Canlarımmmm, uçuyorum mutluluktan..... Alalhım tamamını da nasip etsin, testimi yaptırdım kızlar, sonuç 588çıktı. Doktorcuğumu aradım hemen yarın görüşeceğiz, o da çok sevindi. İkiz olma ihtimali çok yüksek ama hiç belli olmaz sen beklenti içinde olma, tek de olabilir dedi... Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin, ben böyle dua ediyorum... Eşim en başından beri ikiz olsun diye dua ediyordu, şimdi iş ciddiye binince paçaları tutuştu:))))))))))) Napcaz aşkım biz diyo habire::))))))
Çokkk mutluyum arkadaşlarım, kaderdaşlarım, yol arkadaşlarım...
Bu mutluluğumla o kadar yürekten diliyorum ki Allahım hepimize ama hepimize yaşatsın bu hisleri...
Allahıma çok şükür... Artık HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM.....
evet canım çoğul gebelik gibi görünüyo..kutlarım canım...ama en önemlisi katlanmış ya değerin ikiz tek hayırlı sağlıklı evlat olsun...
canım çok sevindim allah tamamına erdirir inş. sorunsuz 9 ay geçirirsin umarım inan çok sevindim
ne mutlu sana çifte mutluluk bu olsa gerek darısı bizimde başımıza inş allah sana bağışlasın yavrucuklarını
şükür yükselmiş değerin çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin inşaallah yine halinize şükredinbi tanıdık 3üzlere hamile kadın hep yatıyo mecburen 7aylık olunca doğum olucak :44:
canım şükürler olsun.. maşallahhh Allah tamamına erdirsin.. Darısı bizlerin başna inşallahhhh
Canııım inan burnumun direği sızladı ,ağlamamak elde değil çok sevindim ,sorunsuz bir hamilelik geçirmeni diliyorum.Nasıl bir bağdır ki bu birbirimizi tanımadığımız görmediğimiz halde aynı duyguları bu kadar hissedebiliyoruz, dost gibi,kardeş gibi,can gibi olduk, birbirimizin yaralarına pozitif düşüncelerle derman olduk....Dilerim ki Rab'bim den bizler de burada sizler gibi ''artık ben de hamileyim'' diyebiliriz...
teyzeleri yesin onların popişini bizim oyun grubu kalabalıklaştı ne mutlu b,ze.
ssen hambilibiş değill hambilibilibilişsin
hoşgeldiniz kyrcım canım benim çok sevindim gözünaydın, ne güzel ikiz annesi de oldu forumda :)))rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin, sağlıklı mutlu huzurlu bir hamillik geçirmen dileği ile sizleri öpüyoruz....
darısı forumdaki sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımız adına, rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
Cnm benim 8.gün felaket ağrım vardı, yazmıştım sanırım adet olmuşum gibiydi. Hala kasıklarımda için için bir sızı sürüyor. Bana sorarsan bu ağrıları bebeğine yor ve gülümse bu bile moral oluyor insana. Heyecanlı omakta çok haklısın, hep iyi şeyler düşle, bizler de seninle heyecanlanıyoruz. Merakla bekliyoruz, güzel haberler vereceksin inşallah.kyr cnm ağrın olmuşmuydu benim kasıklarım ağrıyo göğüslerde bişey yok bide su gibi akıntım var o bölge ateş gibi yanıyoayyyy çok heyecanlıyımmm
bugun ignelerimin 7.gunu ve ben cok kotuyum
biliyorum hormonlardan ama ben bunaliyorum,sinir krizleri geciriyorum resmen
bazen kendime hakim olamiyorum,cevremdekileri resmen parcaliyorum laflarimla..(((( bu defa cok agir geldi bu hormonlar bana
bi evlada kavusabilmek icin ugrasirken,evdekini hirpaliyorum ama elimde olmadan asla istemeden kendiliginden oluyor,kendimi kaybediyorum
nerdeyse tedaviyi birakacagim o derece bunaltiyor bu igneler beni
sizde oyle oldmu? nicin bu defa bu kadar agresifim?patlamak uzereyim?
napmam gerek bilemedim,normalde positif bi insanim ama bu defa kendimi kontrol edemiyorum off allahim yardimcim ol
isten gec cikiyorum ki evdekilerle fazla gorusmeyim,kirmayim onlari diye, en azindan tedavi bitene kadar boyle yapacagim degilse kas yapacam derken goz cikarma meselesine donecek..
kusura bakmayin sizleri skmak istemedim ama sizden baska kimseyle paylasamiyorum
iyiki varsiniz arkadaslar
kyr:canim tekrar tebrikler katlanmis degerin allahim saglikli bi hamilelik yasatsin sana
pinar1202:canim bak gordunmu kanaman zamanla gececek,gecmesede sorun degil eminim(ben 9 ay kanamali gecirdim) saglikli bi sekilde kucagina alacaksin yavrunu allahin izniyle
Gun sayan arkadaslarim :: allahim yaninizda olsun,dualarimdasiniz,insallah bi kac gun sonra guzel haberlerinizi alacagiz insallah
kyr cım çok teşekkürler arkadaşım inşaallah mevlam güzel şeyler yazmıştır banada evet son günler heyecan dorukta bende uyuyom bolbol profil resmin değişmiş resim çok tatlı olmuş ayyy keyif zamanı artık senin içinCnm benim 8.gün felaket ağrım vardı, yazmıştım sanırım adet olmuşum gibiydi. Hala kasıklarımda için için bir sızı sürüyor. Bana sorarsan bu ağrıları bebeğine yor ve gülümse bu bile moral oluyor insana. Heyecanlı omakta çok haklısın, hep iyi şeyler düşle, bizler de seninle heyecanlanıyoruz. Merakla bekliyoruz, güzel haberler vereceksin inşallah.
Cnmmm benim için söylediklerine çok teşekkür ederim, ancak kendi adına yazdıkların çok üzdü beni, elinden geleni yaptığına eminim ama bir de şöyle düşünmeye çalış bu gerginlik sana da, içinde büyüyen yumurtalarına da çok zararlı, sen ne kadar rahat, ne kadar olumlu olursan onlar da o kadar sağlıklı olacaklar. Nolur biraz daha gayret, tabii ki ilaçlar etkiliyordur ama bence asıl senin yüreğin sıkılmış, onu azcık rahatlatmaya çalış arkadaşım. Süreç çok zor, yerden göğe kadar haklısın ama bunu kolay kılacak tek güç senin içinde...İyi olman dileklerimle...
Oh maşallah sana, az kaldı az... Gülücüklerini eksik etmiyorsun dimi yüzünden, gönlünden:)))merhaba kızlar kontrolden yeni geldim endometrium 7,5 mm miş acaba normal mi gonal f mi iki gün daha alıcam birde iki orlutal daha verdi ufff çarşamba tekrar gidicez kan tahlili yapılıcak ona göre ya cuma yada cumartesi yumyumlarım toplanacak...sonra gelsin bebişlertransfer için doktora sölicem ne kadar yumurtam varsa hepsine talibim yavrularımı daha ilk günden annesiz bırakamam
Keyifler yerinde şükür, 4 heyecan kaldı şimdilik onları bekliyoruz. Hayırlısı ile onlarda kavuşsun bebeklerine, sıra denemesi sürenlerde inşallah... Biz de hep aynı anlayacağın:))) Sen nasılsın?selam kızlar günlerdir bakamıyorum.acayip yoğun çalışıyorum.umarım keyifler yerindedir.hepinizi öpüyorum muck muck
Ahhhh ne güzel bir mesaj bu, okunca tüylerim diken diken oldu. Ayyy sizlere bu kadar umut olabildiysem ne mutlu bana. Yaşadığım herşeyi olduğu gibi paylaştım, paylaşmaya da devam edeceğim, isteğim hepimizin bebeklerine kavuşması. Bne artık eminim ki doğru yerde, doğru doktorla başlayan denemenin sonucu sadece kişinin elinde. Tabii ki önce Mevlam izin verecek, sonra biz bunu gerçekten hakedeceğiz.Şuan kelimeler boğazımda düğüm düğüm işyerinde kendimi ağlamamak için zor tutuyorum kaç gündür nete giremediğim için haberini yenii almak nasip oldu okadar sevindimki şuan sanki hamile haberini ben aldım burdaki herkesee inanmanın gerçek gücünü gösterdin herkes senin gerçekten hamile olduğuna senin sayende aslında 12 gün önce sen o embriyoları aldığın gün aslında hamileydin çünkü okadar inanmıştınki bedeninde hissetti ve bebişlerinde sana sımsıkı tutundu seni her okuduğumda inan 3. tedaviye bir an önce başlama isteği duydum yaptığım hataları yapmak istemiyorum tekrar ama daha 5-6 ay var başlamama kısmetse ama birgün başlamak nasip olursa hepimize, bu umudu umarım senden alabiliriz.
seni tekrar canı gönülden tebrik ediyorum umarım bebişlerinle geçireceğin 8 ay çok güzel geçer
hatta ya sen bir topik aç umut topiği olsun adı umut dağıtırsın yılbaşı hediyesi olarak bize:))))
şöyle kırmızı kudeleli falan:))
sevinçten saçmalamış olabirim......
Sağol cnm öyle bakındım nette kelebek resmi aradım bunu görünce ben de çok sevdim. Bakalım o iki kelebek kalacak mı benimle heyecanla bekliyoruz artık muayane gününü.kyr cım çok teşekkürler arkadaşım inşaallah mevlam güzel şeyler yazmıştır banada evet son günler heyecan dorukta bende uyuyom bolbol profil resmin değişmiş resim çok tatlı olmuş ayyy keyif zamanı artık senin içindarısı başımıza bu arada bilgemin test tarihi çarşamba heralde:44: :
Cnm aldım msjını, ama bu kaçıncı tebrik şimarıyorum bak:))))cnm sana özel dn msj attim seni tekar tebrk ediyorum rabbm kucağına almayı da nasip etsn öptüm senii
kyrcım bence resim çok hoş takviminde var artıkbu bekleyişler hiç bitmiyecek galiba ama tatlı heyecanlı bekleyişler ne güzel sağlıkla gelsinlerde bekleriz bi bakmışsın doğum vakti gelmiş bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?