2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

aramıza yeni katılan arkadaslar hepiniz hoşgeldınız
inş hepimiz tek tek bebişlerimize kavuşuruz.
herkesın tedavısı hayırlı bol bebişli olsun inşallaaahhhhhh

cnm söle anlatayım
ben 2 kez ameliyat olduğum için gittiğim her doktor rezervin cok azalmıstır dedi bu arada rahim filminde tüplerde de ara ara yapısıklıklar cıktı
sonra bu merkeze gidince anlattım doktora oda dediki merak etme rezerv azalsa bile iğnelerle yumurta elde ederiz
önce kisti aspire edelim ki diğer yumurtaların büyümesini engellemesin 6 cm di benim kistim
benden 34 tane yumurta toplandı 17 si döllendi 11 tanesi 5 güne kadar yasadı 1 tanesi konuldu diğerleri donduruldu
ama ben cok sıkıntı etmiştim ya hiç olmazsa diye 34 tane toplandı bu seferde ya içleri bossa diye
ama gördüğün gibi hersey yolunda gitti cok sükür
test tarihim 20 ekim dua edin lütfen sizde dularımdasınız
sen ne zaman baslıcan tatlım hbr et mutlaka ok

cnm hosgeldin
ona doktor karar veriyor yumurtala sorunun varsa genelde kısa protokol uygulanıyor diye biliyorum
rahat ol ins kavusursun bebişine

günaydın canım, açıkcası ben çok fazla titizlenip araştırmayapmıyorum canım zaten çikolata kisti hk. okuduklarım zamanında iyice canımı sıkmıştı....tedavi için doktoruma güveniyorum. bakalım hayırlısı ne ise hakkımızda o olsun rabbim bizi de yavrularımıza kavuştursun.....

kızlar suanver cevap yazdı mı ne oldu onun test sonucu?
bahar247 ve pasha sizden haber bekliyorum hemen yazın sonuçlarınızı inşaallah hepimiz hamiş resisimlerimizi koyarız listeye sizden sonra sıra bende 17ekim
BEKLEMEK...

canım çok şükür tedavin yolunda gitmiş, dularımız seninle işallah pozitif sonuç alırsın bize de umut olur :))))

kyr cok gecmis olsun cnm .. üzüldüm inş hemen iyilesirsin .. bu arada dün benim yumurta toplama işlemi vardı . kontrolerde 4 adet iyi yumurta gozukurken ne yazıkki dun yumurtalar boş cıktı .. belki yasımdan oturu belkıde ılacların dozunda bir sorun vardı tam bilemiyorum .. tabi kimse yanlıs doz ve zamanlama yaptık demez .. dunden beri cok uzgunum ama yinede yılmayacagım .. kısa sure sonra 3. denememi yapacagım .. dualarınızı eksık etmeyin .. hepinize sevgiler ..

Ben iğnelerime başladım cnm simdi yumurta toplamaya yumurta gelişimime göre karar vereceğiz ama herhalde haftaya salı falan toplanır yumurtalar . 5-6kasim gibi de inşallah sonuc alırım .dualarım seninle ve diğer tüm arkadaşlarımla .

Kizlar dosyam hazirlandi raporum cikti.
Reglin 17.gunu kontrole gidecegim 21.gun lucrine baslayacagim.
Rabbim yardimcimiz olsun hayirlisi ile kavusuruz insallah evlatlarimiza.

ben 2 ekımde negatıf sonucumu aldım malesefbırde hasımato guatırı varmıs bende hıc bı doktorda bu konuyla ılgılenmedı malesefsımdı endokronolga gıdıorum daha sonra 3. deneme...

pepero cnm bendede haşımato var euthyrox diye bi ilaç kullanıyorum günde bi tane yaklaşık 2 yıl olacak. bunu kafana takma bence bu hastalık tedaviyede hamileliğede engel değil demişti benim dr um ilacını düzenli kullanırsan ve takiplerini yaptırırsan bişey olmaz demişti.
aynen öyle oldu bak ben şimdi hamileyim allahın izniyle. ama ilacıma devam edip her ay hamilelik kontrolunde değerine baktırmam gerekiyormuş.

cnm çok geçmiş olsun allah şifa versin.bu havalar tehlıkelı salgınlar fazlalaşıyor tabi.
insan dışarı çıkarken ne gıycek şaşırıyor halıyle sıcak soğuk derken hasta oluyoruz.
bol bol meyve ye arkadasım da vıtamın olsun allah şifa versın inş...

hamişlerimiz aymutu nec86 sinem 25 kızlar neler hissetdiniz biraz anlatın nolur ağrınız var mıydı testden öncebi değişiklik oldumu hadi kızlar çatlıycam merakdan stresden :87: :18: :18: :18:

kederci ben kasıklarımda ağrı ve batma tarzında bişeyler hissettim crınon jelin yan etkiside olabilirmiş gerçi bilemiyorum bide belim agrıdı aynı adet öncesi olduğu gibi ben adet olacağım zannettim ama neyseki bebişimmiş benimleymiş inşallah seninde bebişin senledir.

sağol cnm, geçer elbet, salya sümük oturuyorum:) Hakkında hayırlısı olsun, üzücü ama inşallah bir dahaki tedavine kaliteli güzel olur yumurtaların. Dualarımız seninle.

canım beni listeden silersen sevinirim...

Hayırdır cnm neden? Silerim elbet ama istemem.

Kizlar dosyam hazirlandi raporum cikti.
Reglin 17.gunu kontrole gidecegim 21.gun lucrine baslayacagim.
Rabbim yardimcimiz olsun hayirlisi ile kavusuruz insallah evlatlarimiza.

Gözünaydın, hadi bakalım biri daha başlıyor, hakkında hayırlısı olsun, bu tedavin evladına kavuşma yolunda son uğraşın olsun inşallah.

Sağol cnm, aynen söylediğin gibi, sanırım spordan çıkarken üşüttüm. Terli oluyorum haliyle geçen hafta üstümü değiştirmeden çıktım, sonuç bu. Fena salğın var evlerden uzak, aman arkadaşlar hepimiz tedavi aşamasındayız, dikkat edin, yatırdımı kalkmak zormuş. Benim ilaçlara daha vaktim var allahtan. Mevye, bitki çayı idare ediyorum.

nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyorrrr.regl oldun mu? hapın bıteli 3 gun mu oldu senın

ya kızlar ben msj yazarken ifadeler çıkmıyr artık yok oldular nasıl bulurum onları tekrar....(((

arkadaşlar merhaba bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum hayırlısıyla inş. Genart ta başlıcaz tedaviye adet tarihim 17 si 5 günüm kaldı keşke daha erken adet olsam diyorum :) çok heycanlıyım her gece rüyamda bebek görüyorum kafayı yedim herhalde sonunda :)
Allah hepimize nasip etsin arkadaşlar anne olmayı hepinize boolll şanslar ..

hayırlı olsun.umarım ilk tedavinde yüzün güler.adet olunca çabuk geçiyor sonrası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…