• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

pınarcım ve cloudy saolun yine bana moral vermişiniz pınarcım tatlım hiç kalkma en iyisi evde iş mi yapıyosun yemekleri kim yapıyor annenle aynı şehirde miydiniz
a.akıllı ,aygün çok üzüldüm canlarım Allahım yardımcınız olsun
yok canım annem var vc ye kalkıyorum bi tek hep yataktayım..

iyi bari tatlışım annelerimizin hakkı ödenmeezzz inşallah bizde bir gün anne oluruz sen olmak üzeresin inşallah :nazar: tatlım

canlarım benim haftaya beren-berat ve benle iyi başlamıştık ama aygün, a.akıllı kızlar çok üzüldüm ya ya nazar mı değdi ya punarcım sende şu kanamadan çok çekiyon canım ya allah yavrunu sana bağışlasın valla insan kendi sevincini unutup üzülme moduna giriyorum sizlerden kötü haber alınca :(((((((((((

canlarım benim haftaya beren-berat ve benle iyi başlamıştık ama aygün, a.akıllı kızlar çok üzüldüm ya ya nazar mı değdi ya punarcım sende şu kanamadan çok çekiyon canım ya allah yavrunu sana bağışlasın valla insan kendi sevincini unutup üzülme moduna giriyorum sizlerden kötü haber alınca :(((((((((((
ya aslında yazmayacaktım sonradan pişman olup sildim ama ne bileyim yazdım işte.lütfem moralinizi bozmayın üzüntü bizim en istemediğimiz şey.
ben iyiyi çok şükür...

kızlar çok kötüyüm kesem boş çıktı boş gebelik yanı kendilinden düşmezse ameliyatla alıcaklarmış ben çok uğraştım 7 senelik evliyim bu güne kadar kimden ne duydumsa yaptım denedim eski zaman şeyleri hani derler ya koca garı ilaçları filan bel çektirme gibi, 5 aşılama 3 tüp bebek ama bu en zoruydu galiba gerçekten yorulmaya başladım düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyonapıcamı bilmiyorum kelimeler boğazımda düğümleniyor bi sebeb olsa en azından sorun var derim ama yok allahtan herşey deri veren dermanıda verir elbet bir gün olucak inaniyorum allahıma umudumu kaybetmek ten korkuyorum sadece tutmadına değil keşke hiç tutmasaydı en azından kürtaj olmak zorunda kalmazdım
cnm ALLAH sabur versin bende 10yıllık evliyim zor yaşayan bilir cnm bide başka doktora gitsen belki boş değildir kesen bu konuda bilgim yok ama ne bileyim :44:inşaallah bu hasretimiz biterde kavuşuruz bebişlerimize

çok tedirgin olduk eşimle hcg baktırdık 1900 den 4730 çıkmış 2 günde çok şükür kuzu sapasağlam duruyor. brn gerekirse 8 ay yatarım yeter ki kuzummmm iyi olsun.....

pınarcım en son 1789 demiştin ondan sonra iki kez daha mı yaptırdın canım?

ya aslında yazmayacaktım sonradan pişman olup sildim ama ne bileyim yazdım işte.lütfem moralinizi bozmayın üzüntü bizim en istemediğimiz şey.
ben iyiyi çok şükür...
maşallah kuzuna ya bende bi garibim 1hafta sonra bebişlerim benimle olucak bu seferde yarım kalmayız inşaallah hem heyecanlıyım hem korkuyorum

Merhaba kizlar.
Benimde bugun opum oldu,biraz agrim var ama iyiyim.
20 tane toplandi.Insallah guzel guzel dollenirler.

Kyr gozun aydin arkadasim.
Insallah guzel haberler veririz topige.

bilgem canım hadi ahayırlı olsun yumoşların döllensinde sana sımsıkı tutunsun can olsun minik yavrun olsun inşallah..nezaman transferin olucak dualarım seninle rabbim bı sefer yüzünü güldürsün arkadaşım..

maşallah 20 yumutan toplanmış inşllh bu seferde 5 güne gider..transfer sonrası 12 gün takibimdesin:1::1:burda hepberaber sevinicez inşllhh:46:

Canlarım, hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin. Ayrı ayrı cvp yazamadim telden yazıyorum ama hepinizin yazdıklarını okudum. 15 yumurtanın 7-8 tanesi istenilen ölçüde keseden toplandı. Cnm doktorum ben kalan küçükleri de aldım ki kist falan oluşmasın dedi. En fazla 8 embriyo bekliyoruz yani;))) tam istediğimiz gibi oldu Allah'a şükürler olsun. Kızlar o kadar huzurlu ve mutluyum ki bugün anlatamam, cnm arkadasım pınarın sayesinde embriyologumla da tanıştım. Harika biri ve beni icimde kocaman bir güneş açarak yolladı klinikten. Onunla konuştuğumdan beri ayaklarım yere basmıyor. İnanıyorum ki bu sefer bebeğimizin haberi gelecek bize . Allahım hepinizden razı olsun... İyi ki varsınız...

CNM çok iyib bir sonuç tebrikler iğneler dışında başka bişey kullandın mı bitkisel falan?

Arkadaşlar merhaba. yazılarınızın bir ksımını okuum topiğiniz güzel ilişkilerinize hayran kaldım.. yazmak istedim. öncelikle tedavide olan arkadaşlara bol şans diliyorum dularaım sizlerle..negatif sonuç alan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum Allah acınızı azaltsın. pozitif alan hamişlere tebrikler Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Darsıı bizlere.. Kısaca kendimi anlatayım. 6 yıllık evliyiz tüplerimdeki enfeksiyodndan dolayı tüplerim alındı. Normal yolla gebe kalmam imkansız. 1. tüp denemem negatif 2. denemem 7haftaya yaklaşırken düşükle sonuçlandı donmuşlarımla aralı adetinde kısmetse tekrar başlayacağız. Umarım hakkımızda hayırlısı olur . Benide aranıza alrımısınız ?

elize hoşgeldin aramıza Allah bütün isteyenlere sağlıklı bebişler versin inşallah içinde bizlerede...

Arkadaşlar merhaba. yazılarınızın bir ksımını okuum topiğiniz güzel ilişkilerinize hayran kaldım.. yazmak istedim. öncelikle tedavide olan arkadaşlara bol şans diliyorum dularaım sizlerle..negatif sonuç alan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum Allah acınızı azaltsın. pozitif alan hamişlere tebrikler Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Darsıı bizlere.. Kısaca kendimi anlatayım. 6 yıllık evliyiz tüplerimdeki enfeksiyodndan dolayı tüplerim alındı. Normal yolla gebe kalmam imkansız. 1. tüp denemem negatif 2. denemem 7haftaya yaklaşırken düşükle sonuçlandı donmuşlarımla aralı adetinde kısmetse tekrar başlayacağız. Umarım hakkımızda hayırlısı olur . Benide aranıza alrımısınız ?
hoşgeldin aramıza cnm inşaallah buseferki denemen pozitif sonuçlanır ve busefer bebeğine kavuşursun inşaallah :emir_bebek:

canım aramıza hoşgeldin, tedavin hayırlı uğurlu olsun, bebeiğin bu kez seninle olsun işallah
Merhaba kizlar.

gözünaydın canım, işallah güzel gzel embryolar olurlar geçmiş olsun....
malesef negatif arkadaşlar sonuç 1.44 çıkmış 3. denemem de hüsran

canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı ....
Canlarım, hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin. Ayrı ayrı cvp yazamadim telden yazıyorum ama hepinizin yazdıklarını okudum. 15 yumurtanın 7-8 tanesi istenilen ölçüde keseden toplandı. Cnm doktorum ben kalan küçükleri de aldım ki kist falan oluşmasın dedi. En fazla 8 embriyo bekliyoruz yani;))) tam istediğimiz gibi oldu Allah'a şükürler olsun. Kızlar o kadar huzurlu ve mutluyum ki bugün anlatamam, cnm arkadasım pınarın sayesinde embriyologumla da tanıştım. Harika biri ve beni icimde kocaman bir güneş açarak yolladı klinikten. Onunla konuştuğumdan beri ayaklarım yere basmıyor. İnanıyorum ki bu sefer bebeğimizin haberi gelecek bize . Allahım hepinizden razı olsun... İyi ki varsınız...

maaşallah size, hep ne diyoruz sağlam olsun iki üç taneolsun bizim olsun , moralin de süper maaşallah kyracım ,iyi ki sen de varsın tatlım, kendine ii bak, öptüm
kızlar çok kötüyüm kesem boş çıktı boş gebelik yanı kendilinden düşmezse ameliyatla alıcaklarmış ben çok uğraştım 7 senelik evliyim bu güne kadar kimden ne duydumsa yaptım denedim eski zaman şeyleri hani derler ya koca garı ilaçları filan bel çektirme gibi, 5 aşılama 3 tüp bebek ama bu en zoruydu galiba gerçekten yorulmaya başladım düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyonapıcamı bilmiyorum kelimeler boğazımda düğümleniyor bi sebeb olsa en azından sorun var derim ama yok allahtan herşey deri veren dermanıda verir elbet bir gün olucak inaniyorum allahıma umudumu kaybetmek ten korkuyorum sadece tutmadına değil keşke hiç tutmasaydı en azından kürtaj olmak zorunda kalmazdım

çok üzgünüm :((
çok tedirgin olduk eşimle hcg baktırdık 1900 den 4730 çıkmış 2 günde çok şükür kuzu sapasağlam duruyor. brn gerekirse 8 ay yatarım yeter ki kuzummmm iyi olsun.....

maşallah teyzesinin kuzusuna:nazar: çok sevindim pınarım binlerden sonra başka katlıyo bu değerler sana söylemiştim ya

Canım arkadaslarım, opu bitti, hastanede tikiniyorum:)) 15 tane yumos toplamış canım doktorum sok oldum. Yeterli ölçüye gelmiş 8 tane saymıştı en son. İnşallah bu kadar toplaması iyidir. Hepinizi öpüyorum, bugün coook keyifliyim, inşallah cooook umutluyum...

geçmiş olsun cnm hepsı de guzel embrıyolar olsun ınsallah

Merhaba kizlar.

Bilgem cok geçmiş olsun cnm uzun surdu ıgne kısmı ama sonuc cok guzel :)

malesef negatif arkadaşlar sonuç 1.44 çıkmış 3. denemem de hüsran

Allah sabır versin insallah bebeğin tedavisiz gelsin sana :(

cok coook uzuldum :( Allah sabır versin arkadasım

cnm siz alıştınız hcg baktırmaya :) ama mınık de az yaramaz degıl annesi. cok sukur kı hersey yolunda gidiyor pınarcım

arkadaşlar hepinize merhabaaa.. bir kaç gündür giremiyorum eşim çarşamba akşamı sakatlandı.. umarı herşey yolundadr geçmişi okuyamıyorum ama çok merak ediyorum.. ben iyiyim inşallah yavrum da iyidir.. eşim içinde dua edin lütfen.. sizi seviyorum kendinize iyi bakın.. eşlerinize de...

cok gecmıs olsun cnm. Allah en kısa surede sifalar versin insallah

aramıza hosgeldin. insallah pozitif haberini alırız cnm

Canım arkadaslarım, opu bitti, hastanede tikiniyorum:)) 15 tane yumos toplamış canım doktorum sok oldum. Yeterli ölçüye gelmiş 8 tane saymıştı en son. İnşallah bu kadar toplaması iyidir. Hepinizi öpüyorum, bugün coook keyifliyim, inşallah cooook umutluyum...

canım inş en güçlüsü annesine sımsıkı tutunur 9 ay sonrada saglıkla ona dokunmak nasip olur inş dualarımız seninle allah yardımcın olsun topigimizin emektarı...

Back