nie bozuldun transfer yaklaşıyor diye, bak şimdi yumoşlar toplanacak ondan sonra içlerinden en şanslı 2 embyo seninle olacak, bunu hayal et tatlım bebeiğinin senle olacağını düşün, ben de zor geçirdim 12 günü özellikle son günler hatırlarsınız teselli etmiştiniz beni:)))) ama bak çok şükür bebeiğim benimleymiş, hiç korkma tatlım rabbime her şeyin hayırlısı için dua et, ona sığın inan insan güç buluyor dua ettikçe, geçenlerde yazmayı unuttum istemenin esrarı diye bir kitaptan bahsetmştin ben o kitabı 2 yıl önce okudum harika bir kitap , rabbimin ne kadar çok kullarının isteklerine cevap veriyor, onların dularına krşılık veriyor yeterki bizler dua edip yalvaralım, eğer dularımız kabul olmuyorsa da bu bzim için hayırlı olandır. dilerim senin de gönlünün murradı senin için hayırlı olandır. sevgiler canım
ee sende izmirlisin gari olcak o kadar bende seni çokkk seviyommmm kuzummm:))
aminn canımm Rabbimin emaneti Rabbime emanet hiç bir şey olmayacak inşallah meleklerimiz bizimle.
buradaki herkes o denli güçlü ki biz birbirimize destek vererek güçlendik bu denli.
yarın opun var ve bir kaç gün sonra büyük buluşmanın tarifsiz heyecanı.bırak sonu her ne olursa olsun o anın, o mucizenin tadını çıkar. inan sen benden çok daha iyi biliyosun dünyanın sonu değil hiç birşey...
hayatta neden korktuysam o geldi başıma korkmuyorum duygularım hormonlarım vucudum beni değil ben onları yönetirim:))
tabiiki olurda bir aksilik olursa bir yerlerde oda Rabbimin taktiridir.ama Rabbime güveniyorum 8 ay sonra abuşum kucağımda:))
Cnmmm Allah sabır versin, benim annemle babam da 3 yıl önce ayrıldı. Süreç çok zor evet ama asıl olan sensin. Onlardan ayrı bir yuvan, uğruna maddi, manevi çok emek verdiğin bir yavrun var henüz gelmiş olmasa da. Her ikisi de yetişkin bireyler, kendi kararlarını verip, kendi hayatlarını yollarına koymaları gerekir. Benim ailemle ilgili öyle zor günler yaşadım ki anlatamam, 30 yıllık evliliiklerini 1 ayda bitirdiler ve ben çok hatalı birşey yapıp onların yanında olmak adına kendimi feda ettim. Sırf onlar sakin ayrılsın, bahsettiğin mal kavgasına girip çirkin şeyler yaşamasınlar diye aralarında kalkan olmayı göze aldım. Kendime gelmem tam 1 yıl sürdü. Tabii ki senbilirsin en doğrusunu ama ben olsam bugün ki aklımla, karşılarına geçip hayatımda hangi aşamada olduğumu, evladım için neleri göze alıp, ne emekler döktüğümü, annane ve dede olmak istiyorlarsa kendi sorunlarını bir kenara koyup bana destek olmaları gerektiğini, yok sorunları çoook büyükse beni üzmeden kendi yollarını çizmelerini söylerdim. Nolur sakin ol, ne yaparsan yap, eşinin tam desteğini alarak yap.
krycim: 500 (la havle vela kuvvete..), 100 salavat, 100 kelime-i tevhit çekmiştim sana bağışlıyorum arkadaşım inşlh yarın hayırlısıyla opun güzel gider ve hayırlısıylada transferin hayırlı olur cnm
Ağlama cnm, bak ben salya sümük dolaşıyorum 2 gündür sen ağlama, inşallah allahın izniyle sonuç bekleyen herkese nasip olacak bu sefer mavi boncuklar...canım şimdi anladım ve cok duygulandım ağlıyorum şuan ...benım bılgılerım şoye ben 29 yaşıdayım 9 snelik evlıvım sorun eşimde ilk tup bebek denemem ve medicanada tedavi oluyorum ve inşallah bende o mavi boncuktan istiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
Cooook haklısın cnm arkadaşım, o kitap beni de çoook derinden etkiledi, en iyisi ben yeniden elime alayım, bu dönemde ihtiyacım olan huzura desteği olur belki. İyi ki varsınız, öyle önemli ki bu destek, moral, güç. Herbirimiz vakti zamanı gelince geçiyoruz bu yollardan, kimimiz ilk ve son, kimimiz defalarca... Önemli olan inanmak, sen bebeğine kavuştun cnm dualarla, dilerim 8 ay sonra kucağında olacak, missssssss gibi kokusuyla... Sana, bebeğine, kendime, her birimize dualarım. Bende de sevgilerle...
Cnmmmmm valla gün oluyor devran dönüyor, benden duyduklarını, bana söyleme vakti. Çoook haklısın, o senin bebeğin ve sen böyle pozitif, inançlı, güçlü olduğun sürece seninle. İyi varsın, iyi ki yanımızdasın....
AMİN canımallah herkesın gonlüne gore versin ...ben 1ay oldu kk ya üye olalı ama irtürlü istedigin gibi bir yer bulamadım bugun gezinirken 2011 eylül ekim tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar ...diye gorunce bır bakayım dedim iyide etmişim sizlerle konuşmak cok güzel oldu bu arada hep aynı yerde ve aynı başlıkla burdasınız değilmi sizleri kaybetmek istemem ...
şimdi sıra bizde arkadaşım :))))hep diyoruz ya bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz diye... rabbim bu mübarek cuma günü dularımızı kabul eder işallah (Amin)
Ahhh cnm yapma, 3.denemen hala inanma o idrar testine, sana da yazık bebeğine de. Az daha sabır, bebeğini üzme boş yere. İnşallah mutlu haberle geleceksin 2 gün sonra. Ben seni hatırlıyorum, bir ara karşılaşmıştık. Bulursam mesajlarımızı hatırlatırım nerden olduğunu ama inan şuan hatırlamıyorum.
evet kyrcim ben de seni hatırlıyorum yazın benim dondurulmuş transferim olmuştu o zamanlar da steye çok giriyordum seninle sohbet etmiştik
canım benim oldu günlercede sürdü üzülme lütfen....kızlar bugün 10:günüm hala kahve akıntım var ağrım yok ama çok korkuyorum
lütfen yaşayan varsa bu durumu tecrübelerini yazar mı?
kızlar bugün 10:günüm hala kahve akıntım var ağrım yok ama çok korkuyorum
lütfen yaşayan varsa bu durumu tecrübelerini yazar mı?
kyr canım senın de yarın opun varmış ALLAH yardımcın olsun güç kuvvet versın emegini ve emeklerimizi boşa gotürmesin..AMİN..
kızlar kasık ağrım devam ediyor kanamam kırmızıya dönüştü bana dua edin lütfen olur mu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?