2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar siz bikini bölgenizi nasıl temizliyosunuz
ağda jilet krem hangisi en iyisi sizce
birde lazer epilasyon gebelikte yasak dimi?

kızlar siz bikini bölgenizi nasıl temizliyosunuz
ağda jilet krem hangisi en iyisi sizce
birde lazer epilasyon gebelikte yasak dimi?

ben ağda kullanıyorum.ilk bir kaç kez kuaföre aldırdım.incelince kendim almaya başladım.lazer yapmıyorlar.normalde zararı yokmuş ama yinede tedbiri elden bırakmıyorlarmış...ama benim tüp bebek merkezinde lazer başlamış.onlara da bi soracam.belki yapıyorlardır.

Son düzenleme:

ne güzel kendin alabiliyosun bende bi ara kendim ağda yaptım sonra zor geldi canım yandı bıraktım jilet kullanamıyorum çok fena kaşıntı yapıyo
tüy dökücü krem kullanıyodum çokta memnundum çok rahat oluyo haftada 1 kez yetiyodu ama oda zararlıymış diye duydum acaba doğrumu yarın druma sorcam
inşallah doğru değildir

Son düzenleme:

ben 8 yıldır hep agda yapıyoum kendim , en iyisi ağda ama ilk 3 ay bebiş için zararlı olabilir ben ilk3 ay mecburen jilet yapcam 3 ayda sonra ağdaya devam

kuaföre git kendin alamazsan.çat çat alıyor iki dakikadabende jilet kullanamıyorum kaşıntı yapıyor.lazer çok iyi olur sanırım.koltuk altıma yaptırıyorum hiç çıkmıyor artık.orayı düşünemiyorum yumuş yumuş olur ya bir de bişi soracaktım sana .şu çizelgeyi nasıl yapıyorsun.birtürlü beceremedim yaaa..bende istiyorum bebekli kalpli

ben 8 yıldır hep agda yapıyoum kendim , en iyisi ağda ama ilk 3 ay bebiş için zararlı olabilir ben ilk3 ay mecburen jilet yapcam 3 ayda sonra ağdaya devam

ne zor ya kadın olmak ben lazer epilasyon yaptırdım bacak koltuk altı çok azaldı tam bitmedi ama çok çok az kaldı yüzümede gidiyodum bıyık çene maalesef 2 ayda bir gidiyodum ince ince cıkyo hala
keşke bikini bölgesinede gitseymişim diyorum şimdi

canım tickerfactoryden yaptım çok kolay ben sana yapayım istersen

Son düzenleme:
Kızlar bugün ilk kontrolümüze gittik kesemizi gördük hatta kalp atışımızı da gördük ama duymadık haftaya tekrar gidip kalp atışımızı duyucaz bakalım:))
Çok garip bir hismiş Allah herkese nasip kısmet etsin inşallah.
Pıtırcığımızın resmini de aldık pek bir fotojenik çıkmış.
Yalnız bişey sorucam bu kontrol vajinal kontrol idi eve geldiğimde biraz lekelenme biraz kanama gibi bişey oldu acaba onunla mı ilgilidir yoksa endişelenmem gerekiyor mu?

Kyr cim hadi hayırlı olsuncanım.Aldın miniğini geldin evine inşallah pozitifi aldıpını da görürüz:)

Enteresann hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım seni de yeni bir süreç bekliyor.Şimdi sıra kese ve kalp atışında sağlıkla devam etsin hepimizin hamileliği inşallah:)

ayy başardım sonundaa beynam bak oldu işte

Son düzenleme:
kızlar benim olmadı kısmet değilmiş bi dahaki sefere sizleri seviyorum

durmak yok yola devam kanamalarımdan dolayı cok heveslenmedim

sizlerle olmaya devam edicem

Uzüldüm ama dediğin gibi durmak yok denemeye devam
her işte vardır bi hayır diyelim inşallah kendiliğinden hamile kalırsın canım ya

canımm hayırlı olsunn inşallahh tamamına ermeyi nasip eder rabbim yavruların sana sımsıkı sarılır 12 gün sonra o güzel duyguyu daha fazlası ile yaşarsın

hoşgeldın pardon cnm ya hoşgeldinizzzz :))) aldın mı kuzularını hadı hayırlı olsun cnm benım.allahım tamamını erdırsın kucagına almayı nasıp etsın inş...

hoşgeldiniiiiiiz
dilerim bir ömür boyu ayrılmasınız

kyr cim listede beni değiştirirmisin
cuma günü yani kasım 25 de opum var

Hosbuldukkk)) kızlar teşekkür ederim hepinize, Allah razı olsun sizlerden. Ben çok keyifli, çok büyülü bir gün geçirdim. İnşallah bebegimle, saglikla geçecek ilk 9 ayımızın ilk gunu olsun. Allahım hepimize nasip etsin bebeklerimizi.

kyrcım rabbim tamamına erdirsin.aman fotoğrafı kaybetme.inşallah devam ederse albümüne koyarsın cicişimin ilk resmi diye

kyrcım gözün aydın canım inş bu 12 günlük süreci stressiz, umutlu ve neşe dolu geçirip güzel sonucu alırsın canım...

Kyr cim hadi hayırlı olsuncanım.Aldın miniğini geldin evine inşallah pozitifi aldıpını da görürüz:):

Sagolun kızlar, allahım sizlerden de razı olsun. Dilerim bu mesajlar bir daha tebrik mesajlarınız olsun:))) Rabbim hepimizin bizi bekleyen bebeklerini korusun.

cnmmm sagolasin, orada oldugun, yanıma geldiğin, destek oldugun icin sonsuz teşekkürler. Ayagina, diline, yuregine, bana bugun nese olan bebegine saglik. İlk defa yalnız değildim transfer masasında, senin ve pınarın varlığı öyle güç, öyle moral oldu ki bana, sagolun canlarım, allahım bebeklerinizi korusun dualarımla... Allahıma şükürler olsun bebekleriniz yanınızda, inşallah 15 gün sonra ben de bağıracağım anne oluyorum diye))

kızlar benim olmadı kısmet değilmiş bi dahaki sefere sizleri seviyorum

durmak yok yola devam kanamalarımdan dolayı cok heveslenmedim

sizlerle olmaya devam edicem

Cnm hakkında hayırlısını diliyorum. Belli ki guclu birisin, allahim karsiligini bugun olmasa da mutlaka verir.Rabbim sana coook sağlıklı bir evlat nasip etsin. Bu son olsun insallah

Kan degerim : 106.7 ...... Su an hastanedeyim ve galiba hamileyim

Gozunaydinnnn... Ahhh ne sevindim, Rabbim nazarlardan korusun bebeğini... Cnm listeye müdahale edemiyorum, telefondan giriyorum sayfaya bilgisayarı acar acmaz koyacağım mavi boncuğunu keyifle))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…