2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

içindekileri yazmayada göstermeyede çekinme canım bizi bizden başka anlayan olmaz yaşadıklarımızı biz biliriz ancak banada pınar acını doyasıya yaşa demişti kulağa saçma gelebilir başkalarınca ama ben demek istediğni anladım yaşadım acımı ve yaşıyorumda ama içimde büyütmemeye çalışıyorum içinde kalmadıkça gerçekten rahatlıyorsun ama bir yandanda tadavi sırasında yaptığım gibi beslenmeme hayatıma dikkat etmeye çalışıyorum ben bebeğimden vazgeçmedim ve geçmicem inanıyorumki bi gün gelicek anneciğne ve o yüzden hep bedenen ruhen hazır olmaya çalışıyorum geldiğinde zayıf güçsüz görmesin anneciğini sende toparla kendini canım Allahım çok büyük onun gücü herşeyden üstün hadi bırak sigaranı topla kendini uzaklarda bi yerde olan bebeğin için hazırla kendini inan bir gün gelecek sana yeniden ve hiç bırakmicak inşallah

inşaallah bebeğin seni 9ay bırakmaz cnm sonrada kokusunu duyarsın inş

ahhh cnm ne güzel o uzun dönem bitti şimdi kavuşma vakti inşaallah senin içinde büyür sonrada kucağında cnm bu arada embriyoloğun yaklaşımı hoşuma gitti hayal kurmayı ben çok severim bende hayal kuracam o dönemde bende embriyoloğumla konuştum ama transfer masasında malum o masada o vaziyette pekte rahat olunmuyor

günaydın kızlar,

bugün vajinal ultrason ile bebeğimi kesesini gördüm hatta ve hatta kalp atışlarını duydum, anlatılması tarif edilmez bir duygu, rabbim isteyen herkese nasip etsin işallah

Kan degerim : 106.7 ...... Su an hastanedeyim ve galiba hamileyim
ne güzel bi duygu ALLAH tamamına erdirsin darısı bizlere olsun inşaallah

söylediklerine ve dualarına yürekten katılıyorum canım ben kısa bi süre önce 2. negatif denenemi yaptım ama inanıyorumki hayırlısı böyleymiş rabbim benim için uygun zamanı daha iyi biliyor umudumu kaybetmeden dua ediyorum ve rabbimin bir gün bana meleğimi göndereceğine inanıyorum dilerim rabbimden en kısa zamanda senin ve bütün anne adaylarının güzel haberlerinle sevindirsin bizleri

Son düzenleme:

cnmm yüregin ne güzel.allahım senınde meleğini göndersin inş...hiç umudunu kaybetme zaten arkadasım umut bıterse herşey bıter ben daha sonuç almadım ne olacak bılmıyorum ama ben daha tedaviye baslarken bıle olacak allahım verecek hayırlısıyla dedım hep.umut herşey bence....elbet birgün gelecek meleklerimiz......

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

bugün vajinal ultrason ile bebeğimi kesesini gördüm hatta ve hatta kalp atışlarını duydum, anlatılması tarif edilmez bir duygu, rabbim isteyen herkese nasip etsin işallah

tebrikler hayatım ne mutlu size maşalllah ne kadarlıksın bugün itibariyle tatlım

Kan degerim : 106.7 ...... Su an hastanedeyim ve galiba hamileyim

canım inan çok sevindim bende bu gün hastanedeydim yani memorialde belkide karşılaştık
saat 10 dan 11.30 kadar ordaydım kesin görmüşümdür seni
keşke tanışsaydık
enterasan senin sorunun ne idi kaç yıllık evilisin kaçıncı denemen
kyr bu gün benişlerine almaya gidiyosun inşallah bir ömür buyu senle olur meleğin

senden yanında olamadıgım için ö diliyorum inan ki o kadar yorgunum ki beyin olarak üst üste toplantılar daha yeni çıktım ve hemen sana yazmak istedim hakkını helal et lütfen inşallah bu bekleme sürecini sağlıkla ve huzurla geçirmeni diliyorum sen benim umudumsun diyorum sana.. kendimi o kadar çok alıştırdım ki senin hamile kalıcağın konusun da inşallah sen bizim de kendi yüzünüde güldürüceksin ben buna inandım rabbim yar ve yardımcın olsun hepimizin kucağını doldursun inşllh bize yaz ne olursun güzel gunlerin olsun inşallh bebişinle

cnm sen nasılsın ben çoktandır koptum 1 hafta kadar hep okumaya calıştım ama yazamadım seni de merak ediyorum istnbuldayken hafta içi seni ziyaret etsem mi diye duşndum fakat cesaret edemedim zor bir süreçteydin inşallah rabbim yardımcın olsun herşey gönlünce hakkında hayrlı olcak şekilde olsun

Kizlarrr sonunda kavuştum bebeğime. Kuzum benimle artık, bir elimde tostum, bir elimde bebisimin fotografı keyif yapıyorum)) allahım inşallah sonunu da böyle keyifli nasip eder. Tek tek cvplayamadim, hepinize teşekkürler.

canımm hayırlı olsunn inşallahh tamamına ermeyi nasip eder rabbim yavruların sana sımsıkı sarılır 12 gün sonra o güzel duyguyu daha fazlası ile yaşarsın

Kyrcım allah utandırması allah bugün yaşadığın heyacanı ve mutlulugun devamını getirsin yüzünde ki mutlulugu tahmın edebiliyorum allah bebişlerini kucagına alacagın günleride sana göstersin dualarım senınle.....

ohohohhhhhhhhsize 3 tane yapıştırdım nazarlık siz artık 3 kişisinz pardon eşinle birlikte 4 kişi oldunuz bize bol bol dua et lütfen kyr cm rabbim inşallah kucağına alarakta keyf yapmayı nasip etsin bebişlerinleböyle kıpır kpır bir bebe olup delirtsinler seniii :)) şaka şaka dua değilbu uslu olsunlar inşallah tost ta ne cnm güzelce bir şeyler yeeee ve lütfen daha sonraki günler de bana irenbe ile bilgi ver neler yaptılar nasıl geçti gibi sana güsel günler diliyorum bebişlerinle cnm benm

hoşgeldın pardon cnm ya hoşgeldinizzzz :))) aldın mı kuzularını hadı hayırlı olsun cnm benım.allahım tamamını erdırsın kucagına almayı nasıp etsın inş...

hoşgeldiniiiiiiz
dilerim bir ömür boyu ayrılmasınız

kyr cim listede beni değiştirirmisin
cuma günü yani kasım 25 de opum var

gözün aydın kyra Allahım hamile kalmayı nasip etsin inşallah arkadaşım...
ben dün gece ölüyorum sandım midem bozuldu bir ter buz gibi oldu tüm vucudum çıkardım birass çok korktuumm
birass önce kana benzer koyu kayve akıntı geldi hasta oldum belkide verilen bilgilerde hasta olmazsınız diyor jeli bırakmadan off bilmiyorummmm

hoşgeldiniz cnm sonunda kuzuların seninle demekki karnında kıpırtılarını hissedersin inşşaallah birgün

cnm inşaallah hamilesindir doktorunu bilgilendir cnm kahve rengi akıntı konusunda kaçıncı günün yarın test yapsan çıkar belki

galiba mı arkadasım hamılesın işte.ay allahım benımde cumartesı test gunum.allahım banada nasıp et ne olur.
inş kesesını kalp atışını 9 ay sonrada kendısını gormekde nasıp olur...

galiba mı? daha ne olsun bal gibi hamilesin hayırlısı olsun, rabbim devamını getirsin işallah ..... tebrikler

Hayırlı olsun arkadaşm.inşlh sorunsuz olur herşeyin.Rabbim inşlh bizlerede nsaip eder :))

hayırlı uğurlu olsun canım endişeyi bırak ve tadını çıkar bu anların maşallah

hepinize cok tesekkur ediyorum arkadaslar,,aslinda (galiba)derken mecaz olarak dedim,,,teste gitmeden once hisstmistim hamile oldugumu ve 2 saat beklerken heycanlanmadan bekledim,bu his baska ,hani bazan olmasini istedigimiz seyi hissetmek isteriz ve hissettigimizi zannederiz aslinda kendimize bile itiraf edemeyiz olmiyacagini,,bazande gercekten hissederiz ve emin oluruz nerdeyse,iste oyle bi duygu,allah tamamini getirir saglikla insallah,ve isteyen herkese...iki gun sonra tekrar testim var ,,

hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzz :)))))))))tatlım bebeiğin rabbimin iznyle senle olacak hiç korkma hiç merak etme dua et, ben de ediyorum senin için,bol bol bak fotoğrafına okşa,sev bağları kur anlayacak ki bu dünyaya gelmesi için muhteşem bir nedeni var senin gibi bir annesi var canım arkadaşım....

Hamd olsun ne güzel arkadaşım. Rabbim tamamını erdirsin.inşlh Mevlam hepimize nasip eder.

tebrikler hayatım ne mutlu size maşalllah ne kadarlıksın bugün itibariyle tatlım

canlarım ikinizide tebrik ediyormmm masallh size rabbım kucagınızada almayıı nasip etsin

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum rabbim size de yaşatsın bu duyguyu işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…