kızlar siz bikini bölgenizi nasıl temizliyosunuz
ağda jilet krem hangisi en iyisi sizce
birde lazer epilasyon gebelikte yasak dimi?
ben ağda kullanıyorum.ilk bir kaç kez kuaföre aldırdım.incelince kendim almaya başladım.lazer yapmıyorlar.normalde zararı yokmuş ama yinede tedbiri elden bırakmıyorlarmış...ama benim tüp bebek merkezinde lazer başlamış.onlara da bi soracam.belki yapıyorlardır.
ne güzel kendin alabiliyosun bende bi ara kendim ağda yaptım sonra zor geldi canım yandı bıraktım jilet kullanamıyorum çok fena kaşıntı yapıyo
tüy dökücü krem kullanıyodum çokta memnundum çok rahat oluyo haftada 1 kez yetiyodu ama oda zararlıymış diye duydum acaba doğrumu yarın druma sorcam
inşallah doğrudur
ne güzel kendin alabiliyosun bende bi ara kendim ağda yaptım sonra zor geldi canım yandı bıraktım jilet kullanamıyorum çok fena kaşıntı yapıyo
tüy dökücü krem kullanıyodum çokta memnundum çok rahat oluyo haftada 1 kez yetiyodu ama oda zararlıymış diye duydum acaba doğrumu yarın druma sorcam
inşallah doğru değildir
ben 8 yıldır hep agda yapıyoum kendim , en iyisi ağda ama ilk 3 ay bebiş için zararlı olabilir ben ilk3 ay mecburen jilet yapcam 3 ayda sonra ağdaya devam
kuaföre git kendin alamazsan.çat çat alıyor iki dakikadabende jilet kullanamıyorum kaşıntı yapıyor.lazer çok iyi olur sanırım.koltuk altıma yaptırıyorum hiç çıkmıyor artık.orayı düşünemiyorum yumuş yumuş olur ya bir de bişi soracaktım sana .şu çizelgeyi nasıl yapıyorsun.birtürlü beceremedim yaaa..bende istiyorum bebekli kalpli
saol tatlım ama içi de kaşınıyoo:)dün daha azdı bugün baya arttı yarın ne olur acaba
canım tickerfactoryden yaptım çok kolay ben sana yapayım istersen
kızlar benim olmadı kısmet değilmiş bi dahaki sefere sizleri seviyorum
durmak yok yola devam kanamalarımdan dolayı cok heveslenmedim
sizlerle olmaya devam edicem
canımm hayırlı olsunn inşallahh tamamına ermeyi nasip eder rabbim yavruların sana sımsıkı sarılır 12 gün sonra o güzel duyguyu daha fazlası ile yaşarsın
Kyrcım allah utandırması allah bugün yaşadığın heyacanı ve mutlulugun devamını getirsin yüzünde ki mutlulugu tahmın edebiliyorum allah bebişlerini kucagına alacagın günleride sana göstersin dualarım senınle.....
ohohohhhhhhhhsize 3 tane yapıştırdım nazarlık siz artık 3 kişisinz pardon eşinle birlikte 4 kişi oldunuz bize bol bol dua et lütfen kyr cm rabbim inşallah kucağına alarakta keyf yapmayı nasip etsin bebişlerinle böyle kıpır kpır bir bebe olup delirtsinler seniii :)) şaka şaka dua değilbu uslu olsunlar inşallah tost ta ne cnm güzelce bir şeyler yeeee ve lütfen daha sonraki günler de bana irenbe ile bilgi ver neler yaptılar nasıl geçti gibi sana güsel günler diliyorum bebişlerinle cnm benm
hoşgeldın pardon cnm ya hoşgeldinizzzz :))) aldın mı kuzularını hadı hayırlı olsun cnm benım.allahım tamamını erdırsın kucagına almayı nasıp etsın inş...
hoşgeldiniiiiiiz
dilerim bir ömür boyu ayrılmasınız
kyr cim listede beni değiştirirmisin
cuma günü yani kasım 25 de opum var
hoşgeldiniz cnm sonunda kuzuların seninle demekki karnında kıpırtılarını hissedersin inşşaallah birgün
cnm inşaallah hamilesindir doktorunu bilgilendir cnm kahve rengi akıntı konusunda kaçıncı günün yarın test yapsan çıkar belki
ayy başardım sonundaa beynam bak oldu işte
Sağolsın canım, inaşşah hepimiz için.
Kyr bebeğim dedin ya tek kondu galiba ..
Maşllah snein kuzuna
Bak heyecanladın şimdi , sen aldım geldim diyince , bende yavruma kavuşmak için can atıyorum ..
İnşallah 9 ay boyunca bol bol güzel vakit geçirir, sonra kucaklarsın bebeğini..
Darısı başımaaaaa :).
kyrcım rabbim tamamına erdirsin.aman fotoğrafı kaybetme.inşallah devam ederse albümüne koyarsın cicişimin ilk resmi diye
kyrcım gözün aydın canım inş bu 12 günlük süreci stressiz, umutlu ve neşe dolu geçirip güzel sonucu alırsın canım...
Kyr cim hadi hayırlı olsuncanım.Aldın miniğini geldin evine inşallah pozitifi aldıpını da görürüz:):
cnmmm sagolasin, orada oldugun, yanıma geldiğin, destek oldugun icin sonsuz teşekkürler. Ayagina, diline, yuregine, bana bugun nese olan bebegine saglik. İlk defa yalnız değildim transfer masasında, senin ve pınarın varlığı öyle güç, öyle moral oldu ki bana, sagolun canlarım, allahım bebeklerinizi korusun dualarımla... Allahıma şükürler olsun bebekleriniz yanınızda, inşallah 15 gün sonra ben de bağıracağım anne oluyorum diyehoşgeldinizzzzzzzzzzzzzz :)))))))))tatlım bebeiğin rabbimin iznyle senle olacak hiç korkma hiç merak etme dua et, ben de ediyorum senin için,bol bol bak fotoğrafına okşa,sev bağları kur anlayacak ki bu dünyaya gelmesi için muhteşem bir nedeni var senin gibi bir annesi var canım arkadaşım....
kızlar benim olmadı kısmet değilmiş bi dahaki sefere sizleri seviyorum
durmak yok yola devam kanamalarımdan dolayı cok heveslenmedim
sizlerle olmaya devam edicem
Kan degerim : 106.7 ...... Su an hastanedeyim ve galiba hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?