• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım bebişin hayırlı olsun uzun zamandır topiği takip edemedim senin hamile haberini okudum çok sevindim darısı başımıza inş bende dondurulmşla tedavime başladım adetimin 3. günü bant kullanıyorum dua edin bana inş bu sefer yüzüm gülsün.canım sana hayranım senin şu pozitifliğinden birazda bana bulaşıtır ne güzel olumlu düşündün olumlu oldu inş canım öylede devam eder öpüyorum seni k.i.b görüşmek üzere:)

Cnmmm sağolasın, diliyorum bu denemen de sen de alacaksın bu mutlu haberi, biz habersiz bırakma. İnşallah kavuşacaksın yavruna, moralini yüksek tut, hep inan geleceğine, inşallah gelecek bu sefer...

cnm ben dun hiç gitmeyi düşünmüyrdum açıkça eşim şirkete geldi 5 te ve hadi çıkalım yemeğe dedi o dr m la görüşmş randevu almş ve hop bir baktım kendimi merkezn önun de buldum o ben dn daha meraklı dı neden regli olmadıgm konusun da şükür akşam regli başladı ama inanılmaz zor geçiyr çok sancım var benm kıvranarak çalışıyrm bir de içimdn parça geliyor tuhaf tuhaf merkezn kapısın dn girince bir bayan dikkatimi çekit gülüyrdu ve elin de tlfn birşeyler yazıyrdu acaba senmisin diye düşndüm inşallah ben uygun bir zaman da seni rahatsız edicem ama sen şimdi tadını çıkar bu mutlu günlerinin cnm rabbim iki kolunu da doldursun inşallah bebeklerin le:emir_bebek::emir_bebek:
Cnm sen keyfine bak, ne zaman istersen ara, rahatsız etmezsin emin ol. Adetin de gelmiş hayırlı olsun, hadi bakalım başlıyor büyülü günler, nolcak şimdi, ne dedi doktor? Ayyy merak ediyorum anlat azcık... Bu arada başlıyorsun dimi denemeye???

kızlar size güzel bir hbrm var azönce kardeşimi zorla tlfn da ikna ederek eczaneye yolladım sallamasın diye tlfn açık tuttum konuştura konuştura gidip test aldırdım ve sonuç pozitiffffffff süper bir hbr aldım 5 ay önce hala olmuştum şimdide nasipse teyze olucam inşallahh ve yumurtalıkta kist ve tembelleşme sorunu vardı ama tedaviyi düşünmüyrdu maddi problemlerdn ötürü,bizimde yardım etmemizi hiç kabul etmedi bu durum için hep dua etti rabbime sıgındı 2 yıllık evli ve rabbim çok büyük nasip etti dogal yoldan dua ediyorumki herşey sorunsuz geçsin inşallah yani demek istediğim inanmanın ve pozitif olmanın gücünü kyr dan sonra kardeşim de gösterdi bana iştee böyle sizinlede paylaşmak istedim daha ben dn başka ailede kimse bilmiyor birde sizler öğrendinz şimdi:))
Ahhhh ne güzel bir haber bu, Allahım nazarlardan korusun onları. Bak sana bir müjde bu, sen de alacaksın cnm bu müjdeyi inan ama çok olumlu, çok rahat olmak zorundasın bunu unutma, hep gülümse, her yaşadığın ana olumlu yanından bak. Ayy olmadı, yıllar geçti, çok acı çektim, çok denedim değil kuracağın cümleler... Olmadı bugüne kadar vardı elbet bir hayrı, inanıyorum bu sefer olacak, Ahhh ne mutlu bebeğime kavuşmama az kaldı...
Sana replikleri bile hazırladım, dilersen arttırabilirim:)))

Cnm sen keyfine bak, ne zaman istersen ara, rahatsız etmezsin emin ol. Adetin de gelmiş hayırlı olsun, hadi bakalım başlıyor büyülü günler, nolcak şimdi, ne dedi doktor? Ayyy merak ediyorum anlat azcık... Bu arada başlıyorsun dimi denemeye???

Ahhhh ne güzel bir haber bu, Allahım nazarlardan korusun onları. Bak sana bir müjde bu, sen de alacaksın cnm bu müjdeyi inan ama çok olumlu, çok rahat olmak zorundasın bunu unutma, hep gülümse, her yaşadığın ana olumlu yanından bak. Ayy olmadı, yıllar geçti, çok acı çektim, çok denedim değil kuracağın cümleler... Olmadı bugüne kadar vardı elbet bir hayrı, inanıyorum bu sefer olacak, Ahhh ne mutlu bebeğime kavuşmama az kaldı...
Sana replikleri bile hazırladım, dilersen arttırabilirim:)))

cnm benm çok saol arttırabilirsin tabiki sevinirim walla hem de ihtiyacm var evet bu hafta kontrle çağırack galiba yarın olucak daha aramadım bekliyrm saat için herhalde 15 gune kalmadn alırım bebeklerimi:) bana kardeşim hep derdiki dua ediyorum seninle kırklarımz karışsın ben de kızıyrdum ona birbirimize nasıl yardım edicez herdk yanın da olamam ki diye azönce bana diyorki şimdi sıra senin dedim ben rabbime kırklarımz karışsın kardeşimle diye gülüyor bağıra bağıra mütiş bir duygu bana o kadar güç olduki bu dönem hamiş olması ne zaman transferm olucak bilmiyorum ama biran önce ben de bebeklerimi almak istiyorum herşey normal dedi dun dr embriyolar çok kaliteli idi keşke 2 koysadım bitsedi bu iş diyr aynen senin gibi düşünüyrm krym var mutlaka bir hayr ve bunuda rabbim biliyr ben herzaman herşeyn hayrlısı diyrm rabbime bu arada sen sigara işini ne yaptın inan şuan da ki tek korkum sigara olayı geçen sefer kendimi çok kastım 9 gün boynca aman içmeym zarar vermeyim diye azönce kardşime dedim sigara yok artık diye walla sevnçten yaktım diyr hemen 1 tane aslın da buiş ne sigaraya bakıyor ne de başka birşeye rabbim yaratıcağını engüzel şekilde yaratıyor bana dua et bolbol lütfennnnnnnn buarada siz nasılsınız cnm kardeşim bebeklerimz yaramazlık yapıyrmu

cnm benm çok saol arttırabilirsin tabiki sevinirim walla hem de ihtiyacm var evet bu hafta kontrle çağırack galiba yarın olucak daha aramadım bekliyrm saat için herhalde 15 gune kalmadn alırım bebeklerimi:) bana kardeşim hep derdiki dua ediyorum seninle kırklarımz karışsın ben de kızıyrdum ona birbirimize nasıl yardım edicez herdk yanın da olamam ki diye azönce bana diyorki şimdi sıra senin dedim ben rabbime kırklarımz karışsın kardeşimle diye gülüyor bağıra bağıra mütiş bir duygu bana o kadar güç olduki bu dönem hamiş olması ne zaman transferm olucak bilmiyorum ama biran önce ben de bebeklerimi almak istiyorum herşey normal dedi dun dr embriyolar çok kaliteli idi keşke 2 koysadım bitsedi bu iş diyr aynen senin gibi düşünüyrm krym var mutlaka bir hayr ve bunuda rabbim biliyr ben herzaman herşeyn hayrlısı diyrm rabbime bu arada sen sigara işini ne yaptın inan şuan da ki tek korkum sigara olayı geçen sefer kendimi çok kastım 9 gün boynca aman içmeym zarar vermeyim diye azönce kardşime dedim sigara yok artık diye walla sevnçten yaktım diyr hemen 1 tane aslın da buiş ne sigaraya bakıyor ne de başka birşeye rabbim yaratıcağını engüzel şekilde yaratıyor bana dua et bolbol lütfennnnnnnn buarada siz nasılsınız cnm kardeşim bebeklerimz yaramazlık yapıyrmu

Senin bu yazın da bana moral oldu, kardeşinin haberi seni çok umutlandırmış. Buna çok sevindim, kardeşinin duası çoktan kabul olmuş bence, kırklarınız karışacak birbirine düşünsene Mevlam bu kadar denk getirebilir işte... Ayyy süper valla, şimdiden gözünaydın diyorum çünkü oldu bu iş, senin artık güç alacağın bir hikayen de var sarıl bence buna... Azmin sonu selamet:)))
Sigara konusuna girmek istemesem cvp vereyim içiyorum cnm, dikkat edip az içmeye çalışıyorum ama içiyorum. Tabii ki Rabbim izin vermezse ters birşey olmaz ama şunu da akıldan çıkarmamak lazım sonunda bize gelen mis kokulu bebeklerimize yaptığımız en büyük kötülük bu:((( Ben her yaktığımda bunu düşünüp 2 nefes sonra söndürüyorum, şimdilik nefsimi köreltiyorum.
Bebeişler iyi herhalde cnm bilmiyorum ki ayyy komik, hamilesin dediler öyle de bıraktılar beni. Ne bir his var, ne bir belirti... İnsan hemen birşeyler hissetmek istiyor ama yok birşey henüz.

Senin bu yazın da bana moral oldu, kardeşinin haberi seni çok umutlandırmış. Buna çok sevindim, kardeşinin duası çoktan kabul olmuş bence, kırklarınız karışacak birbirine düşünsene Mevlam bu kadar denk getirebilir işte... Ayyy süper valla, şimdiden gözünaydın diyorum çünkü oldu bu iş, senin artık güç alacağın bir hikayen de var sarıl bence buna... Azmin sonu selamet:)))
Sigara konusuna girmek istemesem cvp vereyim içiyorum cnm, dikkat edip az içmeye çalışıyorum ama içiyorum. Tabii ki Rabbim izin vermezse ters birşey olmaz ama şunu da akıldan çıkarmamak lazım sonunda bize gelen mis kokulu bebeklerimize yaptığımız en büyük kötülük bu:((( Ben her yaktığımda bunu düşünüp 2 nefes sonra söndürüyorum, şimdilik nefsimi köreltiyorum.
Bebeişler iyi herhalde cnm bilmiyorum ki ayyy komik, hamilesin dediler öyle de bıraktılar beni. Ne bir his var, ne bir belirti... İnsan hemen birşeyler hissetmek istiyor ama yok birşey henüz.

cnm benim ne güzel sen bırakırsın inşallah enkısa zaman da 1 2 nefestn şuanda birşey olmaz inşallh kendini kasma yeterki stres yapma bukonuda, biz sürekli tlfnda yız kardeşmle ay inanılmaz bir duygu hala olmakta guzeldi ama kız kardeş başka sanki ben hamileym gibi onu ye bunu yeme sakın uzanma başladım komut vermeye sigarayı oda biraz zor bırakıck gibi yaaa sürekli aynı şeyi tekrarlıyr kırkımz karışak ben dedim sana diye şaka gibi birdurum yani ne istemedim başıma geldi ben heponun yanın da olmayı hayal ediyrdum ben buyutucem derdim senın bebeğini sendn anne olmaz diye dalga geçerdim çok rahtta ayıptır söylemesi bizim yiğeni bile cambaz gibi evirip çeviriyor ilkdoğduğu andan beri benim yüreğim hopluyor düşürücek diye yere rahat kız işte yarın onuda dr götürücem inşallah yanında olucam evet ben de kendimi kaptırdım hamile olmaya o bana tekrar edip durdukça sırasende beraber gidecez kontrle diye deli gibi bağırıyor rabbim herşeyn zamanını biliyr ben tedavi için gidip gelirken benim kuzum hep için için ağlıyordu ben farkındaydım transfer yaptırdığım günü bile zor söyledim üzülmesin diye testi öğrendiğimde onu aradım kız buişi biz beceremiyoruz yine kimyasal diye dalga geçtik ikimz birbirimzle rabbim gönlümüze göre verdi inan öyle mutluym ki ben hamileym sanki şimdiden hayal kuruyrz ben yaptırıcam doğumunu istediğin hastanede diye çünkü ben hepdiyordum bak eşime söylemem sen rahat ol ben tedavi ücretini ödeyim hadi gel aynı anda yaptıralım diye rabbim inşallah kucağımızada almayı nasip etsin vakti geldiğinde sende, bende, bizde ve bu sayfadaki bütün kardeşlerimizle gülelim bu zorgunleri düşündükçe ben çok heyecanlıym kyrm anlatamam ofise sığmıyrm çıkıp camdan bağırmak istiyorum kardeşm hamileeeeeee diye toplantıya giricem ve bugun karşıma gelen şanşlı günün de yani ben nezaman alırımki bebeklerimi bilgin varmı cnm hiç dondurulmuş denedin mi sen?

Kizlaaar yarin test gunum.
Cok heyecanliyim.
Cok sukur adet olmadim ,gebelik testimde cift cizgi cikti ama benim icin yarin ki kan tahlili cok onemli.

Cok heyecanliyim.
Cok sukur adet olmadim ,gebelik testimde cift cizgi cikti ama benim icin yarin ki kan tahlili cok onemli.

ayy bilgem başımı kaldıracak halim yoktu inan nedense bu gün yazını görünce çok mutlu odum tutamadım kendimi.....
inşallah bugünkü testte gördüün pozitifi yarın kandada onaylarsın buraya kocaman bir hamileyimmm yzarsın inşallah:))

Ahhh arkadaşım sorma inanmazsın ama hala yapmadım idrar testi, yapacağım ama hatıra kalsın diye:)))
ayy bende abartıp 6-7 tNE Ypmışım yuh dedim kendime:))

kızlar size güzel bir hbrm var azönce kardeşimi zorla tlfn da ikna ederek eczaneye yolladım sallamasın diye tlfn açık tuttum konuştura konuştura gidip test aldırdım ve sonuç pozitiffffffff süper bir hbr aldım 5 ay önce hala olmuştum şimdide nasipse teyze olucam inşallahh ve yumurtalıkta kist ve tembelleşme sorunu vardı ama tedaviyi düşünmüyrdu maddi problemlerdn ötürü,bizimde yardım etmemizi hiç kabul etmedi bu durum için hep dua etti rabbime sıgındı 2 yıllık evli ve rabbim çok büyük nasip etti dogal yoldan dua ediyorumki herşey sorunsuz geçsin inşallah yani demek istediğim inanmanın ve pozitif olmanın gücünü kyr dan sonra kardeşim de gösterdi bana iştee böyle sizinlede paylaşmak istedim daha ben dn başka ailede kimse bilmiyor birde sizler öğrendinz şimdi:))
ne mutlu bir haber tebrik ederim canım darısı inşallah sana olsun en kısa zmanda...

Siz bilmesenizde ben her gece sizlere dua ediyorum. Allah gönlünüzün muradını versin diye…

Ben 39 yaşında, 1 çocuk annesiyim. Oğlum şuan 5,5 yaşında. 30 yaşında evlendim. Bir müddet çocuk istedik olmayınca doktora gittik. Yumurtalık rezervimin az olduğunu öğrendim. Aşılama yöntemini denedik. 2 yumurtam büyüdü ve biri tutu. Oğlumu 34 yaşımda dünyaya getirdim. 2010 yılında bir evladımız daha olsun dedik ve 2 kez aşılama denedik tutmadı. Biraz mola verdik.

2011 yılı Ekim ayında tüp bebek denedik. 17 ekimde opu, 20 ekimde transfer oldu. 6 yumurtadan 3 ü döllendi ve 2 sini transfer ettiler. Bu zaman içinde sizin siteyi keşfettim ve yazılanları okuyarak 12 günü geçirdim. Sizinle ağladım, sizinle güldüm. Test sonucum 512 çıktı. Çok mutluydum. 5.haftada kese gözüktü… tek bebekti fakat birsürü kist olmuştu. Doktorum kalp atışını duyana kadar kimseye birşey söyleme dedi. 6. haftada kalp atışını duyamadı. 7.haftada kalp atışı duyuldu ama bebeğim büyümemişti. Bir hafta daha bekleyelim dedi doktorum. 8.haftada ise kalp atışı yoktu ve bebeğim daha da küçülmüştü. 30 kasımda kürtaj oldum. Çok üzüldüm ama şükürler olsun bir teselli kaynağım var.

Şimdi ilk bebeğimde ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha anladım. Allahın bize bahşettiği bu şansı dilerim sizlerede verir… Tez zamanda hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlarınız olur inşallah. Her zaman sizlere duacıyım. Çünkü ne kadar zor aşamalardan geçtiğinizi bizzat yaşayarak öğrendim. Maalesef bunu yaşamayanlar bilemez.

Tüp bebek konusu açıldığında herkes çok basit bir işlem gibi düşünüyor. Zaten anlatılırken en basite indirgenerek açıklanıyor. Ama kazın ayağı öyle değil… Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın… Hepinizin yüzünü güldürsün. Dostçakalın.
ege öncelikle binlerce kere razı olsun Rabbim duaların için bu süreç maalesef sıkıntılı zor sonu güzel olsun inşallah hepimiz için..
ne mutlu bir oğlun varmış Rabbim dilerim en kısa zamanda minik bi kız versin sana :))
amin ege öncelikle hoşgeldin bu topiğe bende bu aralar fazla uğrayamıyorum tesadüfen okudum yazdıklarını umarım seninde ikinci yavrun bir mucizeyle gelir sana bizim ortak özelliğimiz bu zaten birbirimizi görmeden birbirimizin dertlerine ağlıyor sevinçleriyle mutlu oluyoruz dualarımızı ortak olarak hepimiz için yapıyoruz bambaşka bir duygu bu ancak yaşayan bilir Allahım banada olmayan bütün arkdaşlarımıda en kısa zamanda yaşatsın inşallah bu sevinci
pamoly canım göremiyoruz seni nasılsın neler yapıyosun özletme kendini...

Son düzenleme:
Cok heyecanliyim.

cnmmmmm walla bugun güzel başladık güne süpersin sen de ve bebğinde hemen iğne başlaman lazım dr un la hemen görüş belki yarını beklemez cnm

cnm çok t ederim evet çok güzel rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin size de kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla huzurla ve güzelliklerle bize de buarada bolbol dua edin öptüm seni

Pinar,karasu ve meryem cok tsk ederim kizlar.
Insallah guzel bir deger cikar ve burda hamileyimmm demek nasip olur.

Pinar,karasu ve meryem cok tsk ederim kizlar.
Insallah guzel bir deger cikar ve burda hamileyimmm demek nasip olur.

walla sen şimdiden hamileym de ben ce idrar testinde çıktıysa kanda da güzel bir değer çıkar inşallah ben busabah zorla kardeşime yaptırdım ve çıktı hemen kan verdi onda da çıktı yarın da dr a gidecez beraber inşallah sen de hamişsinnn sen de kan versydin keşke hemen k det hamile bayan

canim kardesininde hamileligi hayirli olsun,ayy ne guzel bi haber ya
allahim sanada nasip edecek insallah bu tedavinde

mine can inşallah rabbim isteyen emek veren herkese hepimize nasip etsin senin de tedavin hayrlı olsun sonu hepimz için mutlu olsun inşallah ben 14 gun sonra bebeklerimi alıcam nasipse ve busefer pozitf olucam kendime söz veriyorum ben de bağırmk istiyorum hamileym diye kardeşm bugun çok gaz verdi bana inşallah dediği gibi olur 40 ları karışır evlatlarımızın sende rahat ol lütfen bizim seninle muhtemelen bekle süreçlerimz aynı olucak k det

canim bana verdigin cevap icin tesk.ederim,trde olsaydim yuzsuzluk yapip tel.numarani isterdim..)))) bana moral depolamani rica ederdim..))
o kadar bunalmistimki dune kadar,bugun az iyiyim gittim saclarimi kestirdim..)) ve faydasi oldu en azindan degisiklik oldu:34:

sonra geldim eve guzel yemekler yaptim,yemeklerin adini yazmayim malum topikte hamisler dolasiyor canlari falan ceker,kiyamam onlara..))
yani basit seylerle stresss attim:27:

mine can inşallah rabbim isteyen emek veren herkese hepimize nasip etsin senin de tedavin hayrlı olsun sonu hepimz için mutlu olsun inşallah ben 14 gun sonra bebeklerimi alıcam nasipse ve busefer pozitf olucam kendime söz veriyorum ben de bağırmk istiyorum hamileym diye kardeşm bugun çok gaz verdi bana inşallah dediği gibi olur 40 ları karışır evlatlarımızın sende rahat ol lütfen bizim seninle muhtemelen bekle süreçlerimz aynı olucak k det

tesk.ederim tatlim amin,insallah allahim oncelikle sizlere nasip etsin,sonrada bana...allahim kimseye evlat sevgisi aratmasin
bak gor kizkardesinden aldigin positif elektirik seni guzel yonde etkileyecek ben buna inaniyorum:34:

birde dondurulmus tedavi daha rahat,hormon depolanmadigi icin vucut daha positif oluyor,gerisi rabbime kalmis...
allahim yar ve yardimcin olsun...
ama bi konuda haddim olmadan seni elestirecegim,sen farkindasin zatende (sigara)
lutfen birak lutfeennn
ben sporcuyum,yani ozel spor dersi veriyorum o yuzden bi bilsen ne kadar kendine kotuluk yaptigini
kizma bana lutfen ama onceki yazilarini okuyunca bu konuyuda soylemeden gecemedim
umarim haddimi asmamisimdir tatlim:16:

Back