• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

arkadaşlar merhaba bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum hayırlısıyla inş. Genart ta başlıcaz tedaviye adet tarihim 17 si 5 günüm kaldı keşke daha erken adet olsam diyorum :) çok heycanlıyım her gece rüyamda bebek görüyorum kafayı yedim herhalde sonunda :)
Allah hepimize nasip etsin arkadaşlar anne olmayı hepinize boolll şanslar ..

hayırlı olsun cnm tedavin.ne garip demı bazen adet olmayı bekliyoruz bazen de olmasak da hamiş olsak dıyoruz :)

Hamile kalan arkadaşlar bizi unuttular sanırsammm:49: acaba test gününü beklerken hiç kanamanız oldum mu olduysa kaçıncı gününüzde oldu acabaa.

nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyorrrr.regl oldun mu? hapın bıteli 3 gun mu oldu senın
yok canım ilacım pzrts bitti hala bekliyorum anladığım kadarıyla biraz daha bekleyeceğim çünkü hiç bir belirti yok:((

kyr cok gecmis olsun cnm .. üzüldüm inş hemen iyilesirsin .. bu arada dün benim yumurta toplama işlemi vardı . kontrolerde 4 adet iyi yumurta gozukurken ne yazıkki dun yumurtalar boş cıktı .. belki yasımdan oturu belkıde ılacların dozunda bir sorun vardı tam bilemiyorum .. tabi kimse yanlıs doz ve zamanlama yaptık demez .. dunden beri cok uzgunum ama yinede yılmayacagım .. kısa sure sonra 3. denememi yapacagım .. dualarınızı eksık etmeyin .. hepinize sevgiler ..

hakkında hayırlısı olsun sanırım tüm pınarlar böyle kararlı ve inatçı inşallah 3. ve son denemen olsun kucağın bebiş dolsun..

Kizlar dosyam hazirlandi raporum cikti.
Reglin 17.gunu kontrole gidecegim 21.gun lucrine baslayacagim.
Rabbim yardimcimiz olsun hayirlisi ile kavusuruz insallah evlatlarimiza.

bilgemm hayırlısı olsun canım..

bende uzun protokolde tedaviye başladım tecrübelerinizi anltatırsanız çok sevinirim dün itibariyle lucrine başladım 10 gün kadar kullanıcam ve 10.gün kontrole gidicem ve bunun yanında doğum kontrol hapını da 4 gün daha içmemi istedi doktorum ... çok heyecanlıyım Allahım isteyen bütün kullarını melekleriyle mükafatlandırsın inşallah ...

amin inşallah duaların kabul olur benim kısa protokol..,

kızlar bende tüp bebeğe başlayacam sorun erkek infertilitesi ilk denememiz olucak bunun için ilk denemede mutlaka rahim filmi çekiliyormu acaba yardımm
hayırlısı olsun eslem ben hiç rahim filmi çektirmedim..

VEEE..
LUCRİN,PUREGON,PREGNYL derken tüm iğneleri tükettim ,artık benim yapacak birşeyim kalmadı,hayırlısıyla şu yumurtalar da toplansa bari...

hadi bakalım toplansın yumurtalar olsun güzel güzel embriyolar ve sıkı sıkı tutunsunlar minnoşlar ayy kafiyeli oldu:))

benimde 1. tüp bebek denememde kanamam fln olmadı hamile kalmıştım hiçbir belirti de hatırlamıyorum şimdi 2. denemem cuma test günüm hafif batmalar fln oluyor bunun haricinde birşeyim yok

Benim icin yazan arkadaslarim hepiniz sagolun.
Kizlar dr'um bugun eski tedavimi sordu.Durumu anlattim ohss oldum dedim.
30 yumurta toplandi dedim e2 degerim 9000 lere cikti dedim.
Oda yine aynisi olursa yumurtalari toplariz döllendiririz ama transfer yapilmaz dondururuz,birdahaki adetinden sonra transfer ederiz dedi.Uzuldum ama onada raziyim ne yapayim.
Dondurulmus embriyo ile cok hamile kalan duydum.
Ins ohss olmam 20 den fazlada yumurtam olmaz.
Rabbim yardimcim olsun.

Benim icin yazan arkadaslarim hepiniz sagolun.
Kizlar dr'um bugun eski tedavimi sordu.Durumu anlattim ohss oldum dedim.
30 yumurta toplandi dedim e2 degerim 9000 lere cikti dedim.
Oda yine aynisi olursa yumurtalari toplariz döllendiririz ama transfer yapilmaz dondururuz,birdahaki adetinden sonra transfer ederiz dedi.Uzuldum ama onada raziyim ne yapayim.
Dondurulmus embriyo ile cok hamile kalan duydum.
Ins ohss olmam 20 den fazlada yumurtam olmaz.
Rabbim yardimcim olsun.

inş herşey yolunda gıder de hamiş haberını alırız senınde.allahım gonlundekını kucagına versın.

buarada bugun burası çok durgun
kızlar nerelerdesınız
bugun sonuç bekleyenler ne oldu ses çıkmadı kımsedennnnnnn

inş herşey yolunda gıder de hamiş haberını alırız senınde.allahım gonlundekını kucagına versın.

Buarada bugun burası çok durgun
kızlar nerelerdesınız
bugun sonuç bekleyenler ne oldu ses çıkmadı kımsedennnnnnn

evet ya gelen giden yok byu gün pek.en işlek konu bizimkiydi halbuki.bu gün hiç sonuç söyleyen de olmadııı

kederci ben kasıklarımda ağrı ve batma tarzında bişeyler hissettim crınon jelin yan etkiside olabilirmiş gerçi bilemiyorum bide belim agrıdı aynı adet öncesi olduğu gibi ben adet olacağım zannettim ama neyseki bebişimmiş benimleymiş inşallah seninde bebişin senledir.

inşaallah aymutu canım ağzından bal damlıyo benimde dün çok ağrım oldu bu gün iyiyim arada bi oluyo o batmalar ama ben jel kullanmıyorum haplar var birde progestan iğne inşaallah tutar bebişlerimiz seninki de doğuma kadar hiç bırakmaz annesini allahım nolur hayırlısıyla....

kızlarrrrrrrrrrr bahar247 ve pasha sonuç aldılar mı ben bulamadım yazmadılar her halde rabbim yar ve yardımcıları olsun
İNŞAALLAH hayırlı haberlerle gelirler

nasipse bizde buayki adet döneminde 4.defa denemeye karar verdik sanırım kasımda umutla bekliyor olacağız.

pınarcım hayırılısı olsun canım inşallah tedaviye başlamadan bebişin gelir..

merlncim cevap yazdım diye hatırlıyordum benimde herhangi bir kanama olmadı..

kyrcım gçmiş olsun cnm dikkat et kendine..

yeni başlayan arkadşalar hayırlı olusn tedavileriniz, bebişlerinizi alır gelirsiniz inşallahhh..

slm kızlarr cuma günü yumurta toplama işlemim var.tecrübeli olanlar bilgilerini tecrübelerini paylaşırsanız sevinirim.

mersinncim hayırlı olsun inşallah tedavin.. canım ben o gün genel anestezi alacağım için gece 12een itibaren hiçbir şey yemedim, içmedim.. narkoz aldım zaten 10-15 dklık bir işlem.. uyanınca bir kaç ssaat hastanede yattım narkozun etkisi yüzünden.. hafif ağrı oldu ama çok hafiifti.. çok yumurta toplananlarda sıkıntı olabiliyor ama.. sonraısnda zaten döllenme, embriyo oluşumu derken heyecanlar artarak devam ediyor..

Back