nie bozuldun transfer yaklaşıyor diye, bak şimdi yumoşlar toplanacak ondan sonra içlerinden en şanslı 2 embyo seninle olacak, bunu hayal et tatlım bebeiğinin senle olacağını düşün, ben de zor geçirdim 12 günü özellikle son günler hatırlarsınız teselli etmiştiniz beni:)))) ama bak çok şükür bebeiğim benimleymiş, hiç korkma tatlım rabbime her şeyin hayırlısı için dua et, ona sığın inan insan güç buluyor dua ettikçe, geçenlerde yazmayı unuttum istemenin esrarı diye bir kitaptan bahsetmştin ben o kitabı 2 yıl önce okudum harika bir kitap , rabbimin ne kadar çok kullarının isteklerine cevap veriyor, onların dularına krşılık veriyor yeterki bizler dua edip yalvaralım, eğer dularımız kabul olmuyorsa da bu bzim için hayırlı olandır. dilerim senin de gönlünün murradı senin için hayırlı olandır. sevgiler canım
Cooook haklısın cnm arkadaşım, o kitap beni de çoook derinden etkiledi, en iyisi ben yeniden elime alayım, bu dönemde ihtiyacım olan huzura desteği olur belki. İyi ki varsınız, öyle önemli ki bu destek, moral, güç. Herbirimiz vakti zamanı gelince geçiyoruz bu yollardan, kimimiz ilk ve son, kimimiz defalarca... Önemli olan inanmak, sen bebeğine kavuştun cnm dualarla, dilerim 8 ay sonra kucağında olacak, missssssss gibi kokusuyla... Sana, bebeğine, kendime, her birimize dualarım. Bende de sevgilerle...