2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Cooook haklısın cnm arkadaşım, o kitap beni de çoook derinden etkiledi, en iyisi ben yeniden elime alayım, bu dönemde ihtiyacım olan huzura desteği olur belki. İyi ki varsınız, öyle önemli ki bu destek, moral, güç. Herbirimiz vakti zamanı gelince geçiyoruz bu yollardan, kimimiz ilk ve son, kimimiz defalarca... Önemli olan inanmak, sen bebeğine kavuştun cnm dualarla, dilerim 8 ay sonra kucağında olacak, missssssss gibi kokusuyla... Sana, bebeğine, kendime, her birimize dualarım. Bende de sevgilerle...

Cnmmmmm valla gün oluyor devran dönüyor, benden duyduklarını, bana söyleme vakti. Çoook haklısın, o senin bebeğin ve sen böyle pozitif, inançlı, güçlü olduğun sürece seninle. İyi varsın, iyi ki yanımızdasın....

kyr ben de aynı durumdayım kalkan oldum.aralarında elçi gibi oldum.herkes bana söylüyor git bunları söyle diye.diğer ablamlar karışmıyorlar.olan bana oluyor arada.bizimkiler de 23 yıldır evliler.eşim sağolsun sürekli yanımda olmaya çalışıyor.ama stres yapmamam için o da yavaş yavaş kızmaya başladı.tek düşündüğü benim.adamcağaz çırpınıp duruyor mutlu olayım diye.annemin babamın düşündüğü yok ama.
beni çok rahatlattınız hepinize teşekkür ederim.nasıl iyi geliyor sizin sözleriniz anlatamam.nasiatlarınızı değerlendireceğim.siz olmazsanız ben ne yaparım.

AMİN canımallah herkesın gonlüne gore versin ...ben 1ay oldu kk ya üye olalı ama irtürlü istedigin gibi bir yer bulamadım bugun gezinirken 2011 eylül ekim tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar ...diye gorunce bır bakayım dedim iyide etmişim sizlerle konuşmak cok güzel oldu bu arada hep aynı yerde ve aynı başlıkla burdasınız değilmi sizleri kaybetmek istemem ...

Söz vermiştim kendime bugün ağlamak yok diye, ama yazını okuyunca tutamadım kendimi... Allah senden razı olsun, açtığın yüreğini görsün, yüreğindeki dileğini, o mis kokacak bebeğini sana nasip etsin. Sağol, dilim tutuldu, yüreğinin zenginliğine... Çoook teşekkür ederim. Çook mutlu oldum, çok duygulandım. Şuan tam şuan ezan okunuyor, yüreğimden haykırarak diliyorum, gözyaşlarıyla yalvarıyorum Rabbim hepimizi hayırla kavuştursun bebeklerine...

Ağlama cnm, bak ben salya sümük dolaşıyorum 2 gündür sen ağlama, inşallah allahın izniyle sonuç bekleyen herkese nasip olacak bu sefer mavi boncuklar...

şimdi sıra bizde arkadaşım :))))hep diyoruz ya bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz diye... rabbim bu mübarek cuma günü dularımızı kabul eder işallah (Amin)

aramıza hoşgeldin, ukalalık gibi olmasın diğer topicler alınmasın ama bizim topic bambaşka, "tüp bebekle haziran temmuz ağustos ta anne olacak bizim kızlar" adlı bir topiğimiz daha var, oraya da bebeklerimizi öğrendiğimizde hop transfer oluypruz...

evet kyrcim ben de seni hatırlıyorum yazın benim dondurulmuş transferim olmuştu o zamanlar da steye çok giriyordum seninle sohbet etmiştik

Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım.Lütfen sabret cnm; bak Rabbim nedemiş;
Biz sizi biraz korku, biraz açlık ve biraz mallardan, canlardan, ve ürünlerden eksitmeyle imtihan edeceğiz. Sabredenlere müjdele! (BAKARA SURESİ)
Bak bunu Rabbim demiş sabredenlere müjdele lütfen biliyorum zor ama kendini toparlamaya çalış arkadaşım o duyguları en iyi biz biliyoruz inşlh hayırlısı olucak..

evet kyrcim ben de seni hatırlıyorum yazın benim dondurulmuş transferim olmuştu o zamanlar da steye çok giriyordum seninle sohbet etmiştik

Evet hatırladım, temmuzdaki dondurulmuş denememdi. Bak yine karşılaştık, inşallah bu sefer son olur, inşallah bu denemeler bebekelrimizi müjdeler.

kyr canım senın de yarın opun varmış ALLAH yardımcın olsun güç kuvvet versın emegini ve emeklerimizi boşa gotürmesin..AMİN..

kızlar bugün 10:günüm hala kahve akıntım var ağrım yok ama çok korkuyorum

lütfen yaşayan varsa bu durumu tecrübelerini yazar mı?

Bu sayfada birçok arkadaşımız yaşadı bu kahverengi lekelenmeyi, neredeyse müjde öncesi seramoni gibi oldu. İnşallah senin için de öyledir. Çoğunlukla yerleşme kanaması deniliyor bu durumlarda. Ben hiç hamilelik yaşamadım, okuduklarımı yorumluyorum. Kızlar sana daha net şeyler yazacaktır.

kyr canım senın de yarın opun varmış ALLAH yardımcın olsun güç kuvvet versın emegini ve emeklerimizi boşa gotürmesin..AMİN..

Sağolasın cnm, opudan korkmuyorum, Allahın izniyle sıkıntısız geçer inşallah, benim en büyük korkum transfer sonrası. Dilerim hakkımızda hayırla sonuçlanır.

kızlar kasık ağrım devam ediyor kanamam kırmızıya dönüştü bana dua edin lütfen olur mu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…