• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

arkadaşlar sorum olucaktı?? dondurulmuş transfer sonrası test için 15 gün yoksa 12 gün mü bekleniyor bilgisi olan varöı:44:

pınarcım nasılsın..okuduğum kadarıyla bir sorun yok...nazlı bebeğimiz iyi maşallah..pınarcım googleden azimli bebek diye yaz...hoppaladaki bebek videosuna gir...defnenin 10 aylık halleri..ordanda gör kızımı ...ağustosta bu video televizyonda gakguk programına çıkmış..ama biz göremedik..arkadaşlar haber verdi..

haklısın cnm canın sıkıldı tabii ama dua et rabbim izin vermez birşey olmasına, kanama yoksa sorun da yok, lekelenme normal, nolur rahtlat kendini. Sev göbeğini, konuş bebeğinle, anlat ona duygularını, annecim korkutma beni de. Eşin gelene kadar da mümkünse ağır hareketler yapma. Sen şuan gerilirsen en çok bebeğine zarar verirsin cnmmm...

haklısın cnm bende dua edıyorum inş bu sadece lekelenme ıle kalır ve adete falan donüşmez...

lekelenmem inş adete dönüşmez bebişime daha kavuşmadan kaybetmek istemıyorum test tarıhımde 26 sı cumartesı...
allahım ne olur bebişimi bana ve eşime bağışla.
inş lekelenme ile kalır.rabbim evlatlarımı bana ver hayırlısı ile neolur.....

herkese selamlar kızlar hepinizi öpüyorummmmm...ve işte büyük gün geldi yarın test günüm içimde fırtınalar kopuyor arkadaşlar dualarınızı beklıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun..amin...

rabbim senin için hayırlı olanını versin inşallah.

Cnm merhaba
Cok sukur miniklerini almissin gobusune
22 Ekim bnm transfer günümdu 1 aycik olacak aramızda insallah annesi
Sakın huzurlu bı 12 gun diliyorum seni ve miniklerini de öpüyoruz

Cnm
Cok sukur minigini görmüşsün hatta kalbini de duymuşsun
Bu gece sıra bende insallah sorunsuz eve doneriz bizde
Cok öptük seni

Cnm senin yaramaz minik annesinin dinlenmesini istiyor :)
Düşünceli abus yani
Yat bakalım biraz daha, senin kalp atışı kontrolün ne zaman cnm?

canım anlayışın için t ederim yine dünki gibi bu saatte kadar toplantı tatil üstüne hiç çekilmiyor walla hele sigarasız kalmak kötü ben senin adına çok sevindim çok pozitifsin süpersin arkadaşım inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmıcak ve yaklaşk 10 gun sonra güzel hbrler alıcaz senden hem ben ınanıyorum ki ikiz gelicek kucağına

lekelenmem inş adete dönüşmez bebişime daha kavuşmadan kaybetmek istemıyorum test tarıhımde 26 sı cumartesı...
allahım ne olur bebişimi bana ve eşime bağışla.
inş lekelenme ile kalır.rabbim evlatlarımı bana ver hayırlısı ile neolur.....

Cnm
Allah yar ve yardımcın olsun
İnsallah bebisin ben yerleşiyorum anne diye haber veriyordur

sağol cnm inş öyledır.aglamamak için zor duruyorum işyerınde olmasam salya sümük giderdim zaten.

Sakın olmaya çalış cnm iyi duşun iyi olsun ins
Daha adet icin cok erken
Yarın sanırım 10.gunun varsa çıkar büyük ihtimalle
İcini rahatlatmak için baktirabilirsin bence
Ben 11. Gun baktirmistim

Ayyy ben de senin mesajini okuyunca çok mutlu oldum. Keyfim hissediliyor demek ki;))) sen de şimdiden rahatlat kendini, hayal kur, bebeği e odaklan, senin de çok güzel geçsin inşallah cnm. Dualarım hepinizle... 2 embriyo transfer edildi ama ben bebisin demek istiyorum, gerisi Rabb'imin taktiri.
şuan daha inanamıyorum sanki tedavide değilim sadece eşime kızıyorum evde bikaç bişey bozuk yaptırcak hala onu stres yapıyorum :47:ama seni okuyunca içimi huzur kaplıyor inşaallah senin gibi rahat geçiririm bekleme dönemini aksine ben ilk tüp denememden beri ikiz istiyorum gerçi 1taneyede razıyım:1:en sonki tedavimde 1tane transfer oldu diye acayip bozulmuştum eşimde hep tek istiyor

sağol arkadaşım allahım daha iyisini bilir ne zamaman ne olucanı hayırlısı böyleymiş demeki nasip değilmiş bu 3,tüp bebek ti ama şimdi 4. tüp bebeğin planını yaptım kese kendi düşerse hemen 2 ay sonra denicem yok düşmez kürtajla alırsa doktorun söyledi tarihte başlarım tedaviye hayyırlısı artık kese boş diye strese bulanıma sokmıyacam kendimi arayn mevlasınıda bulurmuş belasınıda ben inanıyorum olucak yeterki allah saglıklı versin
ne güzel cnm güçlü olman bebişlerimiz için güçlü olmalıyız değilmi bizde kavuşucaz cnm bebişlerimize inşaallah

arkadaşım hadi hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin inşlh pozitif haberlerini de yazarsın.:49:bol bol dua oku canım biliyorum okuyorsundur kesin.benimde az kaldı bugün puregestan iğneme başlıycam, pazartesi transferrrr Allahım inşlh bı son tedavimiz olur(amin)
cnm seninde donmuş transferi değilmi seninle birlikte gün sayacaz cnm büyük ihtimalle

kızlar dün gece çok mınık bı lekelenme olmuştu bugun bıraz arttı ve devam edıyor.kahverengı.hemşireyı aradım yat dınlen dedı ama malesef kı ben işe gelmek zorundayım ve işteyım moralım sıfır....
cnm progestan iğne var onu yaptırsan eğer bebek varsa keser kanamayı bide test yaptırsan azda olsa bi değer çıkar mutlaka inşaallah bebeğinin habercisidir cnm

Herkese selamlar kızlar hepinizi öpüyorummmmm...ve işte büyük gün geldi yarın test günüm içimde fırtınalar kopuyor arkadaşlar dualarınızı beklıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun..amin...
inşaallah pozitif haberi alırsın cnm :32:

Back