• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

senden yanında olamadıgım için ö diliyorum inan ki o kadar yorgunum ki beyin olarak üst üste toplantılar daha yeni çıktım ve hemen sana yazmak istedim hakkını helal et lütfen inşallah bu bekleme sürecini sağlıkla ve huzurla geçirmeni diliyorum sen benim umudumsun diyorum sana.. kendimi o kadar çok alıştırdım ki senin hamile kalıcağın konusun da inşallah sen bizim de kendi yüzünüde güldürüceksin ben buna inandım rabbim yar ve yardımcın olsun hepimizin kucağını doldursun inşllh bize yaz ne olursun güzel gunlerin olsun inşallh bebişinle

Cnm özür ne demek, elbet islerine bakacaksın. Oldu da bitti iste, aldım bebeğimi geldim sıcak yuvamıza. Çekirdek aile keyif yapıyoruz şimdi;)) umarım dediğin gibi olacak cnm, önce ben, sonra da sen alacaksın o mutlu haberi.

Kızlar selam... işlerim yoğun giremedim okuyamadımda sayfalar birikmiş umarım iyisinizidir. Umarım herşey yolundadır. KYR canım seni gördüm transferin olmuş hayırlı olsun bebişine de hoşgeldin diyelim... Hepinii öpüyorum sevgiyle kalın

kyr cım bebişlerin hayırlı uğurlu olsun canım benim inşallah sonuna kadar mutlu bi şekilde devam edersin inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur ve 9 ay bırakmazlar
darısı burdaki tüm isteyen ve hak eden bütün arkadaşlarımıza olsun

canım inan çok sevindim bende bu gün hastanedeydim yani memorialde belkide karşılaştık
saat 10 dan 11.30 kadar ordaydım kesin görmüşümdür seni
keşke tanışsaydık
enterasan senin sorunun ne idi kaç yıllık evilisin kaçıncı denemen

sagol canim,,,ben 9 ile 11 civari oralarda dolaniyordum,,,kani verince lobiye indim yukariya 11 civari ciktim biraz oyalandim nur hanimi bekledim gelmeyince dondum geri,, o sirada bayagi bi kalabalikti hastane..sen kan verme bolumundemiydin?
bana gelince 8 senelik evliyim,ve 7 yasinda dunya tatlisi bir oglum var(bu arada bunu yani soyluyorum,)sebebsiz bizim durumumuz,olmuyordu ikincisi,iki embriyo konuldu,sanirim teki tutundu,,,allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasib etsin
evet be yokarda kan ve usg detedim
mustafa beye muzyene olup çıktım hatırladığım kadara ile yomurtaların 2. kalıte idi
benimde yomurtalarım çok oluyo ama kaliteli olmuyo bu gün eve gelir gelmez sana baktım
yazını gürünce sesli bir şekilde aaaaaaaaaa inanmıyorum enteresan hamileymiş
eltim mutfaktan geldi kim hamileymiş dedi bende enteresan deyince o kim dedi
ismin deyişik geldi:)
çok sevindim inan
inşallah bende o duyguyu tadarım

cnmmm sagolasin, orada oldugun, yanıma geldiğin, destek oldugun icin sonsuz teşekkürler. Ayagina, diline, yuregine, bana bugun nese olan bebegine saglik. İlk defa yalnız değildim transfer masasında, senin ve pınarın varlığı öyle güç, öyle moral oldu ki bana, sagolun canlarım, allahım bebeklerinizi korusun dualarımla... Allahıma şükürler olsun bebekleriniz yanınızda, inşallah 15 gün sonra ben de bağıracağım anne oluyorum diye;)))

kuzum olur mu hiç hiç zahmet olmadı büyük bir keyifti benim ( bizim :)) için, ben de sanki transfer günümü yaşadım seninle, bundan sadece 20 25 gün öncesine gittim , moral olabildiysek teyzesine ne mutlu bize, işallah beraber sevinçten ağlayacağız kuzum hiç merak etme dualarım seninle .... kendine ve miniklerine iyi bk canım, sevgiler öpüyorum

kyr canım bebişini almış gelmişsin rabbim tamamına erdirsin inşallah

bende oturdum şimdi listeyi açtım herkesin ismini tek tek okuyarak kenzü'l arş duasını okudum rabbim kabul etsin inşallah her okuduğumda mealini de okuyup ağlıyorum beni çok etkiliyor sizde okuyun çooook güzel

kızlar benim olmadı kısmet değilmiş bi dahaki sefere sizleri seviyorum

durmak yok yola devam kanamalarımdan dolayı cok heveslenmedim

sizlerle olmaya devam edicem
üzüldüm cnm inşaallah bidaahaki denemen olumlu sonuçlanır bebeğin gelir inşaallah

bende oturdum şimdi listeyi açtım herkesin ismini tek tek okuyarak kenzü'l arş duasını okudum rabbim kabul etsin inşallah her okuduğumda mealini de okuyup ağlıyorum beni çok etkiliyor sizde okuyun çooook güzel
cnm dua için teşekkür ederim inşaallah kabul olur dualarımız:16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

nihall saol arkadaşım burda herkesin olumlu güzel dilekler içinde olması çok hoş sizlerden güç alıyorum ama bana olmadı gibi geldi hayırlısı yarın yazarım...
bu arada sonucu hemen söylüyorlar mı

nihall saol arkadaşım burda herkesin olumlu güzel dilekler içinde olması çok hoş sizlerden güç alıyorum ama bana olmadı gibi geldi hayırlısı yarın yazarım...

cnm bana hemşire telefonda kesik kesik damlama varsa tatutunma greçekleşiyodur ama pedi dolduracak kadar kanama varsa büyük olasılıkla adettir demişti öyle de oldu senin nasıl?

inşallah hayırlı haberlerle geleceksin ben öyle hissediyorum canım hcg çabuk çıkan bir test en geç 1 saat içinde söylemeleri gerekir

kyr cım bebişlerin hayırlı uğurlu olsun canım benim inşallah sonuna kadar mutlu bi şekilde devam edersin inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur ve 9 ay bırakmazlar
darısı burdaki tüm isteyen ve hak eden bütün arkadaşlarımıza olsun

Kızlar selam... işlerim yoğun giremedim okuyamadımda sayfalar birikmiş umarım iyisinizidir. Umarım herşey yolundadır. KYR canım seni gördüm transferin olmuş hayırlı olsun bebişine de hoşgeldin diyelim... Hepinii öpüyorum sevgiyle kalın

Sağolun kızlar, dilinize sağlık. Aldım bebişimi valla, yatıyorum evde. Keyfim keyif anlayacağınız:))) Kocişim, bebişim ohhh gel keyfim gel:)))

Sağolun kızlar, dilinize sağlık. Aldım bebişimi valla, yatıyorum evde. Keyfim keyif anlayacağınız:))) Kocişim, bebişim ohhh gel keyfim gel:)))

kocişim bebişim ... çok hoşuma gitti inşallah bu mutlulugun devamlı olur ve umarım herkes transferden sonra senin gibi relaks olur
:16::16:

Back