• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

aygün_akcan
inan çok üzüldüm.ama böyle umut dolu olman çok güzel.rabbim en kısa zamanda gönlünün muradını verir inşallah...

Kızlar bu arada gülsu dan haber var mı bu gün test günü diye hatırlıyorum ama...

beni merak etmişsin saol merln ama olmadı arkadaşım dr da şaşırmış herşey yolundaydı ama olmadı tutunmadı bir sebebi yok dedi kromozom testi yaptırma mı söyledi birşey çıkacağını sanmıyorum ama dedi...herşeyin hayırlısı ne yapalım kader kısmet...dondurulmuşlarımız var inşallah onlarla deniycez bi kaç aya belki ozamana memur atamam da olur...işte durum böyle kuzular...
yarın kısmetse memlekete dönecez...Test günü bekleyen canlar inşallah Allah sizlere kısmet eder...

beni merak etmişsin saol merln ama olmadı arkadaşım dr da şaşırmış herşey yolundaydı ama olmadı tutunmadı bir sebebi yok dedi kromozom testi yaptırma mı söyledi birşey çıkacağını sanmıyorum ama dedi...herşeyin hayırlısı ne yapalım kader kısmet...dondurulmuşlarımız var inşallah onlarla deniycez bi kaç aya belki ozamana memur atamam da olur...işte durum böyle kuzular...
Yarın kısmetse memlekete dönecez...test günü bekleyen canlar inşallah allah sizlere kısmet eder...

üzüldüm canım.inşallah ıcebaby lerine can verir rabbim.dondurulmuşları olunca biraz olsun teselli oluyordur.inşallah en kısa sürede bebişin gelir.şimdiden iyi yolculuklar.

yarın kısmetse memlekete dönecez...Test günü bekleyen canlar inşallah Allah sizlere kısmet eder...

slm arkadşm hakkında hayırlısı buymş diğelim..bu dr lar varya inanamıyorum ben de aynı tebkiyi aldım bizi çok şaşırttın sen dn çok umutluyduk transfer gunu bir çok umut dolu sözler:(( birsürü şey söylediler nasip diyorum ben bu işe var mutlak hayrlı olan vakti biz den tuhaf olanı hiç bir testte istemedi neyse seni anlıyabiliyorum sakın sıkma kendini rabbim hepimize inşallah enkısa zaman da nasip etsin ..yolun açık olsun k d et

Kızlar bu arada gülsu dan haber var mı bu gün test günü diye hatırlıyorum ama...

Allahım sana kolaylıklar versin.inşlh tez zamanda meleğine kavuşursun.üzülme demek zor biliyorum ama herşeh nasip kısmet cnm Allahım nezaman isterse ozamn olucak arkadaşım.inşlh kendiliğnden olur:49:

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah dilerim tedaviye ihtiyacın olmadan gelsin bebeğin...

Cnm
Cok sukur minigini görmüşsün hatta kalbini de duymuşsun
Bu gece sıra bende insallah sorunsuz eve doneriz bizde
Cok öptük seni
ohh bi müjdeli haberde akşama senden inşallah:))

Cnm senin yaramaz minik annesinin dinlenmesini istiyor :)
Düşünceli abus yani
Yat bakalım biraz daha, senin kalp atışı kontrolün ne zaman cnm?
öyle canım yatıtom artık ne yapayım kanamam kesildi çok şükür benim cmrts kalp atışı için çağırdı doktor inşallah sağlıkla duyarım kalp atışlarını inşallah...

pınarcım nasılsın..okuduğum kadarıyla bir sorun yok...nazlı bebeğimiz iyi maşallah..pınarcım googleden azimli bebek diye yaz...hoppaladaki bebek videosuna gir...defnenin 10 aylık halleri..ordanda gör kızımı ...ağustosta bu video televizyonda gakguk programına çıkmış..ama biz göremedik..arkadaşlar haber verdi..
canım sağol iyiyim kanama kesildi çok şükür. doktora gittik bu gün kanama alanı beyaza dönmüş yinede yatacakmışım inşallah cmrts kalp atışlarınıda duyayım kuzumn daha iyi olacağım.
canım o senin minik fındığını gördümmmm bide herkes görsün diye burayada attım. tabi önce benden sonra herkesten kocaman bir maaşallah :)))çok tatlı çoookkk Rabbim sana bağışlasın inşallah bayıldım kuzucuğuna:))
Video : azimli bebek - İzle - Vidivodo
lekelenmem inş adete dönüşmez bebişime daha kavuşmadan kaybetmek istemıyorum test tarıhımde 26 sı cumartesı...
allahım ne olur bebişimi bana ve eşime bağışla.
inş lekelenme ile kalır.rabbim evlatlarımı bana ver hayırlısı ile neolur.....
canım benimde tam 9 günümde olmuştu lekelenme inşallah sende aynı süreçten geçiyorsundur. inşallah çok güzel olur herşey:))

Herkese selamlar kızlar hepinizi öpüyorummmmm...ve işte büyük gün geldi yarın test günüm içimde fırtınalar kopuyor arkadaşlar dualarınızı beklıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun..amin...
slm minacım hadi hayırlı güzel haberlerle dön inşallah yarın:))

Son düzenleme:
ayy canlarım saolun desteğiniz iyi dilekleriniz için Allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah kısa zamanda . yemeğe gittik olumsuz haberden sonra alışveriş yaptık çok iyi geldi ilaç dr parası diye ayırdığım parayı harcayıverdim kendime hediye aldım ne yapalım :3:
yalnız şunu anladım insan hamile olsa hissedermiş ben de hiç bir farklılık yoktu hatta şu an adetim normale döndü tam 28günde oldum yine ilaçlar etkilemedi

slm arkadşm hakkında hayırlısı buymş diğelim..bu dr lar varya inanamıyorum ben de aynı tebkiyi aldım bizi çok şaşırttın sen dn çok umutluyduk transfer gunu bir çok umut dolu sözler:(( birsürü şey söylediler nasip diyorum ben bu işe var mutlak hayrlı olan vakti biz den tuhaf olanı hiç bir testte istemedi neyse seni anlıyabiliyorum sakın sıkma kendini rabbim hepimize inşallah enkısa zaman da nasip etsin ..yolun açık olsun k d et

inanırmısın ben de aynı tepkiyi aldım tutmadığında.adam o kadar umutluydu ki sanki o istiyor bebeği.sonra da olması lazımdı belki genetik sorun vardır dedi.test yaptırdık biz de.demekki herkese aynı şeyi söylüyorlarmış.bende inanmıyorum artık ulennn:41::41::41::41::41:

Sakın olmaya çalış cnm iyi duşun iyi olsun ins
Daha adet icin cok erken
Yarın sanırım 10.gunun varsa çıkar büyük ihtimalle
İcini rahatlatmak için baktirabilirsin bence
Ben 11. Gun baktirmistim
benımde eger transfer gunumu saymazsak cumartesı zaten 11.gunum olacak zaten ogunde merkeze gıdıcem bugun 8.gunum eger transfer gununude sayarsam 9.gunum oluyor bılmemkı baktırsam mı.bugunde gectı eger artarsa yarın baktırırım belkı cnm...

şuan daha inanamıyorum sanki tedavide değilim sadece eşime kızıyorum evde bikaç bişey bozuk yaptırcak hala onu stres yapıyorum :47:ama seni okuyunca içimi huzur kaplıyor inşaallah senin gibi rahat geçiririm bekleme dönemini aksine ben ilk tüp denememden beri ikiz istiyorum gerçi 1taneyede razıyım:1:en sonki tedavimde 1tane transfer oldu diye acayip bozulmuştum eşimde hep tek istiyor

ne güzel cnm güçlü olman bebişlerimiz için güçlü olmalıyız değilmi bizde kavuşucaz cnm bebişlerimize inşaallah

cnm seninde donmuş transferi değilmi seninle birlikte gün sayacaz cnm büyük ihtimalle

cnm progestan iğne var onu yaptırsan eğer bebek varsa keser kanamayı bide test yaptırsan azda olsa bi değer çıkar mutlaka inşaallah bebeğinin habercisidir cnm

inşaallah pozitif haberi alırsın cnm :32:

hemşireyi aradım oyle bişey demedı sadece aspirinı kullanma dedı ben progestanı gunde 3 kez fıtıl olarak kullanıyorum yarına kadar kesılmezse tekrar ararım merkezi cnm.inş benımledır oyle çok ıstıyorum kı.....

cnm allah sabır versın.benımde bugun lekelenmem oldu alt ust oldum bende...

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah dilerim tedaviye ihtiyacın olmadan gelsin bebeğin...

ohh bi müjdeli haberde akşama senden inşallah:))

öyle canım yatıtom artık ne yapayım kanamam kesildi çok şükür benim cmrts kalp atışı için çağırdı doktor inşallah sağlıkla duyarım kalp atışlarını inşallah...

canım sağol iyiyim kanama kesildi çok şükür. doktora gittik bu gün kanama alanı beyaza dönmüş yinede yatacakmışım inşallah cmrts kalp atışlarınıda duyayım kuzumn daha iyi olacağım.
canım o senin minik fındığını gördümmmm bide herkes görsün diye burayada attım. tabi önce benden sonra herkesten kocaman bir maaşallah :)))çok tatlı çoookkk Rabbim sana bağışlasın inşallah bayıldım kuzucuğuna:))
Video : azimli bebek - İzle - Vidivodo

canım benimde tam 9 günümde olmuştu lekelenme inşallah sende aynı süreçten geçiyorsundur. inşallah çok güzel olur herşey:))

slm minacım hadi hayırlı güzel haberlerle dön inşallah yarın:))

inş cnm ya senın kaç gun surmuştu ılk lekelenme oldugunda.sen cumartesı kalp atışlarını duycan bende inş varlıgının haberını alırım.sen hamişsin ya ne olur dua et benımde bebışim benımle olsun....

üzüldüm cnm inşaallah dondurulmuş tedavinde gelir bebeğin

cnm aynen benim doktorumda istememişti oumsuz sonuçtan sonra ben kan pıhtılaşma testi istemiştim gerek görmüyorum sende demişti bende tamam dedim bu sefer dondurulmuş tedavisine başlıyacağım gün bikaç test istemiş kan verdim biri galiba pıhtılaşmayla alakalı :44:

kızlar eşimin bana uygun gördüğü yeni lakap hambilibiş:)) nasıl ama ben çok sevdim. bundan sonra topikteki tüm hamişlere hambilibiş olarak isim takıyırum veee diğer arkadaşlarımızında en kısa zamanda hambilibiş olmaları için dua ediyorum:))
HAMBİLİŞ PINAR HAMBİLİŞ PINAR, Ya bu isimleri kocan nerden buluyor pınar allah aşkına süpersiniz, abuşun annesi hambiliş :))))))
Herkese selamlar kızlar hepinizi öpüyorummmmm...ve işte büyük gün geldi yarın test günüm içimde fırtınalar kopuyor arkadaşlar dualarınızı beklıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun..amin...
şallah gzel haberler verirsin allah yardımcın olsun canım
lekelenmem inş adete dönüşmez bebişime daha kavuşmadan kaybetmek istemıyorum test tarıhımde 26 sı cumartesı...
allahım ne olur bebişimi bana ve eşime bağışla.
inş lekelenme ile kalır.rabbim evlatlarımı bana ver hayırlısı ile neolur.....
canım işallah yerleşdiği için tutunduğu için lekelenmen olmuştur, burda birkaç arkadaşımız aynı durumu yaşadı, endişelenmemeye çalış, istirahat et tatlım
Cnm
Cok sukur minigini görmüşsün hatta kalbini de duymuşsun
Bu gece sıra bende insallah sorunsuz eve doneriz bizde
Cok öptük seni

çok teşekkür ederim canım, bugün de senin güzel haberlerini bekliyoruz, dualarm seninle,,
biz de seni öptük tatlım :))

merhaba canım,
Bebeğin için çok sevindim, ben bu siteyi sürekli takip ediyorum ama yazmıyorum,
sizin gibi hamileleri okudukça umudum artıyor,

benim senden ve buradaki pozitif olan arkadaşlardan tedavilerini hangi tüp bebek merkezinde yaptığını yazabilirse çok mutlu olacağım,
ben İstanbul Brüksel Tüp Bebek merkezinde Ağustos ayında tedavi gördüm ama sonuç negatif, tekrar deneyeceğim ama hangi tüp bebek merkezi başarılıdır karar veremedim, bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim,

TEŞEKÜRLER CANIM BEN TEDAVİMİ UMU TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPTIRDIM ÇOKTA MEMNUN KALDIM BÜTÜN EKİP SÜPERRRR
maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar canım rabbim dileyen herkese yaşatır inşallah

AMİN CANIM

22.11.2011
Yeni bir güne, seninle geçecek ömrün ilk gününe günaydınnn bebeğim.
Bugün birlikteliğimizin ilk günü, nasıl heyecanlıyım bir bilsen. 5 saat sonra sen içimde, tam da olman gereken yerde olacaksın minik kuzum.
Biliyorum çok zor, benden daha büyük bir savaş veriyorsun 3gündür, varolmak, hayata tutunmak, bize gelmek için.
Önünde çoook uzun bir hayat var annem ve bu hayat inan şu yaşadıklarından daha zorlarını yaşatacak sana, ben annen olarak tüm yaşamın boyunca hissedeceğin gibi bugünden itibaren hep yanında, hep desteğin olacağım.
Sen bana hayırla gel bak seni nasıl saracağım, gör bak seni nasıl ısıtacağım. Karnın açıktığında sana kan, sana can olacağım, aynı senin bizim canımıza can katacağın gibi bebeğimmm...

Ne kadar güzel yazmışsın inşallah bebişin sana sımsıkı sımsıkı tutunur.

günaydın kızlar,

bugün vajinal ultrason ile bebeğimi kesesini gördüm hatta ve hatta kalp atışlarını duydum,:nazar: anlatılması tarif edilmez bir duygu, rabbim isteyen herkese nasip etsin işallah

:49:Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim

Kan degerim : 106.7 ...... Su an hastanedeyim ve galiba hamileyim

:46:Tebrikler Canımmm:46:

kızlar benim olmadı kısmet değilmiş bi dahaki sefere sizleri seviyorum

durmak yok yola devam kanamalarımdan dolayı cok heveslenmedim

sizlerle olmaya devam edicem

:49:Canım mücadeleye devam yılmak yok biz hep yanında olacağız

Kızlar bugün ilk kontrolümüze gittik kesemizi gördük hatta kalp atışımızı da gördük ama duymadık haftaya tekrar gidip kalp atışımızı duyucaz bakalım:))
Çok garip bir hismiş Allah herkese nasip kısmet etsin inşallah.
Pıtırcığımızın resmini de aldık pek bir fotojenik çıkmış.
Yalnız bişey sorucam bu kontrol vajinal kontrol idi eve geldiğimde biraz lekelenme biraz kanama gibi bişey oldu acaba onunla mı ilgilidir yoksa endişelenmem gerekiyor mu?

:16:İnşallah sağlıkl bir şekilde kucağınada alırsın canım

Son düzenleme:
HAMBİLİŞ PINAR HAMBİLİŞ PINAR, Ya bu isimleri kocan nerden buluyor pınar allah aşkına süpersiniz, abuşun annesi hambiliş :))))))

şallah gzel haberler verirsin allah yardımcın olsun canım

canım işallah yerleşdiği için tutunduğu için lekelenmen olmuştur, burda birkaç arkadaşımız aynı durumu yaşadı, endişelenmemeye çalış, istirahat et tatlım

çok teşekkür ederim canım, bugün de senin güzel haberlerini bekliyoruz, dualarm seninle,,
biz de seni öptük tatlım :))

inş cnm tek umudum o. inş tutunma kanamasıdır.rabbıme dua edıyorum ve dınlenıyorum .işten erken geldım eve.az önce tekrar merkezi aradım lekelenmem var dıye soyledım cumartesı yerıne cuma gel bakalım madem dedıler gıdıcem cuma gunu test için .....

Kyr cım canım çok sevindim canım transferin olduğuna artık bebişlerin seninle umarım bir ömür boyu seninle olurlar
kusura bakma dün iş yerinde yoğunluktan nete giremedim sana iyi şanslar dileyemedim ama emin ol aklım sende idi
umarım çok güzel stressiz bir 11 gün geçirirsin bu arada benide ekleyebilirsin listene canım ben maslak acıbademde yaptırıyorum canım.
Cloudly canım çok sevindin ne güzel bebişini görmüşsün kalp atışlarını duymuşsun bunu yaşayamasamda ne kadar tarifsiz bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum umarım bir gün bunun için savaşan herkes bu duyguyu tadar.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Cnm sağol güzel dileklerin için, iyiyim çok şükür. Bebeğime sarıldım yatıyorum sabahtan beri. Uyu uyan, hayal kur süpermiş hamilelik, inşallah 10gün sonra da devam edecek bu durum. Öyle inandımi öyle yaşıyorumi Rabbim hakkımda hayırlısını yazsın.
Seni de ekliyorum o zaman cnm, dilerim güzel bir deneme yaşar sonunda da bebeğine kavuşursun.

Allahım hayırlı haberler yazmıştır inşallah cnm. Heyecanla bizler de bekliyoruz güzel haberini...

Back