Kizlar dosyam hazirlandi raporum cikti.
Reglin 17.gunu kontrole gidecegim 21.gun lucrine baslayacagim.
Rabbim yardimcimiz olsun hayirlisi ile kavusuruz insallah evlatlarimiza.
gözün aydın canım hayırlısı olsunnnn :))9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar dosyam hazirlandi raporum cikti.
Reglin 17.gunu kontrole gidecegim 21.gun lucrine baslayacagim.
Rabbim yardimcimiz olsun hayirlisi ile kavusuruz insallah evlatlarimiza.
kızlar suanver cevap yazdı mı ne oldu onun test sonucu?
bahar247 ve pasha sizden haber bekliyorum hemen yazın sonuçlarınızı inşaallah hepimiz hamiş resisimlerimizi koyarız listeye sizden sonra sıra bende 17ekim
BEKLEMEK...
canım sen de herkes gibi zor süreçlerden geçmişsin Allah yardımcın olsun ben de umut tüp bebekteyim haftaya dondurulmşlarla transfer olacak inşallah sen ne zaman başlıyorsun belki karşılaşırız ben çarşamba günü de oradayım
inşallah bu son tedavımız olur da kavusuruz bebıslerımıze
Ben de Kasım'da başlıyorum, burada beraber daha güçlü geçireceğiz umarım bu denemelerimizi. Hosgeldin aramıza, bilgisayarım yanımda değil sabah ilk isim listeye eklemek olacak seni de.
Benide aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekür ediyorum sizlerle dertleşince kendimi rahatlamış hisediyorum
Hayırlı uğurlu olsun, bu tedavi sonunda inşallah bebeğin seninle olsun.
ben gun bekleyememistim test yaptim, negatif cikti :-( bugun doktora gittim.
cumartesine kadar bekle ve yine test yap dedi.
artik 15 ekimde test yapacagim.
kızlar suanver cevap yazdı mı ne oldu onun test sonucu?
bahar247 ve pasha sizden haber bekliyorum hemen yazın sonuçlarınızı inşaallah hepimiz hamiş resisimlerimizi koyarız listeye sizden sonra sıra bende 17ekim
BEKLEMEK...
mersinncim hayırlı olsun inşallah tedavin.. canım ben o gün genel anestezi alacağım için gece 12een itibaren hiçbir şey yemedim, içmedim.. narkoz aldım zaten 10-15 dklık bir işlem.. uyanınca bir kaç ssaat hastanede yattım narkozun etkisi yüzünden.. hafif ağrı oldu ama çok hafiifti.. çok yumurta toplananlarda sıkıntı olabiliyor ama.. sonraısnda zaten döllenme, embriyo oluşumu derken heyecanlar artarak devam ediyor..
benim test negatif cikti,
birkacgun daha bekleyip tekrar test yapacam
canım sakın moralini bozma belki geç tutmuştur inşaallah pozitifi görürsün canım
bu sefer göremesek de sonuna kadar gitmek zorundayız rabbim en hayırlı zamanda verir inşaallah pozitif düşün
baharcım bak ben over kisti aldırdım doktor 4 ay sonra hamile kalırsın dedi ben öyle düşündüm adetim 8 gün geçti beta hcg sonucum 5000 çıktı hemşire hamilesin dedi yarın gel doktorunla görüş dedi ertesi gün büyük bir ümitle gitdim doktor bana sen bu ay hamile kalamazsın kaç kez altdan muayene etdik dedi kesin dış gebelikdir dedi o an ağlamaya başladım içimden bişeyin koptuğunu hissetdim doktor hanım siz birden böyle söyleyince zaten benim kanamam başladı dedimvarsaa bile gitdi benim bebegim dedim ve sonuç ne biliyo musun canım acil beta hcg gönderdi 3 saat sonra sonuç geldi karşıma geçti normal gebelikmiş ama düştü sıfırlandı dedi 5 dk sonra alınan kanda tamamen düşmüştü ve ben bir daha 2.5yıl olduğu halde normal de aşılamada hamile kalamadım bu ilk tüp bebek denemem şimdi hayırlısıyla inşaallah tutar hepimizin ki umutsuzluğa düşmememiz gerkli canım yoksa bi daha bi daha deniycez tamam canım baharın hiç solmasın olur mu?
pınarrr regl oldun mu tatlım bende tık yok (( hafif bir lekelenme oldu bitti ama regl olmadım canım doğum kontrol hapından olabilir mi sence? merkeze bildirmeli miydim bilmiyorum???
benim test negatif cikti,
birkacgun daha bekleyip tekrar test yapacam
teşekkür ederim canım az önce çatlama iğnemi yaptım 36 saati bekliyoruz şimdi.inşallah herşey yolunda gider..
canım sakın moralini bozma belki geç tutmuştur inşaallah pozitifi görürsün canım
bu sefer göremesek de sonuna kadar gitmek zorundayız rabbim en hayırlı zamanda verir inşaallah pozitif düşün
baharcım bak ben over kisti aldırdım doktor 4 ay sonra hamile kalırsın dedi ben öyle düşündüm adetim 8 gün geçti beta hcg sonucum 5000 çıktı hemşire hamilesin dedi yarın gel doktorunla görüş dedi ertesi gün büyük bir ümitle gitdim doktor bana sen bu ay hamile kalamazsın kaç kez altdan muayene etdik dedi kesin dış gebelikdir dedi o an ağlamaya başladım içimden bişeyin koptuğunu hissetdim doktor hanım siz birden böyle söyleyince zaten benim kanamam başladı dedimvarsaa bile gitdi benim bebegim dedim ve sonuç ne biliyo musun canım acil beta hcg gönderdi 3 saat sonra sonuç geldi karşıma geçti normal gebelikmiş ama düştü sıfırlandı dedi 5 dk sonra alınan kanda tamamen düşmüştü ve ben bir daha 2.5yıl olduğu halde normal de aşılamada hamile kalamadım bu ilk tüp bebek denemem şimdi hayırlısıyla inşaallah tutar hepimizin ki umutsuzluğa düşmememiz gerkli canım yoksa bi daha bi daha deniycez tamam canım baharın hiç solmasın olur mu?
,hayırlısı olsun inşallahnasipse bizde buayki adet döneminde 4.defa denemeye karar verdik sanırım kasımda umutla bekliyor olacağız.
canım olmadım henüz ama kasık ağrım başladı sanırım 3-4 güne gelir lekelenmeyi söylemeye gerek yok sanırım çünkü onlar adet söküldükten sonra görmek istiyolar inşallah hemen gelirlr:))
:)))) keşke pınar online olsa da bir şey sorsam diye içimden geçirmiştim sen yazdın :))) senin cevaplarına bakınca bir şey kafama takıldı, benim kısa protokol demişsin ya, biz şimdi uzun mu kısa mı prtokol oluyoruz hemşire genelde uzun uyguluyoruz zaten gibi bir şey söylemişti de....?
bu arada benim de karnımda karıncalanmalar başladı :) ben diyorum sana buluşacağız canım merkezde :))))
kederci hikayen beni çok etkiledi canım ya , işallah ilk denemende başarılı olursun , allahım hepimize göstersin işallah
canım azıcık umut olduysam ne mutlu bana rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşaallah
kyr cok gecmis olsun cnm .. üzüldüm inş hemen iyilesirsin .. bu arada dün benim yumurta toplama işlemi vardı . kontrolerde 4 adet iyi yumurta gozukurken ne yazıkki dun yumurtalar boş cıktı .. belki yasımdan oturu belkıde ılacların dozunda bir sorun vardı tam bilemiyorum .. tabi kimse yanlıs doz ve zamanlama yaptık demez .. dunden beri cok uzgunum ama yinede yılmayacagım .. kısa sure sonra 3. denememi yapacagım .. dualarınızı eksık etmeyin .. hepinize sevgiler ..
ben gun bekleyememistim test yaptim, negatif cikti :-( bugun doktora gittim.
cumartesine kadar bekle ve yine test yap dedi.
artik 15 ekimde test yapacagim.
günaydın geleceğin süper anneleriii
günaydın canlar
baby benim de çıkmıyor bulabildin mi canım sen?
canım olmaz mısın , aslında ben daha yolun çok başındayım , 1.5 yıllık evliyim evlendikten 4 ay sonra çikolata kisti ameliyatı oldum doktor 1yıl normal yollarla hamile kalmamı önerdi, bu arada kistim tekrarladı moralim çok bozuldu, çok korktum yani tedavi bile olmadan ya anne olamazsam korkusu sardı beni ablam da tüp bebek ile 6 yıl sonra anne olunca ve çok uğraşınca panikledim belki de ......, siteye üye olunca anladım ki bu yolda yanlız değilim..... ben hiç bir şey yaşamamışım, sen gibi pınar gibi güçlü arkadaşları gördüm sabrınız , istegiğinizi kaybetmeden savaşmanız bana güç verdi....bu yolda rabbim hepimizin yardımıcısı olsun,