• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Ben de Kasım'da başlıyorum, burada beraber daha güçlü geçireceğiz umarım bu denemelerimizi. Hosgeldin aramıza, bilgisayarım yanımda değil sabah ilk isim listeye eklemek olacak seni de.

hayırlı sabahlar günaydın kızlar
kyr çok tşk edrim saol sen nerde yaptıracaksın tüp bebek denemeni ve kaçıncı denemen olacak
galiba bir tane hamilemiz var oda memorialden:) inşallah burda olan herkes hamile kalır
bu gün iki tane hcg testi var inşallah hamilelerdin rabbim yardım eylesin size

cnm ben İrenbe T.B. de yaptıracağım. İzmirde yaşıyorum. 3. denemem. Amin cnm bizlerde heyecanla bekliyoruz. Dualarım onlarla...

Son düzenleme:
Nur topu gibi NEGATİF aldım kucağıma,,,
bu ay adet olmayı bekliyorum bir ay dinlenme ve sonraki ay donmuşlarla tekrar transfer yapılacak.
yine olmadı hayırlısı.

sermuhcumm hayırlısı olsunnnn :((( inşallah dondurulmuşlara gerek kalmadan bebişin gelirrr...

arkadaşlar bende kan verdim öğleden sonra açıklancak ancak akşama haber veririmm.. inşallah olumlu haberle dönerimm...bence bu sürecin en zor zamanı buymuş..opu, transfer, test gününü bekle ama şu 2-3 saat çok zor :S sonu iyi çıksında inşallah razıyımmmmm.. dualarınızda unutmayın ne olur..

slm arkadaslar bı kaç gundur gıremedım işlerim vardı bıraz.
umarım tum arkadaslar ii dir.tedaviler yolunda gıdıyordur
buarada negatif sonuç alan arkadaslarım çok üzüldüm allahtan hayırlısı insan çok uzuluyor neden dıyor kahroluyor bılıyorum ama
tekrar toparlanmak gerek
kendımız için eşimiz için hadı kızlar
olacak bır gun bızım de bebişlerimiz olacak...

bu ay adet olmayı bekliyorum bir ay dinlenme ve sonraki ay donmuşlarla tekrar transfer yapılacak.
yine olmadı hayırlısı.
ne denilebilirki rabbim yüzüne baksın o acıyı biiliyorum
inşallah birdahaki seferde hamileyim diye yazarsın
sana kaç yomurta tırasfer edildi
1. kalitelermiydi kaçıncı günün embiriyosuydu
berak ettim ve kaç hücreliydi

yine olmadı hayırlısı.

cnmm geçmiş olsun, cok umutlanmıstık ama hep diyoruz ya taktir Allahın. Dondurulmusun olmasına sevindim. İnsallah onlardır kısmetindeki evladın.

sermuhcumm hayırlısı olsunnnn :((( inşallah dondurulmuşlara gerek kalmadan bebişin gelirrr...

arkadaşlar bende kan verdim öğleden sonra açıklancak ancak akşama haber veririmm.. inşallah olumlu haberle dönerimm...bence bu sürecin en zor zamanı buymuş..opu, transfer, test gününü bekle ama şu 2-3 saat çok zor :S sonu iyi çıksında inşallah razıyımmmmm.. dualarınızda unutmayın ne olur..

dualarımız seninle, mevlam güldürsün yüzünü, olumlu haberle gel inşallah.

yine olmadı hayırlısı.

inşallah dondurulmuşların yüzünü güldürür.rabbim hayırlısını versin.sabır çok önemli.

umarım dilediğin gibi çıkar sonuç.haber bekliyoruz unutma bizi buralarda:84:
benim de 18.günüm cgh de.10 güne kadar gelir sonuçlarım.nasıl yapılacak hiç bilmiyoruım ama.bi dahaki adeti mi bekleyeceğiz hemen transfer mi yapılacak hiç bilmiyorum...giderek heyecanlanıyorum.bana da dua edin ne olur.eğer bu seferki de olmazsa bir seneden fazla beklemem gerekiyor.15.000 borçlandık bebek için.anca öderim onları.:59::59:

inşallah dondurulmuşların yüzünü güldürür.rabbim hayırlısını versin.sabır çok önemli.

umarım dilediğin gibi çıkar sonuç.haber bekliyoruz unutma bizi buralarda:84:
benim de 18.günüm cgh de.10 güne kadar gelir sonuçlarım.nasıl yapılacak hiç bilmiyoruım ama.bi dahaki adeti mi bekleyeceğiz hemen transfer mi yapılacak hiç bilmiyorum...giderek heyecanlanıyorum.bana da dua edin ne olur.eğer bu seferki de olmazsa bir seneden fazla beklemem gerekiyor.15.000 borçlandık bebek için.anca öderim onları.:59::59:

Haklısın cnm çok zor maddi, manevi, dualarımız seninle, burada herkes içten dileklerini sunuyor birbirine. Allahım inşallah bekletmez seni o kadar. Hayılısı ile bu sefer veriri bebeğini.

ya kızlar benim kafama takıldı da lütfen fikirlerinizi söyleyin bana.benim ilk tedavimde 7 embriyo kaldı sonuna kadar.ama 1 transfer edip diğerlerini imha etmişler.yani başka 1.kalite olmaz mı yaa.içimde şüphe kaldı.bu tedavimde de 6 tane birinci kalite var dendi.ama diğer arkadaşlar 10 tane-5 tane donduranlar bile olmuş.sizce de şüphelenmelimiyim.bu sefer de dondurulmuş çıkmazsa merkezimi değiştireceğim.ne olur yardımcı olun.fikir verin bana.her seferinde 10.000 tl vermek kolay değil bilirsiniz:59::59::59:

ya kızlar benim kafama takıldı da lütfen fikirlerinizi söyleyin bana.benim ilk tedavimde 7 embriyo kaldı sonuna kadar.ama 1 transfer edip diğerlerini imha etmişler.yani başka 1.kalite olmaz mı yaa.içimde şüphe kaldı.bu tedavimde de 6 tane birinci kalite var dendi.ama diğer arkadaşlar 10 tane-5 tane donduranlar bile olmuş.sizce de şüphelenmelimiyim.bu sefer de dondurulmuş çıkmazsa merkezimi değiştireceğim.ne olur yardımcı olun.fikir verin bana.her seferinde 10.000 tl vermek kolay değil bilirsiniz:59::59::59:

yumurtaların kalitesi konusunda bişi diyemeyeceğim cnm çünkü herkesin rezervi, rezerv kalitesi farklı oluyor ama embriyoların dondurulcak zamana kadar gelmesi (5. gün, 6. gün) için labaratuarın ve embriyoloğun çok iyi olması önemli..

yumurtaların kalitesi konusunda bişi diyemeyeceğim cnm çünkü herkesin rezervi, rezerv kalitesi farklı oluyor ama embriyoların dondurulcak zamana kadar gelmesi (5. gün, 6. gün) için labaratuarın ve embriyoloğun çok iyi olması önemli..

sağol cevap verdiğin için.ya doktorum çok iyi demişti yumurta rezervime.bende 3.gün transfer ettiler diğerlerini de imha etmişler 5 6 güne kadar beklemediler ki.dediğin gibi üztünde durmadılar demekki...zaten bu tedavimde de sadece birinci kalite olanları göndermişler cgh ye.doktorum 2.kalite olanlar da sağlam çıkabilir demişti ama.6 tane 1.kalite çıkmış diye sadece onları göndermişler.off kafam karıştı.umarım bu sefer tutar ama tutmaz sa dondurulmuş da olmazsa iyi bir yer araştırmaya başlarım artık.hayırlısı umarım gerek kalmaz...:59::59:

Sermuh ; çok zor bir gün senin için biliyorum,ama fazla üzme kendini,inşallah bir sonraki denemende pozitif sonucu görürsün

sermuh söylenenler biliyorum hep boş geliyordur ama senin için belkide hayırlısı buymuş..bende negatif sonucumu aldığımda topik açmıştım arkadaşlara bildirmek için...ama bir sonraki ay süpriz gelen hamilelik haberini de vermek için başka topik açmıştım...yani bugün çok kötü bir gün gibi gelebilir sana..ama bundan sonra ne olacağını hiç bilemeyiz..yani senin ve diğer arkadaşların da iyi haberlerini elbet alıcaz birgün..allah tez zamanda bu haberi sana ve diğer arkadaşlara nasip etsin Allah....

ben de aynı senin gibiyim... benimde hiç dondurulmuşum kalmadı...acaba onlardan kaynaklı bişey mi bende bilmiyorum...

bize ne derlerse ona inanmak zorunda gibi bişeyiz...çünkü bu konularda sadece üstünkörü bilgimiz var...

hem maddi hem manevi çok zor bir süreç...Rabbim bizi affetsin...ne diyim

ben de aynı senin gibiyim... benimde hiç dondurulmuşum kalmadı...acaba onlardan kaynaklı bişey mi bende bilmiyorum...

bize ne derlerse ona inanmak zorunda gibi bişeyiz...çünkü bu konularda sadece üstünkörü bilgimiz var...

hem maddi hem manevi çok zor bir süreç...Rabbim bizi affetsin...ne diyim

evet haklısın sadece verdikleri cvaplarla yetiniyoruz.sanki gerekli özeni vermiyor gibiler.yani 12 yumurtadan sadece bir tane çıkmasına insan inanamıyor.hem de yumurta kalites rezervi iyi denince daha çok bekliyor insan.hakkımızda hayırlısı artık.günahımıza giriyorlarsa da artık herkes hesap verecek birgün.umarım biz yanılıyoruzdur

sermuh canım cok üzüldüm senin içinde cok zor bi gün ama umutlu ol inşallah en yakın zamanda rabbim sevindirir seni allah yardımcın olsun .

İSİM---------------YAŞ---NEDEN--------DENEME--------MERKEZ------------------DURUM

sinem25-----------28----.............-----1.deneme-------Memorial-----------------HAMİLE:nazar::49::nazar:

suaenvar----------...----...............-----...............------...................--------------8 ekim test
nec86--------------25----sebepsiz-----1.deneme------Kadıköy Şifa-------------10 ekim test
sermuh------------...-----kadın---------4.deneme------....................-------------10 ekim test
aymutu------------29----erkek---------4.deneme------Anatolia T.B.-------------11 ekim test

toobe--------------27----kadın----------...............------Gazieurofertil------------transfer olacak
denizden77-------34----........----------3.deneme------....................------------transfer olacak
baharkus----------33----kadın----------1.deneme-----Smyrna T.B.--------------6 ekim transfer
mrln----------------20----kadın----------2.deneme------Maya T.B. ---------------ekim sonu transfer

pınar72------------39----erkek----------2.deneme-----Acıbadem Kadıköy------10 ekim opu
AliasBlue-----------30----end.-----------2.deneme------.........................--------17 ekim opu

Nazlic---------------26----erkek---------1.deneme-----Acıbadem-----------------iğneler başladı
melish83-----------28----erkek---------1.deneme------Ege Üniversitesi--------iğneler başladı
DenizCeren01----34----erkek---------3.deneme-----Gürgan Clinic-------------lucrin başladı
haziran15---------...-----.........---------6.deneme-----....................-------------lucrin başladı

Deren6-------------25----erkek---------1.deneme------Ada Tıp Has.-----------16 ekimde başlıyor
pınar1202---------30----erkek----------4.deneme------Özel Ege T.B.----------ekimde başlıyor
ece22--------------.....----sebepsiz-----3.deneme------Bursa Acıbadem-------ekimde başlıyor

baby2007---------25----pco+erkek----1.deneme------Bursa T.B.--------------d.k.h kullanıyor
Bilgemmm---------23----erkek----------2.deneme------ZekaiTahirBurak-------d.k.h kullanıyor
kyr------------------31----kadın----------3.deneme------İrenbe T.B.-------------d.k.h kullanıyor
hly7-----------------23----pco------------1.deneme------Umut T.B.---------------kasımda başlıyor

sweet_baby------34----..........---------2.deneme------.................--------------.......................

tuana0225-------...-----pco-------------3.deneme------Medikalpark------------bir dahaki sefer inşallah
pepero------------...-----sebepsiz------2.deneme------Genart-------------------bir dahaki sefer inşallah

gren82................29...........erkek..........2.deneme.........alman hastanesi(taksim)...........dondurulmuşlarla deneyecek.ayın sonunda ilaç başalanacak

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:
[/QUOTE]

kızlar bende sayfanın sonuna kendimi ekledim.

Back