Hoşgeldin cnm, evet bir listemiz var, bilgileirni yazarsan seviniriz seni de eklemeye...inşallah allah tez zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
kızlar biraz damdan düşer gibi olacak ama listeniz var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin cnm, evet bir listemiz var, bilgileirni yazarsan seviniriz seni de eklemeye...inşallah allah tez zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
kızlar biraz damdan düşer gibi olacak ama listeniz var mı acaba
Hoşgeldin cnm, listemize ekledim seni de, bilgileirni tamamlarsan özellikle araştırma yapan arkadaşlar için çok faydalı olur. Hayırlı uğurlu olsun, sonucun mavi boncuklu olsun inşallah...Slm kızlar öncelikle herkese hayırlı cumalar ...ben daha yenı üze oldum kk ya 12 kasım transfer oldum ve 24 kasım da test günüm heyecanla beklıyorum allah hepimizin dualarını kabul etsınnn
nasıl olduğumu ben de bilmiyorum canım...çok karışığım...salı nasıl gelecek bilmiyorum ama ben galiba dayanamayıp akşam kan verecem yine burda özel bir laboratuvar var 7/24 açık...en azından yükselip yükselmediğini göreyim diyorum...(((...bu belirsizlik beni öldürecek yoksa..
Süpersin arkadaşım, seviyom seni, bak izmirli gibi yazdım SEVİYOM:))) Allahım bebeğini koruyup, kollayacak, o hep seninle olacak, en başta be ve tüm kızlar duacıyız bunun için... Ahhh inşallah bu geldiğin noktadaki gücünü bizlere de nasip etsin mevlam.yok evdeyim yatıyorum arkadaşlar sağolun hiç bişey olmayacak inşallah Rabbimin izni ile kuzuma..
canım iştemisin bilmiyorum ama istirahat etmeye çalış[/QUOTE
yok evdeyim yatıyorum arkadaşlar sağolun hiç bişey olmayacak inşallah Rabbimin izni ile kuzuma..
çok güzel yat dinlen kuzum, senin kuzun istirahat istiyor,anneci olacak belli şimdiden annesinin yorulmasını istemiyor :))))))))
günaydın kızlar
.bana bi akıl verin.benim de morale ihtiyacım var ama çevremdekiler izin vermiyor buna.annem ve babam ayrılıyorlar ve mal kavgasına düşecek gibi görünüyorlar.ailem tüp bebek yaptırdığımı bilmiyor.acaba söylesemmi ki diye düşünüyorum.çok üzülüyorum onların durumuna.ayrılmalarını istiyorum çünkü bir arada duramıyorlar.ama onlar ayrılmayı bile beceremiyorlar.yakında sonuçlarım gelir transfere hazırlanırım.o zaman ne yapacam bilmiyorum.stres yapmamam gerekiyor.akıl verin bana ne olur...
ee sende izmirlisin gari olcak o kadar bende seni çokkk seviyommmm kuzummm:))Süpersin arkadaşım, seviyom seni, bak izmirli gibi yazdım SEVİYOM:))) Allahım bebeğini koruyup, kollayacak, o hep seninle olacak, en başta be ve tüm kızlar duacıyız bunun için... Ahhh inşallah bu geldiğin noktadaki gücünü bizlere de nasip etsin mevlam.
canım benim isterim ki gitme isterim ki bizimle kal ama burası seni yaralıyorsa eğer o zaman başka. bizi düşünnmüşsün hepimiz acısıyla tatlısıyla birer parçayız birbirimizin biz sadece acına ortak olmak yaranı hafifletmek isteriz yoksa bizi üzüyo falan değilsin. nasıl mutlu olacaksan öyle yap ama lütfen yaraların iyileşince geri gel bizi unutma...slm kızlar sizinle olmak çok güzel derdimi sorunumu sizinle paylaşa biliyorum öyle zamanlar oluyoki eşlerimize söyleyemediklerimizi birbirmize anata biliyoruz bana öyle bagımlılık yaptınızki bakmadan duramıyorum ama artık biraz ara vericem sizinle olmak çok güzel ama artık busayfayı kaptıyorum evlat hasretiyle yansamda artık herşey bitti imkanlarm ümidim tükendi rabim vermiyecek bunu zorlamanında bi alemiyok o nezaman evrir alder belki ozaman ben artık aranızda olnıycam çünkü siziokudukca yavrum aklıma geliyo bişeyler yazmak istiyorum ozamanda siziüzüyorum tekrar tedaviye güçüm yok hem madi hem manevi yolum burayakadarmısdilerim hepiniz mis kokulu yavrularınıza kavuşursunuz rabim yardımcınız olsun kendinize iyi bakınlütfen bana darılmayın kızmayın biraz zamana ihtiyacımvar
canımm benim abuş valla hey yatçak harelde çok seviyo dinlenmek. tabi benide çok seviyo sürekli yatırıyo anneciğin:))çok güzel yat dinlen kuzum, senin kuzun istirahat istiyor,anneci olacak belli şimdiden annesinin yorulmasını istemiyor :))))))))
canım benim ağlama ne olur inşallah en kısa zamanda seninde mavi boncuğun göbüşünde olsun...canım şimdi anladım ve cok duygulandım ağlıyorum şuan ...benım bılgılerım şoye ben 29 yaşıdayım 9 snelik evlıvım sorun eşimde ilk tup bebek denemem ve medicanada tedavi oluyorum ve inşallah bende o mavi boncuktan istiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
slm kızlar sizinle olmak çok güzel derdimi sorunumu sizinle paylaşa biliyorum öyle zamanlar oluyoki eşlerimize söyleyemediklerimizi birbirmize anata biliyoruz bana öyle bagımlılık yaptınızki bakmadan duramıyorum ama artık biraz ara vericem sizinle olmak çok güzel ama artık busayfayı kaptıyorum evlat hasretiyle yansamda artık herşey bitti imkanlarm ümidim tükendi rabim vermiyecek bunu zorlamanında bi alemiyok o nezaman evrir alder belki ozaman ben artık aranızda olnıycam çünkü siziokudukca yavrum aklıma geliyo bişeyler yazmak istiyorum ozamanda siziüzüyorum tekrar tedaviye güçüm yok hem madi hem manevi yolum burayakadarmısdilerim hepiniz mis kokulu yavrularınıza kavuşursunuz rabim yardımcınız olsun kendinize iyi bakınlütfen bana darılmayın kızmayın biraz zamana ihtiyacımvar
hafif kanama başladı bende...
slm kızlar sizinle olmak çok güzel derdimi sorunumu sizinle paylaşa biliyorum öyle zamanlar oluyoki eşlerimize söyleyemediklerimizi birbirmize anata biliyoruz bana öyle bagımlılık yaptınızki bakmadan duramıyorum ama artık biraz ara vericem sizinle olmak çok güzel ama artık busayfayı kaptıyorum evlat hasretiyle yansamda artık herşey bitti imkanlarm ümidim tükendi rabim vermiyecek bunu zorlamanında bi alemiyok o nezaman evrir alder belki ozaman ben artık aranızda olnıycam çünkü siziokudukca yavrum aklıma geliyo bişeyler yazmak istiyorum ozamanda siziüzüyorum tekrar tedaviye güçüm yok hem madi hem manevi yolum burayakadarmısdilerim hepiniz mis kokulu yavrularınıza kavuşursunuz rabim yardımcınız olsun kendinize iyi bakınlütfen bana darılmayın kızmayın biraz zamana ihtiyacımvar
sanırım benim kuzu el ense keyif yapmayı seviyor bilmem. heyecanlandırıyor beni işte:))doktorumu aramadım daha önce aramıştım kanama var diye sadece yat dedi..cnm nıyekı oldu şimdi bu kanama.dınlen bol bol yat hıç kalkma .aradın mı doktorunu.
benımde bıraz moralım bozuk dun çok agladım bugun gene duygusala bagladım agladım bıraz.içim bı tuhaf boyle kendımı boş hıssedıyorum...
bı taraftanda dua edıyorum allahım ne olur bana ver yavrularımı alma benden dıye.bı tulum vardı evde çıkardım ona sarıldım agladım bıraz.karışığım işte...