arkadaşlar merhaba bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum hayırlısıyla inş. Genart ta başlıcaz tedaviye adet tarihim 17 si 5 günüm kaldı keşke daha erken adet olsam diyorum :) çok heycanlıyım her gece rüyamda bebek görüyorum kafayı yedim herhalde sonunda :)
Allah hepimize nasip etsin arkadaşlar anne olmayı hepinize boolll şanslar ..
yok canım ilacım pzrts bitti hala bekliyorum anladığım kadarıyla biraz daha bekleyeceğim çünkü hiç bir belirti yoknerelerdesin sesin soluğun çıkmıyorrrr.regl oldun mu? hapın bıteli 3 gun mu oldu senın
kyr cok gecmis olsun cnm .. üzüldüm inş hemen iyilesirsin .. bu arada dün benim yumurta toplama işlemi vardı . kontrolerde 4 adet iyi yumurta gozukurken ne yazıkki dun yumurtalar boş cıktı .. belki yasımdan oturu belkıde ılacların dozunda bir sorun vardı tam bilemiyorum .. tabi kimse yanlıs doz ve zamanlama yaptık demez .. dunden beri cok uzgunum ama yinede yılmayacagım .. kısa sure sonra 3. denememi yapacagım .. dualarınızı eksık etmeyin .. hepinize sevgiler ..
Kizlar dosyam hazirlandi raporum cikti.
Reglin 17.gunu kontrole gidecegim 21.gun lucrine baslayacagim.
Rabbim yardimcimiz olsun hayirlisi ile kavusuruz insallah evlatlarimiza.
bende uzun protokolde tedaviye başladım tecrübelerinizi anltatırsanız çok sevinirim dün itibariyle lucrine başladım 10 gün kadar kullanıcam ve 10.gün kontrole gidicem ve bunun yanında doğum kontrol hapını da 4 gün daha içmemi istedi doktorum ... çok heyecanlıyım Allahım isteyen bütün kullarını melekleriyle mükafatlandırsın inşallah ...
hayırlısı olsun eslem ben hiç rahim filmi çektirmedim..kızlar bende tüp bebeğe başlayacam sorun erkek infertilitesi ilk denememiz olucak bunun için ilk denemede mutlaka rahim filmi çekiliyormu acaba yardımm
VEEE..
LUCRİN,PUREGON,PREGNYL derken tüm iğneleri tükettim ,artık benim yapacak birşeyim kalmadı,hayırlısıyla şu yumurtalar da toplansa bari...
Hamile kalan arkadaşlar bizi unuttular sanırsammmacaba test gününü beklerken hiç kanamanız oldum mu olduysa kaçıncı gününüzde oldu acabaa.
Hayırlısı olsun inşallah :)Kizlar dosyam hazirlandi raporum cikti.
Reglin 17.gunu kontrole gidecegim 21.gun lucrine baslayacagim.
Rabbim yardimcimiz olsun hayirlisi ile kavusuruz insallah evlatlarimiza.
unutmadıkta canım bende olmadığı için yazamadım.
Benim icin yazan arkadaslarim hepiniz sagolun.
Kizlar dr'um bugun eski tedavimi sordu.Durumu anlattim ohss oldum dedim.
30 yumurta toplandi dedim e2 degerim 9000 lere cikti dedim.
Oda yine aynisi olursa yumurtalari toplariz döllendiririz ama transfer yapilmaz dondururuz,birdahaki adetinden sonra transfer ederiz dedi.Uzuldum ama onada raziyim ne yapayim.
Dondurulmus embriyo ile cok hamile kalan duydum.
Ins ohss olmam 20 den fazlada yumurtam olmaz.
Rabbim yardimcim olsun.
inş herşey yolunda gıder de hamiş haberını alırız senınde.allahım gonlundekını kucagına versın.
Buarada bugun burası çok durgun
kızlar nerelerdesınız
bugun sonuç bekleyenler ne oldu ses çıkmadı kımsedennnnnnn
kederci ben kasıklarımda ağrı ve batma tarzında bişeyler hissettim crınon jelin yan etkiside olabilirmiş gerçi bilemiyorum bide belim agrıdı aynı adet öncesi olduğu gibi ben adet olacağım zannettim ama neyseki bebişimmiş benimleymiş inşallah seninde bebişin senledir.
ya kızlar ben msj yazarken ifadeler çıkmıyr artık yok oldular nasıl bulurum onları tekrar....(((
kızlarrrrrrrrrrr bahar247 ve pasha sonuç aldılar mı ben bulamadım yazmadılar her halde rabbim yar ve yardımcıları olsun
İNŞAALLAH hayırlı haberlerle gelirler
slm kızlarr cuma günü yumurta toplama işlemim var.tecrübeli olanlar bilgilerini tecrübelerini paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?