• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

arkadaşlar benim transferim pazartesi olucak nasipse. ve ben 15 gün kk giremiycem sizlerle olamıycam oyüzden şimdiden hepiniz çok özliycem:50: eve henüz intenet bağlatamadık malesef, oyüzden kk giremiycem. arkadaşlar. inşlh hayırlı haberlerle gelirim neolur bana dularınızı eksik etmeyin beni sakın unutmayın:43 :pazartesinden itibaren rapor ve izin alıcam işe başlamak istemiyorum evde dinlenerek geçirmek istiyorum dunaizi eksik etmeyin bende sizlere edicem Allah kabul etsin inşh

inşallah hayırlı olur senin için, çok dikkat et kendine çok iyi bak pozitif düşün ki pozitif olsun

inşallah hayırlı olur senin için, çok dikkat et kendine çok iyi bak pozitif düşün ki pozitif olsun

sizi asla yanlız bırakmam dualarım sizlerle lütfen benim içinde dua edin. dosluk illaki yüz yüze görüşmek oturup çay içmek değildir önemli olan birbirimize destek olmak her konuda ister yakın olalım ister uzak olalım bazan bi ses bi nefes bile insana neler kazandırıyor

çok tşk ederim arkadaşım Allah razı olsun kesinle haklısın illa yüz yüze birbirimiz tanımk önemli değil, hepimiz kader arkadaşız.:40: sadece 15 gün sizilerle olamıyacağım için üzülüyorum okadar bağlandım ki sizlere hepiniz çook iyi kalpi insanlarsınız. şu iki ay içinde sizlerden inanılmaz destek aldım bilemdiklerimi sizden öğrendim ona göre davrandım kimseyle paylaşamadıklarımı sizlerle konuştum. bana destek oldunuz.Rabbim hepinizden tek tek razı olsun inşlh bende pozitif haberlerle gelirim. hepiniz HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR .

çok tşk ederim arkadaşım Allah razı olsun kesinle haklısın illa yüz yüze birbirimiz tanımk önemli değil, hepimiz kader arkadaşız.:40: sadece 15 gün sizilerle olamıyacağım için üzülüyorum okadar bağlandım ki sizlere hepiniz çook iyi kalpi insanlarsınız. şu iki ay içinde sizlerden inanılmaz destek aldım bilemdiklerimi sizden öğrendim ona göre davrandım kimseyle paylaşamadıklarımı sizlerle konuştum. bana destek oldunuz.Rabbim hepinizden tek tek razı olsun inşlh bende pozitif haberlerle gelirim. hepiniz HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR .

canım benim ne hakkı olurmu öyle şey hiç. sen bebeğin iyi olsun inan yeter burada hepimize. gelemeyeceğin için üzülme ne olur. tek gidip çift döneceksin Rabbimin izni ile yanımıza sen kendine bebeğine dikkat et. sakin ol, elinden geldiğince olumlu ol, bol bol dua oku canım inşallah herşey çok güzel olacak:))

Günaydın arkadaşlar, epeyden işlere daldığımdan giremiyordum. Olumsuz sonuç alan arkadaşlara sabır, Hamişlere Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.

6. denemede negatif sonuçtan sonra kendi kendime bazı kararlar aldımm. Neden olarak hiçbir sebep yok ama kendi kendimi bugünlerde dinliyorum galiba. Herşeyin çok büyük önemi var benim burnumda eğrilik var ve nefes alıp verişlerim ağız yolu ile burnumdan rahat nefes alamadığım için, daha önce dr ameliyatla düzeltelim rahat nefes al ver demişti. Bu sorunumu çözmeye karar verdimm. Nerden çıktı diyebilirsiniz arıyorum tarıyorum herşey bu kadar iyi iken neden tutmuyor düzenli nefes alıp veremediğimden yeterli oksijen belkide vücuduma girmiyor saçmalıyor da olabilirim ama bu şekilde düşünüyorum ve burnumdan ameliyat olarak bu sorunu kaldıracağım. 2. olarak şuan 72 kilodayım boyum 157 cm ve 50 kiloya düşmeyi hedefliyorumm. yapacak çok işim var. Ne bileyim saçmalıyormuyum bilmiyorum ama 7. denerken aklıma takılanları yok edecem.

canım benim ne hakkı olurmu öyle şey hiç. sen bebeğin iyi olsun inan yeter burada hepimize. gelemeyeceğin için üzülme ne olur. tek gidip çift döneceksin Rabbimin izni ile yanımıza sen kendine bebeğine dikkat et. sakin ol, elinden geldiğince olumlu ol, bol bol dua oku canım inşallah herşey çok güzel olacak:))

Allah razı olsun inşllh pınarcım Rabbim izni ile bebişimle dönmeyi nasip etsin. Allah kabul etsin hep ediyorum duamı Rabbim ile hergün konuşuyorum ve hep edicem. sende inşlh sorunsuz bişekilde bebişinle olursun arkadaşım. Neolur duanızda beni unutmayın

Günaydın arkadaşlar, epeyden işlere daldığımdan giremiyordum. Olumsuz sonuç alan arkadaşlara sabır, Hamişlere Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.

6. denemede negatif sonuçtan sonra kendi kendime bazı kararlar aldımm. Neden olarak hiçbir sebep yok ama kendi kendimi bugünlerde dinliyorum galiba. Herşeyin çok büyük önemi var benim burnumda eğrilik var ve nefes alıp verişlerim ağız yolu ile burnumdan rahat nefes alamadığım için, daha önce dr ameliyatla düzeltelim rahat nefes al ver demişti. Bu sorunumu çözmeye karar verdimm. Nerden çıktı diyebilirsiniz arıyorum tarıyorum herşey bu kadar iyi iken neden tutmuyor düzenli nefes alıp veremediğimden yeterli oksijen belkide vücuduma girmiyor saçmalıyor da olabilirim ama bu şekilde düşünüyorum ve burnumdan ameliyat olarak bu sorunu kaldıracağım. 2. olarak şuan 72 kilodayım boyum 157 cm ve 50 kiloya düşmeyi hedefliyorumm. yapacak çok işim var. Ne bileyim saçmalıyormuyum bilmiyorum ama 7. denerken aklıma takılanları yok edecem.
cnm kendini nasıl rahat hissedeceksen onları yap arkadaşım inşlh Rabbim tez zamanda kendiliğnden nasip eder bebişlerimizi kendini Allah yar ve yardımcın olsun...

canım niye saçmalıyo olsın ki iyi düşünmüşsün aklında hiç bir soru işareti kalmasın özellikle kilo olayını çok iyi yaparsın zayıf hambilibişlik daha güzel olur:))
Allah razı olsun inşllh pınarcım Rabbim izni ile bebişimle dönmeyi nasip etsin. Allah kabul etsin hep ediyorum duamı Rabbim ile hergün konuşuyorum ve hep edicem. sende inşlh sorunsuz bişekilde bebişinle olursun arkadaşım. Neolur duanızda beni unutmayın
aminn canım hep dualarımdasınız..

herşeyin sonu oldu dün gece.umutlarım heyecanlarım hayallerım hepsi yok oldu.lekelenmem kanamaya hemde şakır şakır kanamaya döndü...ben bebeklerimi çok istemiştim ama onlar beni annelerini istemediler gelmediler tutunmadılar bana.
2 negatif aşılama 1 negatif tüp den sonra cesaretim yok artık.yaşayamam aynı şeyleri...asla isyan etmiyorum sadece kaderime aglıyorum tabi allahın bildiği vardır dedıgı olur ama keşke benımde yavruma ol deseydı....
ben şimdi napıcam allahım napıcam......................................

Merhaba kızlar ..
Yarın benim içi büyük gün , bebeğimle buluşucam ve inşallah 9 ay hiç ayrılmayacağız..
Bu temennim hepimiz için tabi ki..
Sizlerde yavrucaklarınızı sağlıcakla dünyaya getirsiniz inşallah ..
Hepimiz çok zor yollardan geçtik , çok emekler verdik , en önemlisi umut ektik ..
Umudumuz hiç solmasın inşallah ..
Kızlar 3-4 gün nete girmeyeceğim , zaten yarın hastanede yatacağım , cuma taburcuyum ..
İnşallah sizleride haberdar etmeye çalışıcam ..
Benim dualarım sizlerle , sizlerde dularınızda beni anmayı unutmayın ..

Dualarımız seninle cnm, inşallah hersey güzel olacak. Hayırlı bir transfer, sağlıklı bir evlat diliyorum senin icin. Allahım bugün sana gelen minik kuzunu hiç ayırmasın yanından. Hayirla git, bebekler gel:))(

gunaydın kızlar
biz geldik
çok sukur bebegımı gordum, kalbi de atıyor miniğimin :)
darısı tum isteyen arkadaslarımın basına olsun ınsallah
opuyorum hepınızı

Oyyy oyyy oy ne güzel bir histir bebeğinin kalbini dinlemek, allahım nazarlardan korusun. Gozunaydin cnm, artık tamam başladı serüven. Hayırlı, keyifli, sağlıklı bir hamilelik diliyorum cnm bnm. Tekrar tekrar gozunaydin....

herşeyin sonu oldu dün gece.umutlarım heyecanlarım hayallerım hepsi yok oldu.lekelenmem kanamaya hemde şakır şakır kanamaya döndü...ben bebeklerimi çok istemiştim ama onlar beni annelerini istemediler gelmediler tutunmadılar bana.
2 negatif aşılama 1 negatif tüp den sonra cesaretim yok artık.yaşayamam aynı şeyleri...asla isyan etmiyorum sadece kaderime aglıyorum tabi allahın bildiği vardır dedıgı olur ama keşke benımde yavruma ol deseydı....

canımm lütfen sakin ol bak hamilesin demiyorum ama lütfen kan testi yaptırmadan emin olma kan testini yaptır mutlaka yaptır canım
üzülme lütfen üzülme kuzummm.

selam kızlar birkaç gündür yazamıyorum kardeşim pc yi ele geçirdi :( transferi olacak arkadaşlar rabbim tamamına erdirsin inşallah benimde test günüme çok az kaldı heyecanla sonucu bekliyorum herşey gönlümüzce olur inşallah

canım test yaptırsaydın keşke yine de doktorunla görüştün mü kahrolma böyle yaaaa :(

ben varım canım normale göre çok kolay bir süreç ben adetimin ilk gününden itibaren bant kullandım transfere 5 6 gün kala progestan kullandım sonrada 11 gün bekleme süresi benim sonucum pozitif oldu ikizlerime hamileyim allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın isteyen herkezin kucağı bebişle dolsun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayela bant ne oluyor arkadaşım birde ne kadara mal oldu konuşurken dr sormamışım o an...Allah sağlıkla sağlıklı bebişlerini doğurmak nasip etsin maşallah sana tatlım darısı bizlerin başına...
birde dondurulmuşların bozulma ihtimali var mı açılınca...
beren saol arkadaşım desteğin için Allah yardımcımız olsun...

canımm lütfen sakin ol bak hamilesin demiyorum ama lütfen kan testi yaptırmadan emin olma kan testini yaptır mutlaka yaptır canım
üzülme lütfen üzülme kuzummm.

canım test yaptırsaydın keşke yine de doktorunla görüştün mü kahrolma böyle yaaaa :(

yarın yapıcaklar testı 10.gun yarın.aradım merkezı cuma gel dedıler. ama neye yararkı sonuç belli işte yok bebegım falan yok işte...
sevmedı annesını istemedı benı......................

canım lütfen kan testi yaptırmadan üzme kendini , doktorunla görüştün mü, lütfen böyle düşünme

dondurulmuşlarla tedavi süreci nasıl oluyor yaptıran kimler vardı arkadaşlar hatırlamıyorum...

cnm ben varım partesi transferim var nasipse. önce adetin 2-3 gün kontrole gidiyosun ve esterofem ilaç başlanıyo daha sonra rahim duvarı kalınlığa bakılıyor ara ara kont. eğer istenilen değere gelmiş ise transfer gerçekleşiyo. rahim duvarı (11-12 mm) olması gerek sonra 15 gün bekleniyor test için.yardımcı olmuşumdur inşlh.

saol arkadaşım cevabın için dr bana adetin 1. günü haber ver dedi gelmene gerek yok 15. gün gelirsin transferini yaparız dedi bilmiyorum daha erken tabi yaptırmak için..
bu arada hala antalyadayım abimin oğluşu rahatsız bırakıp gitmek istemedik...
baby 2007 lütfen tatlım kendini böyle yıpratma herşey bizim için bende aynı durumdayım Allah büyük zamanı gelmedi demek ki kendine üzülme canım hemen toparlan en iyi yolu bu bence...

arkadaşım neolur üzme kendini güçlü ol ama lütfen test yaptırdın mı? ondan sonra kara verer. lütfen toparla kendini... Allahım senin yüzünü güldürsün inşlh

Back