Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle yapıyorum zaten cnm eşim arada söylensede yavaştan iş yap diye napalım 1hafta daha sıkıcaz dişimizi hamileliğim kesinleşince annemi çağırırım falan idare ederiz artık yaterki kuzularım benimle olsun bende deminden beri bebek videolarına bakıyorum 3.haftada nasıl gözüküyor diye mucize resmen inşaallah mucizelerim yada mucizem benimledirGeçmiş olsun cnm, aman dikkat et kendine, az kaldı allahın izniyle sen de kavuşacaksın bebişine. Boşver evi, içinden ne geliyorsa öyle yap, yatmak istiyorsa gönlün yat. Bak ben 4.gün kalktım ayağa, yormadım hiç kendimi ama yatmadım da sürekli. Önemli olan rahat olman.
ayy seninde çok az kaldı aramızda 3.gün var blowholeyle ve çakırla aynı gün galiba inşaallah 4ümüzde alırız peşpeşe müjdeleriKyr canim cakir arkadasimizin transferi oldu.
Test tarihi 10 aralik.
Birde onun kini yazarken benim bilgilerimi duzeltir misin?
Zekai Tahir Burak 7 aralik test gunum
Ahhh cnm inşallah bu kadar yüksek olunca hafif tırstım valla, inşallah yarın da hayırla artsın sonra bana karada ölüm yok:))
öyle yapıyorum zaten cnm eşim arada söylensede yavaştan iş yap diye napalım 1hafta daha sıkıcaz dişimizi hamileliğim kesinleşince annemi çağırırım falan idare ederiz artık yaterki kuzularım benimle olsun bende deminden beri bebek videolarına bakıyorum 3.haftada nasıl gözüküyor diye mucize resmen inşaallah mucizelerim yada mucizem benimledir
ayy seninde çok az kaldı aramızda 3.gün var blowholeyle ve çakırla aynı gün galiba inşaallah 4ümüzde alırız peşpeşe müjdeleri
10aralık cnm inşaallah pozitif sonuçlanır çok heyecanlıyım bende hamileler kervanına girerim inşaallah senin bebişinde 2buçuk aylık falan değilmi ayyy ne güzeldir maaşaallah size rabbim nazarlardan korusun inşaallahtuanacımmm senin test günün ne zaman??? inan giremedim ama sonuç bekleyen kyr, sen ve bilgemm var diye biliyorum hep dua ediyorum sizlere..
Aaaaa nasıl yani, hem günler geçmiyor diyorsun, bak çatlatma iğneni vurmuşsun, eeee ne zman opu?
10aralık cnm inşaallah pozitif sonuçlanır çok heyecanlıyım bende hamileler kervanına girerim inşaallah senin bebişinde 2buçuk aylık falan değilmi ayyy ne güzeldir maaşaallah size rabbim nazarlardan korusun inşaallah
Kizlarrrrrrr bunu yazmak icin o kadar zaman bekledim ki allahıma binlerce şükür. Bildim kızlar bildim HAMİLEYİM... Disardayim uzun yazamiyorum, hepinizi öpüyoruz .... Eve gider gitmez gelecegim tekrar...
kyrcımm dışardaydım telden girip aldım üzel haberini ama cevap yaz kısmını bulamadı bir türlü o yüzden cevabı geciktii.... harika bir değer harikaaaaa.. maşallahhh size.... Rabbi yavrunu yavrularını sana bağışşlasın inşallahhhh.. eminim bu pozitifliğin ile hamileliğin de çok keyifli geçecekk.. öpüoruz siziiiiii
canim tebrikler allah tamamina erdirsin insallah kucana almayi nasip etsin
canım değerinden hiç korkma benim 11. gün değerim 672 ve suan ikizlerime hamileyim sende korkma ikiz geliyo
canım benım ben yumyumlar catlamasın dıe ıgne oluyorum bugun ve yarın p tesi tekrar kontrolum var ama doktor haftaya kalmaz toplarız dedı yumyumlarımı:)bu ara epeyce kasıklarım agrı yaptı tef gıbıyım resmen...masallah sana ve bebeklerıne tüm kapris naz hakkını bol bol kullan bu süreçte şimdiden planlarını yapadur keyfini çıkar hamişliğinin...
inşaallah cnm 10aralıkda bebeklerimin müjdesini alırım evet kyranın bizlerede faydası oldu pozitif enerjisiyle senin bebişin cinsiyetide belli olur 2aya kadar ne heyecanlı bu sevgi bambaşka bişey yaa bazen eltimin çocuklarını severken aklıma geliyo onları bukadar severken kendi yavrumu nasıl severim kimbilir hele eşim acayip seviyo çocukları inşaallah boynumuz bükük kalmaz yineinşallah canımm haftaya bugün güzel haberini bağıra bağıra verirssin inşallahhh.. rahat ol demek çok kolay biliyorum olmuyor insan ama bence kyr hepimize çook güzel örnek olduu pozitif düşüncenin önemini gösterdi. inşallah seninde güzel düşüncelerin güzel bebişlere döner.. biz heralde 3 ay oldu 12. hafta bitmek üzere..Allahım hepimizin süreçlerini sağlıkla devam ettirir inşallahhh..
kızlar ben 34 yaşındayım ,burada hamile haberlerini aldıkça yok olan umudun yeniden kıvılcımlanıyor,her gün Allahıma dua ediyorum,Allahım kabul eder inşallah hepimizin dualarını,duygularım çok karışık bazen çok üzülüyorum bazen yeni bir hamile haberiyle yeniden ayağa kalkıyorum,geçen ay rahim filmi çektirdim ,şükür temiz çıktı,filimden sonra hamile kalan oluyormuş,bende yeniden ümitlendim,çok dua ediyorum,Allah yar ve yardımcımız olsun
poyrazcım sanırım akınt olması normal yumurtalıklar baskılandığı için ama tabi en iyi cevabı doktorun verir sanırım..Günaydın arkadaşlar bu gonal f i kullandıktan sonra saydam akıntı olması normal mı bı kac gundur bole bı sorun yasıyorum hemen doktorumu aramak ıstemedım
az kaldı canım inşallah sende ayın 10 da bize müjdeli haberler vereceksin:))inşaallah cnm 10aralıkda bebeklerimin müjdesini alırım evet kyranın bizlerede faydası oldu pozitif enerjisiyle senin bebişin cinsiyetide belli olur 2aya kadar ne heyecanlı bu sevgi bambaşka bişey yaa bazen eltimin çocuklarını severken aklıma geliyo onları bukadar severken kendi yavrumu nasıl severim kimbilir hele eşim acayip seviyo çocukları inşaallah boynumuz bükük kalmaz yine