• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

cetvelini profil resmini yesinler çok hoş olmuş kuzum:)))))))))) güle güle kullan bu arada aramızda tam 3 hafta var:)))

Evet senin bebisin, abi ya da abla olacak benimkilere 3 haftaya;))). Hatırlar mısın sana bir soz vermiştim, öğrendiğim gun yapcam tablo diye, azcik gecikmeli tuttum sözümü.

Evet senin bebisin, abi ya da abla olacak benimkilere 3 haftaya;))). Hatırlar mısın sana bir soz vermiştim, öğrendiğim gun yapcam tablo diye, azcik gecikmeli tuttum sözümü.

hatırlıyorum hatırlamayaz mıyım yap tabi hakkındır çok da güzel olmuş annecik :)))

umutlarım ve hayellerim ....içimdekileri kımse anlamıyor ben de anlamıyorum ki kendimi 9 senedir bebegim olsun dıye allaha yalvarıyoroum zaten elimden sadece bu geliyor ...ha yıllar sonra tedavi olma şansımız oldu oda hüsranla bitti elimde hiçbır şey kalmadı tekrardan herşeye tedaviye en başından başlıyacagım ...umutlarım tükendi okada inanmıştım ki ilk tedavime 9senelık hasretin biteceğine ama olmadı sizlerin hıkayelerini okuyunca daha ben yolun başındayım diyiyorum kendime olmuyor...içimde kocaman bir boşluk var bilemiyorum mutsuzum ama allahıma şükrediyorum bizleri taşıyamayacagımız dertlerle sınamasın ve isteyen kerkese ayırlı evlatlar versin ...

Valla aslına bakarsan bu resim için de, takvim için de çok erken. Ama ben kendime verdiğim sözü tutuyorum sonunu düşünmeden, korkmadan yaşıyorum. 17aralık bebeğim ya da bebeklerimle buluşma günü, o güne kadar ben sadece orada olduklarının hayaliyle keyif yapacağım. Hep söylediğimiz gibi hakkımızda hayırlısı. Gelecek tabi arkadaşım o gün de gelecek, inan düşündüğümüzden çabuk gelecek sen de al şu güzel haberi hayırlısıyla beraber sayalım günleri yine...
17de büyük buluşma var yani:8: yüce mevlamdan istiyorum inşaallah bende alırım bebeğimin müjdesini:16::16:

umutlarım ve hayellerim ....içimdekileri kımse anlamıyor ben de anlamıyorum ki kendimi 9 senedir bebegim olsun dıye allaha yalvarıyoroum zaten elimden sadece bu geliyor ...ha yıllar sonra tedavi olma şansımız oldu oda hüsranla bitti elimde hiçbır şey kalmadı tekrardan herşeye tedaviye en başından başlıyacagım ...umutlarım tükendi okada inanmıştım ki ilk tedavime 9senelık hasretin biteceğine ama olmadı sizlerin hıkayelerini okuyunca daha ben yolun başındayım diyiyorum kendime olmuyor...içimde kocaman bir boşluk var bilemiyorum mutsuzum ama allahıma şükrediyorum bizleri taşıyamayacagımız dertlerle sınamasın ve isteyen kerkese ayırlı evlatlar versin ...

AMİNNN İNŞ..Canım benim ifade şekillerimiz yada beklediğimiz süreler farklıda olsa özlemlerimiz dualarımız umutlarımız hepimizin aynı birbirimizi en iyi bizler anlarız sanırım..insan zaman zaman büyük bi boşlukta kaybolup gidiyor endişeler sabırsızlıklar siteme dönüşüyor rabbim bizlere anne baba olmayı nasip etmiştir inş bu güzel duyguyu bizlerden mahrum etmemiştir ama gel gelelim bunun için bize bi süre koymuştur yazımızda ne zamn ne olucagnı kim bilebilirki sabrını ve umudunu hiç yitirme bu benim ilk denemem bende 4 yıldır yavru hasretiyle gün geçiriyorum klınıge her gıdısımde tek duam benim anne olma hayallerimi kimsenin para kazanma hırsına kurban etme rabbim misler gibi koklayıp öpüceğim evladımı bana bir adım daha yaklaştırmaya burayı vesile kıl...rabbim hepimizin yadımcısı olsun o güzel gönlünü ferah tut dualarını eksik etme hem kendin hem bizim için...güzel günler zorlu duraklardan geçer bu söze artık tamamıyle inanıyorum...

slm kızlar ben geldim kaç gündür netten uzak duruyorum test yaptığım güne kadarda uzak durucam umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım
benim çarşamba günü tırasferim oldu semra kahraman yaptı iki tane ab kalıtesinde embiriyo tırasfer edildi 9 aralıkta test yapıcam yanı cuma günü
bana dua edn
kyr inan çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin

bir çok tanıdığım var çocuğu olmayan... Imkansız olan...ben hastaneye ilk gittiğimde allahım ne olursun imkansız olmasın dedim.rabbime şükürler olsun ki tedavisi olan bir sorun çıktı.ama o tanıdığım insanları düşününce çok daha zor onların durumu rabbim yardımcıları olsun.hiçbirzaman olmayacağını bilerek yaşamak ne kadar kolay olabilirki...o yüzden rabbime şükrediyorum hep.sende şükret hep öyle.umudumuz var bizim ya o da olmasaydı...allahım dualarımızı duyar da bize de meleklerinden verir umarım...

Son düzenleme:
mina1983 canım seni çok iyi anlıyorum son tedavimdeki hüsran ve bebeğiimi kaybettiğimde yıkılmıştım heşey bombış geliyordu.. Çok acı çektim ama şuan daha iyiyim. sende iyi olacaksın ... Bizimde sınavımız bu.ç İnan yalnız değilsin.. Bak binlerce kişi var burada olmayanları da düşün..Rabbim tez zamanda kavuştursun bebeklerimizi ancak dua edip tedavilerimizi yaptırmaktan başka çaremiz yokki. Bizde 6 yıllık evliyiz. 3 denemeye başlayacağız kısmetse umut ediyoruz. hepsi bu.. Kendini bu kadar bırakma lütfen güçlü olmalısın. Bebeğin gelecek Rabbimin izniyle biraz daha zaman..ç Onu mutlu karşıla canım Ne kadar güçlü bir annesi olduğunu görsün.

canım bebişin hayırlı olsun uzun zamandır topiği takip edemedim senin hamile haberini okudum çok sevindim darısı başımıza inş bende dondurulmşla tedavime başladım adetimin 3. günü bant kullanıyorum dua edin bana inş bu sefer yüzüm gülsün.canım sana hayranım senin şu pozitifliğinden birazda bana bulaşıtır ne güzel olumlu düşündün olumlu oldu inş canım öylede devam eder öpüyorum seni k.i.b görüşmek üzere:)

canım nasılsın? görünce slm vermek istedim tedavine başladınmı herşey gönlünce olsun canım görüşmek üzere.

aklıma geldi lyrcım bir söz daha var, idrar testi hatırladın mı sen de çok istiyordun yapmak :)

bugun ignelerimin 7.gunu ve ben cok kotuyum
biliyorum hormonlardan ama ben bunaliyorum,sinir krizleri geciriyorum resmen
bazen kendime hakim olamiyorum,cevremdekileri resmen parcaliyorum laflarimla..(((( bu defa cok agir geldi bu hormonlar bana

bi evlada kavusabilmek icin ugrasirken,evdekini hirpaliyorum ama elimde olmadan asla istemeden kendiliginden oluyor,kendimi kaybediyorum
nerdeyse tedaviyi birakacagim o derece bunaltiyor bu igneler beni
sizde oyle oldmu? nicin bu defa bu kadar agresifim?patlamak uzereyim?

napmam gerek bilemedim,normalde positif bi insanim ama bu defa kendimi kontrol edemiyorum off allahim yardimcim ol
isten gec cikiyorum ki evdekilerle fazla gorusmeyim,kirmayim onlari diye, en azindan tedavi bitene kadar boyle yapacagim degilse kas yapacam derken goz cikarma meselesine donecek..
kusura bakmayin sizleri skmak istemedim ama sizden baska kimseyle paylasamiyorum
iyiki varsiniz arkadaslar

kyr: :nazar: canim tekrar tebrikler katlanmis degerin allahim saglikli bi hamilelik yasatsin sana
pinar1202::nazar: canim bak gordunmu kanaman zamanla gececek,gecmesede sorun degil eminim(ben 9 ay kanamali gecirdim) saglikli bi sekilde kucagina alacaksin yavrunu allahin izniyle
Gun sayan arkadaslarim :: allahim yaninizda olsun,dualarimdasiniz,insallah bi kac gun sonra guzel haberlerinizi alacagiz insallah:16:

canim ayni seyi bende yasadim benim bi kizim var bu tedaviyle arasinda 5 yil var kizima cok bagiriyordum dur yapma etme sus hormonlarin verdigi bi agresiflik bu sonra bi an kendime geldim bitane daha isterken yine ayni zorluklarla buldugum ilk göz agrima kizama nasil kizarim diye ama elinden geldigi kadar sakin olmaya yada fazla bi arada olmamaya dikkat et insallah kolaylikla atlatirsin bu süreci ve güzel bi sonucla dönersin

merhaba kızlar kontrolden yeni geldim endometrium 7,5 mm miş acaba normal mi gonal f mi iki gün daha alıcam birde iki orlutal daha verdi ufff çarşamba tekrar gidicez kan tahlili yapılıcak ona göre ya cuma yada cumartesi yumyumlarım toplanacak...sonra gelsin bebişler:49:transfer için doktora sölicem ne kadar yumurtam varsa hepsine talibim yavrularımı daha ilk günden annesiz bırakamam:1:
a-
ayyy yazdıkların çok hoşuma gitti yafuu eşimde bana diyor ki bir an önce toparlan da donmuşlarımızı alalım hastaneden bırakırmıyım sandın orda onları :) ne yapacaz umut fakirin ekmeği işte
yeni hamileler var mı diye baktım az kalmış test gününe inşallah hepiniz hamilesinizdir arkadaşlar Allah yüzünüzü güldürsün...
kyra çok mutlusun maşallah arkadaşım sen ve pınar bize en güzel örneksiniz ...

Siz bilmesenizde ben her gece sizlere dua ediyorum. Allah gönlünüzün muradını versin diye…

Ben 39 yaşında, 1 çocuk annesiyim. Oğlum şuan 5,5 yaşında. 30 yaşında evlendim. Bir müddet çocuk istedik olmayınca doktora gittik. Yumurtalık rezervimin az olduğunu öğrendim. Aşılama yöntemini denedik. 2 yumurtam büyüdü ve biri tutu. Oğlumu 34 yaşımda dünyaya getirdim. 2010 yılında bir evladımız daha olsun dedik ve 2 kez aşılama denedik tutmadı. Biraz mola verdik.

2011 yılı Ekim ayında tüp bebek denedik. 17 ekimde opu, 20 ekimde transfer oldu. 6 yumurtadan 3 ü döllendi ve 2 sini transfer ettiler. Bu zaman içinde sizin siteyi keşfettim ve yazılanları okuyarak 12 günü geçirdim. Sizinle ağladım, sizinle güldüm. Test sonucum 512 çıktı. Çok mutluydum. 5.haftada kese gözüktü… tek bebekti fakat birsürü kist olmuştu. Doktorum kalp atışını duyana kadar kimseye birşey söyleme dedi. 6. haftada kalp atışını duyamadı. 7.haftada kalp atışı duyuldu ama bebeğim büyümemişti. Bir hafta daha bekleyelim dedi doktorum. 8.haftada ise kalp atışı yoktu ve bebeğim daha da küçülmüştü. 30 kasımda kürtaj oldum. Çok üzüldüm ama şükürler olsun bir teselli kaynağım var.

Şimdi ilk bebeğimde ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha anladım. Allahın bize bahşettiği bu şansı dilerim sizlerede verir… Tez zamanda hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlarınız olur inşallah. Her zaman sizlere duacıyım. Çünkü ne kadar zor aşamalardan geçtiğinizi bizzat yaşayarak öğrendim. Maalesef bunu yaşamayanlar bilemez.

Tüp bebek konusu açıldığında herkes çok basit bir işlem gibi düşünüyor. Zaten anlatılırken en basite indirgenerek açıklanıyor. Ama kazın ayağı öyle değil… Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın… Hepinizin yüzünü güldürsün. Dostçakalın.

Siz bilmesenizde ben her gece sizlere dua ediyorum. Allah gönlünüzün muradını versin diye…

Ben 39 yaşında, 1 çocuk annesiyim. Oğlum şuan 5,5 yaşında. 30 yaşında evlendim. Bir müddet çocuk istedik olmayınca doktora gittik. Yumurtalık rezervimin az olduğunu öğrendim. Aşılama yöntemini denedik. 2 yumurtam büyüdü ve biri tutu. Oğlumu 34 yaşımda dünyaya getirdim. 2010 yılında bir evladımız daha olsun dedik ve 2 kez aşılama denedik tutmadı. Biraz mola verdik.

2011 yılı Ekim ayında tüp bebek denedik. 17 ekimde opu, 20 ekimde transfer oldu. 6 yumurtadan 3 ü döllendi ve 2 sini transfer ettiler. Bu zaman içinde sizin siteyi keşfettim ve yazılanları okuyarak 12 günü geçirdim. Sizinle ağladım, sizinle güldüm. Test sonucum 512 çıktı. Çok mutluydum. 5.haftada kese gözüktü… tek bebekti fakat birsürü kist olmuştu. Doktorum kalp atışını duyana kadar kimseye birşey söyleme dedi. 6. haftada kalp atışını duyamadı. 7.haftada kalp atışı duyuldu ama bebeğim büyümemişti. Bir hafta daha bekleyelim dedi doktorum. 8.haftada ise kalp atışı yoktu ve bebeğim daha da küçülmüştü. 30 kasımda kürtaj oldum. Çok üzüldüm ama şükürler olsun bir teselli kaynağım var.

Şimdi ilk bebeğimde ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha anladım. Allahın bize bahşettiği bu şansı dilerim sizlerede verir… Tez zamanda hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlarınız olur inşallah. Her zaman sizlere duacıyım. Çünkü ne kadar zor aşamalardan geçtiğinizi bizzat yaşayarak öğrendim. Maalesef bunu yaşamayanlar bilemez.

Tüp bebek konusu açıldığında herkes çok basit bir işlem gibi düşünüyor. Zaten anlatılırken en basite indirgenerek açıklanıyor. Ama kazın ayağı öyle değil… Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın… Hepinizin yüzünü güldürsün. Dostçakalın.

amin ege öncelikle hoşgeldin bu topiğe bende bu aralar fazla uğrayamıyorum tesadüfen okudum yazdıklarını umarım seninde ikinci yavrun bir mucizeyle gelir sana bizim ortak özelliğimiz bu zaten birbirimizi görmeden birbirimizin dertlerine ağlıyor sevinçleriyle mutlu oluyoruz dualarımızı ortak olarak hepimiz için yapıyoruz bambaşka bir duygu bu ancak yaşayan bilir Allahım banada olmayan bütün arkdaşlarımıda en kısa zamanda yaşatsın inşallah bu sevinci

canım nerelerdesin benmi kaçırdım yoksa sende fazla uğramıyormusun buralara son yazdıklarında pek iyi değildin bende fazla giremiyorum umarım daha iyisindir umarım atlatmışsındır o tatsız dönemi kendine iyi bak canım msjmı okursan kendinden haber ver canım her zaman yazamasamda tüm arkadaşlarım aklımda dualarımdasnız öpüyorum hepinizi sevgiler

canım nasılsın? görünce slm vermek istedim tedavine başladınmı herşey gönlünce olsun canım görüşmek üzere.

cnm nasılsın birkaç kez sendn hbr varmı diye sordum sonra k bakma daldım dunya telaşına ama aklımda vardın sen nasılsın ben dun akşam eşimn zoruyla merkeze gittim beni yemeğe gidiyruz kandırdı ve kendimi dr un yanın da buldum tedavidn sonra 7 gun kadar gecikme yaşadım ama dün akşam dr çıkışı ilaca gerek kalmadn kanamam başladı şükür bu ay denicz nasipse dondurulmuşlarla inşallah bakalım bu sefer daha umutluym aslında ben ilk tedavide hep olumsuz bakmıştım çok sıkılmştım tedavi sürecin de bu sefer iğne kulanmamak beni rahatlatyor bir de ben de pıhtılaşma sorunu çıktı istnbula geldim senin merkeze ordaki dr ben den histroskopite istedi ama açıkca cesaret edemiyorm bunu deneyelim olmaz ise o zaman baktırırım diyorum fakat ist teki dr herhangi bir polip goremiyorum sadece yapışıklık mı var acaba diye bakmak istiyorum dedi ben dn bu kadar sen nasılsın ne zaman başlıyorsun dondurulmş tedavisine cnm

Yok cnm senden haber gelmeyince ben öğlem gittim.

cnm ben dun hiç gitmeyi düşünmüyrdum açıkça eşim şirkete geldi 5 te ve hadi çıkalım yemeğe dedi o dr m la görüşmş randevu almş ve hop bir baktım kendimi merkezn önun de buldum o ben dn daha meraklı dı neden regli olmadıgm konusun da şükür akşam regli başladı ama inanılmaz zor geçiyr çok sancım var benm kıvranarak çalışıyrm bir de içimdn parça geliyor tuhaf tuhaf merkezn kapısın dn girince bir bayan dikkatimi çekit gülüyrdu ve elin de tlfn birşeyler yazıyrdu acaba senmisin diye düşndüm inşallah ben uygun bir zaman da seni rahatsız edicem ama sen şimdi tadını çıkar bu mutlu günlerinin cnm rabbim iki kolunu da doldursun inşallah bebeklerin le:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar size güzel bir hbrm var azönce kardeşimi zorla tlfn da ikna ederek eczaneye yolladım sallamasın diye tlfn açık tuttum konuştura konuştura gidip test aldırdım ve sonuç pozitiffffffff süper bir hbr aldım 5 ay önce hala olmuştum şimdide nasipse teyze olucam inşallahh ve yumurtalıkta kist ve tembelleşme sorunu vardı ama tedaviyi düşünmüyrdu maddi problemlerdn ötürü,bizimde yardım etmemizi hiç kabul etmedi bu durum için hep dua etti rabbime sıgındı 2 yıllık evli ve rabbim çok büyük nasip etti dogal yoldan dua ediyorumki herşey sorunsuz geçsin inşallah yani demek istediğim inanmanın ve pozitif olmanın gücünü kyr dan sonra kardeşim de gösterdi bana iştee böyle sizinlede paylaşmak istedim daha ben dn başka ailede kimse bilmiyor birde sizler öğrendinz şimdi:))

Back