canım olur öğle arada içinden nasıl geiyosa öyle davran ağlamak istiyosan ağla ama hemen toplan canım iyi şeyler getir aklına hayak-l kur bebeğinin kucağında olduğunu onu emzirdiğini LTINI DEĞİŞTİRDİĞİNİ BOL BOL HAYAL KUR DUA ET CANIMMM HEPSİ GEÇECEK ALLAHIN İZNİ İLE..günaydıınn ben bugün çok mutsuz uyandım hamile deilim öyle geldiiiiiiiiiiiiiiiii
sağol canım çok görünmüyosun nerelerdesin neler yapıyosun....pınarım guzel yureklım.....cok sevındım cnm..yavrun senınle olsun..
çok şükür pınarcım, çok sevindim arkadaşım bol bol dinlen arkadaşım kendine çok iyi bak[/QUOT
sağoll kuumm yatıyorum merak etme...
gadi hayırlısı olsun arkadaşım biliyorum o tedavi yöntemini ohh ne güzel az hormon sağlıklı bebekler hayırlısı olsun inşallah hakkında..ne zamandır yazamadım hamile arkadaşlarımızın gözü aydın negatif alanlara allah sabır versin.
ben 19 ekim de negatif sonucumu almıştım.doktorum aralık sonuna doğru 2.tedaviye başlayacak
bu kez mini tüp bebek tedavisi uygulayacak çünkü benim yumurta sayım az fakat kaliteli bu sebeple az ilaç vererek 2.deneme yapılacak.
allah hayırlısını nasip etsin ben 1.denememde hiç dikkat etmedim dinlenmedim kızm okula gidip geldi ilgilenmek zorundaydım tabi bunlar bahane tutacak olduktan sonra ....
allah hayırlı evlat nasip etsin.insan bunun anlamını cocuğu olunca daha iyi anlıyor.
doktorum DHEA adında bir hormon ilacı verdi bilmiyorum işe yarayacak mı bakalım.
nasipte ne varsa o yaşanıyor.
allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah...
allaha emanet olun...
bizde seni öptükkk kocamannn minacıımmmHERKESE GÜNAYDINLARRR hepinizi selamlıyor vede öpüyorum
çok şükür kanamam kesildi. kahve akıntıya dönüştü ama az az şükürler olsun Rabbime ne olur dualarınızı eksik etmeyin benim dualarım hepimiz için...
cidden öyle benimn ki bak diğer kızlara nazar değmesin hiç birinde tık yok bizde her gün aksiyon:))oh be cnm benım ya bak gördun mu bebişin senın allahın ıznıyle...yaramaz kızım senın kı yaramaz :)))
inşallah bebeğinin kıpırtıları olsun bunlar:))KIZLARRR bugün içim kıpır kıpır neden bılmiyorum ama transfer oldugum dan berı ilk defa boyle hissediyorum allah hayırlara erdirsin...
canımm benim çok geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildir.Rabbim yardımcınız olsun .biz iyiyiz çok şükür eminim kuzunda çok iyidir sen merak etme canım..arkadaşlar hepinize merhabaaa.. bir kaç gündür giremiyorum eşim çarşamba akşamı sakatlandı.. umarı herşey yolundadr geçmişi okuyamıyorum ama çok merak ediyorum.. ben iyiyim inşallah yavrum da iyidir.. eşim içinde dua edin lütfen.. sizi seviyorum kendinize iyi bakın.. eşlerinize de...
Canım arkadaslarım, opu bitti, hastanede tikiniyorum:)) 15 tane yumos toplamış canım doktorum sok oldum. Yeterli ölçüye gelmiş 8 tane saymıştı en son. İnşallah bu kadar toplaması iyidir. Hepinizi öpüyorum, bugün coook keyifliyim, inşallah cooook umutluyum...
ben de 8. gün ve 9. gün çok kötü hissetmiştim kendimi bu tür duygular yaşaman çok normal, sonuca az kaldığı için sinirler geriliyor bol bol dua et canım, kafanı dğıtacak bir şeyler bul , sakın canını sıkma biliyorum çok zor ama düşünmemeye çalış bu konuyua.s mina transferimin 8. günü bugün hep umutluyken bugün birden umutsuzluğa kapıldımm bilmiyorum neden böyle oldum...
arkadaşlar hepinize merhabaaa.. bir kaç gündür giremiyorum eşim çarşamba akşamı sakatlandı.. umarı herşey yolundadr geçmişi okuyamıyorum ama çok merak ediyorum.. ben iyiyim inşallah yavrum da iyidir.. eşim içinde dua edin lütfen.. sizi seviyorum kendinize iyi bakın.. eşlerinize de...
Canım arkadaslarım, opu bitti, hastanede tikiniyorum:)) 15 tane yumos toplamış canım doktorum sok oldum. Yeterli ölçüye gelmiş 8 tane saymıştı en son. İnşallah bu kadar toplaması iyidir. Hepinizi öpüyorum, bugün coook keyifliyim, inşallah cooook umutluyum...
maşaallah yumoşlarına inşaallah onlardan ikitanesi senin bebişlerin olurCanım arkadaslarım, opu bitti, hastanede tikiniyorum:)) 15 tane yumos toplamış canım doktorum sok oldum. Yeterli ölçüye gelmiş 8 tane saymıştı en son. İnşallah bu kadar toplaması iyidir. Hepinizi öpüyorum, bugün coook keyifliyim, inşallah cooook umutluyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?