• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

a.s mina transferimin 8. günü bugün hep umutluyken bugün birden umutsuzluğa kapıldımm bilmiyorum neden böyle oldum...

günaydıınn ben bugün çok mutsuz uyandım hamile deilim öyle geldiiiiiiiiiiiiiiiii
canım olur öğle arada içinden nasıl geiyosa öyle davran ağlamak istiyosan ağla ama hemen toplan canım iyi şeyler getir aklına hayak-l kur bebeğinin kucağında olduğunu onu emzirdiğini LTINI DEĞİŞTİRDİĞİNİ BOL BOL HAYAL KUR DUA ET CANIMMM HEPSİ GEÇECEK ALLAHIN İZNİ İLE..
pınarım guzel yureklım.....cok sevındım cnm..yavrun senınle olsun..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sağol canım çok görünmüyosun nerelerdesin neler yapıyosun....

çok şükür pınarcım, çok sevindim arkadaşım bol bol dinlen arkadaşım kendine çok iyi bak[/QUOT
sağoll kuumm yatıyorum merak etme...

ne zamandır yazamadım hamile arkadaşlarımızın gözü aydın negatif alanlara allah sabır versin.
ben 19 ekim de negatif sonucumu almıştım.doktorum aralık sonuna doğru 2.tedaviye başlayacak
bu kez mini tüp bebek tedavisi uygulayacak çünkü benim yumurta sayım az fakat kaliteli bu sebeple az ilaç vererek 2.deneme yapılacak.
allah hayırlısını nasip etsin ben 1.denememde hiç dikkat etmedim dinlenmedim kızm okula gidip geldi ilgilenmek zorundaydım tabi bunlar bahane tutacak olduktan sonra ....
allah hayırlı evlat nasip etsin.insan bunun anlamını cocuğu olunca daha iyi anlıyor.
doktorum DHEA adında bir hormon ilacı verdi bilmiyorum işe yarayacak mı bakalım.
nasipte ne varsa o yaşanıyor.
allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah...
allaha emanet olun...
gadi hayırlısı olsun arkadaşım biliyorum o tedavi yöntemini ohh ne güzel az hormon sağlıklı bebekler hayırlısı olsun inşallah hakkında..
HERKESE GÜNAYDINLARRR hepinizi selamlıyor vede öpüyorum
bizde seni öptükkk kocamannn minacıımmm

çok şükür kanamam kesildi. kahve akıntıya dönüştü ama az az şükürler olsun Rabbime ne olur dualarınızı eksik etmeyin benim dualarım hepimiz için...

oh be cnm benım ya bak gördun mu bebişin senın allahın ıznıyle...yaramaz kızım senın kı yaramaz :)))

suan opudasın yada çıkmış olmasın allah yardımcın olsun bi çırpıda olsun bıtsın hayırlısıyla.sende yakında alcaksın bebişlerini.hadı bakalım sırayla doğurcaz canlarımızı hepimiz allahın izniyle inş....

olmadı demişsın çok uzuldum allahım sabır versın.hakkımızda herşeyın hayırlısı kısmet boyle imiş. inş en kısa zamanda kendiliğnden gelir bebişin ....

KIZLARRR bugün içim kıpır kıpır neden bılmiyorum ama transfer oldugum dan berı ilk defa boyle hissediyorum allah hayırlara erdirsin...

arkadaşlar hepinize merhabaaa.. bir kaç gündür giremiyorum eşim çarşamba akşamı sakatlandı.. umarı herşey yolundadr geçmişi okuyamıyorum ama çok merak ediyorum.. ben iyiyim inşallah yavrum da iyidir.. eşim içinde dua edin lütfen.. sizi seviyorum kendinize iyi bakın.. eşlerinize de...

oh be cnm benım ya bak gördun mu bebişin senın allahın ıznıyle...yaramaz kızım senın kı yaramaz :)))
cidden öyle benimn ki bak diğer kızlara nazar değmesin hiç birinde tık yok bizde her gün aksiyon:))

KIZLARRR bugün içim kıpır kıpır neden bılmiyorum ama transfer oldugum dan berı ilk defa boyle hissediyorum allah hayırlara erdirsin...
inşallah bebeğinin kıpırtıları olsun bunlar:))

arkadaşlar hepinize merhabaaa.. bir kaç gündür giremiyorum eşim çarşamba akşamı sakatlandı.. umarı herşey yolundadr geçmişi okuyamıyorum ama çok merak ediyorum.. ben iyiyim inşallah yavrum da iyidir.. eşim içinde dua edin lütfen.. sizi seviyorum kendinize iyi bakın.. eşlerinize de...
canımm benim çok geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildir.Rabbim yardımcınız olsun .biz iyiyiz çok şükür eminim kuzunda çok iyidir sen merak etme canım..

Canım arkadaslarım, opu bitti, hastanede tikiniyorum:)) 15 tane yumos toplamış canım doktorum sok oldum. Yeterli ölçüye gelmiş 8 tane saymıştı en son. İnşallah bu kadar toplaması iyidir. Hepinizi öpüyorum, bugün coook keyifliyim, inşallah cooook umutluyum...

Canım arkadaslarım, opu bitti, hastanede tikiniyorum:)) 15 tane yumos toplamış canım doktorum sok oldum. Yeterli ölçüye gelmiş 8 tane saymıştı en son. İnşallah bu kadar toplaması iyidir. Hepinizi öpüyorum, bugün coook keyifliyim, inşallah cooook umutluyum...

canım çok geçmiş olsun, maaşallah yumoşlarına, az yumurta yapacaktınız doktorcunla maaşallah sana canım, işallah güzel güzel embryolar olsunlar işallah
a.s mina transferimin 8. günü bugün hep umutluyken bugün birden umutsuzluğa kapıldımm bilmiyorum neden böyle oldum...
ben de 8. gün ve 9. gün çok kötü hissetmiştim kendimi bu tür duygular yaşaman çok normal, sonuca az kaldığı için sinirler geriliyor bol bol dua et canım, kafanı dğıtacak bir şeyler bul , sakın canını sıkma biliyorum çok zor ama düşünmemeye çalış bu konuyu

canım çok geçmiş olsun, kendine iyi bak canım

ohh çok şükür bissürü olmuşş ne güzel inşallah hepsi çokk sağlıklıdırlar. hayırlısı olsun. şimdi o yumişler kocişinin spermleriyle aşk yapacaklar sonra hooppp göbüşüne ve işte büyük buluşma:nazar::nazar:
sonra gelsin nazar boncuğu:nazar::nazar:

maşaallah yumoşlarına inşaallah onlardan ikitanesi senin bebişlerin olur :16:

hadı gozun aydın cnm bak gectı gıttı.şimdi yarını bekle bakalım hayırlı haberler gelsın inş.bol bol döllenıp kalıtelı embrıyolar olsunlar inş...
transferi kaçıncı gun yapcaklar ortalama bişey soyledıler mı. bana hemen opudan sonra kesın olmasa bıle bı tarıh verılmiştı de o yuzden soruyorum cnm...

Merhaba kizlar.
Benimde bugun opum oldu,biraz agrim var ama iyiyim.
20 tane toplandi.Insallah guzel guzel dollenirler.

Kyr gozun aydin arkadasim.
Insallah guzel haberler veririz topige.

evet dayanamadım ve 11. günde kan verdim sonuç bekliyorum arkadaşlar benim için dualarınızı eksik etmeyin ne olur

Back