canım ne söylencek söz nede bir kelime bulamıyorum bu sözlere allah her birinizece ayrı ayrı yardım etsin size yazmıyorum ama emin olun takip ediyorum bugün başım çok agrıyo gözlerimi acamıyorum çok şişmişler içimden hicbişey gelmiyo öyle oturup sigara içiyorum Kendimi yıpratmak istemiyorum ama içimden gelmiyo neyse gene kendini anatıpta morellerinizi bozmayım size morel lazım bunu unutmayın yavrularınız için rabim yardımcınız olsun
içindekileri yazmayada göstermeyede çekinme canım bizi bizden başka anlayan olmaz yaşadıklarımızı biz biliriz ancak banada pınar acını doyasıya yaşa demişti kulağa saçma gelebilir başkalarınca ama ben demek istediğni anladım yaşadım acımı ve yaşıyorumda ama içimde büyütmemeye çalışıyorum içinde kalmadıkça gerçekten rahatlıyorsun ama bir yandanda tadavi sırasında yaptığım gibi beslenmeme hayatıma dikkat etmeye çalışıyorum ben bebeğimden vazgeçmedim ve geçmicem inanıyorumki bi gün gelicek anneciğne ve o yüzden hep bedenen ruhen hazır olmaya çalışıyorum geldiğinde zayıf güçsüz görmesin anneciğini sende toparla kendini canım Allahım çok büyük onun gücü herşeyden üstün hadi bırak sigaranı topla kendini uzaklarda bi yerde olan bebeğin için hazırla kendini inan bir gün gelecek sana yeniden ve hiç bırakmicak inşallah