Günaydın cnm
İnşallah önce senin haberine sevineceğiz
Benim doktorum seninki aspire edilecek türden değil dedi bana bu nedenle birkaç ay dkh ile baskıladik ama benim inatçı kıstım geçmedi tabi
Maalesef etkisi olabilirmiş tedaviye kıstın ama sonuc olarak kistle hamile kalan çok kisi var.bu nedenle umudumuzu kaybetmeden tedavilerimize devam etmeliyiz.test gunün ne gündü senin?
Kıslar selam takıp edıyorum..çok yazamıyorum..
bır tup bebek denemem var..benımde kısa protokol denıyo ..
ekimdede dondurmalarla devam edıcem kısmetse ...
ama hala uzun - kısa arasında ne fark var..kıme uzun protokol uygulnur-- kıme kısa hala anlayamadım...
nolur bılgı verın
kızlar günaydın
okuyunca cok sasırdım bende sizdenin
aliasblue ve cloudly
bende 2 kez acık çikolata kisti ameliyatı oldum doğum kontrol hapı kullandım yılarca
evlenince bıraktım takrarladı
mecburen tğp bebeğe gectik ama tedavinin basında benim doktorum aspire etti kisti öle basladık tedaviye ben sonuc bekliyorum simdi ins olumlu sonuc alıp sizlere umut olurum
peki bu kistler ya da bu hastalığın bebeğin tutunmasına bi etkisi var mı arastırdını mı hiç
merak ediyorum
cnm söle anlatayım
ben 2 kez ameliyat olduğum için gittiğim her doktor rezervin cok azalmıstır dedi bu arada rahim filminde tüplerde de ara ara yapısıklıklar cıktı
sonra bu merkeze gidince anlattım doktora oda dediki merak etme rezerv azalsa bile iğnelerle yumurta elde ederiz
önce kisti aspire edelim ki diğer yumurtaların büyümesini engellemesin 6 cm di benim kistim
benden 34 tane yumurta toplandı 17 si döllendi 11 tanesi 5 güne kadar yasadı 1 tanesi konuldu diğerleri donduruldu
ama ben cok sıkıntı etmiştim ya hiç olmazsa diye 34 tane toplandı bu seferde ya içleri bossa diye
ama gördüğün gibi hersey yolunda gitti cok sükür
test tarihim 20 ekim dua edin lütfen sizde dularımdasınız
sen ne zaman baslıcan tatlım hbr et mutlaka ok
Kızlar herkese iyi akşamlar, son listeden sonra yazılanları taradım. Elimden geldiğince düzeltmeleri yaptım, siz beni uyarın öyle daha kolay oluyor. Çoook hastayım, grip oldum yatıyorum. Tek tek yazamadım, yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum, tanıdıkları da öpüyorum.
cnm söle anlatayım
ben 2 kez ameliyat olduğum için gittiğim her doktor rezervin cok azalmıstır dedi bu arada rahim filminde tüplerde de ara ara yapısıklıklar cıktı
sonra bu merkeze gidince anlattım doktora oda dediki merak etme rezerv azalsa bile iğnelerle yumurta elde ederiz
önce kisti aspire edelim ki diğer yumurtaların büyümesini engellemesin 6 cm di benim kistim
benden 34 tane yumurta toplandı 17 si döllendi 11 tanesi 5 güne kadar yasadı 1 tanesi konuldu diğerleri donduruldu
ama ben cok sıkıntı etmiştim ya hiç olmazsa diye 34 tane toplandı bu seferde ya içleri bossa diye
ama gördüğün gibi hersey yolunda gitti cok sükür
test tarihim 20 ekim dua edin lütfen sizde dularımdasınız
sen ne zaman baslıcan tatlım hbr et mutlaka ok
ben 2 ekımde negatıf sonucumu aldım malesefbırde hasımato guatırı varmıs bende hıc bı doktorda bu konuyla ılgılenmedı malesef sımdı endokronolga gıdıorum daha sonra 3. deneme...
hamişlerimiz aymutu nec86 sinem 25 kızlar neler hissetdiniz biraz anlatın nolur ağrınız var mıydı testden öncebi değişiklik oldumu hadi kızlar çatlıycam merakdan stresden :87: :18: :18: :18:
kyr cok gecmis olsun cnm .. üzüldüm inş hemen iyilesirsin .. bu arada dün benim yumurta toplama işlemi vardı . kontrolerde 4 adet iyi yumurta gozukurken ne yazıkki dun yumurtalar boş cıktı .. belki yasımdan oturu belkıde ılacların dozunda bir sorun vardı tam bilemiyorum .. tabi kimse yanlıs doz ve zamanlama yaptık demez .. dunden beri cok uzgunum ama yinede yılmayacagım .. kısa sure sonra 3. denememi yapacagım .. dualarınızı eksık etmeyin .. hepinize sevgiler ..
canım beni listeden silersen sevinirim...
Kizlar dosyam hazirlandi raporum cikti.
Reglin 17.gunu kontrole gidecegim 21.gun lucrine baslayacagim.
Rabbim yardimcimiz olsun hayirlisi ile kavusuruz insallah evlatlarimiza.
cnm çok geçmiş olsun allah şifa versin.bu havalar tehlıkelı salgınlar fazlalaşıyor tabi.
insan dışarı çıkarken ne gıycek şaşırıyor halıyle sıcak soğuk derken hasta oluyoruz.
bol bol meyve ye arkadasım da vıtamın olsun allah şifa versın inş...
arkadaşlar merhaba bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum hayırlısıyla inş. Genart ta başlıcaz tedaviye adet tarihim 17 si 5 günüm kaldı keşke daha erken adet olsam diyorum :) çok heycanlıyım her gece rüyamda bebek görüyorum kafayı yedim herhalde sonunda :)
allah hepimize nasip etsin arkadaşlar anne olmayı hepinize boolll şanslar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?