2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canımm sağoll evet benim kısa protokol yani lucrin kullanmayacağım sanırımm emin değilim o kdadar çok tedavi oldum ki karıştırıyorum artık uzun nasıldı kısa nasıldı:)) hatta merka ediyorum şimdi kısa protokol ne kadar sürüyodu diye o kadar yani:)) asanırım 10 15 gündü sanırım:))
amin canım Rabbim inşallah hepimizin duasını kabul etsin....

ay allah iyiliğini versin bırak karşsın boşver sonunda bebişin gelsın de:)) uzun du kısaydı hepsi geçecek inş.

hoşgeldinnnn. seninle aynıyız desene benim de bugün son günü hapın....ben de adet olunca arıyacağım merkezi 2.yada3. gün çağıracaklar iğnelerbaşlayacak sanırım senin de mi böle?

aymutu yarın test gunun oylemı ay ne guzel inş pozıtıf sonuçla gelirsin

evet cnm yarını iple cekiyorum ama bi türlü gelmiyo yarın güzel haberler veririm umarım

gelir gelir merak etme yatcaz uyucaz gelcekkkkk
az daha sabır hadı yarın guzel bebişli haberler geeeeelllllllsin..............

hoşgeldinnnn. seninle aynıyız desene benim de bugün son günü hapın....ben de adet olunca arıyacağım merkezi 2.yada3. gün çağıracaklar iğnelerbaşlayacak sanırım senin de mi böle?

hoş bulduk..evet canım aynen öyle bi kaç güne adet oluruz sonra iğneler sonra yumurta toplama ve pozitif sonuçlarımızla 9 ay sonunda bebeklerimiz kucaklarımızda ayy hayali bile çok güzell beraber yaşayacağız hepsini inşallah bayram şekirimiz onlar bizim:))

yalnış hatırlamamışım seninle aynı merkezdeyiz özel ege tüp bebe belki karşılaşırız oralarda belli mi olur:))

nec86 nerdesin????????????
aymutu yarın için bol şanslar umarım bebişin seninledir canım az kaldı birazcık daha sabır....

merhaba 3 gundur sızı okuyamıyordum,ızmıre doktora gıttım ama bu sefer endekronolga... guatır testlerım normal cıkıyordu fakat antıkorlarım yuksektı doktor bakar bakmaz hasımato guatırısı sen dedı ve bu tahlıllerı en az 3 kadın dogumcu bır genetıkcı gördu kımse bana sımıdye kadar bole bırsey demedı normal tup bebek yapıldı hıc bı doktora yonlendırılmedım tabıı tam sok oldum hıc bır sorun yok sebepsız ınfertılıte denıordu en azından bır sebebım oldu dedımsizlerde varmı böle bır sorun yada olan arkadasınız varmıydı ?bu arada hamıle haberi geldimi su 3 gunde?

merhaba, bende de haşimato varmış, ben de yeni öğrendim....tüp bebek öncesi yapılan tetkiklerde tsh biraz yüksek çıkmıştı, endokrin uzmanı görsün dedi doktorum sonra endokrincinin yaptığı testler sonucunda çıktı. ilaç kullanıyorum, gebeliğe engel değilmiş, gebelikte kontrol altında tutulması gerekiyormuş, erken doğuma neden olabiliryormuş bu nedenle gebelik olunca da her ay endokrin uzmanına da gitmen gerekiyor. ben de ilk başta şok oldum, ilaçlarını düzenli kullanırsan birşey olmaz diyorlar... ne yazıkki hamile haberi yok, bugün nec86 nın sonucunu bekliyoruz...

kızlar ilk defa adet olmak için sabırsızlanıyorum :))) endometrizois yüzünden adet olmaktan nefret ediyordum çok sancılı geçiyor benim, ama şimdi bir an önce olsam diyorum :))))

kızlar ilk defa adet olmak için sabırsızlanıyorum :))) endometrizois yüzünden adet olmaktan nefret ediyordum çok sancılı geçiyor benim, ama şimdi bir an önce olsam diyorum :))))

son ilacıda içtim biraz önce çok şükür:)) gelir adetin hiç merak etme stres yapma sakın moral sakin olmak çok önemli zor biliyorum ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…