• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kyra ne güzel çekirdek aile oldunuz demeekki bu yazında farklı bi huzur bi sıcaklık var az kaldı bende alıcam bebeklrimi bikaçgün sonra öyle zorki bebeksiz ev küçücük bi bebek hem hayatımızı dolduruyor anlam katıyor hemde evimizi şenlendiriyo bu arada kaç tane bebiş verdiler cnm :16:

Kizlarrr sonunda kavuştum bebeğime. Kuzum benimle artık, bir elimde tostum, bir elimde bebisimin fotografı keyif yapıyorum;))) allahım inşallah sonunu da böyle keyifli nasip eder. Tek tek cvplayamadim, hepinize teşekkürler.

canım rabbim inşallah 9 ay sonra evine kucagında bebişinle gelmeyide nasip eder allahım sizi hiç ayırmasın inş...aminn:nazar::49:

Sağolun kızlar, dilinize sağlık. Aldım bebişimi valla, yatıyorum evde. Keyfim keyif anlayacağınız:))) Kocişim, bebişim ohhh gel keyfim gel:)))
maşallah keyfinize :nazar: Allah bir ömür boyu devam ettirsin inşallah
kyr canım bebişini almış gelmişsin rabbim tamamına erdirsin inşallah

bende oturdum şimdi listeyi açtım herkesin ismini tek tek okuyarak kenzü'l arş duasını okudum rabbim kabul etsin inşallah her okuduğumda mealini de okuyup ağlıyorum beni çok etkiliyor sizde okuyun çooook güzel

Allah kabul etsin canım umarım benide anmışsındır duanda

kocişim bebişim ... çok hoşuma gitti inşallah bu mutlulugun devamlı olur ve umarım herkes transferden sonra senin gibi relaks olur
:16::16:

Benim de çok hoşuma gitti valla;))) âmin cnm çook keyifliyim şükürler olsun Rabb'ime. Öyle güzel bir süreç yasadım ve bugün öyle keyifli bir transfer oldu ki bebeğimin varlığına coook inandım. Daha önce de yazmıştım bu sefer 12 gün acaba benimle mı diye düşünmeyeceğim. Tek düşüncem bebeğimin içimde günden güne büyüdüğü olacak. İnanın bu elimizde, bu donemi zehir etmek de, hamileliğin ilk günleri olarak yasamak da bizim elimizde. Dilerim bekleyen herkes keyifle geçirir bu donemi...

kyra ne güzel çekirdek aile oldunuz demeekki bu yazında farklı bi huzur bi sıcaklık var az kaldı bende alıcam bebeklrimi bikaçgün sonra öyle zorki bebeksiz ev küçücük bi bebek hem hayatımızı dolduruyor anlam katıyor hemde evimizi şenlendiriyo bu arada kaç tane bebiş verdiler cnm :16:

Ayyy ben de senin mesajini okuyunca çok mutlu oldum. Keyfim hissediliyor demek ki;))) sen de şimdiden rahatlat kendini, hayal kur, bebeği e odaklan, senin de çok güzel geçsin inşallah cnm. Dualarım hepinizle... 2 embriyo transfer edildi ama ben bebisin demek istiyorum, gerisi Rabb'imin taktiri.

canım rabbim inşallah 9 ay sonra evine kucagında bebişinle gelmeyide nasip eder allahım sizi hiç ayırmasın inş...aminn:nazar::49:

Aminnnn... Allahım hepimize yaşatsın o eşsiz duyguyu, kucağımıza alıp mısss kokularını icimize çekmeyi de nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
Kyr cannım bebişleri almışsın
Ne zaman ilk nüfus kagıtları verilcek yani belli olucak sonuç
Hem sen neden bu saate kadar uyumadınki :20:
Ben başlayamadım biliyomusun :50:
Çok korktum dün puregonumu vurulmadım ee haliylede birdahaki aya sarktı 3.gündü dün
1 yumurtam çıkmıştı ilk tedavide alalade koydular onu nasıl iyimi blast emriyomu diye sordum süper dediler transferden sonra eşime ne ii ne ktü demişler
Benii cesaretlendir kyr can inşalllah pozitifi alırsın canım inşallah..

Cnm arkadaşım sana yazmak en zoru, sana cevabı en sona bıraktım. Allahım yanında olsun, sabrına sabır, gücüne güç katsın. Hakkında hayırlısını yazsın, hayırlısını yaşatsın. Çooook üzüldüm ben de................

sağol arkadaşım allahım daha iyisini bilir ne zamaman ne olucanı hayırlısı böyleymiş demeki nasip değilmiş bu 3,tüp bebek ti ama şimdi 4. tüp bebeğin planını yaptım kese kendi düşerse hemen 2 ay sonra denicem yok düşmez kürtajla alırsa doktorun söyledi tarihte başlarım tedaviye hayyırlısı artık kese boş diye strese bulanıma sokmıyacam kendimi arayn mevlasınıda bulurmuş belasınıda ben inanıyorum olucak yeterki allah saglıklı versin

cnmmm sagolasin, orada oldugun, yanıma geldiğin, destek oldugun icin sonsuz teşekkürler. Ayagina, diline, yuregine, bana bugun nese olan bebegine saglik. İlk defa yalnız değildim transfer masasında, senin ve pınarın varlığı öyle güç, öyle moral oldu ki bana, sagolun canlarım, allahım bebeklerinizi korusun dualarımla... Allahıma şükürler olsun bebekleriniz yanınızda, inşallah 15 gün sonra ben de bağıracağım anne oluyorum diye;)))

ahh keşke bende orada olabilseydim ama malum benim abuş çok yaramaz birazda rahatına düşkün durmadan yatmak dinlenmek istiyo babası kılıklı:))
canım kuzun yavrun tamda olması gerektiği yerdde dilerim 9 ay sonrada koynunda bir ömür yanında olsun çok değil 15 gün sonra haykıracaksın burdan şükürler olsun kuzum benimle diye inşallah:))

kızlar eşimin bana uygun gördüğü yeni lakap hambilibiş:)) nasıl ama ben çok sevdim. bundan sonra topikteki tüm hamişlere hambilibiş olarak isim takıyırum veee diğer arkadaşlarımızında en kısa zamanda hambilibiş olmaları için dua ediyorum:))

arkadaşım hadi hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin inşlh pozitif haberlerini de yazarsın.:49:bol bol dua oku canım biliyorum okuyorsundur kesin.benimde az kaldı bugün puregestan iğneme başlıycam, pazartesi transferrrr Allahım inşlh bı son tedavimiz olur(amin)

arkadaşım hadi hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin inşlh pozitif haberlerini de yazarsın.:49:bol bol dua oku canım biliyorum okuyorsundur kesin.benimde az kaldı bugün puregestan iğneme başlıycam, pazartesi transferrrr Allahım inşlh bı son tedavimiz olur(amin)
ayy ne güzel artık sende hambilibiş olacaksın Allahın izni ile:46::46::46:

pınarcımmm canım amin inşlh hambiliş ne güzel kelime:46:Allahım nasip eder. sen nasılsın canm ?

amin canım Allah kabul etsin Kenzül arş duası çok güzel anlamıda inşlh benim adımıda anıyorsundur.

kızlar dün gece çok mınık bı lekelenme olmuştu bugun bıraz arttı ve devam edıyor.kahverengı.hemşireyı aradım yat dınlen dedı ama malesef kı ben işe gelmek zorundayım ve işteyım moralım sıfır....

pınarcımmm canım amin inşlh hambiliş ne güzel kelime:46:Allahım nasip eder. sen nasılsın canm ?
amin canım sağol yatıyorum işte ne yapayım şükürler olsun pzr sabahından beri kanamam yok sadece vc ye gidince peçeteye lekelenme geliyo onada şükür ediyorum inan daha kötüsü olmasın inşallah sağlıkla geçireyim şu 8 ayı inşallah.Rabbim inşallah nasip eder herkese hambilibiş olmayı:))

kızlar dün gece çok mınık bı lekelenme olmuştu bugun bıraz arttı ve devam edıyor.kahverengı.hemşireyı aradım yat dınlen dedı ama malesef kı ben işe gelmek zorundayım ve işteyım moralım sıfır....
kuzum biliyosun benimde aynısı olmuştu lütfen sakin ol canım ne yap ne et işten izin al dinlenmen şart canım için ferah olsun inşallah Rabbimin izini ile sende hambilibişsindir:))

kuzum nerelerdesin nasılsın umarım eşin iyileşmiştir. bebeğin ve sende iyisinizdir...

Kyr cannım bebişleri almışsın
Ne zaman ilk nüfus kagıtları verilcek yani belli olucak sonuç
Hem sen neden bu saate kadar uyumadınki :20:
Ben başlayamadım biliyomusun :50:
Çok korktum dün puregonumu vurulmadım ee haliylede birdahaki aya sarktı 3.gündü dün
1 yumurtam çıkmıştı ilk tedavide alalade koydular onu nasıl iyimi blast emriyomu diye sordum süper dediler transferden sonra eşime ne ii ne ktü demişler
Benii cesaretlendir kyr can inşalllah pozitifi alırsın canım inşallah..

Hoşgeldinnn...
Evet aldım cnm bendeler, doktor 5aralık dedi test için, normalde 4aralık ama pazara geliyor diye 1gün ileri attı. Çok umrumda değil çünkü ben c.tesi yani3aralık da yaptırırım diye düşünüyorum:)))
Valla eğer bu kadar korkuyorsan iyi ki başlamamışsın bence... Bu ay kendini hazırla, salinleş, korkundan sıyrıl. Korkmak sadece sana mutsuzluk getirir. Evet çok zor, başlarken hissettiklerin ürkütücü ama şöyle düşün, bebeğine kavuşmak için bu zorlu yolu yürümek zorundasın. Evet aykalrın çıplak olacak yürürken ve yolun ateşi yakıp kavuracak. Amaaa konsantrasyon inan acını hafifletecek inan bana, ben hep şöyle düşündüm, bebeğimi istiyorsam bu acıyı çekmek, bu korkuyla yüzleşmek zorundayım, Rabbim bana böyle bir sınav yazmış bunu geçmek zorundayım. Bir ay kısa bir zaman değil inanki istersen kendini toplayıp, korkularından sıyrılabilirsin. Benim 3.denemem bu, ilki bu sene nisan ayındaydı, araları çok kısa yani denemelerimin, ben de eşimin zoruyla başladım tekrar. Ama şimdi iyi ki de başlamışım diyorum, sonuç gününe kadar hamile bir kadınım:))) Allahım inşallah izin verir 3aralık da gerçekten hamile olduğumu da söyleyebilirim ağzım dolu dolu.

Dilersen seni de ekleyelim listemize, burada paylaşımlar çok samimi, inan kızların sohbeti seni de rahatlatır. Öpüyorum cnm...

Back