak için biraz daha sakin kabullenmiş istekli ama arsız değil garip bi süreç yaşıyorum içimde kendi kendime hayat nasıl uslandırıyomuş insanı onu anladım, öyle işte sen nasılsın defnecik nasıl??

canım hatırlamazmıyım senin gibi iki güzel kız annesini geçen sana yazmıştım bu topikte ama sanırım görmedin
haklısın sohpet ediyorduk çok erken diye ama geçti gitti işte adet olmay bekliyorum bende tedaviye başlamak için biraz daha sakin kabullenmiş istekli ama arsız değil garip bi süreç yaşıyorum içimde kendi kendime hayat nasıl uslandırıyomuş insanı onu anladım, öyle işte sen nasılsın defnecik nasıl??

çok iyi cnm..tedaviye sakin bir pisikolojiyle başlamak en iyisi...normal adet günün ne zaman??hayırlı olsun tedavin şimdiden canım..defneye gelince çok yaramaz...yürüyo..heryere giriyo..zararlı yerleri buluyo hep..eski kiloma geri döndüm gibi birşey...hadi bakalım sen de inşallah kal hamile de bir anne ol..burdan çocuklarımızın gelişimini de konuşalım inşallah...

Back