• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

günaydınn kızlarrrr,

ay 1 gün giremedim kaç sayfa yazmışsınız yaaa :5::5::5::5::5: valla okumaya vaktim yok üzgünüm.. acaba aymutudan sonra hamiş arkadaş varmıııı ?

pınarcım hayırılısı olsun canım inşallah tedaviye başlamadan bebişin gelir..

merlncim cevap yazdım diye hatırlıyordum benimde herhangi bir kanama olmadı..

kyrcım gçmiş olsun cnm dikkat et kendine..

yeni başlayan arkadşalar hayırlı olusn tedavileriniz, bebişlerinizi alır gelirsiniz inşallahhh..

sağol nec bugün daha iyiyim. Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik?

canım sakın moralini bozma belki geç tutmuştur inşaallah pozitifi görürsün canım
bu sefer göremesek de sonuna kadar gitmek zorundayız rabbim en hayırlı zamanda verir inşaallah pozitif düşün
baharcım bak ben over kisti aldırdım doktor 4 ay sonra hamile kalırsın dedi ben öyle düşündüm adetim 8 gün geçti beta hcg sonucum 5000 çıktı hemşire hamilesin dedi yarın gel doktorunla görüş dedi ertesi gün büyük bir ümitle gitdim doktor bana sen bu ay hamile kalamazsın kaç kez altdan muayene etdik dedi kesin dış gebelikdir dedi o an ağlamaya başladım içimden bişeyin koptuğunu hissetdim doktor hanım siz birden böyle söyleyince zaten benim kanamam başladı dedimvarsaa bile gitdi benim bebegim dedim ve sonuç ne biliyo musun canım acil beta hcg gönderdi 3 saat sonra sonuç geldi karşıma geçti normal gebelikmiş ama düştü sıfırlandı dedi 5 dk sonra alınan kanda tamamen düşmüştü ve ben bir daha 2.5yıl olduğu halde normal de aşılamada hamile kalamadım bu ilk tüp bebek denemem şimdi hayırlısıyla inşaallah tutar hepimizin ki umutsuzluğa düşmememiz gerkli canım yoksa bi daha bi daha deniycez tamam canım baharın hiç solmasın olur mu?

Çok zor yaşadıkların, ama hepsi geride kaldı, en azından böyle bakmak zorundayız. Önünde yeni bir umut, dilerim bu son olsun.

arkadaşım benim hikayemde seninkiyle hemen hemen aynı bende çik.kisti yüzünde laporoskopi geçirdim tekrar olmuştu ama sonra nasıl kurtuldum biliyomusun? soğan suyu sayesindebir ay sonra kist kendiliğinden düştü ve 3.5 cm di dr. bile hayret bu büyüklükteki kist nasıl birdden kaybolur dedi çok mucizevi bişey

cloudly,coming soon,aliasblue hepimiz çikolata kistinden muzdaribiz
ayrıca bende 1,5 yıllık evliyim aynı sebeplerden basladım tedaviye
ins yüzümüz güler:34:

sağol nec bugün daha iyiyim. Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik?

Çok zor yaşadıkların, ama hepsi geride kaldı, en azından böyle bakmak zorundayız. Önünde yeni bir umut, dilerim bu son olsun.

kyrcım saol cnm iyiyim çok şükür.. doktor günümü bekliyorum 21-22si gibi gdicem inşallah.. heyecan devam ediyor yani.. ama gözüm hep sizlerde.. sizlerden gelecek güzel haberlerde inşallahhhh..

kyrcım saol cnm iyiyim çok şükür.. doktor günümü bekliyorum 21-22si gibi gdicem inşallah.. heyecan devam ediyor yani.. ama gözüm hep sizlerde.. sizlerden gelecek güzel haberlerde inşallahhhh..

Ayyy ne heyecan, Allah sonuna kadar böyle huzurla getirsin. Ben de aynı günlerde kontrole gideceğim. Tedavi için iğneleri yazacak. Hepimizin hakkında hayırlısı:)

günaydın kızlar yazdıklarınız için teşekkür ederim doktora hiç birşey yapmadım ama allaha havale etdim onun adeleti yücedir rabbim hayırlısını versin hepimiz hamile haberlerimizi alırızda inşaallah rahatlarız kızlar demek ki neymiş doktorun ilk kelimesiyle beraber kendimizi bırakmıycakmışız :27:onlara böyle dil çıkarın hep gülün olur mu:52::52::52:hepinizi çok öpüyorum dualarınızdan eksik etmeyin kızlar hamileyizdir inşaallah:5: pashadan da haber alırsak sonra ayın 17si ve ben beklemek çok zor:36::36::36:

günaydın kızlar yazdıklarınız için teşekkür ederim doktora hiç birşey yapmadım ama allaha havale etdim onun adeleti yücedir rabbim hayırlısını versin hepimiz hamile haberlerimizi alırızda inşaallah rahatlarız kızlar demek ki neymiş doktorun ilk kelimesiyle beraber kendimizi bırakmıycakmışız :27:onlara böyle dil çıkarın hep gülün olur mu:52::52::52:hepinizi çok öpüyorum dualarınızdan eksik etmeyin kızlar hamileyizdir inşaallah:5: pashadan da haber alırsak sonra ayın 17si ve ben beklemek çok zor:36::36::36:

arkadaşım benim hikayemde seninkiyle hemen hemen aynı bende çik.kisti yüzünde laporoskopi geçirdim tekrar olmuştu ama sonra nasıl kurtuldum biliyomusun? soğan suyu sayesindebir ay sonra kist kendiliğinden düştü ve 3.5 cm di dr. bile hayret bu büyüklükteki kist nasıl birdden kaybolur dedi çok mucizevi bişey

canım benim de kistim 6 cm di. önce doktor laparoskopi sonra tüp bebek dedi, tetkikler yapılırken soğan kürünü uyguladım. kistin küçülmüş ameliyat olmadan hemen tüp bebeğe başlayabilirsin dedi, soğan suyunu söyledim doktor güldü geçti. bilirsin bu kist yüzünden adetlerimiz çok sancılı geçiyor, adet ağrım bile çok az oldu....gerçekten mucize... benim kist dışında haşimato tiroitim de var.... işallah bizde kistlerle hamile kalırız....

canım olmadım henüz ama kasık ağrım başladı sanırım 3-4 güne gelir lekelenmeyi söylemeye gerek yok sanırım çünkü onlar adet söküldükten sonra görmek istiyolar inşallah hemen gelirlr:))

:)))) keşke pınar online olsa da bir şey sorsam diye içimden geçirmiştim sen yazdın :))) senin cevaplarına bakınca bir şey kafama takıldı, benim kısa protokol demişsin ya, biz şimdi uzun mu kısa mı prtokol oluyoruz hemşire genelde uzun uyguluyoruz zaten gibi bir şey söylemişti de....?

bu arada benim de karnımda karıncalanmalar başladı :) ben diyorum sana buluşacağız canım merkezde :))))

o temiz kalbinden başka bir şeyler daha geçir bizim için olur mu?;))
canım kaan bey bana genellikle kısa protokol yapıyoruz dedi bizimde öyle biz lucrin kullanmayacağız direk gonal f kullanacağız..
benimde karnım ağrıyodu ama geçti:)) şaka gibi neyse napalım bekliyeceğiz banada öyle geliyo sanırım kesin buluşacağız oralarda :)))

QUOTE=merln;21283216]günaydın geleceğin süper anneleriii:64:[/QUOTE]günaydın diyeyim diyeceğim ama geç kaldım iyi öğlenler:))[

o temiz kalbinden başka bir şeyler daha geçir bizim için olur mu?;))
canım kaan bey bana genellikle kısa protokol yapıyoruz dedi bizimde öyle biz lucrin kullanmayacağız direk gonal f kullanacağız..
benimde karnım ağrıyodu ama geçti:)) şaka gibi neyse napalım bekliyeceğiz banada öyle geliyo sanırım kesin buluşacağız oralarda :)))

Kızlar her sabah geçiyorum işe gelirken Özel Ege T.B. Merkezinin önünden. Benim saat sorunum yok işte,gelince bana da haber verin, buluşalım:))))

Back