sağol arkadaşım allahım daha iyisini bilir ne zamaman ne olucanı hayırlısı böyleymiş demeki nasip değilmiş bu 3,tüp bebek ti ama şimdi 4. tüp bebeğin planını yaptım kese kendi düşerse hemen 2 ay sonra denicem yok düşmez kürtajla alırsa doktorun söyledi tarihte başlarım tedaviye hayyırlısı artık kese boş diye strese bulanıma sokmıyacam kendimi arayn mevlasınıda bulurmuş belasınıda ben inanıyorum olucak yeterki allah saglıklı versin
ahh keşke bende orada olabilseydim ama malum benim abuş çok yaramaz birazda rahatına düşkün durmadan yatmak dinlenmek istiyo babası kılıklı:))
canım kuzun yavrun tamda olması gerektiği yerdde dilerim 9 ay sonrada koynunda bir ömür yanında olsun çok değil 15 gün sonra haykıracaksın burdan şükürler olsun kuzum benimle diye inşallah:))
arkadaşım hadi hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin inşlh pozitif haberlerini de yazarsın.bol bol dua oku canım biliyorum okuyorsundur kesin.benimde az kaldı bugün puregestan iğneme başlıycam, pazartesi transferrrr Allahım inşlh bı son tedavimiz olur(amin)
kızlar dün gece çok mınık bı lekelenme olmuştu bugun bıraz arttı ve devam edıyor.kahverengı.hemşireyı aradım yat dınlen dedı ama malesef kı ben işe gelmek zorundayım ve işteyım moralım sıfır....
amin canım sağol yatıyorum işte ne yapayım şükürler olsun pzr sabahından beri kanamam yok sadece vc ye gidince peçeteye lekelenme geliyo onada şükür ediyorum inan daha kötüsü olmasın inşallah sağlıkla geçireyim şu 8 ayı inşallah.Rabbim inşallah nasip eder herkese hambilibiş olmayı:))
kuzum biliyosun benimde aynısı olmuştu lütfen sakin ol canım ne yap ne et işten izin al dinlenmen şart canım için ferah olsun inşallah Rabbimin izini ile sende hambilibişsindir:))
Cnm hemen sıkma canını, kahverengi lekelenme bebeğine işaret, bak kızların hemen hemen hepsi yaşadı bunu. Dün bana bir kağıt verdiler, orada bile yazıyor, bekleme süresinde lekelenme olabilir endişe etmeyin, bu gayet normaldir. Ola ki lekelenmeniz kanama şeklini alırsa mutlaka doktorunuza haber verin diye. Sakin ol cnm arkadaşım, Allahın izniyle hiçbir şey olmaz bebişine.
canım o zaman çok yorulmamaya çalış kendinede kuzunada dikkat et.inş.cnm ya ama işyerı kendımızın ve eşim dışarıda öğleden sonra gelicek ve ben malesef işyerınde durmak zorundayım yerıme bakacak kımsede yok(((
zaten eşimede söylemedım kı uzulmesın dıye gelınce soylıcem aklı bende kalmasın dıye soylemedım....bebeğim benımle olsun lutfen allahım ne olur benım ona ıhtıyacım var ne olur yaaa..................
canım benim teyzoşu ısırsın onun popişini inşallah daha oyun gurubu kuracağız ona göreSen oradaydın cnm arkadaşım, tam da yanı başımda elimi sıkıyor, bana destek oluyordun. Sağol varlığın için, desteğin için. İnşallah teyzoşun da hissetmiştir desteğini ve ben ne şanslı bir bebeğim bu teyzeleri kaçırmamam lazım diyerek yana döne tutunacak bir damar arıyordur şimdilerde içimde...
korkuyorum cnm ya.bebişlerımın benımle olmasını oyle çok ıstıyorum kı lekeyı gorunce çok korktum.bırde lekelenme olana kadar transferın 4.gununden bugune kadar sol tarafım batıyordu ara ara şimdi oda yok...bana verılen kagıtdada yazıyor ama ınsan endışelenıyor işte.aspırın kes dedı hemşire bıde dınlen yat dedı ama ben işteyım eşim öğlenden sonra gelecek haberıde yok lekelenmeden ancak 3 gıbı falan çıkabılcem eve(((
canım benim teyzoşu ısırsın onun popişini inşallah daha oyun gurubu kuracağız ona göre
Günaydın kızlar ...
Çok heyecanlıyım , yarın büyük gün ve bebeğimle buluşucam ..
Rabbim banada sizler gibi hamileyim demeyi nasip etsin ..
Hepinizin yavrularınıda sizlere bağışlasın inşallah ..
evet be yokarda kan ve usg detedim
mustafa beye muzyene olup çıktım hatırladığım kadara ile yomurtaların 2. kalıte idi
benimde yomurtalarım çok oluyo ama kaliteli olmuyo bu gün eve gelir gelmez sana baktım
yazını gürünce sesli bir şekilde aaaaaaaaaa inanmıyorum enteresan hamileymiş
eltim mutfaktan geldi kim hamileymiş dedi bende enteresan deyince o kim dedi
ismin deyişik geldi:)
çok sevindim inan
inşallah bende o duyguyu tadarım
Merhaba... Sitede isim seçerken ne yazdıysam kabul olmadı bende ne enteresan dedim ve ismim o oldu... Yumurtalarım kaliteliydi dollenen 7 yumurtanın hepsi 5. Güne gitti 2 tane 3ab kalitede, yani en iyiye yakın kalitede embriyo transferi oldu kalan 5 nebisinde 6.günde çok iyi devam ettiginde donduruldu,embriyolog bu koyduklarimizinda iyi olduğu anlamına gelir dedi.inşallah seninde sonucun pozitif olur.... Tek tavsiyem rahat ol, ben bazen tedavi oldugumu unutuyordum, ..
tebrik ederim ne mutlu sana artık sene hambilibişsin yuppi:))Merhaba... Sitede isim seçerken ne yazdıysam kabul olmadı bende ne enteresan dedim ve ismim o oldu... Yumurtalarım kaliteliydi dollenen 7 yumurtanın hepsi 5. Güne gitti 2 tane 3ab kalitede, yani en iyiye yakın kalitede embriyo transferi oldu kalan 5 nebisinde 6.günde çok iyi devam ettiginde donduruldu,embriyolog bu koyduklarimizinda iyi olduğu anlamına gelir dedi.inşallah seninde sonucun pozitif olur.... Tek tavsiyem rahat ol, ben bazen tedavi oldugumu unutuyordum, ..
slm dunu hoş gelmişsin listemize hayırlısı olsun inşallah...Kyr cım canım çok sevindim canım transferin olduğuna artık bebişlerin seninle umarım bir ömür boyu seninle olurlar
kusura bakma dün iş yerinde yoğunluktan nete giremedim sana iyi şanslar dileyemedim ama emin ol aklım sende idi
umarım çok güzel stressiz bir 11 gün geçirirsin bu arada benide ekleyebilirsin listene canım ben maslak acıbademde yaptırıyorum canım.
Cloudly canım çok sevindin ne güzel bebişini görmüşsün kalp atışlarını duymuşsun bunu yaşayamasamda ne kadar tarifsiz bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum umarım bir gün bunun için savaşan herkes bu duyguyu tadar.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
sağol canım napalım biz yatıyoruz abuşumla :))Günaydın millet nasılsınız bakalım...
sağol canım napalım biz yatıyoruz abuşumla :))
iyiz canım sen nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?