• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Cnm bende de endometrizis var maalesef:( 2004 de 8 cm lik kıstı aldırmıştım ama yeniledi.simdi de kistle başladık tedaviye.maalesef gecmiyorlar.hayırlısı ile hamile kalıp normal dogurabilirsek kurtulacağız bu hastalıktan .sende kist var mı su an cnm?

bu kadar olur..... ben de geçen yıl en büyüğü 8 cm lik diğerleri ona göre daha küçük olan 3 tane açık ameliyatla aldırdım. benim de yeniledi, ilk başta 6 cm di. tetkikler yapılırken soğan kürü falan uyguladım sonra kistim küçülmüş u an
6 cm falan.... ben şu an kistimle başladım,doktor ameliyat önermedi, rezervim düşermiş....
aynen söylediğin gibi bu hastalıktan kurtulmanın çaresi hamile kalmak ancak kistler müsade ederse....

kızlar bende tüp bebeğe başlayacam sorun erkek infertilitesi ilk denememiz olucak bunun için ilk denemede mutlaka rahim filmi çekiliyormu acaba yardımm

kızlar bende tüp bebeğe başlayacam sorun erkek infertilitesi ilk denememiz olucak bunun için ilk denemede mutlaka rahim filmi çekiliyormu acaba yardımm

canım benim rahim filmim yoktu ancak benim gittiğim merkezde ofis histerekopisi diye bir işlem yaptılar, açıkcası çok net bilmiyorum, ama sorun ben kaynaklı olmasına rağmen dokyorum istemedi....

VEEE..
LUCRİN,PUREGON,PREGNYL derken tüm iğneleri tükettim ,artık benim yapacak birşeyim kalmadı,hayırlısıyla şu yumurtalar da toplansa bari...

bu kadar olur..... ben de geçen yıl en büyüğü 8 cm lik diğerleri ona göre daha küçük olan 3 tane açık ameliyatla aldırdım. benim de yeniledi, ilk başta 6 cm di. tetkikler yapılırken soğan kürü falan uyguladım sonra kistim küçülmüş u an
6 cm falan.... ben şu an kistimle başladım,doktor ameliyat önermedi, rezervim düşermiş....
aynen söylediğin gibi bu hastalıktan kurtulmanın çaresi hamile kalmak ancak kistler müsade ederse....

Soğan kuru gercekten iyi geliyor.benim de 6 cm fen 1,5 a düşürdü .bana da ameliyatı önermediler rezervi azaltıyor diye. Bakalım kirt bundan sonrası :)

pınarcım ilaçlarını aldın mı canım haydi bakalım hayırlısı dört gözle regl olmayı bekliyoruz ne tuhaf :))))) normal yolla hamile kalmaya çalışırken adet olmamak için can atan ben şimdi adet olmayı iple çekiyorum ... çünkü biliyorum ki bebeğime bir adım daha yaklaşıyor olacağım işallah :)))

aldım bakalım bende bekliyorum memişlerim acımaya başladı demek ki az kaldı :))

Hayırlısı diyorum arkadasım :) benim de buzdolabı ilaç doluydu bir bir azalıyor.inşallah bu son olur da kalan ilaçları birine veririz.
öle canım ben b,ihamiş kalayım hepsini dağıtacağımm

Cnm benim doktorum sait Yucebilgin.o sadece stimulasyonu takip ediyor.merkezde benimle kim ilgilenecek bilmiyorum yumurta toplama ve transfer icin.Erdal bey mı senin doktorun?
Bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.
hayırlısı olsun benim kaan bey doktorumm

o kadar güzel yazmışsınki dediklerini yapmaya çalışıcağım çok sağol inş senin ve bebek isteyen tüm arkadaşlarımızın yüzü gülsün inş bizl erede bu güzel annelik duygusunu rabbim bizlerede göstersin.liste için bilgilerimi veriyim size ağustos eylül topiğindeyim genellilke yaş 27 sorun pko 1 deneme bahçeci fulya klınığı

İNŞŞ CANIMM SAĞLIKLA SIHHATLE GÖSTERSİN BİZE BEBEKLERİMİZİ:))

Cnm arkadaşlarım çok teşekkür ederim. Geçer elbet, neler geçti bu da geçer:) Biliyorsunuz ben doğum kontrol hapı içiyorum, doktorum yanında ecoprin, elevit pronatal ve tetradox diye bir antibiyotik verdi. Onları da içiyorum düzenli, doğal olarak bu kadar hapın arasına yeni bir ilaç katamıyorum. Ben de mandalina, bitki çayı doğal yollarla şifa arıyorum:))) İiy dilekleriniz için çoook teşekkür ederim. Liste ile uğraşmak benim için bir zevk, o kadar umut, o kadar istek bie arada ve listeyi her güncellediğimde her biriniz için dua ediyorum. Umarım hepimizin hamile haberlerini yazmak nasip olur bana:))))))

kyr inşallah canım hepimizin adını yaz hamiş olarak tek tek:))

arkadaşım içinizde hamile kalanlar olduğunu görünce bi sorayım dedim.konuyla ilgili aktif başka bir topik bulamadım.sonuçta hamile kalınınca doğum tarihi veriyo dr.başka bir niyetim yok.sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım.5 yıl sonra aldım ilk bebeğimi kucağıma.Allah hepinizin yardımcısı olsun:16:kimsenin kucağı boş kalmasın.gününü saatini bekliyolar bebişleriniz,mutlaka gelecektir,umudunuzu hiç yitirmeyin :80:

inan aklıma başka hiç bişey gelmemişti zaten tşk ederim iyi dileklerin için hayırlı doğumlar olsun inşallah:))

hoşbulduk arkadaşım hepımizin kaderi bir hepiimiz tek bişey istıyoruz oda cocuk, allahım hayırlı saglıklı nasip etsin en kısa zamanda versin bizlere bizler elimizden geleni yapıyoruz derdini arıyoruz,derdi veren allah dermanıda verir elbet...allah bazılarına aratmadan verir imtihan eder, bazılarınada vermeden imtihan eder ne verirse hayırlı versin mevlam...
4
bende öyle diyorum bizim sınavımızda buymuş hayırlısı bymuş kısmetten ötesi yok..

Günaydın kızlar , ben yine hastaneye gidiyorum , bugün dosyam kurula girecek ..
Rabbim yardımcım olsun ..
Hepinizi öpüyorum ..

Cnm çok gecmis olsun bu arada.bende ilk iğnelere başladığım gün çok kötü griptim.doktorum calsiyum sandoz dısı hiç birsey kullanma dedi. Bende ballı
Limonlu ihlamurla geçirdim çok şükür.ins en kısa sürede iyilesirsin

sağol cnm sana da gelmiş, geçmiş olsun.

kyr çok gemiş olsun canım acil şifalar dilerim....

sağol cnm.

VEEE..
LUCRİN,PUREGON,PREGNYL derken tüm iğneleri tükettim ,artık benim yapacak birşeyim kalmadı,hayırlısıyla şu yumurtalar da toplansa bari...

toplanacak hayırlısı ile, ondan sonra da gelsin bebişin:))

Günaydın kızlar , ben yine hastaneye gidiyorum , bugün dosyam kurula girecek ..
Rabbim yardımcım olsun ..
Hepinizi öpüyorum ..

Ben de seni öptüm, Allah kolaylık versin. Hayırlı haberle dön inşallah.

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ---------------DURUM

sinem25---------28---.............------1.deneme-------Memorial-------------HAMİLE:nazar::49::nazar:
nec86------------25---sebepsiz-----1.deneme-------Kadıköy Şifa---------HAMİLE:nazar::49::nazar:
aymutu----------29---erkek----------4.deneme-------Anatolia T.B.---------HAMİLE:nazar::49::nazar:

suaenvar--------...---...............-----...............-------...................----------8 ekim test
pasha------------...---.........---------2.deneme-------.................-----------12 ekim test
bahar247-------36---erkek---------1.deneme-------Bruksel T.B.----------12 ekim test
kederci----------23---kdn+erk.-----1.deneme-------Ankara Tıp-----------17 ekim test
toobe------------27---kadın---------1.deneme-------Gazieurofertil--------20 ekim test

denizden77-----34---........---------3.deneme-------....................---------transfer olacak
mine1987-------24---pco-----------3.deneme--------Alman Hast.----------transfer olacak
wish_------------27---pco-----------1.deneme--------Bahçeci Fulya--------transfer olacak
baharkus-------33---kadın---------1.deneme--------Smyrna T.B.----------6 ekim transfer
merln------------20---kadın---------2.deneme--------Maya T.B. ------------ekim sonu transfer

pınar72----------39---erkek--------2.deneme--------Acıbadem Kadıköy---11 ekim opu
DenizCeren01--34---erkek--------3.deneme--------Gürgan Clinic---------13 ekim opu
AliasBlue---------30---end.---------2.deneme--------...................----------17 ekim opu

Nazlic-------------26---erkek--------1.deneme-------Acıbadem-------------iğneler başladı
melish83---------28---erkek--------1.deneme-------Ege Üniversitesi-----iğneler başladı
aylinnim----------30---.........--------1.deneme-------...............-------------iğneler başladı
haziran15--------...----.........-------6.deneme--------.................-----------lucrin başladı
staylan-----------29---sebepsiz----1.deneme-------Hisar İnt. Hos.-------lucrin başladı

Deren6-----------25---erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.---------16 ekimde başlıyor
pınar1202-------30---erkek---------4.deneme------Özel Ege T.B.-------ekimde başlıyor
fulyabe-----------32---.......----------3.deneme------Umut T.B.------------ekimde başlıyor
gren82-----------29---erkek---------2.deneme------Alman Has.----------ekimde başlıyor
bbeydam--------30---pco------------1.deneme------..................----------ekimde başlıyor

baby2007-------25---pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.-------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm-------23---erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-----d.k.h kullanıyor
kyr----------------31---kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.-----------d.k.h kullanıyor
cloudly-----------28---kadın----------1.deneme------Özel Ege T.B.---------d.k.h kullanıyor
cakir44-----------23---pco+erkek---3.deneme------Memorial--------------15 kasımda başlıyor
hly7---------------23---pco------------1.deneme------Umut T.B.--------------kasımda başlıyor
ece22------------....---sebepsiz------3.deneme------Bursa Acıbadem------kasımda başlıyor

sweet_baby-----34---sebepsiz-----2.deneme------.................-----------.......................

tuana0225-------..-----pco-----------3.deneme------Medikalpark----------bir dahaki sefer inşallah
pepero-----------...----sebepsiz-----2.deneme------Genart-----------------bir dahaki sefer inşallah
sermuh-----------...----kadın---------4.deneme------...................----------bir dahaki sefer inşallah
umut11----------31----sebepsiz-----1.deneme------Florence N.gale------bir dahaki sefer inşallah

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Selam,
Allah hepimize sabırlar versin. Seni çok iyi anlıyorum. Bende 1,5 senedir bu işle kafa yoruyorum ve uğraşıyorum. Geçen sene Ağustos ayında doğal yollarda hamile kaldım fakat 8 haftalıkken düşük yaptım. Bir süre denedikten sonra tekrar doktora başvurdu, kendi isteğimle ve inatla HSG çektirdim. İyi ki de çektirmişim. Düşükten sonra kürtaj yapılmıştı. Bu işlemden dolayı rahim içinde ufak da olsa bir yapışıklık oluşmuş. Histereskopi ile açıldı, 2011 Nisan'da. Daha sonra bir iki ay daha denedik olmadı, sonrada tüp bebek denedik birincisi negatif şimdidde dondurulmuşların sonucunu bekliyoruz. Dün eczaneye progyx almaya gittiğimde eczanede iki kadın da hamileydi o kadar imrendim ki allah nazardan saklasın, böyle zamanlarda ağlayacak gibi oluyorum.

bende işte bu durumdayım artık benımde bebişim olsun istiyrum.eşime bı evlat vermek istiyorum.allahım hepimizin yardımcısı olsun. inş sende pozitif sonuç alıp bıan önce yavrunu kucagına alırsın.

inan anlıyorum seni.aynı durum bende de var.insanlara yalan söylemekten artık bi hal oldum benim de dört sene oldu.herkese ayrı bir bahane.ev alacam ondan sonra araba alacam ondan sonra.daha yaşım küçük vs..isyan etme ama.burada birbirimize destek olmalıyız.ben de üzüldüm sen üzülünce.rabbim hepimize sabır versin.inancını yitirme.inşallah bu tedavinde yüzün güler.daha sonra ikinci bebek için gerek duyarsın sadece umarım tüp bebeğe...

amin cnm inş hepimiz bebişimizi alırız artık.orda burda soruyolar insanın canını sıkıyorlar.isyanım kendıme benım.daha doğrusu isyan da deil sitemim kendime.bende yok çalışıyom yok oyle yok boyle diyip duruyorum daraldım artık valla...

kızlar günaydın
okuyunca cok sasırdım bende sizdenin
aliasblue ve cloudly
bende 2 kez acık çikolata kisti ameliyatı oldum doğum kontrol hapı kullandım yılarca
evlenince bıraktım takrarladı
mecburen tğp bebeğe gectik ama tedavinin basında benim doktorum aspire etti kisti öle basladık tedaviye ben sonuc bekliyorum simdi ins olumlu sonuc alıp sizlere umut olurum
peki bu kistler ya da bu hastalığın bebeğin tutunmasına bi etkisi var mı arastırdını mı hiç
merak ediyorum

Ben 3. kez uzun protokol ile deniyorum,ne merak ediyorsan sorabilirsin canım

inş bebişini kucağına alırsın tedavin hayırlı olsun.benim sormak istediğim ben 16 eylülde farlutal başladım 26 da bıttı 29 regl oldum.reglinin 3.gunu yanı 1 ekimde d.kontrol hapı başladım 21 ekimde bıtcek o gun kontrol var ve lucrın başlancak.lucrın kaç gun kullanılıyor.lucrın kullanırken kaçıncı gun sen regl olmuştun.kontrole ve kan almaya çağırdılar mı seni lucrın kullanırken.bırde ben lucrın başlayıp regl olunca 3.gun kontrole gıtcem fakat o zaman şehir dışında olucam buyuk ıhtımal kontrole gıdemıcem kan veremıcem hemşirem sorun olmaz 5.gunu falan gelsende olur dedı.gercekten sorun omaz mı acaba.bırde bu süreçte benım transferim bayrama falan denk gelir mı ki....

bende uzun protokolde tedaviye başladım tecrübelerinizi anltatırsanız çok sevinirim dün itibariyle lucrine başladım 10 gün kadar kullanıcam ve 10.gün kontrole gidicem ve bunun yanında doğum kontrol hapını da 4 gün daha içmemi istedi doktorum ... çok heyecanlıyım Allahım isteyen bütün kullarını melekleriyle mükafatlandırsın inşallah ...

kızlar günaydın
okuyunca cok sasırdım bende sizdenin
aliasblue ve cloudly
bende 2 kez acık çikolata kisti ameliyatı oldum doğum kontrol hapı kullandım yılarca
evlenince bıraktım takrarladı
mecburen tğp bebeğe gectik ama tedavinin basında benim doktorum aspire etti kisti öle basladık tedaviye ben sonuc bekliyorum simdi ins olumlu sonuc alıp sizlere umut olurum
peki bu kistler ya da bu hastalığın bebeğin tutunmasına bi etkisi var mı arastırdını mı hiç
merak ediyorum

Günaydın cnm
İnşallah önce senin haberine sevineceğiz
Benim doktorum seninki aspire edilecek türden değil dedi bana bu nedenle birkaç ay dkh ile baskıladik ama benim inatçı kıstım geçmedi tabi
Maalesef etkisi olabilirmiş tedaviye kıstın ama sonuc olarak kistle hamile kalan çok kisi var.bu nedenle umudumuzu kaybetmeden tedavilerimize devam etmeliyiz.test gunün ne gündü senin?

Kıslar selam takıp edıyorum..çok yazamıyorum..

bır tup bebek denemem var..benımde kısa protokol denıyo ..
ekimdede dondurmalarla devam edıcem kısmetse ...

ama hala uzun - kısa arasında ne fark var..kıme uzun protokol uygulnur-- kıme kısa hala anlayamadım...

nolur bılgı verın

aramıza yeni katılan arkadaslar hepiniz hoşgeldınız
inş hepimiz tek tek bebişlerimize kavuşuruz.
herkesın tedavısı hayırlı bol bebişli olsun inşallaaahhhhhh

Back