Kizlarrr sonunda kavuştum bebeğime. Kuzum benimle artık, bir elimde tostum, bir elimde bebisimin fotografı keyif yapıyorum)) allahım inşallah sonunu da böyle keyifli nasip eder. Tek tek cvplayamadim, hepinize teşekkürler.
maşallah keyfinizeSağolun kızlar, dilinize sağlık. Aldım bebişimi valla, yatıyorum evde. Keyfim keyif anlayacağınız:))) Kocişim, bebişim ohhh gel keyfim gel:)))
kyr canım bebişini almış gelmişsin rabbim tamamına erdirsin inşallah
bende oturdum şimdi listeyi açtım herkesin ismini tek tek okuyarak kenzü'l arş duasını okudum rabbim kabul etsin inşallah her okuduğumda mealini de okuyup ağlıyorum beni çok etkiliyor sizde okuyun çooook güzel
kocişim bebişim ... çok hoşuma gitti inşallah bu mutlulugun devamlı olur ve umarım herkes transferden sonra senin gibi relaks olur
kyra ne güzel çekirdek aile oldunuz demeekki bu yazında farklı bi huzur bi sıcaklık var az kaldı bende alıcam bebeklrimi bikaçgün sonra öyle zorki bebeksiz ev küçücük bi bebek hem hayatımızı dolduruyor anlam katıyor hemde evimizi şenlendiriyo bu arada kaç tane bebiş verdiler cnm
canım rabbim inşallah 9 ay sonra evine kucagında bebişinle gelmeyide nasip eder allahım sizi hiç ayırmasın inş...aminn
Cnm arkadaşım sana yazmak en zoru, sana cevabı en sona bıraktım. Allahım yanında olsun, sabrına sabır, gücüne güç katsın. Hakkında hayırlısını yazsın, hayırlısını yaşatsın. Çooook üzüldüm ben de................
cnmmm sagolasin, orada oldugun, yanıma geldiğin, destek oldugun icin sonsuz teşekkürler. Ayagina, diline, yuregine, bana bugun nese olan bebegine saglik. İlk defa yalnız değildim transfer masasında, senin ve pınarın varlığı öyle güç, öyle moral oldu ki bana, sagolun canlarım, allahım bebeklerinizi korusun dualarımla... Allahıma şükürler olsun bebekleriniz yanınızda, inşallah 15 gün sonra ben de bağıracağım anne oluyorum diye))
ayy ne güzel artık sende hambilibiş olacaksın Allahın izni ilearkadaşım hadi hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin inşlh pozitif haberlerini de yazarsın.bol bol dua oku canım biliyorum okuyorsundur kesin.benimde az kaldı bugün puregestan iğneme başlıycam, pazartesi transferrrr Allahım inşlh bı son tedavimiz olur(amin)
amin canım sağol yatıyorum işte ne yapayım şükürler olsun pzr sabahından beri kanamam yok sadece vc ye gidince peçeteye lekelenme geliyo onada şükür ediyorum inan daha kötüsü olmasın inşallah sağlıkla geçireyim şu 8 ayı inşallah.Rabbim inşallah nasip eder herkese hambilibiş olmayı:))pınarcımmm canım amin inşlh hambiliş ne güzel kelimeAllahım nasip eder. sen nasılsın canm ?
kuzum biliyosun benimde aynısı olmuştu lütfen sakin ol canım ne yap ne et işten izin al dinlenmen şart canım için ferah olsun inşallah Rabbimin izini ile sende hambilibişsindir:))kızlar dün gece çok mınık bı lekelenme olmuştu bugun bıraz arttı ve devam edıyor.kahverengı.hemşireyı aradım yat dınlen dedı ama malesef kı ben işe gelmek zorundayım ve işteyım moralım sıfır....
Kyr cannım bebişleri almışsın
Ne zaman ilk nüfus kagıtları verilcek yani belli olucak sonuç
Hem sen neden bu saate kadar uyumadınki
Ben başlayamadım biliyomusun
Çok korktum dün puregonumu vurulmadım ee haliylede birdahaki aya sarktı 3.gündü dün
1 yumurtam çıkmıştı ilk tedavide alalade koydular onu nasıl iyimi blast emriyomu diye sordum süper dediler transferden sonra eşime ne ii ne ktü demişler
Benii cesaretlendir kyr can inşalllah pozitifi alırsın canım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?