2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar benim olmadı kısmet değilmiş bi dahaki sefere sizleri seviyorum

durmak yok yola devam kanamalarımdan dolayı cok heveslenmedim

sizlerle olmaya devam edicem

Sağolsın canım, inaşşah hepimiz için.
Kyr bebeğim dedin ya tek kondu galiba ..
Maşllah snein kuzuna
Bak heyecanladın şimdi , sen aldım geldim diyince , bende yavruma kavuşmak için can atıyorum ..
İnşallah 9 ay boyunca bol bol güzel vakit geçirir, sonra kucaklarsın bebeğini..
Darısı başımaaaaa :)

Cnaım üzüldüm ama mücadeleci ruhunu fark ettim ve takdir ettim seni..
İnşallah tez zamanda kavuşursun yavruna.

inşallah bir daha ki denemeye fırsat kalmadn bebeğine kavuşrsun cnm rabbim hepimize nasip etsin inşallah bu duyguyu yaşamayı hakkında hayırlısı diyorum

slm kızlar
ben çok fena mantar olmuşum kaşıntı ve yanma var ne yapsamki?
yarın dr.kontrolüm var ama bu geceyi düşünüyorum ya iyice azarsa şimdiden çok fena kaşınıyo
acaba krem fln mı sürsem daha önceden almıştım var evde
bana bi akıl verin sirkeli suyla yıkayanlarda varmış ben ne yapayım yardım edin ltfn

canım allah tamamına erdirsin anne olmayı nasip etsin inşallah

çok üzüldüm canım.her olmadı diyende kendim geliyorum aklıma.öğrendiğim gün hiç unutamıyorum.ama dediğin gibi durmak yok yola devam.rabbim en kısa zamanda hayırlısını versin senin için.

cnm seni de tebrik ediyorum rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla uzun bir yolculuk var önunde bebeğinle 9 aylık hakkında hayırlı uğurlu olsun tadını çıkar bu uzun yolun

kyrcım rabbim tamamına erdirsin.aman fotoğrafı kaybetme.inşallah devam ederse albümüne koyarsın cicişimin ilk resmi diye

Cnaım üzüldüm ama mücadeleci ruhunu fark ettim ve takdir ettim seni..
İnşallah tez zamanda kavuşursun yavruna.[/QUOTE]

canım sağol savaşmaya devem

bnde test gününü beklerken 12 gün boyunca çektim canım gerçekten ızdırap gibi arada banyoya girip ılıktan biraz sıcak suyla yıkayıp kurulayıp iç çamaşırımı değiştiriyodum biraz rahatlatıyo 2-3 defada travocort sürmüştüm ama bebişten sonra krem sürmen doğru olurmu onu sormadan kullanma canım benim gibi yıka bol bol rahatlıyosun sadece suyla ama sabun falan hiç bişey sürme kızarıklık olan bölgeye bol bol su tut vajinaya çok değdirmeden içeri gitmesi yani geçmiş olsun tatlım

saol tatlım ama içi de kaşınıyoo:)dün daha azdı bugün baya arttı yarın ne olur acaba

Son düzenleme:
kyrcım gözün aydın canım inş bu 12 günlük süreci stressiz, umutlu ve neşe dolu geçirip güzel sonucu alırsın canım...

bende opudan sonra oldum ama neyseki hemen ilaç kullandım da geçti.deli etmişti kaşıntı beni.ben de kızıp duruyordum acaba dezenfekte sorunumu varki hastanede diye.

saol tatlım ama içi de kaşınıyoo:)dün daha azdı bugün baya arttı yarın ne olur ceb

biliyorum hayatım zaten o iç dudakların içinden vajinaya kadar uzar kızarıklık ve kaşıntı iç dudakların içini elinle aç su tut ama vajinaya doğru çok su götürme demek istedim faydası oluyo en azından acını alıyo canım dene bi

bende opudan sonra oldum ama neyseki hemen ilaç kullandım da geçti.deli etmişti kaşıntı beni.ben de kızıp duruyordum acaba dezenfekte sorunumu varki hastanede diye.

canım valla ben evlendiğimden beri 2 yıldır her ay çekiyodum bu illeti tüp bebek tedavisindeykende başıma gelince çokta şaşırmadım ama hastaneeden değildir tahminim

tamam hayatım dediğini yapmaya gidiyorum:))
ama ben geceyi düşünüyorum daha önce de olmuştu sabaha kadar dolandım evin içinde sonra fitil kullandımda geçti inşallah bu sefer olmaz

tamam hayatım dediğini yapmaya gidiyorum:))
ama ben geceyi düşünüyorum daha önce de olmuştu sabaha kadar dolandım evin içinde sonra fitil kullandımda geçti inşallah bu sefer olmaz

doğru benimde geceleri daha çok artıyodu zaten okumuştum da geceleri daha çok azarmış fitil kullanman doğru mu valla bende her an olabilirim hata hastaneye gidince bundan sonra başıma gelirse ne kullanabilirim diye sorcam normalde benim kullanmadığım fitil krem kalmadı ama artık bebişim var ona zararı olmadan tedavi etmem lazım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…