2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

pınar1202,
bu topiği ilk açtığın zamanlardaki yorumlarını okudum , orda eşinin Kaan Aydosta tedaviye başlayacağını yazmışsın, tedavi görmüş müyüdünüz ve faydası olmuş muydu?

Canlarımmmm, uçuyorum mutluluktan..... Alalhım tamamını da nasip etsin, testimi yaptırdım kızlar, sonuç 588çıktı. Doktorcuğumu aradım hemen yarın görüşeceğiz, o da çok sevindi. İkiz olma ihtimali çok yüksek ama hiç belli olmaz sen beklenti içinde olma, tek de olabilir dedi... Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin, ben böyle dua ediyorum... Eşim en başından beri ikiz olsun diye dua ediyordu, şimdi iş ciddiye binince paçaları tutuştu:))))))))))) Napcaz aşkım biz diyo habire::))))))
Çokkk mutluyum arkadaşlarım, kaderdaşlarım, yol arkadaşlarım...
Bu mutluluğumla o kadar yürekten diliyorum ki Allahım hepimize ama hepimize yaşatsın bu hisleri...
Allahıma çok şükür... Artık HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM.....

şükür yükselmiş değerin çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin inşaallah yine halinize şükredin bi tanıdık 3üzlere hamile kadın hep yatıyo mecburen 7aylık olunca doğum olucak :44:

canım şükürler olsun.. maşallahhh Allah tamamına erdirsin.. Darısı bizlerin başna inşallahhhh

Canııım inan burnumun direği sızladı ,ağlamamak elde değil çok sevindim ,sorunsuz bir hamilelik geçirmeni diliyorum.Nasıl bir bağdır ki bu birbirimizi tanımadığımız görmediğimiz halde aynı duyguları bu kadar hissedebiliyoruz, dost gibi,kardeş gibi,can gibi olduk, birbirimizin yaralarına pozitif düşüncelerle derman olduk....Dilerim ki Rab'bim den bizler de burada sizler gibi ''artık ben de hamileyim'' diyebiliriz...

hoşgeldiniz kyrcım canım benim çok sevindim gözünaydın, ne güzel ikiz annesi de oldu forumda :))) rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin, sağlıklı mutlu huzurlu bir hamillik geçirmen dileği ile sizleri öpüyoruz....

darısı forumdaki sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımız adına, rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu

pınar1202,
bu topiği ilk açtığın zamanlardaki yorumlarını okudum , orda eşinin Kaan Aydosta tedaviye başlayacağını yazmışsın, tedavi görmüş müyüdünüz ve faydası olmuş muydu?

teyzeleri yesin onların popişini bizim oyun grubu kalabalıklaştı ne mutlu b,ze.
ssen hambilibiş değill hambilibilibilişsin

pınarcımmm nasılsınnn görüşemedik bir süredir.. bebişinnn nasıllll var mı yakında kontrol??
canım napayım yatıyorum kuzumla dün vardı kontrol şükür kanama alanı küçülmeye başlamış yakında bitecek ben inanıyorum Allahın izni ile. tekrar kontrol haftaya cmrts...
sen nasılsın kocişin nasıl oldu.ikili testin iyi geçmş sanırım çok şükür.

canımm kocamm iyileşiyor inşallah yavaş yavaş ayaklanmaya başladı ama tabi işe gidemiyor daha. akşamları da saolsun misafirlerimiz eliyor ziyarete siteye giremiyorum pek.. inşallah biter kanamaların da canım sürekli yatıyorsun dimi?? ne kullandın bu süreçte cnm iğne mli oluyorsun? ikili testte ultrasoon iyi çok şükür kan sonuçları haftaya açıklancak.. doktorum bana da kanama alanı var dedi inşallah kanama olmadan yok olur.. o biraz stres yaptı ama korkma deyince doktorum sakinledim.. inşallah korkutmaz beni.. bunlar dışında iyiyiz çok şükür..

çok şükür çok sevindim iyilşmesine .ben neredeyse neccim hamiş olduğumu öğrendiğimden beri yatoyorum proluton iğn ve progesteron fitil kullanıyorum canım.sen hiç korkma hiç bişey olmaz kuzuna Allahın izni ile sadece kendini yorma dikkatli ol bu çok önemli canım sık sık uzan dinlen sakın yorulma..

kızlar merhaba benden kullandığım iğnelerin artanını kiliniğe getirmemi istediler sanırım geri alıcaklar siz den de istenmişmiydi?

ne mutlu sana çifte mutluluk bu olsa gerek darısı bizimde başımıza inş allah sana bağışlasın yavrucuklarını

kızlar merhaba benden kullandığım iğnelerin artanını kiliniğe getirmemi istediler sanırım geri alıcaklar siz den de istenmişmiydi?

bana da verecek kimsen yoksa getir ihtiyacı olanlara vereriz dediler ama sonra başka hastalardan duyduğum kadarıyla para ile satıyolarmış o yüzden vermicem canım sende araştırmadan verme bence

bana da verecek kimsen yoksa getir ihtiyacı olanlara vereriz dediler ama sonra başka hastalardan duyduğum kadarıyla para ile satıyolarmış o yüzden vermicem canım sende araştırmadan verme bence

Ben ilk acaba ilacı eksikmi kullandıgımıza bakıolar dıe getırmıstım ıkıncı aldıgımıda ıstedıler bu fazla dıye belırttıler verırken zaten aldıklarımız yarımdı hep sanırım herkesten toplayıp tekrar kullanıyorlar çider aracılığıyla gittiğimi belirtmedim diye tekrar nuayne ücreti kestiler klınıkten madem ole bende getırmeyım kalanı tskkr edrım cevp werdıgın için..

canım çok sevindim allah tamamına erdirir inş. sorunsuz 9 ay geçirirsin umarım inan çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…