Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol cevap verdiğin için.ya doktorum çok iyi demişti yumurta rezervime.bende 3.gün transfer ettiler diğerlerini de imha etmişler 5 6 güne kadar beklemediler ki.dediğin gibi üztünde durmadılar demekki...zaten bu tedavimde de sadece birinci kalite olanları göndermişler cgh ye.doktorum 2.kalite olanlar da sağlam çıkabilir demişti ama.6 tane 1.kalite çıkmış diye sadece onları göndermişler.off kafam karıştı.umarım bu sefer tutar ama tutmaz sa dondurulmuş da olmazsa iyi bir yer araştırmaya başlarım artık.hayırlısı umarım gerek kalmaz...
sermuhcumm hayırlısı olsunnnn (( inşallah dondurulmuşlara gerek kalmadan bebişin gelirrr...
arkadaşlar bende kan verdim öğleden sonra açıklancak ancak akşama haber veririmm.. inşallah olumlu haberle dönerimm...bence bu sürecin en zor zamanı buymuş..opu, transfer, test gününü bekle ama şu 2-3 saat çok zor :S sonu iyi çıksında inşallah razıyımmmmm.. dualarınızda unutmayın ne olur..
arkadaslar çok özür dileyerek 3. 4. 5.6. denemelerini yapan arkadaşlarım ;
sizleri gerçekten tebrik ediyorum ve sabrınıza gucunuze hayran kaldığımı belirtmek istiyorum.
negatif sonuç aldıktan sonra tekrar tekrar deneme gucunu,manevı olarak o sabrı nasıl elde ettınız
ben aşılama da 2 negatif gördukten sonra şimdi 1.tup bebek denemem olacak ve içimde yine negatif olur mu diye dusunceyi atamamışken siz bunu nasıl başarıp bır sonrakı tedavıye başlayabılıyorsunuz.gerçekten sizleri kutluyorum.inş hiç kimsenın emekleri boşa çıkmaz.....
ahhh... cnm benim dilerim sen bu kadar beklemezsin, ama şu kadarını söyleyeyim bu isteği kadın olarak yüreğine veren Allah tüm olumsuzluklara rağmen isteme, direnme gücünü de veriyor. Bu yaşadıklarımız kocamaaaan bir sınav, Allah sevdiği kullarını en çok istedikleri şeyle sınarmış. Bakalım bunca acıdan sonra yine bana dua edecek mi yoksa pes edip yüz çevircek mi diye? İnan ne kadar acı da olsa sınandığını düşününce gücün artıyor. Dilerim sen görme o günleri, dilerim bu denemende kavuş evladına.
Merhaba kızlar , sermuh ve ozlozcan , inşallah bir dahakinde dondurulmuş yada tüp bebek kavuşursunuz kuzularıza..
Çok zor ama mücadeleye devam etmekten başka yapacak hiçbirşeyimiz yok..
Rabbim sizlere sabırlar versin ..
Bende bebeğini kaybetmiş bir anne olarak çok iyi anlıyorum sizleri..
Kızlar histereskopiyi çekildim .. Ne genel ne lokal hiç bir anestezi yapılmadı ..
Çok canım yandı , çok ağladım zırladım , ağrı eşiğimde çok düşük zaten , dr'da gözlem odasında dinlendirdi beni..
Ama çok şükür bitti ve sonuç temiz çıktı ..
Şimdi önümde bir engel kalmadığı için rabbimin izni ile yakında lucrine başlıyorum ..
2. denememde kavuşurum inşallah yavruma ..Hayırlısı ile..
aminn inş bitek ben degıl bu yola çıkmış tum arkadaslarım bebişlerini bıran önce kucaklarına alırlar.
ben gerçekten tekrar negatifi görmekten çok korkuyorum
kendımı olacak dıye çokda kaptırmadım ama ıçımde bı tedirgınlık var işte.
bı tarafım olacak olacak dıyor dıger yanım yıne negatıfı görcen dıyor
bı tek bana mı oluyor bu yoksa bunu yaşayan var mı benım gıbı...
herkese merhabalar çok şükür dün gece döndüm yorucu bir toplantıydı ama geçti gitti...bu gün d.kontrol hapının son günü sanırım 4-5 güne adet olurum:))
yeni arkadaşlar hoş gelmiş tedavide olanlara güzel yumurtalar olması dileği ile benim meryem suresini annem dün okumayı unutmuş bir gün atlanmış oldu kısmetten ötesi yok çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok
sermuh ne desem bilemiyorum adına çok üzüldüm acın taze yaran derin inşallah en kısa zamanda yaralarını sarar bebeğine kavuşursun......
nec canım inşallah güzel haberlerle dönersin dualarım seninle....
Merhaba kızlar , sermuh ve ozlozcan , inşallah bir dahakinde dondurulmuş yada tüp bebek kavuşursunuz kuzularıza..
Kızlar histereskopiyi çekildim .. Ne genel ne lokal hiç bir anestezi yapılmadı ..
Çok canım yandı , çok ağladım zırladım , ağrı eşiğimde çok düşük zaten , dr'da gözlem odasında dinlendirdi beni..
Şimdi önümde bir engel kalmadığı için rabbimin izni ile yakında lucrine başlıyorum ..
az önce yazdıklarınla ve bu yazınla duygularıma tercüman oldun geçen 6. denemesini yapan birini okudum ve aynen ben de senin gibi hayran kaldım kadına ben de 2 aşılamada negatif ve 1. tüp bbebek denemem ve ben de çok korkuyorum Allah herkesin yardımcısı olsun
herkese merhabalar çok şükür dün gece döndüm yorucu bir toplantıydı ama geçti gitti...bu gün d.kontrol hapının son günü sanırım 4-5 güne adet olurum:))
yeni arkadaşlar hoş gelmiş tedavide olanlara güzel yumurtalar olması dileği ile benim meryem suresini annem dün okumayı unutmuş bir gün atlanmış oldu kısmetten ötesi yok çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok
sermuh ne desem bilemiyorum adına çok üzüldüm acın taze yaran derin inşallah en kısa zamanda yaralarını sarar bebeğine kavuşursun......
nec canım inşallah güzel haberlerle dönersin dualarım seninle....
Cnm hoşgeldin, hadi gözün aydın, toplantın da bitmiş, ilacında... Dua için çok üzme kendini, Allah bilmiyor mu kalbinden geçeni, bir eksik, bir fazla önemli olan niyetin bence.
.