canım ne söylencek söz nede bir kelime bulamıyorum bu sözlere allah her birinizece ayrı ayrı yardım etsin size yazmıyorum ama emin olun takip ediyorum bugün başım çok agrıyo gözlerimi acamıyorum çok şişmişler içimden hicbişey gelmiyo öyle oturup sigara içiyorumKendimi yıpratmak istemiyorum ama içimden gelmiyo neyse gene kendini anatıpta morellerinizi bozmayım size morel lazım bunu unutmayın yavrularınız için rabim yardımcınız olsun
inşaallah bebeğin seni 9ay bırakmaz cnm sonrada kokusunu duyarsın inşGünaydın kızlaaaaar ..
Kyr sabahın köründe senin için geldim ..
Dualarım seninle , bugün yavruna kavuşacaksın ve inşallah 9 ay hiç ayrılmayıp , sağlıcakla dünyaya getireceksin ..
Rabbim çok büyük..
Bu emeklerinin karşılığını , hayırlısı bir evlatla mükafatlandırı inşallah ..
Bende hastaneyi aradım bebeklerimin durumunu öğrenmek için , gelişimleri gayet güzelmiş ..
Kaç tane kaldığını yada dün ki ile aynı sayıdamı olduğunu söylemedi, sordum da geldiğinizde söyleyeim , şuan için durum çok güzel dedi..
Ne yalan söyleyim üstelemek gelmedi içimden ..
Perşembe sabah 8'de bebeğimle buluşuyorum teyzesi ..
Ben devlet hastanesinde yaptırdığım için tek embriyo konacak , inşallah dondurtmayada kalır..
Rabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsin inşallah ..
ahhh cnm ne güzel o uzun dönem bitti şimdi kavuşma vakti inşaallah senin içinde büyür sonrada kucağında cnm bu arada embriyoloğun yaklaşımı hoşuma gitti hayal kurmayı ben çok severim bende hayal kuracam o dönemde bende embriyoloğumla konuştum ama transfer masasında22.11.2011
Yeni bir güne, seninle geçecek ömrün ilk gününe günaydınnn bebeğim.
Bugün birlikteliğimizin ilk günü, nasıl heyecanlıyım bir bilsen. 5 saat sonra sen içimde, tam da olman gereken yerde olacaksın minik kuzum.
Biliyorum çok zor, benden daha büyük bir savaş veriyorsun 3gündür, varolmak, hayata tutunmak, bize gelmek için.
Önünde çoook uzun bir hayat var annem ve bu hayat inan şu yaşadıklarından daha zorlarını yaşatacak sana, ben annen olarak tüm yaşamın boyunca hissedeceğin gibi bugünden itibaren hep yanında, hep desteğin olacağım.
Sen bana hayırla gel bak seni nasıl saracağım, gör bak seni nasıl ısıtacağım. Karnın açıktığında sana kan, sana can olacağım, aynı senin bizim canımıza can katacağın gibi bebeğimmm...
günaydın kızlar,
bugün vajinal ultrason ile bebeğimi kesesini gördüm hatta ve hatta kalp atışlarını duydum,anlatılması tarif edilmez bir duygu, rabbim isteyen herkese nasip etsin işallah
ne güzel bi duygu ALLAH tamamına erdirsin darısı bizlere olsun inşaallahKan degerim : 106.7 ...... Su an hastanedeyim ve galiba hamileyim
cnm inş öyledır bı işarettır.inş sende tez zamanda bebişlerini alırsın önce göbişine sonrada kucagına.allahım hepimize nasıp eder inş anne olmayı eşlerimize de baba olmayı. bız nekadar anne olmayı hak edıyorsak eşlerimizde okadar baba olmayı hakedıyor.allahım sen gönlümzdekilerı bılıyosun hayırlısıyla bana ve isteyen tum arkadaslarımıa nasıp et yarabbım...
söylediklerine ve dualarına yürekten katılıyorum canım ben kısa bi süre önce 2. negatif denenemi yaptım ama inanıyorumki hayırlısı böyleymiş rabbim benim için uygun zamanı daha iyi biliyor umudumu kaybetmeden dua ediyorum ve rabbimin bir gün bana meleğimi göndereceğine inanıyorum dilerim rabbimden en kısa zamanda senin ve bütün anne adaylarının güzel haberlerinle sevindirsin bizleri
günaydın kızlar,
bugün vajinal ultrason ile bebeğimi kesesini gördüm hatta ve hatta kalp atışlarını duydum,anlatılması tarif edilmez bir duygu, rabbim isteyen herkese nasip etsin işallah
Kan degerim : 106.7 ...... Su an hastanedeyim ve galiba hamileyim
Kizlarrr sonunda kavuştum bebeğime. Kuzum benimle artık, bir elimde tostum, bir elimde bebisimin fotografı keyif yapıyorum)) allahım inşallah sonunu da böyle keyifli nasip eder. Tek tek cvplayamadim, hepinize teşekkürler.
Kizlarrr sonunda kavuştum bebeğime. Kuzum benimle artık, bir elimde tostum, bir elimde bebisimin fotografı keyif yapıyorum)) allahım inşallah sonunu da böyle keyifli nasip eder. Tek tek cvplayamadim, hepinize teşekkürler.
hoşgeldiniiiiiizKizlarrr sonunda kavuştum bebeğime. Kuzum benimle artık, bir elimde tostum, bir elimde bebisimin fotografı keyif yapıyorum)) allahım inşallah sonunu da böyle keyifli nasip eder. Tek tek cvplayamadim, hepinize teşekkürler.
hoşgeldiniz cnm sonunda kuzuların seninle demekki karnında kıpırtılarını hissedersin inşşaallah birgünKizlarrr sonunda kavuştum bebeğime. Kuzum benimle artık, bir elimde tostum, bir elimde bebisimin fotografı keyif yapıyorum)) allahım inşallah sonunu da böyle keyifli nasip eder. Tek tek cvplayamadim, hepinize teşekkürler.
cnm inşaallah hamilesindir doktorunu bilgilendir cnm kahve rengi akıntı konusunda kaçıncı günün yarın test yapsan çıkar belkigözün aydın kyra Allahım hamile kalmayı nasip etsin inşallah arkadaşım...
ben dün gece ölüyorum sandım midem bozuldu bir ter buz gibi oldu tüm vucudum çıkardım birass çok korktuumm
birass önce kana benzer koyu kayve akıntı geldi hasta oldum belkide verilen bilgilerde hasta olmazsınız diyor jeli bırakmadan off bilmiyorummmm
galiba mı arkadasım hamılesın işte.ay allahım benımde cumartesı test gunum.allahım banada nasıp et ne olur.
inş kesesını kalp atışını 9 ay sonrada kendısını gormekde nasıp olur...
galiba mı? daha ne olsun bal gibi hamilesin hayırlısı olsun, rabbim devamını getirsin işallah ..... tebrikler
cloudly canım gözün aydın , artık daha rahat bir nefes almanın zamanı geldi..
Şimdi artık içinde bebeğini güle güle büyüt..
En önemli aşama kalp atışını duymaktı , çok şükür nasip oldu ..
Rabbim sağlıcakla kucaklamanıda nasip eylesin .
Enteresaaan essahtan çok enteresansın , canım benims en bal gibide hamilesin ..
Hadi inşallah 2 gün sonra katlanır değerin ..
Hayırlı olsun arkadaşm.inşlh sorunsuz olur herşeyin.Rabbim inşlh bizlerede nsaip eder :))
hayırlı uğurlu olsun canım endişeyi bırak ve tadını çıkar bu anların maşallah
inşaallah bebeğin seni 9ay bırakmaz cnm sonrada kokusunu duyarsın inş
ahhh cnm ne güzel o uzun dönem bitti şimdi kavuşma vakti inşaallah senin içinde büyür sonrada kucağında cnm bu arada embriyoloğun yaklaşımı hoşuma gitti hayal kurmayı ben çok severim bende hayal kuracam o dönemde bende embriyoloğumla konuştum ama transfer masasındamalum o masada o vaziyette pekte rahat olunmuyor
ne güzel bi duygu ALLAH tamamına erdirsin darısı bizlere olsun inşaallah
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzz :)))))))))tatlım bebeiğin rabbimin iznyle senle olacak hiç korkma hiç merak etme dua et, ben de ediyorum senin için,bol bol bak fotoğrafına okşa,sev bağları kur anlayacak ki bu dünyaya gelmesi için muhteşem bir nedeni var senin gibi bir annesi var canım arkadaşım....Kizlarrr sonunda kavuştum bebeğime. Kuzum benimle artık, bir elimde tostum, bir elimde bebisimin fotografı keyif yapıyorum)) allahım inşallah sonunu da böyle keyifli nasip eder. Tek tek cvplayamadim, hepinize teşekkürler.
cloudly canım gözün aydın , artık daha rahat bir nefes almanın zamanı geldi..
Şimdi artık içinde bebeğini güle güle büyüt..
En önemli aşama kalp atışını duymaktı , çok şükür nasip oldu ..
Rabbim sağlıcakla kucaklamanıda nasip eylesin .
sağol canım benim evet derin bir nefes aldım bugün çok şkür darısı başına canım
Enteresaaan essahtan çok enteresansın , canım benims en bal gibide hamilesin ..
Hadi inşallah 2 gün sonra katlanır değerin ..
Hamd olsun ne güzel arkadaşım. Rabbim tamamını erdirsin.inşlh Mevlam hepimize nasip eder.
tebrikler hayatım ne mutlu size maşalllah ne kadarlıksın bugün itibariyle tatlım
canlarım ikinizide tebrik ediyormmm masallh size rabbım kucagınızada almayıı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?