Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kasık ağrım devam ediyor kanamam kırmızıya dönüştü bana dua edin lütfen olur mu....
Detaylar için sabırsızlanıyorum, gel de anlat biran önce. Bak yaaa bir de söylüyor gezmekten fırsat bulamadım yazmaya diye:) Ben opuyu bekliyorum cnm, sen p.tesi dönüyorsun değil mi?
Kızlar benim olmadı , hakkımda hayırlısı buymuş.
üzüldüm cnm ne denir bilmiyorum ALLAH sabır versin ve inşaallah bebeğin gelir en kısa zamandaKızlar benim olmadı , hakkımda hayırlısı buymuş.
Kızlar benim olmadı , hakkımda hayırlısı buymuş.
canım ya Allah yüzümüzü güldürür inşallah bu sefer hayırlısı ile
Amin cnm hakkımızda hayırlısı, az olsun bizim olsun. İnşallah olacak Allahın izniyle...kyr ben transferden once cok korkuyordum kendımı cok kaptırırım dıye ama opu dan sonra benım 9yumurtam toplandı vebenı arayıp 3yumurtanız kalitelıydı ve2tanesı dollendıdeyınce ben cok kotü oldum ben ne bekliyordum onu da bilmiyordum ya oda ayrı mesele sonra trasfer günü geldı ve transfer sırasında drum bana yumurtaların B kalıte istersen 2 sını transfer edelım dıye sorunca ben yıkıldım ve tabiki kabul ettim şimdi içim de kocaman bır boşlukla beklıyorum...herşeyin hayırlısı..
canım seni o kadar iyi anlıyorumki düşünme artık bunları haklısın çok zor dönemlerden geçiyoruz ondan olmalı benimde boşluğuma geldi ama unuttum inan geçti gitti sende unut canım benim en ufak bir kızgınlığım yok benimde istemeden kırdığım bişey olduysa çok özür dilerim ama en iyisi kapatmak bence :)) sende üzülme canım ltfen moralini yüksek kalbini ferah tut tüm kalbimle dua ediyorum dilerim rabbimden meleğini sana getiren son tedavin olsun inşallaaahhhh
Ağzına, diline sağlık cnm benim. Rabbim duysun, kabul etsin dualarını. İyiyim şükür, yarın 12de opu var. Ben de haftaiçi transfer için klinikte olacağım hayırlısı ile:)))evet cnm nasipse pazartesi dönucem bugun sabah eyup sultanı ziyaret ettim kuran okudum ve hepimiz için bolca dua ettim rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün hayrlı evlatlar nasip etsin güzel güzel sen iyiysin dimi cnm herşey yolunda hafta içi aral beye gitmeyi planlıyorum inşallah buluşuruz seninle
Sağol cnm bakalım yarın göreceğiz, inşallah bebeğim olacak o yumurtalardan biri.Sağol bitanem Allah razı olsun yarın için gecmis olsun şimdiden cok yumosun olsun inşallah
kızlar kasık ağrım devam ediyor kanamam kırmızıya dönüştü bana dua edin lütfen olur mu....
pınarcım noldu yine anlamadım ben..kanaman mı oldu..okurken kaçırdımmı ne..yapma sakın bir iş..yat canım..dualarım seninle...
kızlar pınarı çok merak ediyorum nasıl acaba
inşallah pınarda bebişi de iyidir
hamile kalan canlar şöyle bir belirti oldu mu sizde göğüs uçlarında koyuluk olduysa ne zaman başladı
Canim dualarim Seninle icini ferah tut olur mu?
pınarım geçmiş olsun yaa ne oluyor böyle sizlere ama herşeyin hayrlısı diyelim ben uzak kaldım biraz lütfen kusura bakmayın rabbim yar ve yardıncın olsun inşallah bize hbr ver k d et
pınarcım artık stres yok..haklısın şimdi ne olsa tedirgin olursun..ama çok şükür herşey yolunda gidiyo..bundan sonrada öyle olucak..bu arada herkes için dua ediyorum ben...inanın...çünkü bunun acısını bende yaşadım..artık kızmı olur erkekmi bilmem ama en başta hayırlı ve sağlıklı olsun arkadaşım...
cnm bak ihmal etme ara su doktorunu goruş bence belkı ıgne falan yap der bışey soyler en azından hadı bak... dualarımdasın allahım yavrunu sana ve eşine bagışlasın ,ayırmasın sızı inş.hayırlı saglıklı buyumesını nasıp etsın inş...
pınarcım çok saol her soruma cevap veriyosun hep inan beni çok rahatlatıyosun tatlım Allah yardımcın olsun bebişini ve seni korusun inşallah
gitmemeye karar verdim burda evimiz var evde kalıyorum annem babam yanımda saolsunlar abimlerde burda oturuyor şimdi onlara geldik ama kendi evimi özledim ama sabredeyim bakalım inşallah iyi sonuç alırım...
Allahım yardımcın olsun melekler güzel bebeğine olsun aksam namazından sonra
Okurum canım moralini yüksek tut
bencede doktora git hemen önlem alinsin en azindan insallah canim
bebegin seni birakmaz dualarim seninle hepimiz icin
dularımız seninle canım benim güzel yürekli arkadaşım kalbini ferah tut hiç bişey olmicak Allahın izniyle ama ihmal etme dr a git bence
pınar canım kendini sıkma rahat ol olumlu düşün dualarımız seninle tabiki allhım inşallah yardımcın olur
canım neolur aynı şeyleri yaşıyoruz hemen durma yaa doktora git cabuk kandeyerlerine baktır yalvarırın bari sen kurtar yavrunu
dularım hep seninle canım, ama bence doktorunla görüş, iğne falan yaptır der belki
arkadaşım senin için dua edicem.Rabbim inşlh yavrunu sendn almaz. hayırlısı olur cnm inşlh senin için..
Allahım yardım etsin inşallah canım ya
canım arkadaşlarım ne olur helal edin hakkınızı ben sizin hakkınızı nasıl ödeyeyim bilmem dualarınız için binlerce kere razı olsun Rabbim..inanın gözlerim doldu beni bebeğimi bu kadar merak ettiğiniz için. canlarım doktorumla konuştum ama ben zaten düşük için iğne kullanıyorum bu nedenle dinlenmekten başka yapacak bişey yok dedi. çok şükür saat 3 ten beri kanamam yok saedece öncesi gibi kahve akıntım var. yani bu gün toplasan 1 pet kirlenmiştir. ben bebeğime birşey olduğunu düşünmüyorum benim kuzum biraz yaramaz sıkıca yerleşmeye çalışıyo aanneciğinin göbüşüne . en başından beri dedim Rabbimin emaneti Rabbime emanet. insan sevdiğini Rabbine emanet ettimi onu görmeden ölmezmiş:))cnm bencede git doktoruna iğne yaptırır belki dualarımız seninle inşaallah bırakmıcak bebeğin seni