Yok cnm senden haber gelmeyince ben öğlem gittim.Cnm ben irenbedyim burdamisn sen de merak ettim
cetvelini profil resmini yesinler çok hoş olmuş kuzum:)))))))))) güle güle kullan bu arada aramızda tam 3 hafta var:)))
Evet senin bebisin, abi ya da abla olacak benimkilere 3 haftaya)). Hatırlar mısın sana bir soz vermiştim, öğrendiğim gun yapcam tablo diye, azcik gecikmeli tuttum sözümü.
17de büyük buluşma var yaniValla aslına bakarsan bu resim için de, takvim için de çok erken. Ama ben kendime verdiğim sözü tutuyorum sonunu düşünmeden, korkmadan yaşıyorum. 17aralık bebeğim ya da bebeklerimle buluşma günü, o güne kadar ben sadece orada olduklarının hayaliyle keyif yapacağım. Hep söylediğimiz gibi hakkımızda hayırlısı. Gelecek tabi arkadaşım o gün de gelecek, inan düşündüğümüzden çabuk gelecek sen de al şu güzel haberi hayırlısıyla beraber sayalım günleri yine...
umutlarım ve hayellerim ....içimdekileri kımse anlamıyor ben de anlamıyorum ki kendimi 9 senedir bebegim olsun dıye allaha yalvarıyoroum zaten elimden sadece bu geliyor ...ha yıllar sonra tedavi olma şansımız oldu oda hüsranla bitti elimde hiçbır şey kalmadı tekrardan herşeye tedaviye en başından başlıyacagım ...umutlarım tükendi okada inanmıştım ki ilk tedavime 9senelık hasretin biteceğine ama olmadı sizlerin hıkayelerini okuyunca daha ben yolun başındayım diyiyorum kendime olmuyor...içimde kocaman bir boşluk var bilemiyorum mutsuzum ama allahıma şükrediyorum bizleri taşıyamayacagımız dertlerle sınamasın ve isteyen kerkese ayırlı evlatlar versin ...
umutlarım ve hayellerim ....içimdekileri kımse anlamıyor ben de anlamıyorum ki kendimi 9 senedir bebegim olsun dıye allaha yalvarıyoroum zaten elimden sadece bu geliyor ...ha yıllar sonra tedavi olma şansımız oldu oda hüsranla bitti elimde hiçbır şey kalmadı tekrardan herşeye tedaviye en başından başlıyacagım ...umutlarım tükendi okada inanmıştım ki ilk tedavime 9senelık hasretin biteceğine ama olmadı sizlerin hıkayelerini okuyunca daha ben yolun başındayım diyiyorum kendime olmuyor...içimde kocaman bir boşluk var bilemiyorum mutsuzum ama allahıma şükrediyorum bizleri taşıyamayacagımız dertlerle sınamasın ve isteyen kerkese ayırlı evlatlar versin ...
Evet senin bebisin, abi ya da abla olacak benimkilere 3 haftaya)). Hatırlar mısın sana bir soz vermiştim, öğrendiğim gun yapcam tablo diye, azcik gecikmeli tuttum sözümü.
bugun ignelerimin 7.gunu ve ben cok kotuyum
biliyorum hormonlardan ama ben bunaliyorum,sinir krizleri geciriyorum resmen
bazen kendime hakim olamiyorum,cevremdekileri resmen parcaliyorum laflarimla..(((( bu defa cok agir geldi bu hormonlar bana
bi evlada kavusabilmek icin ugrasirken,evdekini hirpaliyorum ama elimde olmadan asla istemeden kendiliginden oluyor,kendimi kaybediyorum
nerdeyse tedaviyi birakacagim o derece bunaltiyor bu igneler beni
sizde oyle oldmu? nicin bu defa bu kadar agresifim?patlamak uzereyim?
napmam gerek bilemedim,normalde positif bi insanim ama bu defa kendimi kontrol edemiyorum off allahim yardimcim ol
isten gec cikiyorum ki evdekilerle fazla gorusmeyim,kirmayim onlari diye, en azindan tedavi bitene kadar boyle yapacagim degilse kas yapacam derken goz cikarma meselesine donecek..
kusura bakmayin sizleri skmak istemedim ama sizden baska kimseyle paylasamiyorum
iyiki varsiniz arkadaslar
kyr:canim tekrar tebrikler katlanmis degerin allahim saglikli bi hamilelik yasatsin sana
pinar1202:canim bak gordunmu kanaman zamanla gececek,gecmesede sorun degil eminim(ben 9 ay kanamali gecirdim) saglikli bi sekilde kucagina alacaksin yavrunu allahin izniyle
Gun sayan arkadaslarim :: allahim yaninizda olsun,dualarimdasiniz,insallah bi kac gun sonra guzel haberlerinizi alacagiz insallah
a-merhaba kızlar kontrolden yeni geldim endometrium 7,5 mm miş acaba normal mi gonal f mi iki gün daha alıcam birde iki orlutal daha verdi ufff çarşamba tekrar gidicez kan tahlili yapılıcak ona göre ya cuma yada cumartesi yumyumlarım toplanacak...sonra gelsin bebişlertransfer için doktora sölicem ne kadar yumurtam varsa hepsine talibim yavrularımı daha ilk günden annesiz bırakamam
Siz bilmesenizde ben her gece sizlere dua ediyorum. Allah gönlünüzün muradını versin diye…
Ben 39 yaşında, 1 çocuk annesiyim. Oğlum şuan 5,5 yaşında. 30 yaşında evlendim. Bir müddet çocuk istedik olmayınca doktora gittik. Yumurtalık rezervimin az olduğunu öğrendim. Aşılama yöntemini denedik. 2 yumurtam büyüdü ve biri tutu. Oğlumu 34 yaşımda dünyaya getirdim. 2010 yılında bir evladımız daha olsun dedik ve 2 kez aşılama denedik tutmadı. Biraz mola verdik.
2011 yılı Ekim ayında tüp bebek denedik. 17 ekimde opu, 20 ekimde transfer oldu. 6 yumurtadan 3 ü döllendi ve 2 sini transfer ettiler. Bu zaman içinde sizin siteyi keşfettim ve yazılanları okuyarak 12 günü geçirdim. Sizinle ağladım, sizinle güldüm. Test sonucum 512 çıktı. Çok mutluydum. 5.haftada kese gözüktü… tek bebekti fakat birsürü kist olmuştu. Doktorum kalp atışını duyana kadar kimseye birşey söyleme dedi. 6. haftada kalp atışını duyamadı. 7.haftada kalp atışı duyuldu ama bebeğim büyümemişti. Bir hafta daha bekleyelim dedi doktorum. 8.haftada ise kalp atışı yoktu ve bebeğim daha da küçülmüştü. 30 kasımda kürtaj oldum. Çok üzüldüm ama şükürler olsun bir teselli kaynağım var.
Şimdi ilk bebeğimde ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha anladım. Allahın bize bahşettiği bu şansı dilerim sizlerede verir… Tez zamanda hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlarınız olur inşallah. Her zaman sizlere duacıyım. Çünkü ne kadar zor aşamalardan geçtiğinizi bizzat yaşayarak öğrendim. Maalesef bunu yaşamayanlar bilemez.
Tüp bebek konusu açıldığında herkes çok basit bir işlem gibi düşünüyor. Zaten anlatılırken en basite indirgenerek açıklanıyor. Ama kazın ayağı öyle değil… Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın… Hepinizin yüzünü güldürsün. Dostçakalın.
canım nasılsın? görünce slm vermek istedim tedavine başladınmı herşey gönlünce olsun canım görüşmek üzere.
Yok cnm senden haber gelmeyince ben öğlem gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?