kızlar kasık ağrım devam ediyor kanamam kırmızıya dönüştü bana dua edin lütfen olur mu....
Evet hatırladım, temmuzdaki dondurulmuş denememdi. Bak yine karşılaştık, inşallah bu sefer son olur, inşallah bu denemeler bebekelrimizi müjdeler.
kızlar kasık ağrım devam ediyor kanamam kırmızıya dönüştü bana dua edin lütfen olur mu....
kyr ben transferden once cok korkuyordum kendımı cok kaptırırım dıye ama opu dan sonra benım 9yumurtam toplandı vebenı arayıp 3yumurtanız kalitelıydı ve2tanesı dollendıdeyınce ben cok kotü oldum ben ne bekliyordum onu da bilmiyordum ya oda ayrı mesele sonra trasfer günü geldı ve transfer sırasında drum bana yumurtaların B kalıte istersen 2 sını transfer edelım dıye sorunca ben yıkıldım ve tabiki kabul ettim şimdi içim de kocaman bır boşlukla beklıyorum...herşeyin hayırlısı..
canım haznedar medicana
sanırım benim kuzu el ense keyif yapmayı seviyor bilmem. heyecanlandırıyor beni işte:))doktorumu aramadım daha önce aramıştım kanama var diye sadece yat dedi..
canım benim duygusal olman çok normal. ağla içinden nasıl geliyosa öyle yap ağlamak istiyosan ağla ama lütfen bunu melankoli haline getirme. hemen topla kendini güzel hayaller kurmaya çalış, kitap oku komedi filmleri izle sevdiğin dostlarınla sohpet et canımm
canım ben yazmıştım ama sanırım farketmedin olsun. eğer fırsatın ve kalacak yerin varsa kal ama eğer senin için keyifsiz bir süreçse ve özel arabaylamı gideceksin bilmiyorum ama dinlene dinlene mola vere vere ayaklarını uzatarak git istersen...
aslında tutun bebiş tuttu seni merak etme hiç birşey olmaz.ben sadece psikolojik olarak etkilenmemeni istediğim için eğer şansın varsa gitme istiyorum..
Bu sayfada birçok arkadaşımız yaşadı bu kahverengi lekelenmeyi, neredeyse müjde öncesi seramoni gibi oldu. İnşallah senin için de öyledir. Çoğunlukla yerleşme kanaması deniliyor bu durumlarda. Ben hiç hamilelik yaşamadım, okuduklarımı yorumluyorum. Kızlar sana daha net şeyler yazacaktır.
pamoly bugün yaşananlarla ilgili sadece sana cvp yazacağım, bir daha da açmayacağım bu konuyu, senin, benim, diğer kızların burda yaşamak istediği en son şey gerginlik, nedensiz üzülmeni istemiyorum. Çok yakın zamanda hiç istemediğin bir sonuçla canın yandı, eminim gerginsin, alıngansın. Ben de çoook gerginim, burada herkes yaşadığı keyiflerin yanında bu zor sürecin ayrı ayrı aşamalarının gerginliğini yaşıyor.
Sana yeminle söylüyorum yukarıda alıntı yaptığın cümleyi, size ne anlamında yazmadım, ayrıca yazdığım hiçbirşeyi senin yazına istinaden yazmadım. İnan yalnış anladın, benim yazımın seninle hiç alakası yok, tek amacım baby2007in üzülmesine engel olmaktı. Boşverin, herkes rahat olduğu gibi davransın demek istedim. Yalnış anlattıysam, seni hedef yapacak herhangi birşey ima ettiysem farketmeden defalarca özür dilerim. İnan ki sana yazmadım.
Bak c.tesi günü opum var, 3.denemem ve korkudan geberiyorum, yatıyor kalkıyor Allaha bunu kaderime son kez yazmış olsun diye yalvarıyorum. Tüm günüm ağlayarak geçti. Yarım saat önce hıçkıra hıçkıra yaptım çatlatma iğnemi. Bunca acımın, bunca duamın arasında istediğim en son şey birini kırmak, incitmek. Nolur kırılma, darılma, tüm içtenliğimle söylüyorum üzülmen beni 10kat fazla üzer. Tüm iyi dileklerimle...
Kızlar benim olmadı , hakkımda hayırlısı buymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?