Buluşalım valla ben çok isterim. Siz merkeze geldiğiniz gün haber verin, hatta merkez çıkışı birşeyler içeriz vaktiniz olursa. Süper olur.
anlaştık sonrasında bilemiyorum çünkü ben hemen işe dönüyorumm ama mutlaka görüşürüz ahh bi adet olsak clodluyla :))
bonbon şekeri nickine bayıldım:)) hayırlısı olsun inşallah hakkında dualarım seninle...bende dün itibariyle iğnelerime başladım...pazartesi muayeneye gidicem dualarınızı eksik etmeyin...
o temiz kalbinden başka bir şeyler daha geçir bizim için olur mu?)
canım kaan bey bana genellikle kısa protokol yapıyoruz dedi bizimde öyle biz lucrin kullanmayacağız direk gonal f kullanacağız..
benimde karnım ağrıyodu ama geçti:)) şaka gibi neyse napalım bekliyeceğiz banada öyle geliyo sanırım kesin buluşacağız oralarda :)))
canım geçirmez miyim, o an da hemen hepimiz için dua ettim zaten merak etme:) demek bizim iğnenein adı gonal f ? bakalım bana da aynı iğneden mi verecekler ? hayırlısı bakalım neyse en iyisi uzunuyla kısasıyla her neyse bebeklerimiz gelsin de hayırlısıyla.....gerçekten şaka gibi dünya boşuna küçücük demiyorlar canım
olacaksınız elbet, en iyi zamanda, en iyi şekilde inşallah. Pınar bişey soracağım, ben de şimdi doğum kontrol hapı içiyorum, doktorum bir kutu bitince kesme devam et ayın 24ünde gel, lucrin başlayalım dedi. 2. kutuya geçmesinin nedeni bayramdan sonraya uzatmak için. Yoksa tam bayrama denk gelecek, burdaki nöbetçi kadroyla olsun istemem dedi. Bu lucrin ne yapıyor, ben hastalanmayı bekleyecek miyim? Fikrin var mı?
kızlarrrrr adet oluyorum yavaş yavaş :)))))))))))) aayyyy kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu kadar sevineceğim :))))) merkezle görüştüm....tam olarak gelmediği için ya yarın öğleden sonra ya da cumartesi sabahtan gideceğim kısmetse... hadi pınar sıra sende :)))
bu arada benim zaman problemim yok arkadaşlar çalışmadığım için... ne zaman isterseniz buluşabiliriz....belli mi olur ileride bebeklerimiz de arkadaş olur.....:)))))))))) hepinizi öpüyorum...
kızlarrrrr adet oluyorum yavaş yavaş :)))))))))))) aayyyy kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu kadar sevineceğim :))))) merkezle görüştüm....tam olarak gelmediği için ya yarın öğleden sonra ya da cumartesi sabahtan gideceğim kısmetse... hadi pınar sıra sende :)))
bu arada benim zaman problemim yok arkadaşlar çalışmadığım için... ne zaman isterseniz buluşabiliriz....belli mi olur ileride bebeklerimiz de arkadaş olur.....:)))))))))) hepinizi öpüyorum...
Cnm Cumartesi sabah bende merkezde olabilirim. İnşallah denk gelirse yuzyuze tanisiriz .
Benim cnm çok sikkin kızlar yaa. e2 iğnelerin 6. Gunü bitmiş olmasına rağmen 76.decapeptyl yüzünden oldu aşılamalarımda bu sıralar 600 leri gormuştum .sizlerde hiç böyle birsey oldu mü?tedavi iptal olur mü acaba?Yada boş çıkar mı yumurtalarltd yardım edin
ben geçen tedavimde gonal f kullanmıştım ilaçları almak için sorduğumda yine gonal f dediler gerçekten öyle dünya küçük nereden nereye bu sitede tanışıp bebeklerimizi arkadaş yapmak varmış deme ki:))canım geçirmez miyim, o an da hemen hepimiz için dua ettim zaten merak etme:) demek bizim iğnenein adı gonal f ? bakalım bana da aynı iğneden mi verecekler ? hayırlısı bakalım neyse en iyisi uzunuyla kısasıyla her neyse bebeklerimiz gelsin de hayırlısıyla.....gerçekten şaka gibi dünya boşuna küçücük demiyorlar canım
ohh çok şükür hadi hayırlısı olsun bakalımm çok sevindim sonunda geldiğine:)) benim hala gelmedi hani öncesinde böyle bi akıntı olur onun tarzında bişeyler var ama belli daha bi kaç gün var sanırım benim başlamam merkeze gelmem haftayı bulur kısmet ama mutlaka buluşacağız bebeklerimiz kader ortağı bizim arkadaş olmazlar mı hiç:))
canım lucrin uzun protokollerdekullanılıyor yumurtaları baskılama için sanırım emin olmamakla beraber inan tam bilemiyorum sanırım lucrin kullanırken
adet olmayı beklemeyeceksin ama inan emin değilimmmm(
Cnm Cumartesi sabah bende merkezde olabilirim. İnşallah denk gelirse yuzyuze tanisiriz .
Benim cnm çok sikkin kızlar yaa. e2 iğnelerin 6. Gunü bitmiş olmasına rağmen 76.decapeptyl yüzünden oldu aşılamalarımda bu sıralar 600 leri gormuştum .sizlerde hiç böyle birsey oldu mü?tedavi iptal olur mü acaba?Yada boş çıkar mı yumurtalarltd yardım edin
canım durum hakkında inan hiç bilgim yok umarım kötü bir şey olmaz. bu arada sende mi özel ege tüp bbebektesin??
Sağol cnm cevap için, ben de hiç bilmiyorum, hepiniz gibi kafam karışık, amaaannn olacak birşey hayırlısı olsun da, öyle ya da böyle.
Cnm inan ben de hiç birşey bilmiyorum bu e2 değeriyle ilgili, ilk 2 tedavim de onlarca kan aldılar ama ne yaptılar, neye baktılar hiç fikrim yok.
işallah canım karşılaşırız....sorduğun konu hakkında inan bana bilgim yok((ama içini ferah tut, iyi düşün ki iyi olsun canım
Sahil cnm bnm hayırlısı hakkimizda
Evet pinarcm Ozel ege tup bebekteyim.sende e2 takibi yapılmadı
mı orada tedavi görürken ?
Cnm ben cok araştırıyorum sanırım doktora da her ölçüm de o kaç cm bu kaç cm endometrium kaç olmuş gibi gibi sorularla boğuyorum.artık düşünmemem lazım sanırım kendimi doktorun ellerine bırakmalıyım.hayırlısı. Bu ilk tedavim ondan hersey yolunda gitsin istedim bakalım kısmet diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?