- 6 Ağustos 2009
- 1.055
- 4
- 358
bekleme dönemi bitti demekki yarın senin dönüm noltan olur inşaallah bebeğin seninledir cnm evine mutlu bi şekilde dönersin inşaallah11.gün tatlım yarın sabah test günüm inşallah iyi haber alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekleme dönemi bitti demekki yarın senin dönüm noltan olur inşaallah bebeğin seninledir cnm evine mutlu bi şekilde dönersin inşaallah11.gün tatlım yarın sabah test günüm inşallah iyi haber alırım
canım inan çok sevindim bende bu gün hastanedeydim yani memorialde belkide karşılaştık
saat 10 dan 11.30 kadar ordaydım kesin görmüşümdür seni
keşke tanışsaydık
enterasan senin sorunun ne idi kaç yıllık evilisin kaçıncı denemen
sagol canim,,,ben 9 ile 11 civari oralarda dolaniyordum,,,kani verince lobiye indim yukariya 11 civari ciktim biraz oyalandim nur hanimi bekledim gelmeyince dondum geri,, o sirada bayagi bi kalabalikti hastane..sen kan verme bolumundemiydin?
bana gelince 8 senelik evliyim,ve 7 yasinda dunya tatlisi bir oglum var(bu arada bunu yani soyluyorum,)sebebsiz bizim durumumuz,olmuyordu ikincisi,iki embriyo konuldu,sanirim teki tutundu,,,allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasib etsin
Kan degerim : 106.7 ...... Su an hastanedeyim ve galiba hamileyim
Sağolsın canım, inaşşah hepimiz için.inşaallah bebeğin seni 9ay bırakmaz cnm sonrada kokusunu duyarsın inş
ahhh cnm ne güzel o uzun dönem bitti şimdi kavuşma vakti inşaallah senin içinde büyür sonrada kucağında cnm bu arada embriyoloğun yaklaşımı hoşuma gitti hayal kurmayı ben çok severim bende hayal kuracam o dönemde bende embriyoloğumla konuştum ama transfer masasında malum o masada o vaziyette pekte rahat olunmuyor
ne güzel bi duygu ALLAH tamamına erdirsin darısı bizlere olsun inşaallah
Kyr bebeğim dedin ya tek kondu galiba ..Kizlarrr sonunda kavuştum bebeğime. Kuzum benimle artık, bir elimde tostum, bir elimde bebisimin fotografı keyif yapıyorum)) allahım inşallah sonunu da böyle keyifli nasip eder. Tek tek cvplayamadim, hepinize teşekkürler.
kızlar benim olmadı kısmet değilmiş bi dahaki sefere sizleri seviyorum
durmak yok yola devam kanamalarımdan dolayı cok heveslenmedim
sizlerle olmaya devam edicem
Kizlarrr sonunda kavuştum bebeğime. Kuzum benimle artık, bir elimde tostum, bir elimde bebisimin fotografı keyif yapıyorum)) allahım inşallah sonunu da böyle keyifli nasip eder. Tek tek cvplayamadim, hepinize teşekkürler.
Kizlarrr sonunda kavuştum bebeğime. Kuzum benimle artık, bir elimde tostum, bir elimde bebisimin fotografı keyif yapıyorum)) allahım inşallah sonunu da böyle keyifli nasip eder. Tek tek cvplayamadim, hepinize teşekkürler.
slm kızlar
ben çok fena mantar olmuşum kaşıntı ve yanma var ne yapsamki?
yarın dr.kontrolüm var ama bu geceyi düşünüyorum ya iyice azarsa şimdiden çok fena kaşınıyo
acaba krem fln mı sürsem daha önceden almıştım var evde
bana bi akıl verin sirkeli suyla yıkayanlarda varmış ben ne yapayım yardım edin ltfn
bnde test gününü beklerken 12 gün boyunca çektim canım gerçekten ızdırap gibi arada banyoya girip ılıktan biraz sıcak suyla yıkayıp kurulayıp iç çamaşırımı değiştiriyodum biraz rahatlatıyo 2-3 defada travocort sürmüştüm ama bebişten sonra krem sürmen doğru olurmu onu sormadan kullanma canım benim gibi yıka bol bol rahatlıyosun sadece suyla ama sabun falan hiç bişey sürme kızarıklık olan bölgeye bol bol su tut vajinaya çok değdirmeden içeri gitmesi yani geçmiş olsun tatlım
bnde test gününü beklerken 12 gün boyunca çektim canım gerçekten ızdırap gibi arada banyoya girip ılıktan biraz sıcak suyla yıkayıp kurulayıp iç çamaşırımı değiştiriyodum biraz rahatlatıyo 2-3 defada travocort sürmüştüm ama bebişten sonra krem sürmen doğru olurmu onu sormadan kullanma canım benim gibi yıka bol bol rahatlıyosun sadece suyla ama sabun falan hiç bişey sürme kızarıklık olan bölgeye bol bol su tut vajinaya çok değdirmeden içeri gitmesi yani geçmiş olsun tatlım
saol tatlım ama içi de kaşınıyoo:)dün daha azdı bugün baya arttı yarın ne olur ceb
bende opudan sonra oldum ama neyseki hemen ilaç kullandım da geçti.deli etmişti kaşıntı beni.ben de kızıp duruyordum acaba dezenfekte sorunumu varki hastanede diye.
biliyorum hayatım zaten o iç dudakların içinden vajinaya kadar uzar kızarıklık ve kaşıntı iç dudakların içini elinle aç su tut ama vajinaya doğru çok su götürme demek istedim faydası oluyo en azından acını alıyo canım dene bi
tamam hayatım dediğini yapmaya gidiyorum:))
ama ben geceyi düşünüyorum daha önce de olmuştu sabaha kadar dolandım evin içinde sonra fitil kullandımda geçti inşallah bu sefer olmaz