canım arkadaşlarım ne olur helal edin hakkınızı ben sizin hakkınızı nasıl ödeyeyim bilmem dualarınız için binlerce kere razı olsun Rabbim..inanın gözlerim doldu beni bebeğimi bu kadar merak ettiğiniz için. canlarım doktorumla konuştum ama ben zaten düşük için iğne kullanıyorum bu nedenle dinlenmekten başka yapacak bişey yok dedi. çok şükür saat 3 ten beri kanamam yok saedece öncesi gibi kahve akıntım var. yani bu gün toplasan 1 pet kirlenmiştir. ben bebeğime birşey olduğunu düşünmüyorum benim kuzum biraz yaramaz sıkıca yerleşmeye çalışıyo aanneciğinin göbüşüne . en başından beri dedim Rabbimin emaneti Rabbime emanet. insan sevdiğini Rabbine emanet ettimi onu görmeden ölmezmiş:))
canım arkadaşlarım ne olur helal edin hakkınızı ben sizin hakkınızı nasıl ödeyeyim bilmem dualarınız için binlerce kere razı olsun Rabbim..inanın gözlerim doldu beni bebeğimi bu kadar merak ettiğiniz için. canlarım doktorumla konuştum ama ben zaten düşük için iğne kullanıyorum bu nedenle dinlenmekten başka yapacak bişey yok dedi. çok şükür saat 3 ten beri kanamam yok saedece öncesi gibi kahve akıntım var. yani bu gün toplasan 1 pet kirlenmiştir. ben bebeğime birşey olduğunu düşünmüyorum benim kuzum biraz yaramaz sıkıca yerleşmeye çalışıyo aanneciğinin göbüşüne . en başından beri dedim Rabbimin emaneti Rabbime emanet. insan sevdiğini Rabbine emanet ettimi onu görmeden ölmezmiş:))
canlarım merhaba 12.gün 263 olan değerim 15.gün 986 olmuş nasıl sizce
değerin süperrrr.......
canım artık cadımı yada yakışıklı bir kahraman mı bilmiyorum ama yaramaz benim kuzummmm anne babası gibi adrenalin seviyo dosun sağ salim ben razıyım :)ohhhhhhh çok şükür inan çok korktum canım biliyosun benimde aynı olu benimde çok az geliyodu ama bana malesef dediler uturasyondada görmedik zaten hayla günde bii pet bile kirlenmiyo günük koyorum ama geneolmadı canım neolur hiç kalkma hep yat dinlen bebişin iyce erleşsin baksana sen küçük cadıya neyaramaz olcak ayyyyküçük cadı dedim kızmı geliyo acep allah söyleti neyse canım kız yada erkek hangisi olursa olsun ama hayrlısıyla salıklı sihatli biran önce kucana al tatlım tekrar geçmiş olsun
inşallah canım eksk etmyein dualarınızı..hep konuşuyorum inan bebeğimle eşim gülüyo halime ama biliyorum o duyuyo beni. ben onu çok seviyorummm çok....ne kanamalar geçiripte bugün kucaklarında olan arkadaşlarım var benim..sen dinlen..kafanada takma..göbüşünü hep sev..bırakmıcak seni..bizde dua edicez..dediğin gibi yaramaz senin bebiş..olsun varsın..sağsalim doğsun da..bunlarda geçer...
Rabbim yeter ki ol desin inşallah bende böyle başkalarına moral vereceğim benimde kanamam olmuştu ama şimdi kucağımda yaramazım diye inşallah.pınarcım söylemişmiydim bilmiyorum..hamileliğimin 7. ayına gidiğim günün sabahı kanamam olmuştu benim..tuvalete gitmiştim klozeti kıpkırmızı görünce çok korkmuştum..benim plasentam aşağıdaydı..bebek büyüdükçe baskı yapıyordu..şu aşkın nur yenginin hamileliğindeki durumu yaşıyordum..dr a gittik hemen..sadece ıstrahat demişti..ilk 1 hafta sadece tuvalete kalkmıştım..sonraki 2 buçuk ayda bazen anneme gidip kalmıştık..bazende annem bize gelip bakmıştı bana..bebeğimi kaybedicem diye çok korkmuştum..üstelik plasentam patlasaydı kızımda bende ölücektik..yani şimdi durum ne kucağımda..geçtiii bittiii..seninde öyle olucak..gerekirse 9 ay boyunca yat canım..hepsi geçicek...
çok şükür kanamam kesildi. kahve akıntıya dönüştü ama az az şükürler olsun Rabbime ne olur dualarınızı eksik etmeyin benim dualarım hepimiz için...
canlarım merhaba 12.gün 263 olan değerim 15.gün 986 olmuş nasıl sizce ?
çok şükür kanamam kesildi. kahve akıntıya dönüştü ama az az şükürler olsun Rabbime ne olur dualarınızı eksik etmeyin benim dualarım hepimiz için...
süper bence tebrikler inşallah darısı diger kızlara olur. bende bugun saat üç buçuk ta randevüm var yıne keseye bakıcak inşl görürüm bebişimi yada bebişlerimi
ne zamandır yazamadım hamile arkadaşlarımızın gözü aydın negatif alanlara allah sabır versin.
ben 19 ekim de negatif sonucumu almıştım.doktorum aralık sonuna doğru 2.tedaviye başlayacak
bu kez mini tüp bebek tedavisi uygulayacak çünkü benim yumurta sayım az fakat kaliteli bu sebeple az ilaç vererek 2.deneme yapılacak.
allah hayırlısını nasip etsin ben 1.denememde hiç dikkat etmedim dinlenmedim kızm okula gidip geldi ilgilenmek zorundaydım tabi bunlar bahane tutacak olduktan sonra ....
allah hayırlı evlat nasip etsin.insan bunun anlamını cocuğu olunca daha iyi anlıyor.
doktorum DHEA adında bir hormon ilacı verdi bilmiyorum işe yarayacak mı bakalım.
nasipte ne varsa o yaşanıyor.
allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah...
allaha emanet olun...
HERKESE GÜNAYDINLARRR hepinizi selamlıyor vede öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?