canım arkadaşlarım ne olur helal edin hakkınızı ben sizin hakkınızı nasıl ödeyeyim bilmem dualarınız için binlerce kere razı olsun Rabbim..inanın gözlerim doldu beni bebeğimi bu kadar merak ettiğiniz için. canlarım doktorumla konuştum ama ben zaten düşük için iğne kullanıyorum bu nedenle dinlenmekten başka yapacak bişey yok dedi. çok şükür saat 3 ten beri kanamam yok saedece öncesi gibi kahve akıntım var. yani bu gün toplasan 1 pet kirlenmiştir. ben bebeğime birşey olduğunu düşünmüyorum benim kuzum biraz yaramaz sıkıca yerleşmeye çalışıyo aanneciğinin göbüşüne . en başından beri dedim Rabbimin emaneti Rabbime emanet. insan sevdiğini Rabbine emanet ettimi onu görmeden ölmezmiş:))
ohhhhhhh çok şükür inan çok korktum canım biliyosun benimde aynı olu benimde çok az geliyodu ama bana malesef dediler uturasyondada görmedik zaten hayla günde bii pet bile kirlenmiyo günük koyorum ama geneolmadı canım neolur hiç kalkma hep yat dinlen bebişin iyce erleşsin baksana sen küçük cadıya neyaramaz olcak ayyyyküçük cadı dedim kızmı geliyo acep allah söyletineyse canım kız yada erkek hangisi olursa olsun ama hayrlısıyla salıklı sihatli biran önce kucana al tatlım tekrar geçmiş olsun